Videos relacionados con acudits en catala

Informaciona

Comparte y descubre información

 • EN EL AIRE: Teoría Català Polo

 • TV3 - APM Extra - Un país d'acudit

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir TV3 - APM Extra - Un país d'acudit, un video sobre acudits-en-catala publicado por TV3 el el 14 de abril de 2008. Avui toca escoltar els acudits dels estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya.

  Ver video "TV3 - APM Extra - Un país d'acudit"

 • Els millors acudits de l'EUGENIO 7

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Els millors acudits de l'EUGENIO 7, un video sobre acudits-en-catala publicado por gelidenc13 el el 17 de febrero de 2009. .

  Ver video "Els millors acudits de l'EUGENIO 7"

 • Acudit Guàrdia Civil

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudit Guàrdia Civil, un video sobre acudits-en-catala publicado por Manel Saus i Plans el el 03 de octubre de 2014. .

  Ver video "Acudit Guàrdia Civil"

 • El millor Acudit de la Història by Monago (President d'Extremadura)

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir El millor Acudit de la Història by Monago (President d'Extremadura), un video sobre acudits-en-catala publicado por Adria Tuneu el el 21 de abril de 2013. The best joke ever By Monago.

  Ver video "El millor Acudit de la Història by Monago (President d'Extremadura)"

 • 461 Félix J. Pinedo 01/06/10

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir 461 Félix J. Pinedo 01/06/10, un video sobre acudits-en-catala publicado por Josep M. Segimon el el 08 de junio de 2010. Gaudir molt fer xerrada amb ells (Felix i Jesús) cervesa per llibre D'acord amb meus vlogs uns 90% i alguns no Vells records amb molt riure, fa falta persone.

  Ver video "461 Félix J. Pinedo 01/06/10"

 • El millor acudit de la Història

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir El millor acudit de la Història, un video sobre acudits-en-catala publicado por gerard ros el el 13 de octubre de 2013. .

  Ver video "El millor acudit de la Història"

 • UNS SOCIALISTES D'ACUDIT (11Congrés PSOE-PSPV)

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir UNS SOCIALISTES D'ACUDIT (11Congrés PSOE-PSPV), un video sobre acudits-en-catala publicado por consell9 el el 08 de noviembre de 2008. Resum seriós.

  Ver video "UNS SOCIALISTES D'ACUDIT (11Congrés PSOE-PSPV)"

 • Xistes del Toni

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Xistes del Toni, un video sobre acudits-en-catala publicado por Adrià Marcet Rovira el el 15 de mayo de 2014. Un dels molts acudits del Toni, ara immortalitzats per sempre.

  Ver video "Xistes del Toni"

 • Acudit gos

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudit gos, un video sobre acudits-en-catala publicado por Jordi Sicart Murillo el el 29 de septiembre de 2013. .

  Ver video "Acudit gos"

 • Acudit

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Acudit, un video sobre acudits-en-catala publicado por momopo77 el el 30 de octubre de 2008. Presentació i acudit curs COFE.

  Ver video "Acudit"

 • LA MAITENA EN CATALÀ

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir LA MAITENA EN CATALÀ, un video sobre acudits-en-catala publicado por quisocjo el el 07 de octubre de 2013. La Maitena Burundarena, la dibuixant argentina, sap veure molt bé les fortaleses i febleses de les dones a la societat actual.

  Ver video "LA MAITENA EN CATALÀ"

 • 969 L'abdicació del Rei 02/06/2014

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir 969 L'abdicació del Rei 02/06/2014, un video sobre acudits-en-catala publicado por Josep M. Segimon el el 02 de junio de 2014. Fa poc Rajoy h 'anunciat l'abdicació del Rei a favor del príncep Podem, We can d'Obama Un bon rei? Gracies a ell per fer un país democràtic a Espanya Acudit:.

  Ver video "969 L'abdicació del Rei 02/06/2014"

 • Chistes de Jaimito con el Oso Traposo

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Chistes de Jaimito con el Oso Traposo, un video sobre acudits-en-catala publicado por guiainfantil el el 26 de julio de 2011. Chistes para niños, esto era una vez Jaimito.

  Ver video "Chistes de Jaimito con el Oso Traposo"

 • Un marroquí per la independència de Catalunya

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Un marroquí per la independència de Catalunya, un video sobre acudits-en-catala publicado por catalunyalafemtots el el 06 de mayo de 2012. Una de les persones que s'han concentrat aquest dissabte a la plaça Sant Jaume, per omplir-la d'estelades, ha estat Amin Baghar, un ciutadà d'origen marroquí.

  Ver video "Un marroquí per la independència de Catalunya"

 • Josep Lluís Carod ERC Any 2003

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Josep Lluís Carod ERC Any 2003, un video sobre acudits-en-catala publicado por Andrés Faro Lalanne el el 07 de julio de 2014. En la tardor de 2003 apareixen en les pantalles de MésTV, la televisió de Tarragona, la primera tira de dibuixos animats amb els personatges Beto i Bombeta, .

  Ver video "Josep Lluís Carod ERC Any 2003"

 • Eugenio - Recopilación de sus mejores chistes. 1/7

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Eugenio - Recopilación de sus mejores chistes. 1/7, un video sobre acudits-en-catala publicado por butoikaruga el el 22 de julio de 2008. Sus mejores 83 chistes.

  Ver video "Eugenio - Recopilación de sus mejores chistes. 1/7"

 • Tele Monegal a Polònia (22-04-10)

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir Tele Monegal a Polònia (22-04-10), un video sobre acudits-en-catala publicado por Eloi Roca el el 27 de abril de 2010. Qui riu últim, riu millor! Gran gag de Polònia que parodia la reaparició de programes d'acudits a través del Sr.

  Ver video "Tele Monegal a Polònia (22-04-10)"

 • El rei de Sevilla

  Haciendo click sobre la imagen, puedes reproducir El rei de Sevilla, un video sobre acudits-en-catala publicado por SocPetitcat el el 19 de julio de 2011. Això és un xinès, un anglès i un català.

  Ver video "El rei de Sevilla"