Videos relacionados con عدالت

Informaciona

Comparte y descubre información

  • سیاهپوستان آمریکا، عدالت را فریاد می زنند

  • تظاهرات سراسری مردم آمریکا برای "برابری و عدالت"

    همزمان با تظاهرات گسترده مردم واشنگتن در اعتراض به تبعیض نژادی و قدرت و اختیارات بیش از حد پلیس آمریکا در شهرهای دیگر نیز تظاهراتهایی مشابه برپا بود.

    بر اساس گزارش ها، در شهر شیکاگو درگیری هایی میان پلیس و معترضان صورت گرفت و دستکم ۶ تن از معترضان بازداشت شده اند. برخی رسانه های محلی تعداد افراد بازداشت شده را بیش از ۲۰ تن عنوان کرده اند.

    خیابان های نیویورک نیز شاهد حضور گسترده مردمی بود که با شعار ما “عدالت و برابری” می خواهیم، تظاهرات کردند.

    اغلب تظاهرکنندگان تصویر اریک گارنر، سیاهپوست را که گفته می شود در جریان بازداشتش از سوی پلیس کشته شد را در دست داشتند.

    بر اساس گزارش ها، پلیس شهر بوستون نیز حدود ۲۳ تن از معترضانی را که سعی داشتند یکی از بزرگراههای اصلی شهر را مسدود کنند را دستگیر کرده است.

    در شهر اوکلاند در غرب کالیفرنیا نیز حدود ۴۵ تن از معترضان به اتهام هایی همچون خرابکاری و عدم پذیرش دستور پلیس بازداشت شدند.

    اعتراض ها طی هفته های گذشته و پس از مرگ سه شهروند سیاه پوست به دست ماموران سفیدپوست آغاز شد. همزمان تصمیم هیات منصفه دادگاههای نیویورک و فرگوسن در بی گناه تشخیص دادن ماموران پلیسی که عامل کشته شدن سیاه پوستان بودند، اعتراض ها را شدت بخشید.

    Ver video "تظاهرات سراسری مردم آمریکا برای "برابری و عدالت""

  • کامرون: بریتانیا آدمکش های داعش را بدست عدالت خواهد سپرد

    «دولت اسلامی» (داعش) روز جمعه ویدئویی را منتشر کرد که در آن الن هِنینگ، شهروند بریتانیا، توسط مردی نقابدار در بیابانی سربریده می شود. آقای هنینگِ ۴۷ ساله دو فرزند داشت و در سالفورد بریتانیا راننده تاکسی بود.

    وی دسامبر سال گذشته در آستانه کریسمس و به هنگام کمک رسانی در سوریه توسط نیروهای داعش ربوده شده بود.

    در پایان ویدئوی منتشر شده، جلاد داعش با لهجه بریتانیایی به جلسه هفته گذشته پارلمان بریتانیا اشاره می کند که در آن نمایندگان رای به انجام حملات هوایی علیه مواضع داعش دادند.

    آقای هنینگ دومین شهروند امدادگر بریتانیاست که توسط داعش بطور فجیع سر بریده شد. دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا در واکنش به قتل وحشیانه وی گفت:«بریتانیا هر آنچه در توان دارد را بکار خواهد بست تا این آدمکش ها را بدام اندازد و آنها را به دست عدالت بسپارد.»

    داعش که گمان می رود حدود ۱۰ گروگان غربی را در اسارت خود دارد پیشتر نیز دو روزنامه نگار آمریکایی را سر بریده بود، جنایاتی که برای این گروه ارمغانی به جز انزجار جهانیان در پی ندارد.

    جنگنده های تورنادوی بریتانیا، مجهز به بمب های لیزری هدایت شونده از خاک قبرس به پرواز در می آیند و مواضع داعش را هدف می گیرند.

    Ver video "کامرون: بریتانیا آدمکش های داعش را بدست عدالت خواهد سپرد"

  • تجمع درخواست اجرای عدالت برای جوان سیاه پوست در نیویورک

     *خبر کوتاه*

    تعدادی از مردم آمریکا با تجمع در نیویورک، خواهان اجرای عدالت برای اریک گرنر شدند.

    این جوان سیاه پوست، سال گذشته هنگام بازداتش توسط پلیس آمریکا خفه شد.

    Ver video "تجمع درخواست اجرای عدالت برای جوان سیاه پوست در نیویورک"

  • چالش های پیش روی حزب عدالت و توسعه در آستانه انتخابات سراسری

    گزارش تفصیلی

    انتخابات سراسری روز یکشنبه در ترکیه ممکن است پایان سکان داری ۱۲ ساله قدرت توسط حزب عدالت و توسعه را رقم زند. این حزب برای بدست گرفتن قدرت دولت آتی نیاز به کسب اکثریت کرسی های پارلمان را دارد. در صورت کسب قدرت، رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، وعده اصلاح قانون اساسی برای تغییر نظام پارلمانی به نظام ریاست جمهوری را داده است.

    با اینحال، چندین مانع احتمالی بر سر راه پیروزی حزب آقای اردوغان قرار دارد. بر اساس نظرسنجی ها، از محبوبیت حزب عدالت و توسعه کاسته شده است.

    حزب دموکراتیک خلق ها یکی از موانع پیش روی حزب آقای اردوغان است. این حزب با گرایش های چپ طرفدار اقلیت کرد احتمال دارد بتواند بیش از ۱۰ درصد آرای روز یکشنبه را از آن خود کند و اینگونه برای نخستین بار در پارلمان ترکیه حضور داشته باشد.

    صلاح الدین دمیر تاش، رهبر این حزب توانسته بود در انتخابات ریاست جمهوری ماه اوت سال پیش حدود ۱۰ درصد آراء را از آن خود کند.

    تاکنون، حزب عدالت و توسعه از پراکندگی آرای دیگر احزاب برای بدست آوردن اکثریت کرسی های پارلمان سود جسته است. اکنون محبوبیت حزب دموکراتیک خلق ها می تواند

    Ver video "چالش های پیش روی حزب عدالت و توسعه در آستانه انتخابات سراسری"

  • نخست وزیر پاکستان: عاملان حمله لاهور به دست عدالت سپرده خواهند شد

    نواز شریف٬ نخست وزیر پاکستان عاملان حمله انتحاری یکشنبه لاهور را «مشتی بزدل» خواند و وعده داد که آنها به دست عدالت سپرده خواهند شد.

    او پس از دیدار با بازماندگان و زخمی های این حادثه٬ با اشاره به موفقیت های دولت در زمینه کاهش حملات تروریست ها٬ بار دیگر بر عزم ملی برای مبارزه با تروریسم تا ریشه کن کردن آن تاکید کرد.

    در همین ارتباط٬ مقام های امنیتی پاکستان از دستگیری ده ها مظنون مرتبط با حملات ترویستی خبر داده اند.

    گروهی از فعالان حقوق مدنی هم روز دوشنبه با تجمع در لاهور به جان باختگان این حمله مرگبار ادای احترام کردند.

    این حمله دست کم ۷۲ کشته و ۳۰۰ زخمی برجای گذاشت. جماعت الاحرار٬ شاخه منشعب از طالبان پاکستان با پذیرفتن مسئولیت این حمله گفته که هدف مسیحیانی بوده که برای جشن عید پاک تجمع کرده بودند. در همین حال این گروه حمله لاهور را حامل پیامی به نخست وزیر پاکستان خوانده است.

    حادثه خونین لاهور شامگاه یکشنبه٬ همزمان با عید پاک روی داد؛ پس از آن که مهاجم کمربند انفجاری خود را در نزدیکی محل بازی کودکان در پارک گلشن اقبال این شهر منفجر کرد. ۲۹ تن از کشته شدگان کودک هستند و به دلیل

    Ver video "نخست وزیر پاکستان: عاملان حمله لاهور به دست عدالت سپرده خواهند شد"

  • ترکیه؛ شکست گفتگوهای ائتلاف میان حزب عدالت و توسعه و حزب حرکت ملی

    گفتگوها برای تشکیل دولت ائتلافی میان حزب حاکم عدالت و توسعه با حزب حرکت ملی ترکیه به شکست انجامید.

    احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه در پی دیدار با رهبر حزب حرکت ملی گفت که این حزب موافق ائتلاف با ما نیست.

    حزب حرکت ملی چهار شرط برای ائتلاف اعلام کرده بود؛ عدم تغییر قانون اساسی، لغو مذاکرات با کردها، انجام تحقیقات درباره چهار وزیر سابق متهم به فساد و احترام به تقسیم قدرت، چهار شرط این حزب اعلام شده است.

    نخست وزیر ترکیه همچنین روز دوشنبه به همراه مقامات دیگر در مراسم تشییع جنازه یک افسر پلیس که توسط پ کاکا در شهر قارص در شمال شرقی ترکیه به قتل رسید، شرکت کرد.

    رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه پیش از این گفته بود که چه بپذیرید یا نپذیرید، سیستم حکومتی در ترکیه تغییر کرده و تنها باید مراحل نهایی آن با یک قانون اساسی جدید شکل بگیرد. در پی این سخنان بود که مخالفان، دولت را به اقدام برای کودتای مدنی متهم کردند.

    آخرین مهلت برای تشکیل دولت ائتلافی ۲۳ اوت اعلام شده و اگر مذاکرات ائتلاف به شکست بیانجامد، انتخابات زودهنگام برگزار خواهد شد.

    Ver video "ترکیه؛ شکست گفتگوهای ائتلاف میان حزب عدالت و توسعه و حزب حرکت ملی"

  • چالش جدید اردوغان با پایان حاکمیت دوازده ساله حزب عدالت و توسعه در مجلس

    پس از آنکه حزب عدالت وتوسعه در انتخابات مجلس اکثریت کرسیها را از دست داد، اکنون رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه با چالش تازه ای در افق سیاسی این کشور مواجه شده است. پایان حاکمیت دوازده ساله عدالت و توسعه در مجلس، سبب می شود تا این حزب به رهبری احمد داود اوغلو نتواند تغییراتی را که مد نظر آقای اردوغان است، در قوانین جاری ترکیه ایجاد کند.

    از این پس، تنها۴۱ درصد کرسیها در اختیار حزب متبوع رییس جمهور قرار خواهند گرفت و حزب جمهوریخواه خلق ۲۵ درصد، حزب حرکت ملی ۱۶ درصد، حزب دموکراتیک خلقها ۱۳ درصد و حزب صلح و دموکراسی نیز ۲ درصد کرسیها را در اختیار خواهند داشت. این شکست مورد توجه بیشتر روزنامه های منتشره ترکیه در روز دوشنبه قرار گرفته است که به سرنوشت نامعلوم دولت پرداخته اند.

    کمال قلیچ داراوغلو رهبر حزب جمهوریخواه خلق و مخالف دولت، در جشن حزب متبوعش که پس از انتخابات برگزار شده می گوید: «ما یک مسیر سخت را در راه رسیدن به دموکراسی به پایان بردیم. این دموکراسیست که پیروز شده است. ترکیه اکنون یک کشور دموکرات است.»

    حزب دموکراتیک خلقها دیگر حزب مخالف دولت به رهبری صلاح الدین دمیرتاش که ا

    Ver video "چالش جدید اردوغان با پایان حاکمیت دوازده ساله حزب عدالت و توسعه در مجلس"

  • دیکتاتور پیشین چاد، سرانجام در دادگاه

    روز دوشنبه در داکار پایتخت سنگال، دادگاهی از سوی اتحادیه آفریقا رسیدگی به اتهامات حسن هابره (حسین حبری)، رئیس جمهور پیشین چاد را در حالی آغاز کرد که تیم وکلای او پیشتر صلاحیت این دادگاه را رد کرده بودند.

    آقای هابره بامداد دوشنبه در حالیکه لباسی سرتاسر سفید برتن داشت به دادگاه آورده شد. یکی از منابع نزدیک به این دادگاه ویژه گفت است: «ما هابره را به زور به دادگاه آوردیم.»

    آقای هابره متهم به شکنجه و کشتار هزار تن در دوران حکومت خود در سالهای ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۰ میلادی در چاد است. این دادگاه پس از پانزده سال مبارزه برای سپردن وی به دست عدالت، در سنگال تشکیل می شود، کشوری که او پس از برکناری اش سالها به عنوان پناهنده در آن زندگی کرده است.

    این نخستین بار است که دادگاه کشوری در آفریقا به اتهامات مقام پیشین یک کشور دیگر رسیدگی می کند.

    Ver video "دیکتاتور پیشین چاد، سرانجام در دادگاه"

  • محاکمه رئیس پیشین دستگاه امنیتی کلمبیا

    خبر کوتاه

    رئیس پیشین دستگاه امنیتی کلمبیا که در سال ۲۰۱۰میلادی به پاناما گریخته بود پس از تسلیم خود به مقامات در دادگاه حاضر شد. ماریا دل پیلار هورتادو متهم به شنود تلفنی نمایندگان پارلمانی مخالف آلوارو اوریب، رئیس جمهوری سابق این کشور است.

    Ver video "محاکمه رئیس پیشین دستگاه امنیتی کلمبیا"

  • شرایط نامناسب زندانهای ایتالیا

    *شورای اروپا خواستار انجام اصلاحاتی در زندانهای سرتاسر اتحادیه اروپاست. یکی از اصلاحاتی که در زندانهای اروپا انجام شده این است که درِ سلول های زندان، در طول روز می تواند باز بماند. طبق اصلاحات دیگر، بیش از ده هزار زندانی آزاد شوند و تنبیهاتی از نوع دیگری شامل حالشان شود.

    شورای اروپا از اصلاحات انجام شده راضی است. اما انجام این اصلاحات در سراسر اروپا یک دست نیست. برنامه های ساخت و ساز نیز متوقف شده است. انجام این اصلاحات در ایتالیا به تصویب رسیده است. لیلیا روتولونی، خبرنگار یورونیوز در این گزارش نشان می دهد که بودجه کافی برای انجام این اصلاحات وجود ندارد و برغم این اصلاحات هنوز بسیاری از زندانهای این کشور شرایط نامناسبی دارند.*

    اتاقها و راهروهای زندان «بولاته» (Bollate) در نزدیکی میلان در نگاه اول شبیه مدرسه شبانه روزی یا بیمارستان است. اما زندان «بولاته» زندانی نمونه است که از تمام اروپا برای بازدیدش می آیند تا نتایج سیاستهای بازپروری و بازگرداندن زندانیان به زندگی عادی را ببینند. در این زندان حتی چندین کارگاه و یک اصطبل وجود دارد. اما این زندان، تنها زندان از این نوع در ایتالیاس

    Ver video "شرایط نامناسب زندانهای ایتالیا"

  • بازداشت هجده متهم به تروریسم در ایتالیا

    پلیس ایتالیا در استان ساردنیای ۱۸ متهم به تروریسم و حمایت از گروههای اسلام گرای افراطی را بازداشت کرد. به گفته مقامات پلیس این هجده نفر فعالیت های تروریستی در پاکستان و افغانستان داشته اند.

    به گفته پلیس ایتالیا برخی از بازداشت کنندگان در انفجارهای انتحاری در پاکستان دست داشته اند. از جمله آنها انفجار بازار مینا در پیشاور پاکستان است. در این حمله انتحاری بیش از ۱۰۰ نفر جانشان را از دست دادند.

    پلیس ایتالیا می گوید عملیات گسترده ای علیه اعضای القاعده و دیگر گروههای اسلام گرا در این کشور انجام داده است و بیشترین تمرکز اسلام گرایان در کالیاری مرکز استان ساردنیا، جزیره ای در غرب این کشور، بوده است.

    دادستان کالیاری روز جمعه درباره این بازداشت های گسترده توضیحات بیشتری به رسانه ها ارائه خواهد کرد.

    پلیس ایتالیا اعلام کرده است که در میان هجده بازداشتی احتمالا دو تن از محافظان اسامه بن لادن رهبر کاریزماتیک القاعده نیز حاضر هستند. تمامی متهمان بازداشت شده ملیت افغان و پاکستانی دارند. شایعاتی مبنی بر حمله این متهمان به واتیکان شنیده شده است.

    Ver video "بازداشت هجده متهم به تروریسم در ایتالیا"

  • حمله زندانبانان اعتصابی به وزارت دادگستری بلژیک

    زندانبانان اعتصابی بلژیک، روز سه شنبه به دنبال یک تظاهرات اعتراضی، ساختمان وزارت دادگستری در بروکسل را به تصرف خود در آورده اما با مداخله پلیس مجبور به ترک محل شدند. این حادثه در پی اعتصاب سه هفته ای زندانبانان و درخواست آنان برای افزایش حقوق و بهبود شرایط کاری رخ داد.

    کوئن گینس، وزیر دادگستری بلژیک در واکنش به این حادثه می گوید: «دو نفر از کارکنان زن در بخش پذیرش هنوز وحشت زده اند. من با آنها حرف زدم. فکر می کردند که این اوضاع جان آنها را تهدید می کند. خوشبختانه آسیب جسمی ندیده اند. معترضان خسارت زیادی زده اند. ساختمان وزارتخانه تا چند روز تعطیل می ماند. این درست نیست.»

    دولت بلژیک، در پاسخ به شکایت زندانبانان از شرایط کاریشان، نیروهای ارتش را برای کمک به کارکنان زندانها فرستاده، اما حضور این نیروها و نحوه برخوردشان با اعتراض زندانیان و زندانبانان مواجه شده است.

    Ver video "حمله زندانبانان اعتصابی به وزارت دادگستری بلژیک"

  • «مافیای ایتالیا را می توان شکست داد»

    دادگاه کیفری ناپل در جنوب ایتالیا، وکیل یک گروه مافیایی را به دلیل تهدید دو نویسنده به مرگ و نقض آزادی بیان و آزادی مطبوعات، به یک سال حبس تعلیقی محکوم کرد.

    میکِله سانتوناستازو، وکالت دو تن از رهبران قدرتمند سازمان تبهکارِ موسوم به کَمورا در شهر ناپل را برعهده داشت.

    روبرتو ساویانو و روساریا کاپاچیونه، باانتشار کتاب و مقالاتی پرده از فعالیت های این گروه مافیایی برداشته بودند.

    روبرتو ساویانو، نویسنده کتاب «گومورا» که از سال ها پیش به دلیل تهدیدهای شبکه های تبهکار ناپل، موسوم به کَمورا، مجبور به زندگی در خفا و اجتناب از حضور در مکانهای عمومی شده است، پس از صدور این حکم گفت: «تمام توجهات به این پرونده در این زمان، نتیجه ده سال مبارزه است. شخصا فکر می کنم که این حکم برای من، نخستین گام برای آزادی و بازگشت به زندگی عادی است.»

    آقای ساویانو با نمادین توصیف کردن این حکم، تصمیم دادگاه ناپل را نشانگر «شکست پذیری» مافیا عنوان کرد.

    گومورا، روایت هولناک یکه تازی تبهکاران در ناپل

    روبرتو ساویانو، در سال ۲۰۰۷ میلادی با نگارش کتابی به نام گومورا، فعالیت های سازمان یافته گروههای تبهکار را در شهر ناپل و حومه های آن به تصویر کشید.

    این کتاب پرفروش بر اساس رخدادهای واقعی نگاشته شده است.

    روایت هولناک گومورا از قدرت شبکه های مافیایی در ناپل و ناتوانی دستگاه های دولتی از برخورد با آنان، زندگی رقت بار و آمیخته به وحشت تهیدستانِ حاشیه نشینِ این شهر را در کانون توجه رسانه ها و نهادهای غیردولتی ایتالیا قرار دارد.

    ماتئو گرونه، کارگردان ایتالیایی در سال ۲۰۰۸ میلادی با اقتباس از کتاب گومورا، فیلمی با همین نام ساخت.

    دیگر شاکی این پرونده، خانم روساریا کاپاچینوه، سال ها به عنوان روزنامه نگار، مطالبی را درباره شبکه های سازمان یافته تبهکاری منتشر می کرد.

    او هم اکنون نماینده مردم ناپل در مجلس سنای ایتالیا است.

    Ver video "«مافیای ایتالیا را می توان شکست داد»"

  • بازداشت ۱۸تن در بروندی به اتهام کودتا

    خبر کوتاه

    دولت بروندی ۱۸ تن از جمله تعدادی از افسران ارشد ارتش را به اتهام اقدام به کودتایی نافرجام بازداشت کرد. ژنرال گودفرویدی نیومبار متهم به رهبری این کودتا است با این حال وی در میان این بازداشت شدگان نیست.

    Ver video "بازداشت ۱۸تن در بروندی به اتهام کودتا"

  • سیزده سال و نه ماه زندان برای رهبر مخالفان ونزوئلا

    لئوپولدو لوپز، رهبر مخالفان ونزوئلا به سیزده سال و نه ماه و هفت روز زندان محکوم شد. جرم آقای لوپز «تحریک مردم به اعتراضات ضد دولتی» در سال ۲۰۱۴ اعلام شده است، اعتراضاتی چند ماهه که طی آن بیش از ۴۰ نفر کشته شدند. روز پنج شنبه طرفداران آقای لوپز در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا از اعلام این حکم دچار بهت و اندوه شدند، اما همسر او لیلیان تینتوری نگاه امیدوارتری دارد.

    او می گوید: «من به فرزندانم مانوئلا و لئوپولدو سانتیاگو می گویم که باید به پدرشان افتخار کنند. اصیل ترین مبارزه ای که یک انسان می تواند انجام دهد، مبارزه برای آزادی، عدالت و حق مردم است و این کاری است که لئوپولدو دارد می کند.»

    وکلای لئوپولدو لوپز گفته اند که علیه این حکم تقاضای فرجام خواهند کرد، اما احزاب مخالف امید دارند تا با پیروزی در انتخابات ماه دسامبر آینده، شرایط را برای آزادی رهبر خود فراهم کنند.

    یکی از رهبران اتحاد مخالفان دولت ونزوئلا می گوید: «سیزده سال خیلی طولانی است اما ۸۵ روز باقیمانده تا انتخابات سریع می گذرد. در این ۸۵ روز ما می توانیم به رأی مجلس ملی امیدوار باشیم که قانون عفو و آشتی را تصویب کند. به این ترتی

    Ver video "سیزده سال و نه ماه زندان برای رهبر مخالفان ونزوئلا"

  • دادگاهی در بیت المقدس دو اسرائیلی را در قتل یک نوجوان فلسطینی مجرم شناخت

    خبر کوتاه

    دادگاهی در بیت المقدس، دو یهودی اسرائیلی را در قتل محمد ابو خضیر، نوجوان فلسطینی در سال گذشته میلادی، مجرم شناخت ولی اعلام کرد که رهبر این گروه سه نفره را محاکمه نمی کند و افزود رای نهایی را چند هفته دیگر صادر خواهد کرد.

    این نوجوان فلسطینی پس از ربوده شدن توسط این افراد زنده سوزانده شده بود.

    Ver video "دادگاهی در بیت المقدس دو اسرائیلی را در قتل یک نوجوان فلسطینی مجرم شناخت"

  • میانمار؛ محکومیت بخاطر توهین به بودا

    دادگاهی در میانمار (برمه)، روز سه شنبه مدیر نیوزیلندی یک بار و دو همکار میانماریش را بخاطر توهین به مذهب بودا، به دو سال و نیم زندان محکوم کرد.

    مدیر بار وی گاسترو در یک پوستر تبلیغاتی از عکس بودا که هدفن به گوش داشت برای تبلیغات مشروباتش استفاده کرده بود.

    وکیل مدیر این بار می گوید: «دشوار است که این حکم را عادلانه بدانیم یا نه، زیرا اینجا میانمار است و شبیه دیگر کشورهای دموکراتیک نیست. فقط همین را می توانم بگویم.»

    مدیر این بار در ماه دسامبر گذشته در صفحه فیس بوک اش از مردم میانمار عذرخواهی کرده و گفته بود که قصد نداشته اند احساسات مذهبی مردم راجریحه دار کنند.

    پینیا ونتا، عضو اتحادیه راهبان بودایی وطن پرست میانمار در اینباره می گوید: «حکم مناسبی صادر شده که نه خیلی سختگیرانه است و نه خیلی ملایم. آنها به آنچه سزاوارش بودند محکوم شدند. بعنوان یک بودایی، نمی خواهم که آنها بیشتر از این رنج بکشند.»

    در قوانین میانمار، توهین به مذاهب جرم محسوب می شود. این کشور در سالهای اخیر شاهد رشد بوداییان ملی گرا و راهبان افراطی بوده که اقلیت مسلمان را هدف خشونت های خود قرار داده اند.

    Ver video "میانمار؛ محکومیت بخاطر توهین به بودا"

  • جنگ سرد روسیه و اوکراین از طریق دادگاههایشان

    دادگاههای روسیه و اوکراین روز سه شنبه دو پروندۀ مشابه را دوباره به جریان انداختند؛ پرونده هایی که نمایانگر تنشهای میان دو کشور است.

    در کی یف، دو افسر روس که در ماه مه در مناطق شرقی اوکراین دستگیر شده بودند مقابل قاضی حاضر شدند. دادستان کی یف این دو را دو عامل سرویس های اطلاعاتی روسیه خوانده است. آنها متهم هستند در یک حمله تروریستی علیه اوکراین شرکت داشته و باعث مرگ سربازان اوکراینی در شرق این کشور شده اند. این دو متهم ضمن رد اتهامات کی یف تاکید کردند شواهدی که علیه آنها در دادگاه استفاده شده تحت فشار گرفته شده است.

    یکی از این متهمان، از پشت میله های زندان به خبرنگاران گفت: «دادستان نمی تواند به شواهدی اتکا کند که بطور غیرقانونی به دست آمده و مبتنی بر فرضیات است. تمام فیلمهایی که به عنوان مدرک ارایه شده بدون حضور وکیل و تحت فشار فیلم برداری شده است. آنهم پس از عمل جراحیم و درحالیکه همچنان مجروح بودم.»

    در همین روز، روسیه نیز دادگاه یک خلبان اوکراینی را که به قتل دو خبرنگار متهم است، برگزار کرد. دادستان روسیه می گوید در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴ میلادی نادیا ساوچنکو عمدا خبرنگاران غیرنظامی

    Ver video "جنگ سرد روسیه و اوکراین از طریق دادگاههایشان"

  • سه متهم به چاقوکشی در چین به اعدام محکوم شدند

    خبر کوتاه

    سه نفر که به اتهام حمله با چاقو در ایستگاه قطاری در چین محاکمه شدند، به اعدام محکوم شدند. یک متهم دیگر به حبس ابد محکوم شد.

    این چهار نفر که از اقلیتهای مسلمان اویغور هستند به همراه همدستان خود حدود شش ماه قبل با چاقوکشی در ایستگاه قطاری در استان یونان 32 نفر را کشتند.

    فردی که به حبس ابد محکوم شده است یک زن است و در زمان بازداشت باردار بود.

    Ver video "سه متهم به چاقوکشی در چین به اعدام محکوم شدند"

  • فیل راد در مقابل دادگاه

    دادگاه نیوزلند برای رسیدگی به اتهامات فیل راد نوازنده استرالیایی گروه معروف ای سی / دی سی AC/DC آغاز شد.

    اتهام اولیه فیل راد، توطئه در قتل دو نفر بود اما به دلیل عدم وجود شواهد کافی این اتهام از دستور کار دادگاه حذف شده بود اما وی همچنان به خاطر داشتن مواد مخدر و تهدید به مرگ محاکمه می شود.

    وکیل فیل راد می گوید: “این ماجرا به یک گفتگوی تلفنی عصبی بر می گردد که به پلیس کشیده شد. باور کنید یانه، به خاطر داشتن حشیش برای مصرف شخصی و تلفن همراه !”

    فیل راد که از ماه نوامبر سال گذشته تحت تعقیب است نتوانسته در کنسرت های گروه شرکت کند. و به قید وثیقه آزاد است. نتیجه دادگاه، دو ماه دیگر مشخص می شود.

    Ver video "فیل راد در مقابل دادگاه"

  • دادگاهی دو متهم به قتل قزاق در پایتخت اتریش

    سه شنبه دو شهروند قزاقستان در دادگاه کیفری وین، پایتخت اتریش به اتهام قتل دو مدیر بانک در قزاقستان محاکمه شدند.

    النور موسایف، کارمند سابق سرویس اطلاعاتی قزاقستان و ودیم کوشلیاک متهم شده اند که بدستور رکهت علی اف، سفیر سابق قزاقستان در اتریش، دست به قتل دو بانکدار زده اند.

    دو مقتول در نوربانکی، بانکی کار می کردند
    که رکهت علی اف بزرگترین سهامدار آن بود. سهامداری که داماد نورسلطان نظربایف، رییس جمهوری قزاقستان بود و سال گذشته در زندان اتریش خودکشی کرد.

    Ver video "دادگاهی دو متهم به قتل قزاق در پایتخت اتریش"

  • محکومیت رئیس جمهور سابق بورکینافاسو

    روز پنجشنبه، دادگاه انتقالی بورکینافاسو، طی بیانیه ای بِلِز کمپائور، رئیس جمهور سابق این کشور را به همراه برخی از اعضای اصلی کابینه او به خیانت به کشور محکوم کرد.

    آقای کمپائور که قریب سه دهه بر این کشور آفریقای غربی حکومت کرده بود، در ماه اکتبر گذشته، تلاش کرد تا قانون اساسی این کشور را تغییر دهد تا بتواند برای سومین بار نامزد ریاست جمهوری شود در پی این اقدام، ناآرامی هایی پدید آمد که سبب شد او از کشور خود گریخته و به کشور همسایه خود یعنی ساحل عاج پناهنده شود.

    Ver video "محکومیت رئیس جمهور سابق بورکینافاسو"

  • آغاز محاکمه دیکتاتور سابق چاد در سنگال

    گزارش تفصیلی

    انجمن حمایت از قربانیان جنایات حسن هابره دیکتاتور (حسین حبری) سابق چاد، پس از سالها مبارزه و تلاش بی وقفه در نهایت به آنچه انتظارش را داشتند، دست یافتند. بیست و پنج سال پس از رها شدن از برزخ زندان های این کشور و پانزده سال پس از ثبت نخستین شکایت ها، دادگاه رسیدگی به این جنایات بالاخره روز دوشنبه در سنگال برگزار شد.

    کلمان ابه فوتا رئیس این انجمن که خود چهار سال در زندانهای رژیم سابق چاد حبس کشیده است، می گوید: «این نخستین بار است که رئیس یک کشور آفریقایی برای جنایاتی که در طول حکومت خود انجام داده محاکمه می شود. این روند باید عبرت آموز باشد وگرنه تمام این بیست و پنج سال مبارزه به چه درد خواهد خورد؟ این مانند ضربه شمشیری در آب خواهد بود.»

    کلمان همانند جَنّت نگاربای دبیر انجمن، جزو یکصد نفری هستند که از میان چهار هزار طرف مدنیِ این پرونده قرار است در دادگاه بر ضد جنایات صورت گرفته شهادت دهند. جَنّت هر نوع مرارتی را در زندان متحمل شده است. از شکنجه، تجاوزو تحمل وضعیت های دشوار و نامطلوب محیطی گرفته تا زایمان در شرایط غیر انسانی. او همچنان تبعات مخرب شکنجه های جسمی و روحی

    Ver video "آغاز محاکمه دیکتاتور سابق چاد در سنگال"

  • اندونزی حکم اعدام شهروند فرانسه را لغو نکرد

    درخواست عفو سرگئی تلاوی شهروند فرانسه که در ارتباط با مواد مخدر در اندونزی زندانی است روز دوشنبه رد شد و حکم اعدام وی لغو نگردید. وکلای وی امیدوارند با راه حلی قضایی حکم اعدام را به تعویق اندازند.

    قوانین اندونزی در ارتباط با مواد مخدر یکی از سختگیرانه ترین قوانین دنیاست. این کشور ماه آوریل گذشته هفت قاچاقچی مواد مخدر را به جوخه های اعدام سپرد.

    دو نفر از این اعدامیان استرالیایی بودند و جاکارتا تا دقیقه آخر به درخواست های مکرر دولت و نخست وزیر استرالیا برای توقف اعدام اعتنایی نکرد.

    آقای اتلاوی حدود 10 سال پیش در یک محل تولید اکستاسی در تانگِرانگ، واقع در حومه جاکارتا، پایتخت دستگیر شد.

    Ver video "اندونزی حکم اعدام شهروند فرانسه را لغو نکرد"

  • تبرئه مدیرعامل سابق پورشه

    ​وندلینگ ویدکینگ، مدیرسابق شرکت خودروسازی پورشه از اتهامات خود در ماجرای جنجال برانگیز ترین جنگ تصاحب در صنعت خودرو تبرئه شد. به گفته قاضی دادگاهی در آلمان شواهد کافی و منطقی برای محکومیت او وجود نداشته است.

    پیش تر آقای ویدکینگ متهم شده بود که در سال ۲۰۰۸ با دستکاری اطلاعات، درصدد بزرگنمایی ظرفیت های پورشه به قصد تصاحب فولکس واگن بوده است. دادستانی برای او و یکی دیگر از مدیران وقت پورشه تقاضای زندان و جریمه نقدی کرده بود.

    Ver video "تبرئه مدیرعامل سابق پورشه"

  • یک سال زندان به خاطر فندق استرالیایی

    دادگاهی در کره جنوبی دختر مدیرکل شرکت هواپیمایی «کورین ایر» را به جرم تخطی از قوانین بین المللی هوایی، به تحمل یک سال زندان محکوم کرد.

    خانم چو، پنجم دسامبر سال گذشته در جریان پرواز نیویورک به سئول، خلبان را مجبور می کند هواپیما را به پارکینگ بازگرداند و سرمهماندار را از هواپیما اخراج کند.

    دلیل این رفتار غریب خانم چو این بوده است که ظاهرا سرمهماندار حاضر نشده است به خواسته دختر مدیرکل جامه عمل بپوشاند. خانم چو مایل بوده است که فندق های استرالیایی (ماکادمیا) خود را در یک کاسه میل کند، نه در کیسه های پلاستیکی معمولی. خواسته ای نامتعارف که منجر به یک سال زندان شد.

    Ver video "یک سال زندان به خاطر فندق استرالیایی"

  • تائید حکم ۱۵ روز زندان برای الکسی ناوالنی

    دادگاهی در روسیه حکم ۱۵ روز زندان برای الکسی ناوالنی، از رهبران منتقدان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه را تائید کرد.

    این حکم هفته گذشته و به اتهام نقض قانون و دعوت دیگران به شرکت در اعتراض های موسوم به “بهار” در اول ماه مارس صادر شد.

    آقای ناوالنی پس از شنیدن حکم نهایی دادگاه تجدید نظر گفت: «من همه را برای آینده کشورمان به شرکت در اعتراض های “بهار” دعوت می کنم.»

    ناوالنی وعده داده بود که روز اول مارس، ۱۰۰ هزار نفر را در اعتراض به سیاستهای کرملین به خیابان های مسکو بکشاند.

    دو روز پیش نیز دادگاهی دیگر در مسکو حکم سه سال و نیم زندانی تعلیقی را که سال گذشته به جرم کلاهبرداری برای ناوالنی تعیین شده بود، تائید کرد.

    Ver video "تائید حکم ۱۵ روز زندان برای الکسی ناوالنی"

  • نتایج تحقیق کمیسیون تفحص درباره کشتار معدنچیان آفریقای جنوبی

    اعتصاب معدنچیان در روستای ماریکانا واقع در آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۲ میلادی با خشونت فراوان سرکوب شد.

    روز پنجشنبه، کمیسیون تحقیق آفریقای جنوبی اعلام کرد که نیروهای پلیس این کشور را مسئول کشتار ۳۴ اعتصاب کننده می داند.

    جاکوب زوما، رییس جمهوری آفریقای جنوبی دراینباره گفت: «عملیات پلیس به دلیل نقصهایی که داشت در ۱۶ ماه اوت نباید اتفاق می افتاد. کمیسیون تحقیق و تفحص مشخص کرده که خلع سلاح و متفرق کردن اعتصاب کنندگان در این تاریخ حتما منجر به خونریزی می شده است.»

    کمیسیون تحقیق، نحوه موضعگیری سندیکای معدنچیان را از دیگر دلایل کشتار سه سال پیش می داند. بنابراین گزارش سندیکای مزبور در تشدید گفتارهای تحریک آمیز و رفتارهای هیجانی معدنچیان نقش داشته است.

    این کمیسیون خواهان پیگرد قضایی فرماندهان و نیروهای پلیس دخیل در کشتار ماریکانا شده است.

    Ver video "نتایج تحقیق کمیسیون تفحص درباره کشتار معدنچیان آفریقای جنوبی"

  • میلیونر بانفوذ آمریکایی به اتهام قتل بازداشت شد

    رابرت دورست، وارث یکی از بزرگترین امپراتوری های املاک و مستغلات نیویورک به اتهام قتل بازداشت شد.

    در جریان تحقیقات درباره مرگ سوزان برمن دوست متهم، مدرکی کشف شده که در آن آقای دورست به قتل سه نفر اعتراف کرده است.

    دادستانی نیوارولئان این میلیونر آمریکایی را به اتهام قتل خانم برمن در سال ۲۰۰۰، همسرش که در سال ۱۹۸۲ ناپدید شد و همسایه اش در سال ۲۰۰۳ بازداشت کرده است.

    در همین حال، وکیل او بر این باور است که بیگناهی آقای دورست اثبات خواهد شد. او گفت: «موکلم سوزان برمن را نکشته است. او آماده است تا در دادگاهی به تمام شایعات و گمانه زنی ها پایان دهد. اما این مایوس کننده است که مقام های محلی، اینجا او را به این اتهامات بازداشت کرده اند. ما آماده ایم که به کالیفرنیا برویم و در دادگاه حضور پیدا کنیم.»

    رابرت دورست ۷۱ ساله دوازده سال پیش به طرز شگفت انگیزی از اتهام قتل و تکه تکه کردن همسایه اش که گفته می شود در دفاع از خود، او را کشته بود تبرئه شد.

    مدرکی که موجب بازداشت آقای دورست شده، فیلم مستندی است که در آن صدای وی در حالی که در حمام است به گوش می رسد.

    Ver video "میلیونر بانفوذ آمریکایی به اتهام قتل بازداشت شد"

  • تبرئه شدن بیست و شش مرد جوان مصری متهم به لواط

    دادگاه مصر 26 مرد متهم به لواط در یک حمام عمومی را تبرئه کرد.

    این افراد حدود یک ماه پیش در یک حمام عمومی در مرکز قاهره بازداشت شده بودند.

    طارق العوادی، وکیل مدافع این افراد می گوید: “حکم به درستی به قانون استناد می کند و انتظار ما هم از ابتدا همین بود. اما با این حال دفاعیات ما تا زمانی که افرادی که در وارد کردن این اتهام و خدشه کردن آبروی این افراد دست داشته اند، محاکمه نشوند، تمام نشده است.”

    یکی از بستگان متهمان با تقبیح اقدام خبرنگاری که این کار را کرده، می گوید: “خدا خودش انتقام مونه العراقی، خبرنگار تلویزیون مصری که حمله پلیس به حمام را تصویر برداری کرد بگیرد. او این کار را برای بردن آبروی این 26 مرد جوان کرد. اکنون هم او اینجا نیست که از جلسه دادگاه و تبرئه شدن آنها تصویر بگیرد. اگر او یک خبرنگار واقعی بود اکنون می بایست اینجا می بود.”

    گرچه همجنسگرایی در مصر ممنوع نیست، ولی طی سالهای گذشته چندین نفر بخاطر شرکت در مهمانیهای همجنسگرایان ، محکوم شده اند.

    چند هفته پیش، هشت مرد در مصر بخاطر شرکت در یک ازدواج همجنسگرایان به یک سال حبس محکوم شده بودند.

    Ver video "تبرئه شدن بیست و شش مرد جوان مصری متهم به لواط"

  • محاکمه ای که به دادگاه نورنبرگ رومانی شهرت یافته است

    در بخارست پایتخت رومانی، روز چهارشنبه محاکمه ای آغاز شد که در آن به پرونده آلکساندرو ویشینسکو، ۸۸ ساله و فرمانده زندان رمنیکو سارات، طی دو دهه از حکومت کمونیست ها رسیدگی می شود. در دوران ریاست او بر این زندان دست کم ۱۴ زندانی جان سپردند.

    نیکولتا ارمیا، همسر ژنرال لون ارمیا، یک زندانی سابق در زندان رمنیکو سارات: “من گزارش هایی را درباره دستور ویشینسکو با امضای خود او برای زندانی کردن همسرم در سلول انفردی با شرایط سخت، به دادگاه فرستادم. درباره روزهای بی شماری که همسرم غذا دریافت نمی کرد و این در پرونده ثبت است.”

    این دادگاه به دادگاه نورنبرگ رومانی معروف شده و زندان رمنیکو سارات در حقیقت نوعی از اردوگاه کار اجباری در دو دهه ۱۹۵۰-۱۹۶۰ بود.

    مدیر سابق یک موسسه دولتی تحقیق در مورد جرائم دوران کمونیسم می گوید: “جنایت، همیشه جنایت باقی می ماند، صرف نظر از زمان اتفاق آن. فکر می کنم این محاکمه برای جامعه رومانی مهم است، زیرا ابعاد جنایات دوران رژیم کمونیستی در دهه های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ را نشان می دهد.”

    جلسه روز چهارشنبه این دادگاه، اولین روز استماع دادرسی بود و روند محاکمه و صدور حکم برای آلکساندرو ویشینسکو دست کم تا یک ماه ادامه خواهد یافت.

    Ver video "محاکمه ای که به دادگاه نورنبرگ رومانی شهرت یافته است"

  • دادگاه وین در مورد استرداد میلیارد اوکراینی متهم به فساد مالی به آمریکا تصمیم می گیرد

    سرنوشت دمیتری فرتاش، از برجسته ترین میلیاردرهای اوکراین امروز پنجشنبه در اتریش رقم زده می شود.

    دادگاه کیفری وین در مورد استرداد این عضو طبقه اشراف اوکراین به ایالات متحده آمریکا، جایی که او متهم به فساد مالی شده تصمیم می گیرد.

    چنانچه آقای فرتاش گناهکار شناخته شود، ده ها سال زندان در انتظار اوست و اموال و دارایی هایش نیز توقیف خواهد شد.

    او که ماه گذشته و بنا به درخواست آمریکا در اتریش بازداشت شد تمامی اتهامات را رد کرده و با سیاسی خواندن آنها گفته است که غرب درصدد بهره برداری از وی در رویارویی با بحران شرق اوکراین است.

    آقای فرتاش به لطف نزدیکی با ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری سابق اوکراین توانست هدایت واردات گاز از روسیه و آسیای میانه را در دست گیرد.

    کی یف روز چهارشنبه دستور توقیف پانصد میلیون متر مکعب از گاز شرکت متبوع این میلیاردر اوکراینی را صادر کرده است.

    Ver video "دادگاه وین در مورد استرداد میلیارد اوکراینی متهم به فساد مالی به آمریکا تصمیم می گیرد"

  • دادگاه یکی از مزاحمان جنسی شب سال نو در آلمان

    دادگاه نخستین متهم مزاحمت های جنسی شب سال نوی میلادی روز دوشنبه در دوسلدورف برگزار شد.

    مزاحمت های زنجیره ای جشن های سال تحویل در چندین شهر آلمان، جنجال رسانه ای گسترده ای به پا کرد و نوک پیکان اتهامات را به سمت پناهجویان نشانه رفت.

    این مرد ۳۳ ساله که رسانه ها از او با نام اختصاری توفیق. میم نام برده اند، ملیت مراکشی دارد. او متهم است در جریان جشن های سال نوی میلادی در دوسلدورف برای یک زن مزاحمت جنسی ایجاد کرده است.

    Ver video "دادگاه یکی از مزاحمان جنسی شب سال نو در آلمان"

  • بیست سال زندان برای کارگردان اوکراینی در روسیه

    «جان و تن ما فدای آزادی»؛ دو شهروند اوکراینی با خواندن این ابیات از سرود ملی کشورشان نسبت به حکم دادگاه روسیه اعتراض کردند. اولگ سنتسوف کارگردان اوکراینی که در سال ۲۰۱۴ به دست نیروهای روسیه در شبه جزیره کریمه دستگیر شده بود، به بیست سال زندان به دلیل «فعالیت تروریستی» محکوم شد.

    دادگاه روسیه تبعه دیگر اوکراینی، الکساندر کولچنکو را نیز به همین اتهام به ده سال زندان محکوم کرد.

    محکومیت این دو شهروند اوکراینی با واکنش هموطنان شان همراه بود به طوری که گروهی از مردم برای اعتراض به این حکم در برابر سفارت روسیه در کی یف، پایتخت اوکراین تجمع کردند.

    چندین سینماگر معروف جهان از جمله ویم وندرس و کن لوچ نیز با امضای طوماری خواستار آزادی کارگردان اوکراینی شدند.

    اولگ فیالکو، کارگردان، می گوید: «ما اولگ را به عنوان یک فیلمساز خوب و انسان گرا می شناسیم. او به کشتن انسانی که دوستش ندارد، حتی فکر هم نمی کند. او هنرمند است و با هنر خود به همه درس می دهد.»

    باب، صدابردار سینما نیز می گوید: «این خیلی احمقانه و وحشیانه است و نمی تواند در قرن بیست و یکم اتفاق بیفتد. نمی دانم چه واژه ای به کار ببرم، چن

    Ver video "بیست سال زندان برای کارگردان اوکراینی در روسیه"

  • آلمان؛ جدال وزیر و دادستان بر سر یک وب سایت به برکناری دادستان منجر شد

    هایکو ماس، وزیر دادگستری آلمان روز سه شنبه در مناقشه و جدل با دادستان کل بر سر وب سایت «نتس پولیتیک» خواستار بازنشستگی دادستان کل کشور شد و به عبارت دیگر هارالد رانگه را از مقامش برکنار کرد.

    «نتس پولیتیک» در حرکتی مشابه با سایت افشاگر ویکی لیکس از طرح سازمانهای اطلاعاتی و دولت آلمان در تشدید کنترل اطلاعات اینترنتی در این کشور پرده برداشته بود.

    هارالد رانگه دولت آلمان و وزیر دادگستری را به دخالت در تحقیقات پیرامون پروندۀ مربوط به این وب سایت متهم کرده بود.

    وی می گوید:«اعمال نفوذ در تحقیقات به این دلیل که ممکن است به نتیجه دلخواه منتهی نشود، دخالت غیر قابل تحمل در مسیر آزادی نظام قضایی است.»

    هارالد رانگه، دادستان کل آلمان، وب سایت «نتس پولیتیک» را به خیانت و افشای اسرار حکومتی متهم کرده بود اما هایکو ماس، وزیر دادگستری آلمان این حرکت آقای دادستان را اعلام جرم علیه روزنامه نگاران و نادرست خوانده بود.

    مارکوس بِکِدال، روزنامه نگار و بنیانگذار وب سایت «نتس پولیتیک» می گوید:«از این که تحقیقات از ما به اتهام خیانت هر روز صورت جدیدی به خود می گیرد کمی اذیت می شویم. همین دیروز بود که

    Ver video "آلمان؛ جدال وزیر و دادستان بر سر یک وب سایت به برکناری دادستان منجر شد"

  • رهبر اخوان المسلمین مصر به اعدام محکوم شد

    دادگاهی در مصر روز دوشنبه محمد بدیع رهبر اخوان المسلمین و ۱۳ نفر از یارانش را به اعدام محکوم کرد. اتهام این افراد اقدام مسلحانه علیه دولت مصر اعلام شده است.

    احمد حلمی وکیل متهمان در نخستین واکنش این حکم را «مضحک» خواند. پیش از این نیز آقای بدیع در آوریل گذشته میلادی به اعدام محکوم شده بود، اما در نهایت حکمش به حبس ابد تقلیل یافت.

    این حکم باید به تایید مفتی اعظم مصر برسد و پس از آن متهمان می توانند تقاضای تجدید نظر کنند.

    از ژوئیه ۲۰۱۳ میلادی یعنی زمان سرنگونی دولت محمد مرسی توسط نظامیان به رهبری عبدالفتاح سیسی، فشار بر اعضا و هواداران اخوان المسلمین افزایش یافته است.

    منتقدان دولت مصر بر این باورند که نظام قضایی این کشور به ابزاری برای سرکوب مخافان تبدیل شده است.

    Ver video "رهبر اخوان المسلمین مصر به اعدام محکوم شد"

  • رادوان کاراجیچ به حبس ابد محکوم شد

    خبر کوتاه

    دادگاه جزایی بین المللی برای یوگوسلاوی سابق، خواهان مجازات حبس ابد برای رادوان کاراجیچ، رهبر سابق صربهای بوسنی شد.

    از مهمترین جرائم او، قتل عام هفت هزار مسلمان در سربرنیتسا در ژوئیه 1995 است.

    Ver video "رادوان کاراجیچ به حبس ابد محکوم شد"

  • ايهود اولمرت در پرونده فساد مالی مجرم شناخته شد

    اهود اولمرت نخست وزیر پیشین اسراییل به اتهام فساد مالی گناهکار شناخته شد.

    آقای اولمرت به دریافت دهها هزار دلار پول نقد از موریس تالانسکی، یک تاجر آمریکایی متهم شده است.

    او پیش تر از اتهام فساد مالی در این پرونده تبرئه شده بود اما سه سال بعد با افشای مکالمات ضبط شده وی با رییس دفتر سابقش، تخلف مالی و رشوه خواری او را ثابت کرد.

    حکم مجازات او در تاریخ پنجم مه (پانزده اردیبهشت) صادر خواهد شد.

    وکلای وی گفته اند که از دیوان عالی اسراییل درخواست تجدید نظر خواهند کرد.

    این اولین اتهام فساد مالی اهود اولمرت نیست. سال گذشته نیز او به جرم دریافت رشوه برای صدور مجوز ساخت یک پروژه ساختمانی عظیم، موسوم به «سرزمین مقدس» به شش سال زندان محکوم شد. این پرونده اکنون به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است.

    در سال ۲۰۰۸ میلادی و در پی این اتهامات، اقای اولمرت از نخست وزیری استعفا کرد.

    Ver video "ايهود اولمرت در پرونده فساد مالی مجرم شناخته شد"

  • مصر؛ سه خبرنگار الجزیره به سال حبس محکوم شدند

    دادگاهی در مصر سه خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره را به سه سال حبس محکوم کرد.

    اتهام این افراد که یکی از آنها کانادایی، یکی استرالیایی و دیگری مصری است انتشار “اطلاعات نادرست” و “کار بدون مجوز” در قاهره عنوان شده است.

    قاضی دادگاه اظهار داشت که حتی این افراد خبرنگار هم نبوده اند.

    آنها همچنین متهم به حمایت از اخوان المسلمین شده اند.

    شبکه الجزیره در واکنش به این حکم آن را شک آور و تنفر آور خوانده و حمله به آزادی بیان دانست.

    این دادگاه بدون حضور جرج گرست استرالیایی برگزار شد که در ماه فوریه با حکم رییس جمهور مصر از این کشور اخراج شده و به استرالیا بازگردانده شد.

    Ver video "مصر؛ سه خبرنگار الجزیره به سال حبس محکوم شدند"

  • شرکت آمریکایی به دلیل مسموم سازی یک کشاورز فرانسوی محکوم شد

    خبر کوتاه

    دادگاهی در لیون فرانسه شرکت آمریکایی «مونسانتو» را بار دیگر به دلیل تولید علف کش «لاسو» محکوم کرد. این آفت کش ذرت به مسمومیت شدید یک کشاورز فرانسوی در سال ۲۰۰۴ منجر شده بود. فروش این آفت کش پیشتر ممنوع اعلام شده و مونسانتو پیش از این نیز مجرم شناخته شده بود.

    Ver video "شرکت آمریکایی به دلیل مسموم سازی یک کشاورز فرانسوی محکوم شد"

  • محدودیت دسترسی مهاجران داخلی اتحادیه اروپا به خدمات اجتماعی

    روز سه شنبه دیوان دادگستری اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ با صدور حکمی برای برخورداری مهاجران داخلی این اتحادیه از مزایای تامین اجتماعی شرط گذاشت.

    این اقدام در پی اعتراضات روزافزون اعضایی نظیر بریتانیا به آنچه «جهانگردی رفاهی» خوانده می شود صورت گرفته است. «جهانگردی رفاهی» به جابجا شدن شهروندان اروپا میان کشورهای این اتحادیه در جستجوی حقوق اجتماعی بیشتر گفته می شود.

    براساس این رای مهاجران داخلی اتحادیه اروپا تنها در صورت رعایت مفاد بخشنامه اروپایی درباره رفت و آمد آزاد می تواند از حقوق و مزایای تامین اجتماعی بهره مند شود.

    حکم دادگاه در مورد نمونه هایی چون خانواده لومینیتا کالدارارو نیز صدق می کند. لومینیتا اهل رومانی، ساکن دویسبورگ آلمان، بیکار و سرپرست خانواده ای پنج نفره، با همسری بیمار است.

    لومینیتا کالدارارو می گوید: «باید اجاره را بپردازم، قبض برق را بپردازم. به کمک دولت آلمان محتاج هستم.»

    حکم جدید آنها را از دریافت مزایای بیکاری محروم می کند، هر چند مستمری ۷۷۳ یورویی چهار کودک کماکان پابرجا خواهد ماند.

    در همین زمینه، مامفرد وبر، رهبر حزب راست میانه EPP در پارلمان اروپا، از امکان جلوگیری از جهانگردی رفاهی بدون تعرض به حق آزادی تردد شهروندان اروپا سخن گفته بود.

    اخیرا دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، شدیدا از سیاست های مهاجرت در اتحادیه اروپا انتقاد کرده و از طرح خود برای برگزاری همه پرسی بر سر ماندن یا خروج کشورش از این اتحادیه گفته بود.

    قوانین مهاجرت شدیدا با حق آزادی تردد در اتحادیه اروپا در هم آمیخته است. حقی که کشورهای قدرتمند این قاره، از جمله آلمان، از آن به عنوان خط قرمز یاد می کنند.

    گفتنی است احزاب مخالف اتحادیه اروپا، همچون حزب یوکیپ به ریاست نایجل فاراژ در انگلیس، با اقبال عمومی نسبی روبرو هستند. یوکیپ به تازگی نخستین کرسی خود در پارلمان انگلیس را به دست آورد.

    Ver video "محدودیت دسترسی مهاجران داخلی اتحادیه اروپا به خدمات اجتماعی"

  • بررسی اتهامات رئیس جمهور سابق برزیل

    روز پنجشنبه دادستانان برزیل اعلام کردند که مقامات این کشور در حال بررسی نقش احتمالی لویز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس جمهور سابق این کشور در تبانی به سود یکی از شرکت های عظیم ساختمانی در برزیل هستند.

    آقای لولا دا سیلوا با این اتهام روبرو است که به یک شرکت بزرگ ساختمانی کمک کرده است تا پروژه های عظیم زیربنایی را در پاناما و ونزوئلا و دیگر کشورها را به دست آورد. آقای لولا دا سیلوا با یک آشفتگی سیاسی و اقتصادی روبرو است که دادستانانِ برزیل آن را بزرگترین پرونده فسادِ این کشور می دانند.

    دفتر وی تمامی اتهامات طرح شده را رد کرده است اما بیش از پنجاه تن از مقامات سیاسی برزیل از جمله سی و سه نماینده مجلس در رابطه با اتهامات این پرونده که به رسوایی شرکت پتروبراس معروف شده است، مورد بازجویی قرار دارند.

    Ver video "بررسی اتهامات رئیس جمهور سابق برزیل"

  • درخواست پارلمان عراق برای محاکمه نوری المالکی

    نتایج تحقیقات کمیته دفاع و امنیت پارلمان عراق در خصوص سقوط شهر موصل قرار است در قالب گزارشی به دستگاه قضایی این کشور ارسال شود. این گزارش خواستار محاکمه نوری المالکی نخست وزیر سابق و بیش از سی تن دیگر از مسئولان عراقی در ارتباط با تصرف موصل در سال گذشته توسط جنگجویان داعش است.

    نتایج این تحقیق نشان می دهد مالکی تصویر درستی از تهدید ها بر ضد این شهر شمالی عراق در ذهن خود نداشته و فرماندهانی فاسد را برای حفاظت از آن برگزیده که در نهایت نتوانسته اند به مسئولیت خود به خوبی عمل کنند.

    بسیاری از ساکنان بغداد، پایتخت عراق از تصمیم پارلمان ابراز رضایت کرده اند.

    یکی از آنان می گوید: «تمام مسئولین و مقامات سابق به نوعی در سقوط موصل و دیگر مناطق کشور دخیل هستند. آنها همچنین مسئول شرایط بغرنج و وخیم اقتصادی هستند که اینک کشور را رنج می دهد. فرآیند سیاسی شوم گذشته دلیل اصلی فلاکتی است که ما به آن دچار شده ایم.»

    تا اعلام این گزارش، هیچ مدرک و گزارش رسمی دال بر چگونگی سقوط موصل و اینکه چه کسی دستور رها کردن نبرد را صادر کرده، در دست نبود.

    تصرف دومین شهر بزرگ عراق توسط نیروهای داعش در مرز این

    Ver video "درخواست پارلمان عراق برای محاکمه نوری المالکی"

  • محاکمه رهبران و اعضای حزب «فجر طلایی» یونان بار دیگر به تعویق افتاد

    در سومین سالگرد راهیابی حزب راست افراطی یونان موسوم به «فجر طلایی» به پارلمان این کشور، محاکمه رهبران و اعضای این حزب روز پنجسنبه بار دیگر به تعویق افتاد.

    دادگاه رسیدگی به پرونده حزب فجر طلایی پس از تحقیقات گسترده در مورد قتل پاولوس فایساس، خواننده رپ مخالف نژاد پرستی و یک مهاجر پاکستانی، در بیستم آوریل بدون حضور اعضای اصلی آن آغاز شد.

    دلیل غیبت آنها در دادگاه تغییر وکیل مدافع اعلام شده است. برخی گمانه زنی ها حاکی از آن است که رهبران حزب در حال وقت کشی هستند تا روند رسیدگی به اتهاماتشان مشمول زمان شده و رنگ دیگری به خود گیرد.

    در جلسه روز پنجشنه دادگاه تنها دو تن از متهامان از جمله نیکوس میکالولیاکوس، رهبر ۵۷ ساله و یکی از نمایندگان پارلمان حاضر شدند.

    کوستاس پاپاداکس، بازپرس پرونده گفت: « برای اجرای عدالت باید دادرسی پرونده از دادگاه ویژه ای که در زندان قرار دارد به دیوان عالی آتن منتقل شود.»

    همزمان، مخالفان گرایش های فاشیستی و نژادپرستی و خانواده خواننده مقتول در بیرون از ساحتمان دادگاه تجمع کردند. آنها با حمل تصاویر خواننده مقتول خواستار برقراری عدالت شدند.

    پتروس کونستان

    Ver video "محاکمه رهبران و اعضای حزب «فجر طلایی» یونان بار دیگر به تعویق افتاد"

  • ونسان لامبر در کشمکش میان بودن یا نبودن

    در سالهای اخیر با به جریان افتادن پرونده پزشکی و قضایی ونسان لامبر، موضوع اوتانازی (حق مرگ آسان) در مرکز توجه مخالفان و موافقان قرار گرفته است.

    ونسان لامبر سال ۲۰۰۸ میلادی در پی تصادف جاده ای دچار ضایعات مغزی جبران ناپذیر شد. پس از این تصادف او در بیمارستانی در شهر رنس فرانسه در حالت نباتی زنده نگه داشته شده است.

    همسر و برخی وابستگان ونسان لامبر موافق پایان دادن به زندگی او هستند حال آنکه پدر و مادر او معتقدند که فرزندشان توانایی بازگشت به زندگی طبیعی را دارد.

    ژوئن ۲۰۱۴ دادگاه عالی فرانسه به پزشکان اجازه قطع سیستم مصنوعی و پایان دادن به زندگی بیمار را داد.

    ژوئن ۲۰۱۵ دادگاه حقوق بشر اروپا نظر دادگاه فرانسوی را برای پایان دادن به زندگی نباتی ونسان لامبر تاکید کرد.

    راشل لامبر همسر او گفت: «گمان می کردم که با تصمیم دادگاه اروپا، به ونسان احترام گذاشته خواهد شد. ولی اینچنین نیست.»

    مادر آقای لامبر نظر مخالفی دارد: «بیمارستان و پزشک از دادستانی درخواست بالا بردن شرایط امنیتی را کرده اند. این به این معناست که آنها اعتراف می کنند که فرزندمان زنده است و آنها می خواهند مراقب او باش

    Ver video "ونسان لامبر در کشمکش میان بودن یا نبودن"

  • اعتراف نماینده سابق پارلمان آلمان به ذخیره کردن عکسهای پورنوی کودکان

    سباستیان اداتی، نماینده سابق پارلمان آلمان از حزب سوسیال دموکرات، به اتهام دان لود تصاویر پورنوی کودکان، به پنج هزار یورو جریمه محکوم شد.

    او به اتهام خود اذعان کرده و پذیرفته جریمه مذکور را که به یک انجمن دفاع از حقوق کودکان داده خواهد شد، پرداخت کند.

    بنابر گزارشها، اذعان او به این اتهام و پذیرفتن پرداخت جریمه مانع از محکومیت این سیاستمدار آلمانی شده که ممکن بود به دو سال حبس نیز محکوم شود.

    او اذعان کرده که در نوامبر سال 2013، تعدادی عکس و ویدئوی پسران جوان را بر روی رایانه خود در بوندستاگ، ذخیره کرده است.

    این سیاستمدار آلمانی که از شهرت بالایی در حزب خود برخوردار بوده پیشتر برای پست وزارت در دولت ائتلافی آنگلا مرکل در نظر گرفته شده بود.

    Ver video "اعتراف نماینده سابق پارلمان آلمان به ذخیره کردن عکسهای پورنوی کودکان"

  • دادگاه آمریکا رئیس سابق سیا را به حبس تعلیقی محکوم کرد

    دادگاهی در آمریکا، روز پنجشنبه دیوید پترائوس، رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی آی ای) را به اتهام درز اسناد محرمانه به پائولا برادول، به دو سال حبس تعلیقی و پرداخت یکصد هزار دلار جزای نقدی محکوم کرد.

    آقای پترائوس در سال ۲۰۱۲ میلادی بدنبال برملاء شدن رابطه اش با خانم برادول که زندگینامه نویس وی بود، استعفاء داد.

    وی پس از عذرخواهی وقتی دادگاه را ترک می کرد ضمن تشکر از حامیانش گفت می خواهد وارد مرحله دیگر و جدید زندگی خود شود.

    دیوید پترائوس، ژنرال چهار ستارۀ بازنشسته بسیار مورد احترام اطرافیانش در ارتش آمریکا بود. وی هم اکنون به قید التزام آزاد است.

    Ver video "دادگاه آمریکا رئیس سابق سیا را به حبس تعلیقی محکوم کرد"

  • تغییر رویه قضایی آلمانی در مورد حجاب معلمان

    به گفته مطبوعات آلمان دادگاه قانون اساسی این کشور حکمی را صادر کرده است که بر اساس آن معلمان محجبه می توانند تحت شرایطی با حفظ حجاب در مدارس دولتی تدریس کنند.

    حکم رسما منتشر نشده، اما در پی یک اشکال فنی برای چند دقیقه بر روی تارنمای دادگاه قرار گرفته است.

    این حکم در پی شکایت دو معلم زن مسلمان صادر شده است.

    بر اساس تصمیم دادگاه، از آنجایی که استفاده نمادهای مذهبی در مدارس آلمان ممنوع نیست، استفاده از حجاب نیز نمی تواند به خودی خود ممنوع باشد.

    بر اساس این حکم تا زمانی که اولیای دانش آموزان شکایت نکنند یا “نظم” مراکز آموزشی مختل نشود، مدرسه نمی تواند از تدریس معلمان محجبه ممانعت کند.

    پیش تر، دستگاه قضایی آلمانی ممنوعیت استفاده از حجاب برای معلمان را منوط به تصمیم پارلمان های محلی دانسته بود.

    این تصمیم در سال 2003 و در پی شکایت یک معلم افغان به نام فرشته لودین گرفته شد.

    Ver video "تغییر رویه قضایی آلمانی در مورد حجاب معلمان"

  • بازداشت چهار نفر دیگر در ارتباط با مرگ رییس شرکت توتال

    ولادیمیر مارتیننکو، راننده برفروبی که با هواپیمای حامل رییس شرکت فرانسوی توتال و هیات همراهش برخورد کرد روز پنجشنبه در برابر دادگاهی در مسکو حاضر شد.

    قاضی دادگاه قرار بازداشت موقت دو ماهه برای این راننده شصت ساله صادر کرد. به گفته مقامات قضایی روسیه، وی در هنگام حادثه تحت تاثیر الکل بوده است.

    در مقابل وکلای او تایید کردند که وی پیش از حادثه “مقداری الکل” نوشیده بود اما مست نبود و صرفا “مشکلات قلبی” موجب بروز این برخورد شده است.

    همزمان، سرپرست پاکسازی باند، مسئول کنترل پرواز، یک کارآموز که هدایت زمینی هواپیما را بر عهده داشت و مافوق وی بازداشت شدند.

    به گفته مقامات روس، این افراد دستورالعمل های متعارف امنیت زمینی پرواز را رعایت نکرده اند.

    در همین حال هیات تحقیق فرانسوی نیز اعلام کرد روز جمعه به کار خود پایان می دهد و کلیه اعضا به فرانسه بازخواهند گشت.

    یک عضو این هیات روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که جعبه های سیاه هواپیما کاملا سالم هستند. وی همچنین گفت که در نخستین گام، هیات فرانسوی با دفتر امنیت هواپیمایی کشوری روسیه همکاری داشته اند و از این پس مقامات روس به تنهایی تحقیقات را ادامه خواهند داد.

    Ver video "بازداشت چهار نفر دیگر در ارتباط با مرگ رییس شرکت توتال"

  • تعلیق گواهی نامه به خاطر افشای محل سرعت سنج

    خبر کوتاه

    دادگاهی در فرانسه ۱۵ نفر از اعضای یک گروه فیس بوکی را به اتهام افشای محل دستگاه سرعت سنج در جاده های منطقه اوریون در جنوب فرانسه متهم شناخت و گواهی نامه های آنها را برای مدت یک ماه معلق کرد.

    Ver video "تعلیق گواهی نامه به خاطر افشای محل سرعت سنج"

  • نزدیک به دو میلیون یورو غرامت، برای دو نوزاد جابجا شده در یک کلینیک فرانسه

    دو خانواده در جنوب فرانسه که بیست سال پیش بدلیل اشتباه زایشگاه، فرزندانشان جابجا شده بود، بیش از یک میلیون و هشتصد هزار یورو خسارت گرفتند.

    این اتفاق در یک کلینیک در شهر کن، هنگامی رخ داد که هر دو نوزاد بدلیل زردی در یک دستگاه قرار گرفتند و یک پرستار، آنها را اشتباهی به مادران تحویل داد.

    مانون سرانو، یکی از این دختران که اکنون بیست سال سن دارد می گوید با این حکم دادگاه، فصل تلخی از زندگی اش خاتمه می یابد.

    او گفت: «پول برای من هیچ معنایی ندارد. چیزی با پول تغییر نمی کند. مهمترین مسئله این است که این کلینیک دیگر نمی تواند مادران را سرزنش کند. اکنون ثابت شده که این کلینیک است که باید سرزنش شود. همه آنها باید مسئولیت این عمل وحشتناک را تا آخر عمر بدوش بگیرند.»

    به مرور زمان، هر دو مادر متوجه شده بودند که کودکشان شباهتی به پدر و مادر خود ندارد. حتی، پدر مشکوک مانون، خانواده اش را ترک کرد. در سن ده سالگی، یک آزمایش دی ان ای، ثابت کرد که کودک، دختر بیولوژیکی خانواده نیست.

    با این حال، هر دو خانواده تصمیم گرفتند کودکان خود را عوض نکنند.

    Ver video "نزدیک به دو میلیون یورو غرامت، برای دو نوزاد جابجا شده در یک کلینیک فرانسه"

  • ناوالنی حکم زندان برادرش را «شرم آور و نفرت انگیز» خواند

    آلکسی ناوالنی، از مخالفان جدی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به اتهام کلاهبرداری و اختلاس به سه سال و شش ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

    آلکسی ناوالنی و برادرش اولگ در یک پرونده اختلاس از دو شرکت از جمله نمایندگی شرکت فرانسوی ایو روشه در روسیه گناهکار شناخته شدند.

    قاضی دادگاه حکم آلکسی ناوالنی را حبس تعلیقی اعلام کرد اما برادرش اولگ را به تحمل سه سال و نیم زندان محکوم کرد. مخالف سرسخت پوتین، در واکنش به این حکم، خطاب به قاضی گفت: «کار شما شرم آور و نفرت انگیز است. چرا او را به زندان می اندازید؟ برای اینکه من را سخت تر مجازات کنید.»

    احکام دادگاه روز سه شنبه در حالی اعلام می شود که مدیر نمایندگی شرکت ایو روشه در روسیه، پیش تر، شکایت خود را پس گرفته و گفته بود که شرکت تحت مدیریت او از همکاری با برادران ناوالنی «هیچ ضرر و زیانی» ندیده است.

    بسیاری از کارشناسان مسایل سیاسی روسیه صدور این احکام را سیاسی می دانند.

    Ver video "ناوالنی حکم زندان برادرش را «شرم آور و نفرت انگیز» خواند"

  • در مرگ اریک گارنرِ سیاهپوست هم علیه پلیس نیویورک اعلام جرم نشد

    عدم اعلام جرم هیئت منصفه عالی در آمریکا علیه یک مامور پلیس نیویورک که نحوۀ بازداشت کردنش مرگ اریک گارنر سیاهپوست را در پی داشت آغازگر موج تازه ای از تظاهرات شد.

    این تصمیم پس از رای مشابهی در ایالت میسوری صورت می گیرد. هیئت منصفه ای در این ایالت حدود یک هفتۀ پیش علیه یک مامور پلیس سفیدپوست که نوجوانی سیاهپوست را به ضرب گلوله کشته بود اعلام جرم نکرد.

    اما در روز حادثه در نیویورک در تابستان امسال، مامور پلیس دانیل پنتالئو به هنگام بازداشت آقای گارنر بازویش را از پشت بر گلو و گردن او حلقه کرده و فشرده بود، حرکتی که بر اساس قوانین پلیس نیویورک ممنوع است و به همراه عوامل دیگر ظاهراً مرگ آقای گارنر را سبب شده است.

    بدنبال عدم اعلام جرم علیه این مامور پلیس، گوئن کار، مادر اریک گارنر گفت:«چگونه می توان به نظام قضایی و عدالت اعتماد کرد زمانی که این گونه ما را به هیچ می انگارند؟ نه تنها من بلکه بسیاری از ما را! اگر کاری نکنیم این موضوع ممکن است در آینده سراغ تو هم بیاید. این رویه باید اصلاح شود و ما بسیار خوشحال هستیم که دولت فدرال اکنون به تحقیق پیرامون این موضوع می پردازد.»

    در ویدئویی که در ماه ژوئیه ضبط شده است اریک گارنرِ مبتلا به آسم بر روی زمین و زیر زانوهای ماموران پلیس فریاد می زند«نمی توانم نفس بکشم.»

    در جریان بازداشت به اتهام فروش غیرقانونی سیگار، آقای گارنر ۴۳ ساله و پدر شش فرزند بیهوش شده و در بیمارستان جان سپرده بود.

    Ver video "در مرگ اریک گارنرِ سیاهپوست هم علیه پلیس نیویورک اعلام جرم نشد"

  • گری گلیتر به اتهام تعرض جنسی محاکمه می شود

    خبر کوتاه

    گری گلیتر، آوازخوان پیشین موسیقی راک در بریتانیا روز دوشنبه برای رسیدگی به اتهامات تعرض جنسی به سه دختر نوجوان در دادگاه حاضر شد. این پرونده مربوط به دهه های ۷۰ و ۸۰ میلادی است. این چهره شناخته شده هنری که در هفتاد سالگی به سر می برد. تمامی اتهاماش را رد کرده است.

    Ver video "گری گلیتر به اتهام تعرض جنسی محاکمه می شود"

  • ۲۰ سال زندان مجازات رئیس سابق یکی از زندان های مخوف رومانی

    الکساندر ویشینسکو، رئیس سابق یکی از مخوف ترین زندان های دوره کمونیستی رومانی به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

    رسیدگی به اتهامات ویشینسکوی ۸۹ ساله از سپتامبر گذشته آغاز شد. اتهام او جنایت علیه بشریت و تلاش برای پاکسازی زندانیان سیاسی عنوان شده است. دست کم ۱۴ زندانی در دوره ریاست وی بر زندان طی سال های ۱۹۵۶ تا ۱۹۶۳، در سکوت جان باختند.

    در زمان صدور حکم، این افسر سابق رومانی در دادگاه حضور نداشت. ویشینسکو ده روز فرصت دارد تا به حکم دادگاه اعتراض و درخواست تجدید نظر کند.

    ۲۵ سال پس از سقوط رژیم توتالیتر رومانی این اولین دادگاه رسیدگی به جرایم جنگی در این کشور است.

    Ver video "۲۰ سال زندان مجازات رئیس سابق یکی از زندان های مخوف رومانی"

  • رییس صندوق بین المللی پول به اتهام تشکیل باند فحشا محاکمه می شود

    دومینیک استرائوس کان، که روزی یکی از شانس های حزب سوسیالیست فرانسه برای ریاست جمهوری بود، اینک به یکی از چهره های مشهور و آشنای دادگاههای این کشور تبدیل شده است. رسیدگی به اتهامات وی در پروندۀ معروف به “هتل کارلتون” از روز دوشنبه دوباره به جریان افتاده و رییس سابق صندوق بین المللی پول، اینک باید به اتهاماتی نظیر ایجاد شبکه فحشا و برگزاری ضیافت هایی به قصد استفاده از زنان تن فروش پاسخ دهد.

    وی برای نخستین بار در روز بیست و ششم ماه مارس ۲۰۱۲ میلادی، ساعاتی را در بازداشت بسر برده و به سوالاتی در مورد “ایجاد شبکۀ سازماندهی شده برای فحشا” پاسخ داد. از همان زمان، نامزد احتمالی ریاست جمهوری پیشین فرانسه، هرگونه دست داشتن در این اتهامات را رد کرده اما اسناد و مدارک خلاف این را ثابت می کند.

    پس از آن، وکیل مدافع وی نیز در بیانیه ای، تاکید کرد که موکلش قاطعانه تمامی اتهامات وارده را رد کرده و در هیچ کدام ازمیهمانی هایی که شرکت کرده، اطلاعی از اینکه برخی از زن های حاضر “تن فروش” بوده اند، نداشته است.

    دفاعیۀ دومینیک استرائوس کان، از سوی برخی از زنان تن فروشی که در این میهمانی ها شرکت کرده و ح

    Ver video "رییس صندوق بین المللی پول به اتهام تشکیل باند فحشا محاکمه می شود"

  • آغاز محاکمه جیسون رضائیان به اتهام جاسوسی

    دادگاه رسیدگی به اتهامات جیسون رضائیان، خبرنگار ایرانی-آمریکایی روزنامه واشنگتن پست، روز سه شنبه در تهران آغاز شد. جیسون رضائیان به اتهام جاسوسی تحت پیگرد قانونی است.

    دادگاه جیسون رضائیان غیرعلنی است و تنها وکیل وی در جلسه حضور دارد. مادر و همسر آقای رضائیان اجازه حضور در دادگاه نیافته اند. علی رضائیان، برادر جیسون رضائیان در اعتراض به این موضوع گفت: «برگزاری یک دادگاه مخفی و بسته نشان می دهد که مقامات ایرانی چقدرمی ترسند که مدرکی ارائه کنند. فکر می کنم آنها از اینکه شواهد قابل ارائه ای ندارند، شرمسارند، در ده ماه گذشته با این شرمندگی کنار آمده اند.... این، خلاف روال سیستم دادگاهی در حکومت ایران است که موضوعی را که بتوانند از آن استفاده تبلیغی کنند، مخفی نگهدارند.»

    به گفته مسئولان واشنگتن پست جیسون رضائیان که تابعیت دوگانه دارد از سال ۲۰۱۲ رئیس دفتر این روزنامه در ایران بوده است.

    داگلاس جل، سردبیر بخش اخبار خارجی واشنگتن پست گفت: «ما انتظار داریم هر دادگاهی که به این اتهامها نگاه کرده و آنها را عادلانه بررسی کرده باشد فوراً رأی به برائت او و همسرش که با اتهاماتی روبرست بدهد و آ

    Ver video "آغاز محاکمه جیسون رضائیان به اتهام جاسوسی"

  • رد تقاضای استرداد بنیانگذار مگا آپلود به آمریکا

    روز دوشنبه دادگاهی در نیوزیلند تقاضای ایالات متحده آمریکا برای استرداد «کیم دات کام»، بنیانگذار سایت اینترنتی مگا آپلود را رد کرد.

    مقامات آمریکایی او را متهم به پولشویی و نقض قوانین کپی رایت کرده اند. دادگاه اعلام کرده است که خطر فرار او از نیوزیلند وجود ندارد و او می تواند همچنان به قید وثیقه بیرون از زندان باشد.

    کیم دات کام که ملیتی آلمانی دارد و در نیوزیلند زندگی می کند در سال ۲۰۰۵ سایت اشتراک گذاری فایل مگا آپلود را براه انداخت که حدود ۴ درصد ترافیک اینترنت را به خود اختصاص داده است. او در سال ۲۰۱۲ میلادی به اتهام نقض کپی رایت دستگیر و سایت مگا آپلود بسته شد.

    آقای دات کام همچنین یک حزب سیاسی را در نیوزیلند براه انداخت که در انتخابات سال جاری با شکست روبرو شد و نتوانست هیچ سهمی از پارلمان را بدست آورد.

    Ver video "رد تقاضای استرداد بنیانگذار مگا آپلود به آمریکا"

  • دادگاه لندن کارگزار متقلب را به چهارده سال زندان محکوم کرد

    دادگاهی در لندن، تام هیس، کارگزار سابق بانک یو بی اس و شرکت مالی سی تی گروپ را به ۱۴ سال زندان محکوم کرد. وی به هشت تخلف مالی از جمله کلاهبرداری و دستکاری نرخ بهرۀ استقراض بین بانکی با کمک همدستانش متهم بوده است.

    دادگاه تام هیس ۹ هفته به طول انجامید. علاوه بر وی، ۲۱ نفر دیگر نیز در ارتباط با این پرونده مجرم شناخته شده اند.

    تحقیقات در زمینۀ اقدامات این کارگزار سابق بانک یو بی اس از سال ۲۰۰۸ و توسط ادارۀ نظارت بر تقلب در لندن آغاز شد.

    Ver video "دادگاه لندن کارگزار متقلب را به چهارده سال زندان محکوم کرد"

  • قتل غیرعمد، اتهام مدیران کارخانه غیرقانونی در ایتالیا

    خبر کوتاه

    دادگاه رسیدگی به اتهامات صاحبان و مدیران یک کارگاه غیرقانونی تولید پوشاک در ایتالیا روز جمعه برگزار می شود.

    این افراد متهم به قتل غیر عمد هفت کارگر چینی هستند.

    این کارخانه سال گذشته میلادی طعمه حریق شد.

    Ver video "قتل غیرعمد، اتهام مدیران کارخانه غیرقانونی در ایتالیا"

  • در پی انتشار یک گزارش، احتمال می رود پروندۀ سوسیته ژنرال بازگشایی شود

    وب سایت خبری – تحلیلی مدیا پارت در گزارشی مدعی شده است برخی از مسوولان بانک «سوسیته ژنرال» در فرانسه از اقدامات ژروم کرویل، کارگزار مالی این بانک خبر داشته اند. این بانک در سال ۲۰۰۸، با ارائۀ شکایتی از ژروم کرویل به دادگاه، اعلام کرد در اثر اقدامات کارگزار خود، مبلغ پنج میلیارد یورو از دست داده است.

    پس از رسیدگی به اتهامات وی، دادگاه مذکور ژروم کرویل را به پنج سال حبس تعزیری و تعلیقی و پرداخت غرامت ۴ میلیارد و ۹۰۰ هزار یورویی محکوم کرد. دیوان عالی فرانسه به دنبال تقاضای تجدید نظر وکلای وی، سه سال حبس قطعی و دو سال حبس تعلیقی ژروم کرویل را تایید اما حکم دادگاه اولیه در مورد پرداخت این غرامت را باطل اعلام کرد.

    مدیا پارت در گزارش خود، با استناد به سخنان یکی از ماموران تحقیقات پلیس مالی فرانسه به نام ناتالی لو روآ، اعلام کرده است برخی از مدیران این بانک از اقدامات کارگزار خود مطلع بوده اند و بانک سوسیته ژنرال، با ارائۀ مدارک جهت دار، تحقیقات پلیس در این زمینه را هدایت کرده است.

    ادوی پلنل، مدیر مسئول مدیا پارت در این باره می گوید: «این پلیس به وضوح در این تحقیقات اعلام کرده که سوسیته

    Ver video "در پی انتشار یک گزارش، احتمال می رود پروندۀ سوسیته ژنرال بازگشایی شود"

  • محاکمه دیکتاتور پیشین چاد و تسکین وجدان قربانیان

    همرالاغوز نام محوطه یکی از گورهای دست جمعی دوران حسین حبری است که رژیمِ خوفناکش از سال 1982 تا 1990 بر این کشور حاکم بود. این ناحیه در حاشیه انجامنا پایتختِ چاد، یکی از تاریکترین فصلهای تاریخ این کشور را در خود پنهان کرده است.

    کلمت ابیفوتا چهارسال را در زندانهای این رژیم دیکتاتوری گذرانده است. او مجبور به کندن گورهای دست جمعی و دفنِ همبندانِ خود بوده است. افرادی که در زندان از گرسنگی، بیماری و یا تحت شکنجه جان می دادند.

    کلمنت آبایفوتا، که اینک خود رئیس موسسه قربانیان جنایات رژیم حسین حبری است می گوید: «اینجا در همرالاغوز هستیم، جایی که دشتِ مُردگان لقب گرفته. زیر پای من در این شنها، استخوانهایی دفن شده اند… استخوانهای همکاران من، قربانیانی که من با دستان خودم آنها را دفن کردم. من منتظرم تا حقیقت گفته بشود...چه کسانی در رژیم حسین حبری این کار را کردند … و برای چه. و بعد باید عاملان این جنایت مجازات شوند. چراکه وقتی محکومان به این جنایات مجازات بشوند، ذهن های قربانیان تا حدی آرامش پیدا می کند».

    مخالفان سیاسی و شهروندان عادی، زن و مرد مانند هم، هرگونه جنایت ممکن شامل دستگیری های ظال

    Ver video "محاکمه دیکتاتور پیشین چاد و تسکین وجدان قربانیان"

  • رهبر جدایی طلبان کاتالونیا مورد بازپرسی قرار گرفت

    آرتور ماس، رهبر حزب اصلی استقلال طلب در کاتالونیای اسپانیا، روز پنج شنبه پانزدهم اکتبر برای بازپرسی در دادگاهی در بارسلون حاضر شد و به سؤالات قضات دادگاه درباره همه پرسی نوامبر سال گذشته پاسخ داد.

    آقای ماس متهم است که به عنوان رئیس دولت ایالتی کاتالونیا، با نقض قانون اساسی کشور و با سوء استفاده از قدرت خود، این همه پرسی غیرقانونی را درباره استقلال این منطقه از اسپانیا برگزار کرده است.

    این در حالی است که، احزاب جدایی طلب کاتالان در انتخابات محلی ماه گذشته بار دیگر به پیروزی قاطعی رسیده و اکثریت را در مجلس نمایندگان ایالتی کسب کرده اند.

    احتمال می رود این پیروزی به تشدید تلاشهای این احزاب برای کسب استقلال از اسپانیا منجر شود. محاکمه احتمالی آرتور ماس در مورد همه پرسی سال گذشته بخشی از تلاشهای دولت مرکزی اسپانیا برای متوقف کردن این تلاشهاست.

    Ver video "رهبر جدایی طلبان کاتالونیا مورد بازپرسی قرار گرفت"

  • دادگاه: پیستوریوس با انگیزه قبلی مرتکب قتل نشده است

    دادگاه عالی آفریقای جنوبی، اتهام قتل با انگیزه و برنامه ریزی قبلی را برای اسکار پیستوریوس نپذیرفت.

    اسکار پیستوریوس ۲۸ ساله، سریعترین فرد معلول جهان و متهم به قتل ریوا استین کمپ، دوست دختر خود، در نیمه شب چهاردهم فوریه سال ۲۰۱۳ با شلیک ۴ گلوله است.

    با رد شدن فرضیه عمدی بودن قتل، آقای پیستوریوس به اتهام قتل غیرعمد و همچنین حمل و استفاده غیر قانونی از سلاح گرم، مطابق قوانین جزایی آفریقای جنوبی به حداکثر بیست سال حبس محکوم خواهد شد.

    دادگاه عالی آفریقای جنوبی روز پنجشنبه در شهر پرتوریا برای اعلام حکم اسکار پیستوریوس، تشکیل جلسه داد.

    آقای پیستوریوس در طول ۶ ماه روند رسیدگی به این اتهام، همواره بر بیگناهی خود تاکید کرده و مدعی است که ریوا استین کمپ را به اشتباه و با تصور این که سارقی وارد خانه شده به قتل رسانده است.

    خانم توکوسیله ماسیپا، قاضی دادگاه در آغاز جلسه نحوه وقوع قتل را توضیح داد: « در نخستین ساعات روز ۱۴ فوریه ۲۰۱۳، متهم با شلیک گلوله استین کمپ را به قتل رساند. در زمان شلیک، مقتول پشت در قفل شده توالت بوده است.»

    جلسه اعلام حکم دادگاه ممکن است ساعتها ادامه یابد.

    در زمان برگزاری این جلسه، حدود سیصد روزنامه نگار از سراسر جهان برای پوشش زنده آخرین مرحله رسیدگی این پرونده جنجالی حضور داشتند.

    گروهی از فعالان مبارزه با خشونت علیه زنان، با تجمع در بیرون از دادگاه، خواستار جدیت دستگاه قضایی در مورد این پرونده شدند.

    Ver video "دادگاه: پیستوریوس با انگیزه قبلی مرتکب قتل نشده است"

  • ده روز از فرار قاتلان زندانی در آمریکا گذشت

    پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا همچنان در جستجوی دو قاتلی هستند که ده روز پیش از زندانی در ایالت نیویورک فرار کردند.

    آنها که گفته می شود به یاری یک کارمند زندان از طریق سامانه فاضلاب از زندان فوق امنیتی «دانِمورا» گریخته اند، ریچارد مت و دیوید سوئت نام دارند و به دلیل قتل عمد به حبس ابد محکوم هستند.

    اکنون با گذشت زمان و به دلیل عدم موفقیت پلیس برای بازداشت آنها بر نگرانی ساکنان شهرک های اطراف زندان افزوده شده است. یکی از آنها می گوید: «این روزها آنقدر عصبی و نگران هستم که تصمیم گرفتم مسلح رفت و آمد کنم. اگر دور و بر من بیایند برای دفاع از خود هر کاری لازم باشد خواهم کرد.»

    روز گذشته، جویس میتچل، کارمند و خیاط زندان که به کمک به این دو قاتل فراری متهم است، در دادگاه حاضر شد. به باور مقامات قضایی، خانم میتچل وسایل لازم را برای حفر و فرار در اختیار زندانیان قرار داده است و به این ترتیب آنها موفق شده اند دیوارهای ضخیم و موانع فولادی داخل بخش تاسیسات زندان را سوراخ کنند و از طریق تونل های زیر زمینی فاضلاب راه خود را به بیرون از زندان باز یابند.

    Ver video "ده روز از فرار قاتلان زندانی در آمریکا گذشت"

  • فعالیتهای شرکت اوبر در بلژیک غیرقانونی اعلام شد

    دادگاهی در بروکسل فعالیتهای شرکت اوبر، کمپانی ارائه خدمات جابجایی مسافر با خودروهای شخصی و لوکس را مغایر با قواعد ناظر بر بخش تاکسیرانی اعلام کرد.

    در این راستا راننده ای که با استفاده از اپلیکیشن اوبر مبادرت به جابجایی مسافر می کرد محکوم و اتومبیل وی نیز مصادر شده است. این اولین دادرسی درباره فعالیتهای شرکت اوبر در بلژیک محسوب می شود.

    با این وجود بروکسل در نظر دارد با تصویب قانونی زمینه فعالیت این شرکت در کنار تاکسی های سنتی را فراهم آورد.

    در بسیاری از کشورهای قارهای اروپا، آمریکا و آسیا علیه فعالیتهای شرکت اوبر نزد دادگاه شکایت شده است. در مقابل این کمپانی با شکایت از کشورهای فرانسه، آلمان و اسپانیا نزد ارگانهای قضایی اتحادیه اروپا رویه آنها را در برخورد با این شرکت مغایر با قوانین مربوط به رقابتهای تجاری بازرگانی در اروپا ارزیابی کرده است.

    Ver video "فعالیتهای شرکت اوبر در بلژیک غیرقانونی اعلام شد"

  • ویسلاو ششل پس از ده سال بازداشت در لاهه به بلگراد بازگشت

    وُیسلاو ششل، یکی از متهمان ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در جنگ بالکان در دهه ۹۰ میلادی و رهبر حزب «رادیکال» صربستان، پس از ۱۰ سال بازداشت موقت در شهر لاهه هلند، در میان استقبال هزاران نفر به بلگراد بازگشت.

    آقای ششل که به بیماری سرطان مبتلا است، کماکان در انتظار صدور حکم خود از سوی دادگاه بین المللی کیفری یوگوسلاوی سابق است.

    وی با تصمیم این محکمه بین المللی و برای مدتی محدود اما نامعلوم آزاد شده است.

    این رهبر ملی گرای صرب، با به چالش کشیدن رئیس جمهوری و نخست وزیر صربستان، خطاب به هوادارن پرشمارش گفت: «می گویند این آزادی موقت است. اما این مدت موقت تا زمانی که تومیسلاو نیکولیچ و الکساندار ووچیچ را از کار برکنار کنیم ادامه خواهد یافت.»

    ویسلاو ششل، در زمان آغاز بحران در بالکان، معاون نخست وزیر یوگوسلاوی سابق بود. وی برای کمک به جمهوری خودخوانده صرب های بوسنی و هرزگوین، صربسکا، به این منطقه رفت و فرماندهی واحدهایی از شبه نظامیان صرب را برعهده داشت.

    Ver video "ویسلاو ششل پس از ده سال بازداشت در لاهه به بلگراد بازگشت"

  • پایان محاکمۀ اسکار پیستوریوس با صدور حکم برای قتل غیرعمد

    اسکار پیستوریوس، دوندۀ معلول آفریقای جنوبی، پیش از محاکمه به اتهام قتل دوست دختر خود نیز مشهور بود. این دونده که عنوان های قهرمانی متعددی را در کارنامه خود ثبت کرده است، در هنگامی که تنها یازده ماه سن داشت، پاهای خود را به دلیل یک نقض عضو مادرزادی از دست داد.

    قهرمان ملی آفریقای جنوبی، از معدود معلولانی است که در کنار دوندگان سالم در مسابقات المپیک لندن در سال ۲۰۱۲ دویده هر چند نتوانست در آن مسابقات به عنوانی دست یابد اما همین امر بر شهرت و محبوبیت وی افزود. مجلۀ تایم در همان سال، وی را در بین ۱۰۰ شخصیت صاحب نفوذ در دنیا قرار داد.

    این مسیر موفقیت و خوشنامی در عرصۀ ورزش، در روز چهاردهم فوریۀ سال گذشته ناگهان متوقف شد. در آن روز، اسکار پیستوریوس، ریوا استین کمپ، دوست دختر خود را به ضرب ۴ گلوله به قتل رساند.

    در تمام جلسات دادگاه اولیه این دونده در دفاع از خود، با بیان اینکه احتمال می داده یک سارق وارد خانه شده و در حمام مخفی شده است، از پشت در بستۀ حمام شلیک کرده و بعد با پیکر غرقه به خون نامزد خود مواجه شده است.

    در جریان جلسات دادگاه اولیۀ رسیدگی به اتهام وی، وکلای مدافع این دوندۀ بدون پا، استراتژی دفاعیۀ خود را بر قتل غیرعمد و وضعیت شکنندۀ روانی وی استوار کردند.

    در پی این امر، شرایط روانی این دونده توسط چهار متخصص روان شناسی تحت آزمایش قرار گرفت و نتایج حاکی از سلامت روانی در زمان اقدام به قتل بود.

    به این ترتیب، با رد این فرضیه، تنها گزینۀ قتل غیرعمد باقی ماند که در نهایت نیز به همین حکم در دادگاه اولیه منجر شد. روز دوازدهم سپتامبر، قاضی دادگاه پروتوریا نظر به قتل غیر عمد داد و دادگاه صدور حکم وی را به یکماه بعد موکول کرد. در طول این دادگاه، جنگ میان وکلای مدافع وی و دادستان بر سر پرداخت جریمه و ارائۀ خدمات اجتماعی یا محکومیت به زندان متمرکز بود.

    اسکار پیستوریوس، که بشدت به استفاده از اسلحه علاقمند بوده است، می گوید زندگی اش با این قتل دگرگون شده و به خانوادۀ مقتول پیشنهاد پرداخت مبلغی برای جبران از دست دادن فرزندشان را داده است. خانوادۀ مقتول گفته اند پول خون قبول نمی کنند اما تاکید کرده اند علیه این دونده در دادگاه حقوقی جهت دریافت غرامت اقامۀ دعوی نخواهند کرد.

    Ver video "پایان محاکمۀ اسکار پیستوریوس با صدور حکم برای قتل غیرعمد"

  • خبرنگار ۷۱ ساله چینی به هفت سال زندان محکوم شد

    یک خبرنگار سرشناس چینی، به اتهام «افشای اسرار دولتی» به هفت سال زندان محکوم شد. فعالان حقوق بشر می گویند حزب کمونیست چین هرگونه فعالیت منتقدان اصلاح طلب را یک خطر برای حفظ قدرت خود می داند.

    با اینکه گائو یو، این خبرنگار ۷۱ ساله به اتهامات مطرح شده علیه خود اعتراف کرده است اما وکیل او می گوید که اعتراف گرفتن از موکلش پس از تهدید اعضای خانواده اش صورت گرفته است.

    رافائل دروسفسکی، نماینده سیاسی اتحادیه اروپا در چین گفت: «حکم دادگاه نشان می دهد که نگرانی ما نسبت به وضعیت مدافعان حقوق بشر، از جمله روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان در چین بیهوده نیست. آنها به دلیل بیان نظراتشان و یا اطلاع رسانی مورد اذیت و آزار قرار می گیرند.»

    جرم اصلی خانم گائو، انتقال یک سند محرمانه حزب کمونیست به یک وب سایت آمریکایی عنوان شده است که در آن حزب کمونیست خواستار سرکوب بیشتر منتقدان شده است.

    گائو یو، در سال ۱۹۹۷ میلادی اولین دریافت کننده جایزه جهانی آزادی مطبوعات یونسکو بود.

    Ver video "خبرنگار ۷۱ ساله چینی به هفت سال زندان محکوم شد"

  • ۲۰هزار یورو مجازات گردشگر روسی به خاطر آسیب زدن به بنای کلوسئوم در ایتالیا

    خبر کوتاه

    یک گردشگر روسی در ایتالیا به خاطر صدمه زدن به بنای کلوسئوم به پرداخت ۲۰ هزار یورو و چهار سال زندان تعلیقی مجازات شد.

    این گردشگر ۴۲ ساله با تکه سنگی حرف اول نام خود را در اندازه ۲۵ سانتی متر بر دیوار کلوسئوم حک کرده بود.

    مرمت بخش آسیب دیده این بنای تاریخی انجام شد.

    Ver video "۲۰هزار یورو مجازات گردشگر روسی به خاطر آسیب زدن به بنای کلوسئوم در ایتالیا"

  • مخالفت مجلس رومانی با لغو مصونیت نخست وزیر

    پارلمان رومانی روز سه شنبه با درخواست قضایی درمورد لغو مصونیت سیاسی نخست وزیر این کشور جهت رسیدگی به اتهام های وی مخالفت کرد.

    این خبر که از طرف دو منبع چپگرای حزب حاکم اعلام شده است قابل پیش بینی بود زیرا حزب سوسیال دموکرات ویکتور پونتا در مجلس اکثریت را دارد.

    ویکتور پونتا که به اتهام رشوه، فساد مالی و اعمال نفوذ تحت تعقیب قضایی است، همواره بر بیگناهی خود اصرار می ورزد.

    رییس مرکز ملی مبارزه با فساد مالی گفت:
    “تحقیقات در ارتباط با تقلب و جعل اسناد ادامه دارد چون به زمانی که آقای پونتا وکیل بوده بر می گردد. مدیریت این مرکز تقاضا کرده برای سه جرم دیگر در ارتباط با تداخل منافع، تعقیب قضایی را ادامه دهد.”

    ویکتور پونتا پیشنهاد روز جمعه رییس جمهور رومانی مبنی بر استعفا از سمت خود را رد کرده و گفته بود مجلس مرا انتخاب کرده و مجلس می تواند مرا از کار برکنار کند.

    مصونیت پارلمانی نخست وزیر با 231 رأی حفظ شد. 231 نماینده به لغو مصونیت رأی دادند.

    ویکتور پونتا که به اتهام فرار مالیاتی و پولشویی در زمان اشتغال به وکالت بین سالهای 2007 تا 2011 تحت تعقیب قضایی است.

    ارتباط با خرید مجوز

    Ver video "مخالفت مجلس رومانی با لغو مصونیت نخست وزیر"

  • جریمه سنگین در انتظار سازنده کیسه های هوا برای خودروها

    یک نهاد آمریکایی که مسئولیت تأمین امنیت خودروها در جاده ها را بر عهده دارد شرکت تاکاتا را به تقلب در ساخت کیسه های هوا برای خودروها متهم کرده و از صدور جریمه دویست میلیون دلاری برای آن خبر داده است. این شرکت ژاپنی در ساخت محصولات خود از ماده ای شیمیایی استفاده کرده که می تواند موجب انفجار کیسه های هوا به هنگام باز شدن آنها شود.

    آنتونی فاکس، وزیر ترابری آمریکا در این باره به خبرنگاران گفت: «ما می دانیم که کیسه های هوایی که شرکت تاکاتا ساخته مستعد انفجار در وقت عمل اند، و تکه پاره هایشان به سمت سرنشیان پرتاب می شود.»

    این نقصان تاکنون به مرگ هفت نفر و زخمی شدن صد نفر در جریان سوانح رانندگی منجر شده است. به گفته مسئولان آمریکایی، دوازده شرکت خودروسازی نوزده میلیون خودروی دارای این کیسه های هوا را جمع آوری کرده اند. با این حال، میلیونها خودروی دیگر هنوز با همین کیسه های هوا در حال تردد اند.

    Ver video "جریمه سنگین در انتظار سازنده کیسه های هوا برای خودروها"

  • نخست وزیر سابق تایلند به اتهام" سهل انگاری" محاکمه خواهد شد

    دیوان عالی تایلند اعلام کرد که ینگلاک شیناواترا، نخست وزیر سابق این کشور ، از دو ماه دیگر به اتهام سهل انگاری محاکمه خواهد شد.

    تاریخ آغاز این محاکمه با اولین سالگرد کودتایی که به ساقط شدن دولت او منجر شد همزمان شده است.

    به نظر می رسد که این اقدام یکی از آخرین ضربات وارد شده به خانواده پرنفوذ شیناواترا باشد.

    او که به اجرای برنامه ای در زمینه اختصاص یارانه برای برنج متهم شده ممکن است به ده سال حبس محکوم شود.

    قاضی دیوان عالی تایلند ، بررسی این موضوع را در صلاحیت این دیوان دانسته است.

    خانم شیناواترا، در واکنش به این اتهام، در صفحه فیس بوک خود اظهار داشته که بعنوان منتخب مردم تایلند همواره صادقانه به آنها خدمت کرده است.

    Ver video "نخست وزیر سابق تایلند به اتهام" سهل انگاری" محاکمه خواهد شد"

  • تلاش برای تغییر حکم اعدام شهروندان استرالیایی محکوم به قاچاق مواد مخدر

    تلاش ها برای جلوگیری از اعدام دو شهروند استرالیایی محکوم به قاچاق مواد مخدر از سوی دولت استرالیا و خانواده هایی این افراد ادامه دارد.

    اندرو چان و میوران سوکوماران که جزو باند ۹ نفره قاچاق مواد مخدر بودند، از حدود یک هفته پیش از بالی به جزیره ای در اندونزی منتقل شده اند و قرار است به زودی اعدام شوند.

    خانواده های این افراد به این جزیره سفر کردند و ضمن دیدار با آنها از دولت اندونزی خواستند تا حکم مرگ را به حبس ابد تقلیل دهد.

    برادر میوران سوکوماران گفت: «امیدواریم رئیس جمهوری شاهد باشد که میوران و اندرو چه کارهایی برای کمک به مردم اندونزی در زندان انجام داده اند و از دادگاه می خواهیم برای انها به جای مرگ حکم حبس ابد را در نظر گیرد.»

    این دو فرد در حال حاضر در میان ۹ فرد خارجی دیگری هستند که در دولت جاکارتا از اعدام قریب الوقوع آنها خبر داده است.

    ریچارد برانسون، عضو کمیسیون جهانی سیاست گذاری در زمینه مواد مخدر گفت: «با موضوع مواد مخدر باید به عنوان یک بیماری برخورد کرد نه موضوع جنایی. این واقعا به کاهش تعداد مرگ و میر ناشی از مواد مخدر کمک می کند. گسترش بیماریهایی همچون اچ آی وی و

    Ver video "تلاش برای تغییر حکم اعدام شهروندان استرالیایی محکوم به قاچاق مواد مخدر"

  • صدور حکم اعدام یازده نفر به جرم خشونت در استادیوم فوتبال

    خبر کوتاه

    دادگاهی در مصر روز یکشنبه برای یازده نفر حکم اعدام صادر کرد. این افراد به مشارکت در خشونت های مرگبار در ورزشگاه پورت سعید در سال ۲۰۱۲ متهمند که به کشته شدن ۷۳ نفر منجر شد.

    قاضی دادگاه این حکم را به مفتی اعظم مصر ارجاع کرده و تصمیم نهایی در آخر ماه مه اعلام خواهد شد.

    Ver video "صدور حکم اعدام یازده نفر به جرم خشونت در استادیوم فوتبال"

  • حسنی مبارک طی چند روز آینده آزاد می شود

    بر اساس تصمیم دادگاه عالی مصر، حسنی مبارک رهبر سابق این کشور تا زمان بررسی مجدد پرونده مربوط به فساد مالی و رشوه خواری وی و تصمیم نهایی دادگاه طی چند روز آینده آزاد خواهد شد.

    حسنی مبارک پیش تر به اتهام فساد مالی در دوران حکومتش و استفاده از حدود ۱۷ میلیون دلار از حساب دولت برای موارد شخصی به سه سال حبس محکوم شده بود اما دیوان عالی کشور اعلام کرد که در جریان بررسی این پرونده، مراحل قانونی دنبال نشده است.

    بر اساس قوانین مصر، دوران بازداشت موقت متهمان پیش از محکوم شدن در دادگاه حداکثر دو سال است.

    به گفته وکیل وی حتی در صورت اثبات این اتهام نیز او از سال ۲۰۱۱ تاکنون بیش از سه سال را در زندان گذرانده است.

    حسنی مبارک ۸۶ ساله در حال حاضر در بیمارستان ارتش مصر به سر می برد.

    این پرونده تنها مورد قضایی است که براساس آن رئیس جمهور سابق مصر تاکنون در بازداشت بسر می برد.

    Ver video "حسنی مبارک طی چند روز آینده آزاد می شود"

  • شکایت دو فرزند مسافر هواپیمای ناپدید شده مالزیایی

    خبر کوتاه

    دو فرزند یازده و سیزده ساله یکی از مسافران هواپیمای ناپدید شده مالزیایی، بخاطر عدم پرداخت غرامت از سوی شرکت هواپیمایی مالزی، از این شرکت و همچنین دولت مالزی شکایت کردند.

    این هواپیما حدود هشت ماه پیش با 239 مسافر و خدمه ناپدید شد.

    Ver video "شکایت دو فرزند مسافر هواپیمای ناپدید شده مالزیایی"

  • حکم اتهام قوادی برای استروس کان، کمتر از چهار ماه دیگر صادر می شود

    دادگاه شهر لیل فرانسه اعلام کرد که حکم این دادگاه در رابطه با اتهام قوادی علیه دومینیک استروس کان، مدیر سابق صندوق بین المللی پول و سیزده نفر دیگر، دوازهم ژوئن، کمتر از چهار ماه دیگر صادر خواهد شد.

    جلسات شنود دادگاه از این چهارده متهم که از سه هفته پیش آغاز شده بود، روز جمعه به پایان رسید.

    گرچه دادستان روز سه شنبه آقای استروس کان را “آزاد” اعلام کرد، اما او همچنان باید منتظر حکم خود بماند.

    آقای استروس کان، اتهام قوادی و همچنین این که در جریان شغل روسپیهایی بوده که با آنها رابطه داشته را رد کرده است.

    مدیر و مالک سابق هتل کارلتون لیل نیز که از دیگر متهمان این پرونده هستند اعلام کرده اند که آنها صرفا مشتری روسپیان دعوت شده به این هتل بوده و قوادی نمی کرده اند.

    آقای استروس کان قبلا گفته بود که علاقه ای به داشتن رابطه با زنها در مقابل پرداخت پول به آنها را ندارد.

    Ver video "حکم اتهام قوادی برای استروس کان، کمتر از چهار ماه دیگر صادر می شود"

  • دومین روز حضور دومینیک استراوس کان در دادگاه

    دومین روز از جلسه دادگاه دومینیک استراوس کان، رییس پیشین صندوق بین المللی پول، در شهر لیل فرانسه برگزار شد.

    این دادگاه که به دادگاه پرونده کارلتون مشهور است، برای بررسی اتهاماتی برگزار شده که به او برای تشکیل یک شبکه از زنان روسپی نسبت داده شده است.

    در دادگاه روز چهارشنبه یکی از زنان روسپی که به عنوان شاهد حضور یافته بود به شخصیت خشن آقای استراوس کان در دورانی که با او رابطه داشت، بشدت انتقاد کرد.

    در این جلسه نیز آقای استراوس کان همچنان بر این موضوع تاکید داشت که از روسپی بودن زنانی که در شب نشینی های هتلهای پاریس، واشنگتن و هتل کارلتون شهر لیل شرکت می کردند، بی اطلاع بوده است.

    در صورت اثبات اتهام های آقای استراوس کان در این پرونده، او به ۱۰ سال زندان محکوم خواهد شد.

    Ver video "دومین روز حضور دومینیک استراوس کان در دادگاه"

  • محاکمه وزیر سابق دارایی یونان به اتهام فساد مالی

    دادگاه ویژه آتن، محاکمه جورج پاپاکنستانتینو، وزیر سابق دارایی این کشور از حزب سوسیالیست را آغاز کرد.

    اتهام این وزیر سابق یونانی، حذف نام اعضای خانواده اش از لیست دو هزار نفری افرادی که از پرداخت مالیات فرار کرده اند عنوان شده است.

    این افراد متهم به داشتن حساب در شعبه بانک بریتانیایی “اچ اس بی سی” در سوئیس هستند.

    این لیست توسط اروه فالچانی، کارمند سابق این بانک منتشر شده و در یونان به نام “لیست لاگارد” شهرت دارد.

    لیست این افراد توسط کریستین لاگارد، وزیر سابق اقتصاد و دارایی فرانسه و مدیر عامل کنونی صندوق بین المللی پول، به دولت وقت یونان ارائه شده بود.

    آقای پاپاکنستانتینو 53 ساله که در ابتدای بحران اقتصادی یونان در سال 2009 میلادی، وزیر دارایی این کشور شد، دو سال بعد به اتهام سوء استفاده از اعتماد و جعل مدارک از سمت خود کنار گذاشته شد.

    Ver video "محاکمه وزیر سابق دارایی یونان به اتهام فساد مالی"

  • ابراز مخالفت دوباره رئیس جمهوری ترکیه با تصمیم دادگاه قانون اساسی

    رئیس جمهوری ترکیه بار دیگر به طور علنی مخالفت خود را با تصمیم دادگاه قانون اساسی این کشور اعلام کرد.

    حدود ده روز قبل دادگاه قانون اساسی ترکیه حکم کرد که بازداشت دو خبرنگار ترکیه ای، بر خلاف حقوق آنها بوده است و حکم به آزادی موقت آنها داد. رئیس جمهوری ترکیه گفته بود که حکم دادگاه را نمی پذیرد.

    رجب طیب اردوغان روز جمعه در حضور هوادارانش گفت: «من را ببخشید اما می خواهم بگویم که من به تصمیم نهادی که به حق مردم احترام نمی گذارد، احترام نخواهم گذاشت. امیدوارم که دادگاه قانون اساسی دیگر چنین تصمیمهایی را اتخاذ نکند. تصمیمهای این چنینی ماهیت وجودی خود دادگاه را زیر سوال می برد.»

    جان دوندار و اردم گول، دو روزنامه نگار روزنامه جمهوریت، به دلیل انتشار تصاویر ویدیویی در سال ۲۰۱۴ بازداشت شدند که نیروهای امنیتی ترکیه را به کمک به ارسال سلاح به سوریه متهم می کردند.

    این دو خبرنگار فعلا به صورت موقت آزادند و بزودی باید در دادگاه در مقابل اتهامهایی که ممکن است برای آنها مجازات حبس ابد به همراه داشته باشد از خود دفاع کنند.

    دفعه قبل که آقای اردوغان صراحتا گفته بود حکم دادگاه عالی را نمی پذیرد، م

    Ver video "ابراز مخالفت دوباره رئیس جمهوری ترکیه با تصمیم دادگاه قانون اساسی"

  • دومینیک استراوس کان از اتهام واسطه گری فحشا تبرئه شد

    روز جمعه دادگاهی در شهر لیل فرانسه حکم به تبرئه دومینیک استراوس کان، رییس پیشین صندوق بین المللی پول داد. او به همراه دوازده نفر دیگر به اتهام «واسطه گری سازماندهی شده فحشا» محاکمه می شد. به گفته دادستان پرونده، وی بطور مرتب مهمانی هایی با حضور زنان روسپی برگزار می کرده است.

    قانون فرانسه برای چنین جرایمی تا ۱۰ سال زندان و پرداخت یک میلیون و پانصد هزار یورو جریمه نقدی تعیین کرده است.

    آنری لُکلِر، وکیل دومینیک استراوس کان، می گوید: «اعلام جرم علیه دومینیک استراوس کان بر ایدئولوژی و باورهای اخلاقی استوار بود و پایه قانونی نداشت. چنانکه پیش تر هم گفته بودیم، هیچ داده ای از هیچ نوع وجود نداشت که نشان دهد او در اتهام واسطه گری فحشا گناهکار است.»

    دومینیک آلدِروِیرِلد، ملقب به «دودو آب نمک»، یکی دیگر از متهمان پرونده که سابقه محکومیت به جرم واسطه گری فحشا را دارد، در مورد حکم دادگاه می گوید: «من انتظار داشتم به زندان بیافتم، جدی می گویم، اما قاضی ها جرات نشان داند که امر نادریست.»

    این پرونده از روی نام هتلی که ظاهرا مهمانی ها در آن ترتیب داده می شده به پرونده کارلتون شهرت یافته بود. ری

    Ver video "دومینیک استراوس کان از اتهام واسطه گری فحشا تبرئه شد"

  • در آرژانتین هزاران تن خواهان روشن شدن پرونده انفجار مرکز یهودیان شدند

    در بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین، روز چهارشنبه هزاران تن با شرکت در یک تظاهرات خواهان رسیدگی به پرونده انفجار مرکز یهودیان آرژانتین (آمیا) در سال ۱۹۹۴ و مجازات عاملان این انفجار شدند. این تظاهرات اعتراضی به دنبال کشف اسناد تازه ای در ارتباط با مرگ مشکوک آلبرتو نیسمان دادستان این پرونده برپا شد.

    آدولفو پرز اسکیول برنده جایزه نوبل صلح که در این تظاهرات شرکت داشت گفت:
    “سرویس اطلاعاتی آرژانتین همواره در حمایت از صاحبان قدرت و نه حمایت از مردم عمل کرده است. این دستگاه نیاز به اصلاحات عمیق تری دارد و نه فقط برخی جابجایی هایی که در حال انجام است.”

    لاورا گینزبرگ، فعال حقوق مدنی نیز گفت: “دوازده سال است که الگوی کنونی معافیت از مجازات در قبال این پرونده اعمال می شود. ولی آنها نمی توانند تا روشن شدن کامل پرونده، آن را مختومه کنند. چیزی که امروز می بینیم، بحران سیاسی عمیق ناشی از مرگ آلبرتو نیسمان است. بحرانی که مسئله معافیت از مجازات عاملان بمبگذاری آمیا را برجسته می کند.”

    در حالی که کنگره آرژانتین سرگرم انجام اصلاحاتی در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی است، بازپرسان پرونده قتل نیسمان، یک مامور ا

    Ver video "در آرژانتین هزاران تن خواهان روشن شدن پرونده انفجار مرکز یهودیان شدند"

  • دادگاه اتریشی با استرداد میلیاردر اوکراینی به آمریکا مخالفت کرد

    دادگاهی در وین با استرداد دیمیتری فیرتاش به ایالات متحده مخالفت کرد. قاضی دادگاه اتریشی دلایل متهم مبنی بر سیاسی بودن انگیزه های ایالات متحده را پذیرفت و با استرداد میلیاردر اوکراینی مخالفت کرد.

    دیمیتری فیرتاش به اتهام فساد مالی و ارتباط با شبکه های مافیایی در وین اتریش محاکمه شد.

    آقای فیرتاش سال گذشته به درخواست آمریکا در اتریش بازداشت شد. دادگاهی در آمریکا پیش تر برای او حکم جلب صادر کرده بود.

    دیمیتری فیرتاش به خبرنگاران گفت: “تنها چیزی که می توانم بگویم این است که از نتیجه دادگاه خشنودم. معتقدم که دادگاه اتریش رفتاری عادلانه با من داشته است. اما ابتدا واهمه داشتم چرا که ایالات متحده، ایالات متحده است. احساس عجیبی داشتم آماده هر تصمیمی بودم. می دانم که خلافی مرتکب نشده ام و این موضوع برایم شفاف است و می دانستم که تشکیل این دادگاه از همان ابتدا تصمیمی سیاسی بوده است.”

    آخرین دادگاه دیمیتری فیرتاش ثروتمند اوکراینی ۱۲ ساعت بطول انجامید و قاضی تصمیم گرفت تا با استرداد دیمیتری فیرتاش موافقت نکند. میلیاردر اوکراینی اکنون می تواند اتریش را به مقصد کی یف ترک کند.

    Ver video "دادگاه اتریشی با استرداد میلیاردر اوکراینی به آمریکا مخالفت کرد"

  • مصر؛ خبرنگاران شبکه الجزیره به قید وثیقه آزاد شدند

    روز پنج شنبه محمد فهمی رئیس دفتر شبکه خبری الجزیره به قید وثیقه ای معادل ۳۰ هزار یورو آزاد شد. خبرنگار دیگر این شبکه باهر محمد نیز بدون وثیقه تا آغاز محاکمه در روز ۲۳ فوریه آزاد شد.

    این دو خبرنگار برای بیش از ۴۰۰ روز بخاطر تهیه گزارش هایی که از نظر مقامات مصری به نفع اخوان المسلمین و محمد مرسی، رئیس جمهوری سابق مصر بوده بازداشت و پیشتر بهمراه پیتر گرسته خبرنگار استرالیایی شبکه الجزیره به حبس تا ده سال محکوم شده بودند.

    اول ژانویه سال جاری دیوانعالی مصر این احکام را نقض و دستور رسیدگی مجدد را صادر کرد. پیشتر پیتر گرسته بر اساس فرمان رئیس جمهوری مصر در مورد اخراج محکومان خارجی، از مصر اخراج شد و محمد فهمی که تابعیت دوگانه مصری – کانادایی دارد با اعلام ترک تابعیت مصری خواستار برخوردای از امکان اخراج از مصر شده است.

    یازده متهم دیگر نیز که بیشتر دانشجو بودند بدون قید وثیقه آزاد شدند.

    Ver video "مصر؛ خبرنگاران شبکه الجزیره به قید وثیقه آزاد شدند"

  • خبرنگار الجزیره در آلمان آزاد شد

    احمد منصور خبرنگار تلویزیون الجزیره که در آلمان دستگیر شده بود، آزاد شد. این خبرنگار با سابقه مصری دو روز پیش در فرودگاه برلین به دست پلیس آلمان دستگیر و زندانی شده بود.

    آلمان اعلام کرد بعید است تصمیمی در مورد استرداد این خبرنگار به مصر اتخاذ شود.

    صبح روز دوشنبه پیش از آزادی احمد منصور، گروهی از معترضان به زندانی شدن او در برابر ساختمان دادگستری آلمان در برلین تجمع کرده بودند.

    رئیس اتحادیه دموکراسی مصر و آلمان در دفاع از این خبرنگار ارشد در شبکه عربی الجزیره می گوید: «او در واقع یک خبرنگار آزاد است که نظر خود را اعلام می کند و با قدرت در برابر تمام نظام دیکتاتوری و فاشیستی مصر ایستاده است.»

    دولت مصر این خبرنگار ۵۲ ساله را به داشتن ارتباط با گروه اخوان المسلمین متهم کرده و درخواست استرداد او را دارد.

    احمد منصور دارای تابعیت دوگانه مصری و بریتانیایی است.

    Ver video "خبرنگار الجزیره در آلمان آزاد شد"

  • شکارچی نازی ها: یک به علاوه یک می شود۱۰

    به اته کلارسفلد ۷۶ ساله و شوهرش سرژ ۷۹ ساله، این دو شاید در نگاه اول یک خانواده عادی به نظر برسند، اما حقیقت این است که آن ها «شکارچی نازی ها» اند.

    سرژ و همسرش در جستجوی نازی ها، دور دنیا را گشته اند تا همراهان هیتلر را به پای میز عدالت بکشانند.

    این داستان سال ۱۹۶۰ از متروی پاریس شروع شد، جایی که یک مرد فرانسوی یهودی با یک زن آلمانی غیر یهودی دلباخته هم شدند.

    این رویدادها در کتاب خاطرات این زوج روایت شده است.

    یورونیوز: سرژ و به اته کلارسفلد، از زمانی که در اخیار یورونیوز قرار دادید سپاسگزارم. متروی پاریس، ۱۹۶۰، عشق در یک نگاه بود؟

    سرژ: عشق در یک نگاه نه، بیشتر یک تمایل دو طرف بود.

    *یورونیوز: به هر جهت این اتفاق آغاز یک رابطه موفقیت آمیز شخصی و کاری بود. فکر می کنم حتی تاریخ نخستین ملاقات شما هم معنا دار است. *

    سرژ: ملاقات ما مصادف بود با روزی که آیشمن توسط موساد و نیروهای ویژه ربوده و به اسراییل منتقل شد. جایی که بعدا مورد محاکمه قرار گرفت. ما نمی دانستیم که زندگیمان تحت تاثیر این اتفاق رقم خواهد خورد.

    *یورونیوز: پیشینه شما دو نفر بسیار متفاوت است. به اته، پدر شما

    Ver video "شکارچی نازی ها: یک به علاوه یک می شود۱۰"

  • مامور سابق سیا و از ربایندگان امام جماعت میلان، در یک قدمی استرداد به ایتالیا

    تقاضای عدم استرداد سابرینا دِ سوزا به ایتالیا از سوی دادگاه عالی پرتغال رد شد. بنابراین مراجعه به دادگاه قانون اساسی پرتغال آخرین امید این مامور سابق سیا برای جلوگیری از زندانی شدن در ایتالیا خواهد بود.

    این مامور سابق سیا، یکی از افرادی بود که ۱۳ سال پیش در ماجرای ربودن امام جماعت میلان نقش داشت و در سال ۲۰۱۴ دادگاه میلان او را غیابا به ۶ سال زندان محکوم کرد.

    او که تابعیت آمریکایی-پرتغالی دارد اکتبر گذشته در فرودگاه لیسبون به استناد قرار بازداشتی که از سوی پلیس اروپا برایش صادر شده بود، دستگیر شد.

    ابوعمر، مظنون به همکاری با اسلامگریان افراطی در سال ۲۰۰۳ یعنی درست زمانیکه بعنوان امام جماعت میلان فعالیت می کرد، توسط ۲۶ عامل سیا ربوده شد. سازمان سیا با انتقال او به مصر و تحت شکنجه قراردادنش قصد داشت به اطلاعاتی درباره مخفیگاه اسامه بن لادن، رهبر آن روزهای القاعده دست پیدا کند؛ اقدامی جنجالی که ظاهرا نتیجه زیادی هم عاید آمریکایی ها نکرد.

    دادگاه بدوی و تجدید نظر میلان با صدور احکام غیابی، عوامل سیا که در خیابان دست به آدم ربایی زده بودند را به زندان محکوم کرد. اکثر این افراد در زما

    Ver video "مامور سابق سیا و از ربایندگان امام جماعت میلان، در یک قدمی استرداد به ایتالیا"

  • دادگاه آلمان با شکایت فرزندِ همجنسگرا پدر را جریمه کرد

    جوانی لبنانی تبار در آلمان پدر و دو تن از بستگان نزدیک خود را با این اتهام که او را از حق انتخاب و آزادی همجنسگرایی محروم می کرده اند به دادگاه کشاند.

    ناصر احمد شکایت کرده بود که پدرش او را به بریدن گلو و عمو یا دائیش او را به آتش زدن و سوزاندن با بنزین تهدید کرده بوده اند.

    ناصر احمد هیجده ساله می گوید: «این فصل از زندگی من نیز ورق خورد و زندگی تازه من شروع می شود. نمی خواهم گرایش جنسی خود را نفی کنم. روزی بخاطر حفظ آنچه که خلاف آبروی پدر و مادرم بود باید به آنها گوش می سپردم اما من کسی نیستم که پنهان کاری کند.»

    یکی دیگر از اتهامات آقای احمد به خانواده اش ربودن و انتقال او به مرز رومانی و بلغارستان با هدف نهایی بردن او به لبنان برای ازدواج با دختری لبنانی بود.

    دادگاه پس از پنج دقیقه استماع ناصر احمد، پدر و دو تن از بستگان نزدیک او را هر کدام به پرداخت ۱.۳۵۰ یورو ملزم و به همین حکم بسنده کرد.

    Ver video "دادگاه آلمان با شکایت فرزندِ همجنسگرا پدر را جریمه کرد"

  • مجازات متهمان پیش از تشکیل دادگاه در مناطق تحت کنترل جدایی طلبان در شرق اوکراین

    پس از ماهها جنگ در شرق اوکراین کنترل برخی از شهرهای مهم شرق اوکراین بدست جدایی طلبان هوادار روسیه افتاده است.

    اما بدلیل نبود دولتی باثبات، نقصانهایی در زمینه های مختلف از جمله دادگستری و قضایی وجود دارد. به همین دلیل جدایی طلبان خود تصمیم به مجازات افراد مجرم می گیرند. نمونه آن مردی است که به اتهام دزدی در شهر کراسنی پارتیزان به تیر چراغ برق بسته شده است.

    یکی از فرماندهان جدایی طلبان در این شهر کوچک می گوید: “ او به شهروندان حمله کرده است، خودرویشان را دزدیده است و می گوید از آنها قرض کرده است. اما دنده کسی را شکانده است و به فرد دیگری حمله کرده است و پسرش پیش آمده و از او شکایت کرده است و از ما خواسته تا در اینباره کاری کنیم.”

    هنوز جدایی طلبان موفق نشده اند تا دادگاههای قانونی در این بخش اوکراین تشکیل دهند و این موضوع باعث شده است تا بسیاری از متهمان پیش از دادگاهی شدن مجازات شوند.

    در لوهانسک، شهر مهم شرقی، فرمانده پلیس وابسته به جمهوری خلق دونتسک می گوید: “اینجا دادگاه به معنا واقعی وجود ندارد. تلاش می کنیم تا این مشکل را بزودی حل کنیم. با دادستانها صحبت کرده ایم تا دربار

    Ver video "مجازات متهمان پیش از تشکیل دادگاه در مناطق تحت کنترل جدایی طلبان در شرق اوکراین"

  • محاکمه پناهجویانی که بطور غیرقانونی وارد خاک مجارستان شده اند

    به دنبال اعلام بسته شدن مرز مجارستان به روی پناهجویان، دادگاههای این کشور از روز سه شنبه، مبادرت به محاکمه پناهجویانی می کنند که بطور غیرقانونی وارد مجارستان شده اند.

    بنابر گزارشها، حکمی که برای اکثر این پناهجویان صادر شده، اخراج از این کشور است.

    پناهجویانی غمگین و ناراحت از وضعیت خود که نمی دانند چرا به دادگاه آورده شده اند.

    قاضی دادگاهی در نزدیکی مرز مجارستان درباره حکم یک پناهجوی سوری، می گوید: “ اخراج این فرد از خاک مجارستان به مدت دو سال کافی است.”

    ورود غیرقانونی پناهجویان به مجارستان از روز سه شنبه جرم محسوب می شود و آنها ممکن است به حبس محکوم شوند.

    آندره آ هایاگوش، خبرنگار یورونیوز در این کشور می گوید: “این افراد احتمالا دقایقی پیش بازداشت شده و به دادگاه آورده شده اند. احتمالا آنها تلاش می کرده اند تا از دیوار مرزی عبور کنند.”

    Ver video "محاکمه پناهجویانی که بطور غیرقانونی وارد خاک مجارستان شده اند"

  • اتهامات وارده به ویسلاو ششی کماکان پابرجاست

    رسیدگی به اتهامات وُیسلاو شِشِی در دادگاه بین المللی کیفری یوگسلاوی سابق هنوز به صدور حکم قطعی منجر نشده است.

    این درحالیست که این ملی گرای صرب سالهاست به جنایت علیه بشریت متهم شده است؛ اقداماتی در راستای پایمال کردن کرامت انسانی از قبیل شکنجه، تبعید و کوچاندن اجباری به دلایل سیاسی، نژادی و مذهبی.

    اتهام دیگر او ارتکاب جرایم جنگی است یعنی کشتار، شکنجه، رفتار وحشیانه، تخریب روستاها و غارت و چپاولگری.

    علیرغم شدت و جدیت اتهامات وارده که بین سالهای 1991 تا 1994 در بوسنی و کرواسی صورت گرفته اند، آقای ششی تنها در سه مرحله و آنهم بخاطر هتک حرمت دادگاه محکوم شده است.

    معاون پیشین نخست وزیر و رهبر پیشین شبه نظامیان صرب در فوریه 2003 بلگراد را بمقصد هلند ترک کرد. ششی با پای خود در دادگاه لاهه حاضر شد و به پشتوانه محبوبیت مردمی خود در صربستان، پیش بینی کرد آخرین صربی باشد که به این مرجع قضایی احضار می شود. این درحالی بود که اتهامات وارده کماکان پابرجا بودند.

    دو روز پیش از آن، به سمت رهبری حزب «رادیکال صرب» انتخاب شد. حزبی که در سال 1990 آنرا تاسیس کرده بود. سخنرانی خداحافظی او قبل از حاضر شدن در دادگاه طعم چالش می داد.

    ویسلاو ششی در بخشی از سخنان خود گفت: «دفاع از منافع بیش از ده هزار داوطلب عضو حزب که تنها برای شرافتشان در جبهه ها جنگیدند، مایه افتخار من است.»
     
    داوطلبان مزبور یا همان مردان ششی، «ششی ایست ها» نمایندگانی بودند که ماموریت داشتند بعد از پایان جنگ در پارلمان بوسنی و کرواسی از ناسیونالیسم صربی دفاع کنند.
     
    آزار، شکنجه، تبعید، کشتار، ابزاری بود در راستای تحقق هدفی والا: تصفیه نژادی و ریشه کن کردن بوسنیایی ها و کرواتها در سرزمین «صربستان بزرگ»، سرزمینی که رسیدن به آن هدف ششی و دوستانش بود.

    وایسلاو ششی در این باره گفت: «ما یک جمهوری متحد هستیم، شامل صربستان، مونته نگرو، جمهوری صرب بوسنی و جمهوری کراجینا. ما صربستان بزرگ را تشکیل خواهیم داد.»
     
    سخنرانی کاریزماتیک و عامه پسند و در عین حال تهییج کننده و تندخو. مهارت سخنوری ششی تا آنجا بود که اسلوبودان میلوسویچ، رییس جمهوری سابق صربستان در توصیف او از عبارت «مخالف مورد علاقه» استفاده کرد.

    Ver video "اتهامات وارده به ویسلاو ششی کماکان پابرجاست"

  • آزادی موقت افسر ایتالیایی متهم به قتل در هند

    یکی از دو افسر نیروی دریایی ایتالیا که در هند متهم به قتل شده اند با حکم دادگاه و به منظور درمان به کشور خود باز می گردد.

    بر اساس حکم دادگاه عالی هند در دهلی نو، مدت این آزادی موقت چهار ماه خواهد بود و پس از آن باید مراحل دادرسی از سر گرفته شود. ماسیمیلیانو که قرار است در ایتالیا تحت مداوا قرار بگیرد دچار لختگی خون در مغر شده است.

    سید اکبرالدین، سخنگوی وزارت امورخارجه هند می گوید: «رویکرد ما به این موضوع، بشردوستانه است و در این زمینه دولت مخالفتی با درخواست صورت گرفته نداشته و بنابراین دادگاه عالی در اینباره تصمیم گرفته است.»

    این دو افسر نیروی دریای ایتالیا متهم هستند که در سال ۲۰۱۲ میلادی در آبهای بین المللی دریای لاکادیو دو ماهیگر هندی را کشته اند. دولت ایتالیا، آوریل همان سال به خانواده هر یک از قربانیان ۱۹۰ هزار دلار خسارت پرداخت. خانواده مقتولان شکایت خود را از متهمان پس گرفتند با این همه دولت هند همچنان این پرونده را پیگیری می کند. دولت هند بررسی این پرونده را در دادگاه بین المللی نپذیرفته است.

    Ver video "آزادی موقت افسر ایتالیایی متهم به قتل در هند"

  • آغاز محاکمه هواداران بشیکتاش ترکیه به اتهام اتهام اقدامات ضد دولتی

    محاکمه ۳۵ تن از هواداران تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه به اتهام دست داشتن درکودتا علیه دولت این کشور روز سه شنبه در استانبول آغاز شد.

    هواداران تیم فوتبال بشیکتاش از تیمهای لیگ برتر ترکیه که با نام «انجمن چارشی» شناخته می شوند در تابستان گذشته از اعتراضات ضد دولتی میدان تقسیم استانبول حمایت کرده بودند. تظاهراتی در مخالفت با تخریب بخشی از پارک گزی که به سرعت به اعتراضات ضد دولتی تبدیل شد و سراسر ترکیه را فراگرفت.

    محاکمه این افراد اعتراض گسترده هواداران تیم بشیکتاش و جمعی از منتقدان و مخالفان دولت ترکیه را برانگیخت و صدها نفر در حمایت از آنها در اطراف ساختمان دادگاه در استانبول تجمع کرده اند. یکی از حاضران گفت: «امروز آنها گراشی را متهم به تلاش برای کودتا می کنند. چارشی آگاهی جمعی ماست. ما اینجا هستیم برای حمایت از دوستانمان»

    سازمان دیده بان حقوق بشر دشمن خواندن معترضان طرفداران فوتبال از سوی آنکارا را «مضحک» خوانده است.

    خبرنگار یورونیوز در استانبول می گوید: «مشخص نیست تصمیم دادگاه چه خواهد بود اما مسلم است که گروه چارشی که مفتخر به پیشگامی در بسیاری از موضوعات است، اولین گروه پرطرفدار فوتبال است که به کودتا متهم شده است.»

    Ver video "آغاز محاکمه هواداران بشیکتاش ترکیه به اتهام اتهام اقدامات ضد دولتی"

  • نوجوان متهم به توهین به اردوغان آزاد شد

    نوجوان ۱۶ساله ای که به اتهام توهین به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بازداشت شده بود، روز جمعه از زندان آزاد شد.

    این نوجوان روز چهارشنبه پس از حضور در یک راهپیمایی اعتراضی بازداشت شد. پس از تقاضای ده ها وکیل و حقوقدان، دادگاهی در قونیه به تعلیق محاکمه این دانش آموز رای داد. با این همه وی همچنان با خطر محکومیت به تحمل ۴سال زندان رو به رو است.

    وی پس از آزادی در جمع خبرنگاران گفت: «ما تروریست نیستیم. ما قول داده ایم وقتی که این راه را آغاز کردیم. ما گفتیم که از پا نمی نشینیم. ما گفتیم که فاشیست و ظلم تندرو را نمی پذیریم. ما گفتیم که سربازان آتاتورک هستیم و برای همین ما بازداشت شدیم.»

    رجب طیب اردوغان ۱۲سال پیش به مقام نخست وزیری برگزیده شد. آقای اردوغان اکنون به عنوان رئیس جمهوری از ابراز تمایل به تغییر قانون اساسی و افزایش قدرت خود واهمه ای ندارد.

    جمهوری لائیک ترکیه که عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو است پیش از این به عنوان نمونه دموکراسی در میان کشورهای مسلمان مطرح بود. در سال های اخیر و در پی برخورد دولت اسلامگرای اردوغان با خبرنگاران و مخالفانش، انتقادهایی از سوی اتحادیه اروپا متوجه این دولت شده است.

    Ver video "نوجوان متهم به توهین به اردوغان آزاد شد"

  • فارل ویلیامز و رابین تیک به پرداخت جریمه محکوم شدند

    هیئت منصفه دادگاهی در آمریکا فارل ویلیام و رابین تیک را به اتهام تقلید از آهنگ “بلورد لاینز” به پرداخت جریمه ای معادل ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار به خانواده ماروین گی، خواننده اصلی این آهنگ محکوم کرد.
    پیشتر خانواده ماروین گی، به دلیل وجود شباهت هایی میان آهنگ بلورد لاینز با آهنگ Got to Give It” Up“، این دو خواننده را به نقض قانون حق مولف متهم کرده بودند.

    آهنگ “Got to Give It Up “ با اجرای فارل ویلیام و رابین تیک پرفروش ترین آهنگ سال ۲۰۱۳ بود که البته انتقاد گروه های فمنیست را نیز در پی داشت.

    مجموع سود حاصل از فروش این آهنگ ۱۶ میلیون و ۶۸۰ هزار دلار بوده است.

    ویلیامز پیشتر در دفاع تقلید از این آهنگ را تکذیب کرده و گفته بود هنگام نوشتن آن، کار ماروین گی در ذهنش نبوده ولی بعدتر متوجه وجود شباهتی با آن شده است.

    Ver video "فارل ویلیامز و رابین تیک به پرداخت جریمه محکوم شدند"

  • متهم اصلی حملات بمبئی به قید وثیقه آزاد شد

    دادگاهی در پاکستان مظنون اصلی طراحی حملات بمبئی در سال ۲۰۰۸ میلادی را که به کشته شدن ۱۶۶ نفر منجر شده بود به قید وثیقه آزاد کرد.

    ذکی رحمان لخوی، از رهبران گروه افراطی «لشکر طیبه» و یکی از هفت متهم اصلی حملات بمبئی بشمار می رود.

    خبر آزادی وی باعث خشم مقام های هند شد. یک سخنگوی وزارت کشور هند، اقدام پاکستان را «توهین» به قربانیان این حملات دانست.

    اما دادگاه عالی لاهور روز پنجشنبه اعلام کرد که مدارک ارائه شده از سوی هند برای ادامه بازداشت متهم کافی نیست.

    روابط تیره هند و پاکستان به دلیل مناقشه بر سر منطقه کشمیر، پس از حملات تروریستی سال ۲۰۰۸ میلادی در بمبئی با تنش بیشتری مواجه شد.

    در این حملات، اعضای گروه «لشکر طیبه» با حمله به چند نقطه شهر بمبئی، از جمله یک هتل و تیراندازی به سوی مردم، ۱۶۶ نفر را کشتند.

    Ver video "متهم اصلی حملات بمبئی به قید وثیقه آزاد شد"

  • دستگیری شش نفر دیگر بدنبال حادثه مرگبار آسانسور در ترکیه

    خبر کوتاه
    شش نفر دیگر در ارتباط با حادثه آسانسور در استانبول ترکیه بازداشت شدند. دیروز سه شنبه نیز پنج تن دستگیر شده بودند. چهار روز پیش در استانبول آسانسوری از طبقه 32 ساختمانی سقوط کرد و باعث کشته شدن 10 کارگر شد.

    Ver video "دستگیری شش نفر دیگر بدنبال حادثه مرگبار آسانسور در ترکیه"

  • دادستانی ایالت اوکلاهما یک افسر پلیس را به قتل عمد متهم کرد

    دادستانی ایالت اوکلاهما روز دوشنبه یک افسر پلیس را به قتل عمد متهم کرد.

    پلیس تالسا کانتی به تازگی ویدئویی را منتشر کرده که در آن صحنه کشته شدن مردی سیاه پوست هنگام بازداشت دیده می شود. در صورت اثبات قتل عمد، روبرت بیتس، پلیس داوطلب ۷۳ ساله که اریک هریس را از پا درآورد می تواند به دو تا چهار سال زندان محکوم شود.

    اریک هریس ۴۴ ساله روز سه شنبه دوم آوریل و پس از تعقیب و گریز به ضرب گلوله معاون رئیس پلیس تالسا کانتی از پا درآمد. ویدئوی منتشر شده همچنین نشان می دهد که مقتول وارد خودروی یک پلیس مخفی می شود تا سلاح نیمه اتوماتیک بفروشد. پس از سر رسیدن نیروهای کمکی پلیس اریک هریس پا به فرار می گذارد. پلیس می گوید شلیک صورت گرفته به دلیل اشتباه گرفتن اسلحه کمری با شوک الکتریکی بوده است.

    آندره، برادر اریک هریس می گوید: «او مجبور به این کار نبود. این چیزی است که واقعا درباره اش فکر نکرده بود. فقط تصمیم گرفت که شلیک کند. بعد ها پشیمان می شود.» از سوی دیگر رئیس پلیس تالسا کانتی می گوید: «آقای هریس فرار کرد. او از دستور مجری قانون سرپیچی کرد و تلاش داشت که دستگیر نشود. وقتی که روی زمین بود ه

    Ver video "دادستانی ایالت اوکلاهما یک افسر پلیس را به قتل عمد متهم کرد"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.