Videos relacionados con acudits en catala

Informaciona

Comparte y descubre información

 • EN EL AIRE: Teoría Català Polo

 • ELs millors acudits de l'EUGENIO 1

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir ELs millors acudits de l'EUGENIO 1, un video sobre acudits-en-catala publicado por gelidenc13 el el 17 de febrero de 2009. EUGENIO!!!! Bonissims! xD!.

  Ver video "ELs millors acudits de l'EUGENIO 1"

 • Acudits en català segona part

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudits en català segona part, un video sobre acudits-en-catala publicado por Sheila Gálvez el el 21 de octubre de 2012. A continuació, us presentem un conjunt d'acudits en català que els alumnes de cinquè han preparat amb la col·laboració de les seves famílies.

  Ver video "Acudits en català segona part"

 • Acudits

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudits, un video sobre acudits-en-catala publicado por arnaupares38 el el 18 de abril de 2013. Vídeo subido desde un teléfono Android.

  Ver video "Acudits"

 • ACUDITS

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir ACUDITS, un video sobre acudits-en-catala publicado por liamayer el el 31 de octubre de 2008. Dos acudits per al mòdul 2 amb imatges.

  Ver video "ACUDITS"

 • Els millors acudits de l'EUGENIO 7

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Els millors acudits de l'EUGENIO 7, un video sobre acudits-en-catala publicado por gelidenc13 el el 17 de febrero de 2009. .

  Ver video "Els millors acudits de l'EUGENIO 7"

 • TV3 - APM extra: Un país d'acudit

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir TV3 - APM extra: Un país d'acudit, un video sobre acudits-en-catala publicado por TV3 el el 07 de abril de 2008. Els ciutadans de Sabadell expliquen acudits més o menys graciosos.

  Ver video "TV3 - APM extra: Un país d'acudit"

 • Els millors acudits de l'EUGENIO 4

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Els millors acudits de l'EUGENIO 4, un video sobre acudits-en-catala publicado por gelidenc13 el el 17 de febrero de 2009. .

  Ver video "Els millors acudits de l'EUGENIO 4"

 • acudit

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir acudit, un video sobre acudits-en-catala publicado por lsolab el el 28 de octubre de 2008. Hi ha dos acudits.

  Ver video "acudit"

 • 461 Félix J. Pinedo 01/06/10

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir 461 Félix J. Pinedo 01/06/10, un video sobre acudits-en-catala publicado por Josep M. Segimon el el 08 de junio de 2010. Gaudir molt fer xerrada amb ells (Felix i Jesús) cervesa per llibre D'acord amb meus vlogs uns 90% i alguns no Vells records amb molt riure, fa falta persone.

  Ver video "461 Félix J. Pinedo 01/06/10"

 • El millor acudit de la Història

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir El millor acudit de la Història, un video sobre acudits-en-catala publicado por gerard ros el el 13 de octubre de 2013. .

  Ver video "El millor acudit de la Història"

 • Acudit, Acudit - 001

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudit, Acudit - 001, un video sobre acudits-en-catala publicado por acuditacudit el el 08 de diciembre de 2010. Primera entrega de l'Acudit, Acudit.

  Ver video "Acudit, Acudit - 001"

 • Acudit gos

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudit gos, un video sobre acudits-en-catala publicado por Jordi Sicart Murillo el el 29 de septiembre de 2013. .

  Ver video "Acudit gos"

 • Chistes de Jaimito con el Oso Traposo

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Chistes de Jaimito con el Oso Traposo, un video sobre acudits-en-catala publicado por guiainfantil el el 26 de julio de 2011. Chistes para niños, esto era una vez Jaimito.

  Ver video "Chistes de Jaimito con el Oso Traposo"

 • LA MAITENA EN CATALÀ

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir LA MAITENA EN CATALÀ, un video sobre acudits-en-catala publicado por quisocjo el el 07 de octubre de 2013. La Maitena Burundarena, la dibuixant argentina, sap veure molt bé les fortaleses i febleses de les dones a la societat actual.

  Ver video "LA MAITENA EN CATALÀ"

 • Josep Lluís Carod ERC Any 2003

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Josep Lluís Carod ERC Any 2003, un video sobre acudits-en-catala publicado por Andrés Faro Lalanne el el 07 de julio de 2014. En la tardor de 2003 apareixen en les pantalles de MésTV, la televisió de Tarragona, la primera tira de dibuixos animats amb els personatges Beto i Bombeta, .

  Ver video "Josep Lluís Carod ERC Any 2003"

 • Tele Monegal a Polònia (22-04-10)

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Tele Monegal a Polònia (22-04-10), un video sobre acudits-en-catala publicado por Eloi Roca el el 27 de abril de 2010. Qui riu últim, riu millor! Gran gag de Polònia que parodia la reaparició de programes d'acudits a través del Sr.

  Ver video "Tele Monegal a Polònia (22-04-10)"