Videos relacionados con دعای عهد

Informaciona

Comparte y descubre información

  • 2043 عندما يتطور الحب في عهد التكنلوجيا الحديثة

  • 2043 عندما يتطور الحب في عهد التكنلوجيا الحديثة

    _____----------''''''''''''''''''''''''MAS INFORMACION''''''''''''''''''''''----------_____


    Mi canal:

    http://www.youtube.com/user/superhakim100

    suscribanse para ver mas videos.gracias.

    Ver video "2043 عندما يتطور الحب في عهد التكنلوجيا الحديثة"

  • آتش سوزی سقف کلیسای سنت دوناسیان در نانت فرانسه را ویران کرد

    وقوع آتش سوزی در کلیسای «سنت دوناسیان» در شهر نانت فرانسه در روز صبح دوشنبه سقف این کلیسا را ویران کرد.

    این آتش سوزی به هنگام مراسم دعای صبح دوشنبه روی داد و به زودی و برغم حضور ده ها آتش نشان شعله های آتش زبانه کشید و از کنترل خارج شد.

    در حادثه آتش سوزی در این کلیسا که قدمتش به قرن نوزدهم میلادی می رسد به کسی آسیبی نرسیده است.

    دلیل وقوع این آتش سوزی هنوز معلوم نیست.

    Ver video "آتش سوزی سقف کلیسای سنت دوناسیان در نانت فرانسه را ویران کرد"

  • تشییع جنازه هشام برکات دادستان مقتول مصر

    خبر کوتاه

    عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر بهمراه دیگر مقامات ارشد نظامی، روز سه شنبه در مراسم تشییع جنازه هشام برکات، دادستان مقتول این کشور شرکت کرد.

    انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در نزدیکی خودروی آقای برکات در روز دوشنبه باعث کشته شدن او شد. رئیس جمهوری مصر در مراسم تشییع جنازه عهد کرد که قوانین علیه ستیزه جویان و افراط گرایان را تشدید خواهد کرد.

    Ver video "تشییع جنازه هشام برکات دادستان مقتول مصر"

  • پاپ در شب کریسمس: جهان بوقت خشونت نیازمند عطوفت است

    رهبر ۱.۲ میلیارد کاتالولیک جهان همزمان با جشن و مراسم دعای کریسمس پیروان مسیح را در زدودن تاریکی و فساد به نزدیکی به خدا فرا خواند.

    فرانچسکو، اولین پاپ غیراروپایی که پس از ۱ هزار و ۳۰۰ سال به این مقام انتخاب شده است روز چهارشنبه گفت دنیا بوقت خشونت «نیازمند عطوفت و مهربانی، صبر خداوند و نزدیکی و رافت اوست.»

    مرد ۷۸ ساله ای که در انجام اصلاحات در کلیسای کاتولیک و واتیکان مصمم تر از هر پاپ دیگر ظاهر شده است همچنین گفت کریسمس زمان بخاطر آوردن پیام «صلح» است.

    پیش از آغاز مراسم دعا، پاپ در تماس تلفنی غیرمنتظره ای با آوارگان مسیحی ساکن در اوردوگاهی در عراق صحبت کرد.

    پاپ برای آرامش خاطر آنان گفت:«شما همانند مسیح در شب کریسمس هستید. برای او هم جایی نبود و باید برای نجات خود به مصر می گریخت.»

    Ver video "پاپ در شب کریسمس: جهان بوقت خشونت نیازمند عطوفت است"

  • ادای احترام پاپ به کشته شدگان قتل عام اوگاندا

    هزاران نفر از مردم اوگاندا در مراسم دعای پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان شرکت کردند. پاپ در این مراسم به کشته شدگان قتل عام در اوگاندا ادای احترام کرد.
    سفر پاپ فرانسیس به اوگاندا در ادامه اولین سفر آفریقایی او صورت گرفت. رئیس جمهوری کشور تازه تاسیس شده سودان جنوبی برای دیدار با پاپ به اوگاندا آمده است.
    پاپ که در سفرآفریقایی خود را از کنیا آغاز کرد، عدم تحصیل و بیکاری جوانان را دلیل گرایش آنها به گروه های افراطی عنوان کرد و نسبت به رشد افراطی گرایی هشدار داد.

    رهبر کاتولیک های جهان در کنیا ضمن بازدید از مناطق فقیر نشین حومه پایتخت از مردم خواست تا از محیط زیست مراقبت کنند و به فقرا توجه کنند. وی همچنین بر لزوم توزیع عادلانه رفاه در جامعه تاکید کرد.
    پاپ قرار است روز یکشنبه به کشور جمهوری آفریقای مرکزی برود.

    Ver video "ادای احترام پاپ به کشته شدگان قتل عام اوگاندا"

  • ابراز نگرانی کاخ سفید نسبت به افزایش تنش ها در بیت المقدس

    پلیس اسرائیل روز چهارشنبه در حالی که هزاران یهودی بخشی از مراسم دعای عید مظله خود را در بیت المقدس به جای می آوردند چهار فلسطینی را بازداشت کرد.

    پیرامون و محوطه مسجد الاقصی در چند روز اخیر پر تنش بوده است. پلیس اسرائیل روز دوشنبه با گروهی از جوانان فلسطینی که در این مسجد پناه گرفته بودند درگیر شده بود.

    این شایعه که دولت اسرائیل درصدد تشدید کنترل بر مسجد الاقصی است به تنش ها افزوده است. دولت اسرائیل تنها به مردان مسلمان بالای پنجاه سال اجازه ورود به محوطه مسجد الاقصی را می دهد.

    مسجد الاقصی، قبله سابق و سومین مکان مقدس مسلمانان برای یهودیان نیز مکانی مقدس است. به باور یهودیان بقایای مهم ترین معابد آنان در زیر مجموعه مسجدالاقصی نهفته است.

    کاخ سفید با ابراز نگرانی عمیق نسبت به تنش های اخیر در مسجد الاقصی و بیت المقدس، اسرائیلی ها و فلسطینی ها را به خویشتنداری دعوت کرده است.

    Ver video "ابراز نگرانی کاخ سفید نسبت به افزایش تنش ها در بیت المقدس"

  • پاپ در پاراگوئه از همراهی کلیسا با 'اسپانیای استعماری' عذرخواهی کرد

    پاپ فرانچسکو در آخرین روز از سفر یک هفته ای خود به آمریکای لاتین در نزدیکی آسونسیون، پایتخت پاراگوئه، مسیحیان این کشور را در تلاش برای دستیابی به زندگی و شرایط بهتر کاری به اتحاد فرا خواند.

    رهبر کاتالولیک های جهان در این مراسم همچنین از نابرابرهای موجود در کشورهای آمریکای لاتین شکوه و از نقش کلیسا در همراهی ‘اسپانیای استعماری’ عذرخواهی کرد.

    وی گفت: «عطوفت باید با آنهایی که مثل ما فکر نمی کنند، با کسانی که بی ایمانند یا آنهایی که آن را باخته اند، گاهی اوقات بخاطر ما. عطوفت باید با آنهایی که تحت آزار و اذیت بوده اند، با آنهایی که شغلشان را از دست داده اند، و عطوفت باید ورزید نسبت به فرهنگ های گوناگون، که این کشور سرشار از آن است.»

    هزاران نفر از آرژانتین، زادگاه پاپ فرانچسکو برای شرکت در آخرین مراسم دعای پاپ به پاراگوئه سفر کرده بودند. کریستینا فرناندز، رئیس جمهوری آرژانتین نیز از حاضران در این مراسم بود.

    انتقاد از نظام سرمایه داری لجام گسیخته و دفاع از فقراء از دیگر محورهای سخنان پاپ در سفرش به کشورهای فقیر آمریکای لاتین بود.

    Ver video "پاپ در پاراگوئه از همراهی کلیسا با 'اسپانیای استعماری' عذرخواهی کرد"

  • تخریب آثار بجای مانده از شهر باستانی نمرود توسط اسلام گرایان گروه داعش

    پیکارجویان اسلام گرای گروه داعش، آثار باستانی بجای مانده از شهر تاریخی نمرود را منهدم کردند. نمرود یکی از مهمترین شهرهای بجای مانده از تمدن بین النهرین، در جنوب شرقی شهر موصل و در حاشیه رود دجله قرار دارد.

    گروه داعش از تابستان امسال کنترل شهر موصل را بدست گرفته و هفته گذشته آثار باستانی بجای مانده از موزه تاریخی موصل را تخریب کردند.

    شهر نمرود سیزده قرن پیش از میلاد مسیح بنیان گذاشته شد و بدل به یکی از مهمترین شهرهای تمدن بشری در فلات ایران و بین النهرین در عهد عتیق گشت.

    رهبران گروه داعش آثار باستانی را مصداق بت پرستی می دانند و خواستار تخریب آنها هستند.

    Ver video "تخریب آثار بجای مانده از شهر باستانی نمرود توسط اسلام گرایان گروه داعش"

  • حمله هوایی اُردن به مواضع داعش در سوریه

    ده ها فروند هواپیمای جنگنده نیروی هوایی ارتش اردن، روز پنجشنبه برای بمباران اردوگاه های آموزشی و زاغه های مهمات «دولت اسلامی» به پرواز در آمدند.

    تصاویری از این عملیات تازه از سوی ارتش اردن در اختیار تلویزیون دولتی گذاشته شده است. در این یورش هوایی مواضع دولت اسلامی، مشهور به داعش در استان دیرالزور در شرق سوریه و نیز حوالی شهر رقه هدف گرفته شد.

    عملیات نیروی هوایی ارتش اردن، دو روز پس از انتشار ویدئویی است که نشان می دهد مُعاذ کساسبَه، خلبان اردنی اسیر در دست دولت اسلامی در قفسی فلزی، زنده به آتش کشیده می شود.

    ملک عبدالله، پادشاه اردن عهد کرده است که انتقام این خلبان ۲۶ساله را بگیرد. وی ضمن «قهرمان» خواندن معاذ کساسبه به فرماندهان ارتش دستور داده است تا برای افزایش نقش در ائتلافی که به رهبری ایالات متحده آمریکا علیه دولت اسلامی ایجاد شده، آماده باشند.

    Ver video "حمله هوایی اُردن به مواضع داعش در سوریه"

  • انتشار دومین تریلر رسمی قسمت هفتم فیلم جنگ ستارگان

    دومین تریلر رسمی اپیزود هفتم فیلم جنگ ستارگان موسوم به «جنگ ستارگان: نیرو برمی خیزد» کمی پس از انتشار روی اینترنت، بیش از ۶۶ میلیون بار کلیک خورده است.

    جفری جیکوب آبرامز، معروف به جی جی آبرامز این فیلم را کارگردانی کرده است. وی فیلمهای «پیشتازان فضا به سوی تاریکی»(۲۰۱۳)، ماموریت غیر ممکن ۳ (۲۰۰۶) و سوپر ۸ (۲۰۱۱( را هم در کارنامه کارگردانی خود دارد.

    تمام بازیگران قسمت جدید جنگ ستارگان عهد کرده اند که موضوع فیلم و نام شخصیتها را جایی فاش نکنند.

    دوانال گلیسون بازیگر ایرلندی فیلم می گوید: «من از طرفداران جی.جی آبرامز بودم و وقتی ملاقاتش کردم خیلی باز و روراست بود. حرفهایی درباره رازداری زد و خواست همه چیز را پیش خودمان نگه داریم. اما وقتی درباره کار حرف می زدیم ، چیزی را پنهان نمی کند.»

    اسکار ایزاک، بازیگر ۳۶ ساله آمریکایی که در مراسم رونمایی از این تریلر در مرکز کنوانسیون آنهایم در کالیفرنیا حضور داشت، می گوید:«جنگ ستارگان، فیلمی فرهنگساز بوده است. این فیلم، فرهنگی خاص خودش خلق کرده است. معمولا چنین اتفاقی نمی افتد. این فرهنگ هم، مرز نمی شناسد، یعنی مهم نیست که اهل کجا باشید.»

    Ver video "انتشار دومین تریلر رسمی قسمت هفتم فیلم جنگ ستارگان"

  • بیست و پنجمین سالگرد انقلاب صلح آمیز آلمان شرقی گرامی داشته شد

    سیاستمدارن آلمان و همتایان آنها از کشورهای دور و نزدیک پنجشنبه نهم اکتبر در لایپزیگ، یاد انقلاب صلح آمیز ۲۵ سال پیش آلمان شرقی را که سرانجام به اتحاد دو آلمان انجامید، گرامی داشتند.

    درست یک ماه پس از این تظاهرات در نهم نوامبر بود که ساکنان جمهوری دموکراتیک آلمان بالاخره توانستند آزادانه مسافرت کنند و بدین سان عهد نظام و دولت کمونیستی آلمان شرقی عملاً به سر آمد.

    یواخیم گاؤک، رئیس جمهوری آلمان در این مراسم گفت:«باید به آنچه که می تواند از قدرت مردم بجوشد ایمان داشت. احساس بسیار حیرت انگیزی است با شما در اینجا بودن و شاهد رشد این جامعه دموکراتیک بودن.»

    هنری کیسینجر، دیپلمات برجسته و وزیر امورخارجه وقت آمریکا از جمله حاضران در این مراسم بود.

    تظاهرات صلح آمیز حدود ۷۰ هزار نفر در نهم اکتبر سال ۱۹۸۹ میلادی در لایپزیگ نقطه عطفی در سرنوشت جمهوری دموکراتیک آلمان بود که سرانجام به فرو ریختن دیوار برلین و اتحاد آلمان شرقی و غربی تحت یک پرچم واحد انجامید.

    در آن روز که پلیس و ارتش برای سرکوب نهایی آماده می شدند مردم طبقات اول بیمارستان ها را خالی کرده و وصیتنامه هایشان را نوشته بودند اما دستور شلیک صادر نشد و انقلاب ۷۰ هزار نفری از مردم آلمان شرقی بدون خشونت به ثمر نشست.

    Ver video "بیست و پنجمین سالگرد انقلاب صلح آمیز آلمان شرقی گرامی داشته شد"

  • تظاهرات مردم اُردن در حمایت از جنگ علیه داعش

    هزاران تن از شهروندان امان، پایتخت اردن روز جمعه علیه «دولت اسلامی» مشهور به داعش و در حمایت از همکاری با ائتلاف نظامی بین المللی علیه این گروه به راهپیمایی پرداختند.

    این تظاهرات با حضور رانیا یاسین، ملکه اردن پس از آن برپا می شود که روز سه شنبه دولت اسلامی ویدئویی را منتشر کرد که نشان می دهد مُعاذ کساسبه، خلبان گروگان این کشور، محبوس در قفسی فلزی است و زنده در آتش سوزانده می شود.

    عوده قواس، نماینده پیشین پارلمان اردن که در این راهپیمایی شرکت کرده است می گوید: «به عنوان یک مسیحی که در اینجا با برادران مسلمان زندگی می کنم بسیار مهم است که اعلام کرده و تاکید کنم که آنچه به نام هر دینی نه فقط اسلام روی داده، چیزی نیست که ما به آن اعتقاد داریم.»

    تظاهرکنندگان پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی خود را از برابر مسجد الحسینی در امان آغاز کردند. عده ای پرچم اردن و تصاویر خلبان ۲۶ساله جان باخته را حمل می کردند. برخی دیگر نیز پلاکاردهایی را در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «آری به ریشه کن کردن تروریسم».

    در همین حال ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن نیز عهد کرده است تا انتقام خلبان جان باخ

    Ver video "تظاهرات مردم اُردن در حمایت از جنگ علیه داعش"

  • نماد مبارزه با خشونت جنسیتی در کنگو از تجربیاتش می گوید

    جایزه کنکورد بنیاد شاهزاده آستوریاس اسپانیا امسال به کدی آدزوبا، تعلق گرفت. هیات داوران در مراسم اهدای جایزه به این خبرنگار مبارز حقوق مدنی او را «نماد مبارزه صلح جویانه با خشونت جنسیتی، فقر و تبعیض علیه زنان» خواند. تلاشهای این روزنامه نگار ۳۳ ساله اهل کنگو، برای بسیج افکارعمومی علیه خشونت اعمال شده بر زنان در جمهوری دموکراتیک کنگو، تحسین جهانیان را برانگیخته است. با وی درباره تجربیات و فعالیتهایش گفتگویی انجام داده ایم.

    یورونیوز: شما روزنامه نگار و وکیل هستید. مبارزاتی که با خشونت جنسی علیه زنان، انجام داده اید در زندگی حرفه ای شما دیده می شود. از اولین گفتگویتان با یک زن قربانی خشونت جنسی چه خاطره ای دارید؟

    کدی آدزوبا: «نتوانستم گفتگو را به پایان برسانم. اولین بار در سال۲۰۰۰ بود. در محل بودم و زنی را دیدم. می خواستم بدانم چه بر سرش آمده است و این زن چه چیزهایی را تحمل کرده است. میکروفن را جلوی صورتش گرفتم. در چشمانم خیره شد. نمی خواست با من حرف بزند. اصرار کردم. به او گفتم خیلی مهم است که حرف بزند. نگاهی به من انداخت و پرسید مطمئنید می خواهید بشنوید؟ توان شنیدنش را دارید؟ گفتم: البته. دو دقیقه با من حرف زد و بعد، من بلند شدم و رفتم. از او خداحافظی هم نکردم، تشکر هم نکردم. فقط بلند شدم و رفتم. [ یک جورهایی] فرار کردم. چیزهایی را که به من گفت، قبلاً هم می دانستم، اما تا آن موقع آنها را از زبان کسی که خودش قربانی است، نشنیده بودم. به همین دلیل فرار کردم.

    یورونیوز: این گفتگو چه تأثیری بر شما داشت؟

    کدی آدزوبا: «از آن موقع با خودم عهد کردم که هر آنچه در توان دارم [برای این زنان] انجام دهم. هر کاری که با دانش اندکم از دستم بر می آید، انجام دهم تا در بهتر کردن شرایط زندگی این زنان نقشی داشته باشم. کار بزرگی نمی توانم بکنم زیرا امکانات زیادی ندارم. من تها یک میکروفن دارم، یک میکروفن برای افشای اطلاعات، برای اینکه از آنچه بر سر این زنان می آید، پرده بردارم.»

    یورونیوز: یک قربانی برای اینکه همیشه قربانی نباشد، باید چه راهی را برود؟

    کدی آدزوبا: «در وهله اول به زمان نیاز دارد. صحبت از یک روز، دو روز، یک ماه، دو ماه و پنج ماه نیست. متاسفانه حتی صحبت از دو سال هم نیست. چندین سال، شاید پنج سال، شش سال، یا حتی ده سال وقت لازم است تا آثار زخمهای فیزیکی، پارگی ها، آسیبها و شکنجه ها از بین برود. بدن فرد باید التیام پیدا کند. اولین چیز همین است: التیام جسمی. بعد از این باید به کمک درمانهای روانی-اجتماعی و روان درمانی آثار روحی این زخم ها التیام پیدا کند و اگر اینها اثر کرد، باید سراغ درمان های گروهی رفت. سپس باید روی این موضوع کار شود که وی همراه با گروه در جامعه ای که از آن طرد و حذف شده بود، دوباره پذیرفته شود. و این پذیرش اجتماعی باید با پذیرش اقتصادی نیز همراه باشد که خیلی مهم است. در غیر اینصورت این زنان دچار فقر می شوند چون راه خود را در جامعه گم کرده اند.»

    یورونیوز: آیا این درمان کامل بدون مجازات کسانی که زن را به این روز انداخته اند، امکان پذیر است؟

    کدی آدزوبا: «خیر، بدبختانه ممکن نیست. درمان، بدون مجازات ستمکاریها کامل نیست، زیرا عاملان و کسانی که مرتکب این اعمال شده اند، آزادنه می گردند. تقصیرکار و گناهکار آزاد است و زن ستمدیده وقتی این چیزها را می بیند، می بیند کسانی که این کارها را با او کرده اند آزادند، بیشتر رنج می کشد. این آسیب فقط منحصر به این زنها نیست بلکه شامل همه ما و همه جامعه می شود.»

    یورونیوز: شما به دلیل محکوم کردن خشونتها و جنایات علیه زنان، مورد تهدید قرار گرفته اید و مجبور شده اید، وطنتان را ترک کنید. چگونه می توان با ترس، زندگی و کار کرد؟

    کدی آدزوبا: «وقتی تهدید می شوم به این دلیل است که کاری کرده ام، مثلاً یکی از عاملان این خشونتها را تحریک کرده ام یا نظام را به چالش گرفته ام. اما این زنان، اینها چه کسی را به چالش گرفته اند؟ هیچکس را. هیچ کاری نکرده اند، اما قربانی بدترین خشونتهایی هستند که قابل تصور نیست. همین به ما جرئت می دهد. درست است وقتی این پیام را دریافت می کنید” اگر به کارت ادامه دهی دو گلوله به سرت شلیک خواهد شد“، می ترسید. اما کسی که می خواهد شما را بکشد، برایتان پیام اس ام اس نخواهد فرستاد. مستقیماً سراغتان خواهد آمد.»

    یورونیوز: کلید برقراری صلحی پایدار در جمهوری دموکراتیک کنگو در دست کیست؟

    کدی آدزوبا: «همه. همه مسئولند. صلح یک مسئله جهانی است. نخست کارگزارها، آنهایی که مستقیماً مسئولیت حفظ جان و مال مردم را بر عهده دارند و از این نظر دولت کنگو را مسئول می دانم. به همین میزان نیز جامعه مدنی مسئول است، یعنی ما. ما باید از این دولت پشتیبانی کنیم تا کارش را بهتر انجام دهد. کشورهای ناحیه هم مسئولند، کشورهای پیرامون ناحیه دریاچه های بزرگ آفریقا، و همه همسایه های جمهوری دموکراتیک کنگو. قاره آفریقا هم مسئولیت دارد، نسبت به کشورهای آفریقایی مسئولیت دارد. اتحادیه آفریقا باید به وظایفش عمل کند و مشکلات را بشناسد و علیه [عاملان این خشونتها] وارد عمل شود. سپس مسئولیت از مرزها فراتر می رود، فراسوی دریاها می رود و متوجه جامعه جهانی می شود. جنگها و درگیری ها در کنگو قبل از هر چیز بر سر مشکلات اقتصادی است. ارتباط های فراوان، مستقیم و غیرمستقیم، وجود دارد که عامل تأمین مالی گروههای مسلح هستند که منافع اقتصادی گروه های خاصی را تأمین می کند. این منافع اقتصادی عامل مرگ شش میلیون مردم کنگو و اِعمال خشونت جنسیتی بر بیش از پانصد هزار زن بوده است. بنابراین مسئولیت این وضعیت بر دوش همه است و هر کسی باید پاسخگوی اعمال خودش باشد. تنها به این صورت است که عدالت برقرار خواهد شد.»

    یورونیوز: در تاریخ کنگو جنگهای فراوان رخ داده، اما این تاریخ شاهد مبارزه دائمی زنان در حمایت از صلح هم بوده است. ما در اروپا، قاره ای که این جایزه را به دلیل تلاشهایتان به شما اهدا کرده است، از مبارزات زنان

    Ver video "نماد مبارزه با خشونت جنسیتی در کنگو از تجربیاتش می گوید"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.