Videos relacionados con حتا

Informaciona

Comparte y descubre información

  • آغاز نهمین روز اعتصاب خلبانان ایرفرانس

  • تظاهرات بی سابقه علیه فساد مالی در مولداوی

    ده ها هزار نفر از مردم مولداوی با تظاهرات در کیشیناو، پایتخت این کشور خواستار استعفای رئیس جمهوری و برگزاری انتخابات زودرس شدند.

    این اعتراض بی سابقه در پی افشای یک رسوایی بانکی به ارزش یک میلیارد یورو روی داد که سبب تغییر سطح زندگی شهروندان در کشور شده است.

    یکی از معترضان گفت: «حتا برگشت این یک میلیارد یورو هم زندگی شهروندان را بهتر نخواهد کرد. مسئولان باید عوض شوند. دست اندرکاران فعلی باید برکنار و انتخابات زودهنگام برگزار شود.»

    دیگری نیز گفت: «ما می خواهیم اروپایی باشیم. می خواهیم فرزندانمان در خانه و پدر و مادرها نان آورشان باشند. می خواهیم که از شر دزدان و راهزنان خلاص شویم تا یک کشور متمدن باقی بمانیم.»

    در جریان این تظاهرات پلیس چند تن از معترضان را بازداشت کرد.

    نیکلای تیموفتی، رئیس جمهوری مولداوی متهم به دست داشتن در این پرونده فساد مالی است.

    مولداوی کشوری کوچک در اروپای شرقی است که در حدود چهار و نیم میلیون نفر جمعیت دارد.

    Ver video "تظاهرات بی سابقه علیه فساد مالی در مولداوی"

  • کارزار علیه طرح حصارکشی مرزی در مجارستان

    مجارستان در طول مرز صد و هفتاد و پنج کیلومتری خود با صربستان حفاظی به ارتفاع چهار متر احداث می کند تا از ورود مهاجران غیر قانونی از کشور همسایه خود جلوگیری کند.

    بیشتر مهاجرانی که از این مرز عبور می کنند، پناهجویان اهل سوریه هستند. آنها با عبور از چند کشور به مجارستان می رسند که عضو اتحادیه اروپاست.

    کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل کارزاری را در شبکه های اجتماعی علیه این اقدام به راه انداخته است.

    کیتی مکینزی، سخنگوی این نهاد بین المللی می گوید: «هر حفاظ یا دیوار سدی است در برابر پناهندگی. مردم حق دارند درخواست پناهندگی کنند و این در قانون اساسی مجارستان آمده است. این یک حق جهانی است. ما می خواهیم مطمئن شویم که مجارستان مرزهای خود را باز نگه می دارد تا مردم بتوانند درخواست پناهندگی کنند و شکایت شان شنیده شود.»

    آندریا هایاگوش، خبرنگار یورونیوز در بوداپست می گوید: «ایده احداث این حصار همین چند روز پیش مطرح شده است، اما به نوشته مطبوعات بیشتر وزرای دولت با آن موافق نبوده اند و حتا گمان نمی کنند که این ایده عملی بشود. اما دولت تصمیم گرفته است که یک پرده آهنی احداث کند.»

    Ver video "کارزار علیه طرح حصارکشی مرزی در مجارستان"

  • دوچرخه هوشمند هلندی

    دانشمندان هلندی دوچرخه هوشمندی را طراحی و تولید کرده اند که موانع و خطرات را به دوچرخه سوار هشدار می دهد. یک رادار مهجز به دوربین بر دسته دوچرخه نصب شده که رفت و آمد خودروها را در اطراف دوچرخه سوار ضبط می کند. داده های از طریق ارتعاشاتی به زین یا دسته دوچرخه منتقل می شود و به این ترتیب دوچرخه سوار آگاه می شود که خطر از کدام جهت متوجه او است.

    موریس کواکرنات، پژوهشگر ارشد در «موسسه تحقیقات علمی کاربردی» می گوید: «مکانیسم بسیار کارآمدی است. اگر خطر از روبرو باشد دسته دوچرخه خواهد لرزید و اگر از پشت سر باشد ارتعاشاتی در زین دوچرخه صورت می گیرد و دوچرخه سوار را هشدار می دهد که خطر از کدام جهت او را تهدید می کند. حتا جهت های چپ یا راست هم قابل تشخیص است.»

    علاوه بر سامانه هشدار دهنده خودکار، این دوچرخه به یک موتور الکتریکی هم مجهز است که سرعت دوچرخه را دوچندان می کند.

    افزایش تعداد قربانیان حوادث رانندگی در هلند، دانشمندان «موسسه تحقیقات علمی کاربردی» این کشور را بر آن داشت که اقدام به ساخت این دوچرخه بکنند.

    موریس کواکرنات می گوید: «حوادث رانندگی سالمندان با دوچرخه افزایش چشمگیری داش

    Ver video "دوچرخه هوشمند هلندی"

  • تحریک خلاقیت، القای حس آرامش و تقویت حافظه با آموزش براساس حواس چندگانه

    معمولا در آموزش تنها از دو حس بینایی و شنوایی استفاده می شود. امروزه، رویکرد جدیدی در نقاط مختلف دنیا مورد بررسی است که در آن از حواس چندگانه استفاده و سعی می شود مردم را تشویق کند که در تجارب آموزشی خود حواس لامسه، چشایی و بویایی را هم بکار ببرند. این رویکرد آموزشی را در مهدکودکی در تونس، در بیمارستانی در ایالات متحده آمریکا و در مدرسه ای در هامبوگ آلمان بررسی می کنیم.

    تونس؛ بیدارکردن حس موسیقیایی کودکان با حواس پنجگانه

    صبح های چهارشنبه برای کودکان مهد کودک “وی وی” در تونس، روز بیداری با موسیقی است. در این روز کودکان با استفاده از حواس لامسه، بویایی و حتا چشایی با موسیقی آشنا می شوند. در این روش موسیقی بصورت بازی با حواس آموزش داده می شود.

    این شیوه آموزشی، “یادگیری ضمنی با حواس چندگانه” نام دارد و مبتکر آن دکتر سلیم مصمودی، روانشناس شناختی اهل تونس است. دکتر مصمودی در تحقیقاتش نشان می دهد که آموزش بر اساس حواس چندگانه با خلاقیت چه ارتباطی دارد و چطور احساس مثبت را تقویت می کند. وی با توسعه روش “یادگیری ضمنی با حواس چند گانه” قصد دارد جایگرینی برای شیوه سنتی آموزش پیدا کند که در

    Ver video "تحریک خلاقیت، القای حس آرامش و تقویت حافظه با آموزش براساس حواس چندگانه"

  • فیلم «سیزده دقیقه»: ترور ناکام هیتلر

    فیلم «سیزده دقیقه» بر اساس یک داستان واقعی است. گئورگ السر در سال ۱۹۳۹ نقشه قتل آدولف هیتلر و چند رهبر دیگر نازی را در نشست مونیخ طرح ریزی و اجرا کرد. او و باوجود ناکامی به در این راه، به یکی از نمادهای مقاومت آلمان ها علیه نازیسم تبدیل می شود.

    اویویه هیرشبیگل، کارگردان «سیزده دقیقه» در مورد شخصیت اصلی فیلمش می گوید: «گئورگ السر شبیه ادوارد اسنودن است. او اهمیتی به منافع شخصی خود نمی دهد و عمیقا به غرایز درونی خود باور دارد. آن احساسات آنقدر عمیق و قوی هستند که غیر قابل کنترل می شوند. السر برای حفظ آزادی، آزادی بیان و افراد، به تنهایی، ایستادگی می کنند.»

    کریستیان فریادل که نقش السر را ایفا کرده می گوید: «نگاه فیلم به یک واقعه تاریخی جالب است. شخصیتی که من نقش آن را بازی می کنم، شخصیتی سیاسی نیست اما در جریان زندگی خود نمی تواند به فریاد دموکراسی خواهی پاسخ مثبت نگوید چون سیاست بخشی از زندگی ما را شکل می دهد و ما حتا اگر ندادیم عملا همگی سیاسی هستیم.»

    کترینا شولتر، هنرپیشه نقش اول زن فیلم بر این باور است که « چون داستان در شهری کوچک می گذرد و امکان درک شرایط را آسان تر می کند. به

    Ver video "فیلم «سیزده دقیقه»: ترور ناکام هیتلر"

  • آیا اروپا برای مقابله با حملات گسترده تروریستی آماده است؟

    تاریخ نشان داده است که پیش بینی فجایع، از حملات گسترده تروریستی گرفته تا بلایای طبیعی، کار بسیار دشواری است؛ چه رسد به اینکه بخواهیم از این قبیل وقایع جلوگیری کنیم. اما زمانیکه چنین فاجعه ای رخ دهد، چه باید کرد؟ واکنش سریع، فرق بین مرگ و زندگی است، بویژه اگر کشور تحت حمله شدید با سلاحهای شیمیایی یا بیولوژیکی قرار بگیرد.

    یکی از اولویت های امنیتی دولتها و اتحادیه اروپا این است که عواقب احتمالی اینگونه حوادث ویرانگر را محدود کند.

    به این منظور، اخیرا در بلژیک تمرین هایی آموزشی دقیقا با همین هدف برگزار شد. در این تمرینها تیمهای عملیات اضطراری از سراسر اروپا شرکت داشتند. افزایش همبستگی و همکاری بین کشورها یکی از عوامل حیاتی است برای اینکه بتوان نسبت به پیچیدگی تهدیدهای برون مرزی عکس العملی موثر نشان داد.

    در نتیجه یکی از اقدامات کلیدی این است که دولتهای اروپایی برنامه مشترکی برای مواجهه با فجایع داشته باشند. اما سوال این است که کشورهای مختلف با زبان و فرهنگ و شیوه های مختلف چگونه می توانند بشکلی موثر بایکدیگر همکاری کنند؟

    حمله تروریستی با گاز سارین که در سال ۱۹۹۵ در متروی توکیو رخ داد، یکی از فجایع حمله با گاز شیمیایی به یک کلان شهر بود. بدنبال این حادثه که در آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و هزاران نفر صدمه دیدند، ترس و وحشت بر شبکه متروی پایتخت ژاپن حاکم شد.

    در این برنامه “خط مقدم” با جیمی شی، کارشناس ناتو در چالشهای امنیتی، لوک رومبو، متخصص مدیریت بحران و هلنا لیندبرگ، مدیر سازمان دفاعی غیر نظامی در استکهلم درباره اقدمات کلیدی و همکاری بین کشورها درصورت وقوع حملات تروریستی گفتگو می کنیم.

    یورونیوز: دکتر جیمی شی، شما کارشناس ناتو در چالشهای امنیتی هستید. پرسش اول را از شما می پرسم. آیا حمله به شهری اروپایی با سلاح شیمیایی شبیه حمله ای که در ژاپن در دهه ۹۰ میلادی رخ داد، دیر یا زود اتفاق می افتد؟

    جیمی شی:«به نظرم اجتناب ناپذیر نیست. از طریق سرویسهای اطلاعاتی می دانیم که سازمانهای نظیر القاعده یا گروه موسوم به “دولت اسلامی” اخیرا در سوریه و عراق تمایل زیادی به استفاده از سلاحهای شیمیایی، بیولوژیک یا حتا هسته ای دارند.اما اینکه این طرح را در سر دارند، به این معنی نیست که توانایی اش را هم دارند. از سوی دیگر فراموش نکنیم که وقتی صحبت از تروریستها باشد، تبلیغات هم زیاد می شود. همانطور که اخیرا در جنوب لندن شاهد بودیم با یک چاقوی ساده سربازی را کشتند. در نتیجه تروریستها برای جلب توجه عمومی که بدنبالش هستند، نیازی به استفاده از سلاحهای شیمیایی ندارند.»

    یورونیوز: درست است. اما شواهد بخوبی نشان می دهد که طی چند سال اخیر در سوریه از سلاحهای شیمیایی استفاده شد. اینکه فکر کنیم این اتفاق در اروپا رخ نمی دهد، ساده لوحانه نیست؟

    جیمی شی: «نه، به هیچ وجه ساده لوحانه نیست. به همین دلیل است که سرویسهای اطلاعاتی بشکل گسترده ای فعالیتها، تعداد کارکنانشا، قابلیتها و همکاریهای بین المللی شان را افزایش داده اند، دقیقا برای پیگیری وقایعی مشابه. همانطور که گفتید تروریستها مهارت زیادی در این دارند که نوع حمله خود را تغییر دهند اما نشانه هایی نیز هست که همکاری بین سرویسهای اطلاعاتی از ۱۱ سپتامبر تا کنون بهتر شده و توان آنها در جلوگیری از اقدامات تروریستی خیلی بهبود یافته است.»

    یوورنیوز: لوک رومبو، شما متخصص مدیریت بحران هستید. آیا اروپا برای مقابله با حملات گسترده نظیر حمله ۱۱ سپتامبر یا فاجعه فوکوشیما آماده است؟

    لوک رومبو: «آیا اروپا آماده است؟ فکر می کنم هیچ ملتی به تنهایی، هیچ محله ای به تنهایی نمی تواند برای چنین وضعیتی آماده باشد. بخصوص اگر این نکته را در نظر بگیرید که چگونه خطرات و وقایع بعدی می تواند به سرعت گسترش یابد متوجه می شوید که آمادگی کامل برای چنین رخدادهایی کاملا غیرممکن است. مسئله این است که چطور یک دولت یا یک محله می تواند براساس احتمالِ رخدادها و تواناییهایش، تعادلی بین خطرات احتمالی و اقدامهای ممکن برقرار کند.»

    یورونیوز: آیا بین کشورهای مختلف در اینباره که خطرات بالقوه چه هستند، توافق وجود دارد؟

    لوک رومبو: «گمان نکنم. به فرانسه، بریتانیا، آلمان، دانمارک و یا کشورهای دیگر نگاه کنید، از لحاظ برآورد خطرات و این که چطور می خواهند با این خطرات مقابله کنند چه اولویت هایی دارند و چه چیزهایی را می توانند بپذیرند، می بینید تفاوتهای مهمی بین دیدگاه هایشان وجود دارد.»

    یورونیوز: با هلنا لیندبرگ از استکهلم صحبت کنیم. هلنا مدیر کل ام اس بی، سازمان دفاع غیرنظامی سوئد است. شنیدیم که همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا آماده مقابله با چنین وضعیتهایی نیستند: آیا سوئد آمادگی های لازم را دارد؟

    هلنا لیندبرگ: «ما تلاش می کنیم که آماده باشیم. برای پیشگیری، سرمایه گذاری فراوان می کنیم و تلاش می کنیم ابزارها و سازوکارهای لازم برای مقابله با وضعیتهای اضطراری بزرگ مثل حملات شیمیایی بیولوژیک و یا حمله با مواد پرتوزا آماده باشد.»

    یورونیوز: اگر حمله ای از آن سوی مرز صورت بگیرد که بیشتر از یک کشور را دربربگیرد، چه کسی مسئول مدیریت عملیات دفاعی است؟

    هلنا لیندبرگ: «به نظرم، نکته مهم این است که یک شخص یا یک سازمان نیست که رهبری کارها را برعهده دارد. نیاز است هماهنگی و همکاری بین سازمانها و گروههای مختلف وجود داشته باشد. ما سازوکارهای لازم را برای کمک رسانی به سایر کشورهای عضو، یا دریافت کمک از آنها، در صورت وقوع فاجعه بزرگ، ایجاد کرده ایم. البته اگر چند کشور درگیر چنین فاجعه بزرگی باشند، هماهنگی بین آنها بسیار پیچیده تر خواهد بود.»

    یورونیوز: آیا این نوع پاسخ فراملیتی به این نوع فجایع، آنطور که هلنا لیندبرگ اشاره کرد با مشکلات فراوان همراه نیست؟

    لوک رومبو: «به باور من، از نظر عملی این نکته به این صورت مطرح نیست. چون اگر فاجعه ای رخ دهد، باید بلافاصله واکنش نشان دهید. براساس تمرینها و اقداماتی که کمیسیون ار

    Ver video "آیا اروپا برای مقابله با حملات گسترده تروریستی آماده است؟"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.