Videos relacionados con ماچ لب چوشک

Informaciona

Comparte y descubre información

  • پناهجویان ایرانی در کاله فرانسه بار دیگر لب های خود را دوختند

  • مســ,.ـ,ـ.ـ ــلسل صـ,ـ.ـ,ـ.ـ ـــرخة قـ,ـ.ـ,ـ لب الحلقه 21

    Ver video "مســ,.ـ,ـ.ـ ــلسل صـ,ـ.ـ,ـ.ـ ـــرخة قـ,ـ.ـ,ـ لب الحلقه 21"

  • لباسهای شیک مدرن مارک «مایکل کورس» در هفته مد نیویورک

    مارک «مارچسا» و «مایکل کورس» مجموعه جدید خود برای بهار سال ۲۰۱۶ را در هفته مد نیویورک ارائه کردند.

    کِرن کریگ و جورجینا چپمن، دو طراح خانه مد «مارچسا» درباره ویژگی های این کلسکیون می گویند که در طراحی لباسهای این مجموعه، از پرندگان و از قفس پرندگان الهام گرفته اند. در دامنها و پیراهنهای شب این مجموعه پارچه زیاد بکار رفته است. مضمون پرنده و قفس پرنده در تمام لباسها و در ظریف کاریهای گلدوزی و تکه دوزی روی پیراهنهای شب دیده می شود. دو طراح مد در مجموعه جدید لباسهای شب در هفته مد نیویورک، تازه ترین مدلهای کفش مارک «مارچیسا» را هم ارائه کردند.

    مایکل کورس در هفته مد نیویورک لباسهایی شیک مناسب برای روزمره ارائه کرده است. طراح آمریکایی درباره خلق مجموعه جدید خود برای بهار 2016 می گوید: «برای این مجموعه به چیزهای خیلی لطیف، عاشقانه و زنانه فکر کردم و بعد آنها را زمینی کردم، طوری که برای بانوان مدرن امروزی مناسب باشد. به همین دلیل هم لب آستینها ی مواج قدیمی تبدیل به لبه آستینهایی می شوند که هوا را می شکافند. بیشتر لباسها باز هستند. در این مجموعه از لباسهای تنگ و کوتاه خبری نیست بلکه همه لب

    Ver video "لباسهای شیک مدرن مارک «مایکل کورس» در هفته مد نیویورک"

  • اولاند از سوی کشاورزان خشمگین فرانسوی هو شد

    فرانسوا اولاند٬ رئیس جمهوری فرانسه هدف حملات لفظی تند کشاورزان و دامداران خشمگین قرار گرفت.

    آنها که در انتقاد به سیاست های دولت فرانسه در زمینه پایین نگاه داشتن قیمت محصولات کشاورزی و دامی از یک ماه پیش در سراسر فرانسه دست به اعتراض زده اند روز شنبه آقای اولاند را هنگام ورود به نمایشگاه کشاورزی و دامداری هو کردند و خواستار استعفای وی شدند.

    یکی از معترضان گفت: «یکسال است که اولاند حرف می زند. او حرفهای ما را نمی شنود. ما همه در مزارع مان داریم از بین می رویم. تعداد جوانانی که جانشان به لب رسیده را امروز دیدید. همه ما تلف خواهیم شد. چه کسی شمار را تغذیه خواهد کرد. کسی باقی نخواهد ماند.»

    کشاورزان و دامداران معترض می گویند به دلیل بازار واحد اروپایی٬ در رقابت با شرکت های بزرگ صنعتی و کشورهای همسایه مقاومت می کنند.

    گفته می شود دو تن از معترضان توسط پلیس مورد بازجویی قرار گرفتند.

    Ver video "اولاند از سوی کشاورزان خشمگین فرانسوی هو شد"

  • حادثه فرود هواپیما در نیویورک جراحت شدید و تلفات جانی نداشت

    یک فروند هواپیمای مسافربری شرکت دلتا ایرلاینز آمریکا روز پنجشنبه در هوایی برفی به هنگام فرود در فرودگاه لاگواردیای نیویورک از باند خارج شد.

    این هواپیما سرانجام نرده فلزی فرودگاه را درید و بر خاکریزی بر لب «فلاشینگ بِی» آرام گرفت و به آب فرو نغلطید.

    مقام مسئول پایانه های نیویورک و نیوجرسی گفت:«پیش از این حادثه در حدود ساعت ۱۱ و ۵دقیقه دو هواپیما با عملکرد خوب سیستم های ترمزشان در فرودگاه فرود آمدند. باندی که حادثه در آن روی داد اندکی پیش از فرود برف روبی شده بود و خلبانان دیگر از فرود و توقف هواپیماهایشان بر روی آن راضی بوده اند.»

    تمامی ۱۲۷ مسافر و ۵ خدمه این هواپیما توانستند برغم عمل نکردن سرسره های اضطراری کناری هواپیما به سلامت از آن خارج شوند.

    با وجود انتقال دو مسافر به بیمارستان هیچ کدام از سرنشین پرواز ۱۰۸۹ آسیب جدی ندیده اند و این حادثه تلفات جانی نداشته است.

    فرودگاه لاگواردیا بدلیل نزدیکی به سه فرودگاه شلوغ دیگر یکی از سخت ترین فرودگاههای آمریکا برای فرود هواپیماها محسوب می شود.

    Ver video "حادثه فرود هواپیما در نیویورک جراحت شدید و تلفات جانی نداشت"

  • اعتراض پناهجویان در مرز مقدونیه با یونان

    گروهی از پناهجویان که اغلب آنها از کشورهای مراکش، ایران، پاکستان و بنگلادش هستند برای پنجمین روز متوالی در مرز مقدونیه با یونان اقدام به تجمع کرده و خواستار اجازه عبور از مرز و ورود به اروپا شدند.

    در بین این گروهی نیز از جمله سه ایرانی با بستن لب هایشان دست به اعتصاب غذا زده اند.
    صربستان، کرواسی و مقدونیه تنها به پناهجویانی که از سوریه، عراق و افغانستان باشند اجازه ورود به خاک خود را می دهند. کسانی که از کشورهای آفریقایی یا جنوب آسیا به مرزهای این کشورها می رسند و اغلب پناهندگان اقتصادی هستند، بازگردانده می شوند.

    همزمان در مرز کرواسی و اسلونی نیز گروهی از پناهجویان با اتوبوس به ایستگاه راه آهن منتقل شده اند و نیروهای پلیس از کشورهای مختلف از جمله چک، آلمان، اتریش و لیتوانی به بررسی شرایط این پناهجویان می پردازند.
    در این منطقه نام و مشخصات کامل تمامی این پناهجویان ثبت می شود. طی ۵ هفته گذشته بیش از ۲۵۰ هزار پناهجو از مرز اسلونی عبور کرده اند.
    با سرد شدن هوا، شرایط برای پناهجویانی که مدتهاست پشت مرزها در انتظار ورود به اروپا هستند نیز سخت تر شده است.

    Ver video "اعتراض پناهجویان در مرز مقدونیه با یونان"

  • هفته مد پاریس: نگاهی نو به لباسهای دهه پنجاه میلادی

    هفته مد پاریس فرصتی برای خلاقان جوانی است تا آخرین طراحی هایشان را به نمایش بگذارند.

    کریستف گیارمه، طراح جوان ۳۸ ساله فرانسوی، در طراحی مجموعه لباسهایش برای پاییز و زمستان ۲۰۱۶ میلادی از بازیگران هالیوود الهام گرفته است.

    او می گوید: «من نام این مجموعه را «ارکیده سیاه» گذاشته ام که یادآور فیلمی از مارتین ریت، در دهه پنجاه به همین نام است؛ فیلمی که سوفیا لورن نیز در آن بازی کرده است. برای من سوفیا لورن نماد آن دوران است و مایل بودم که لباسهایی با آن سبک طراحی کنم و البته آن مدلها را با چیزهایی متعلق به دنیای مدرن ترکیب کنم.»

    این طراح جوان از سال ۲۰۰۳ میلادی بطور منظم طرح هایش را در نمایشگاهها و جشنواره های معتبر مد فرانسه عرضه می کند.

    او می افزاید: «من هنوز هم مشغول کار روی لباسهایی با طرح هایی الهام گرفته از دهه پنجاه هستم. لباسهایی که همچنان مدلهایشان یادآور سبکهای آن دهه است اما در آنها با توجه به سلیقه ها و امکانات عصر جدید تغیراتی ایجاد شده. مثل طراحی هایی با لیزر و استفاده از پارچه هایی شفاف. کارهایی که اگر با دست انجام می شد تا این حد دقیق در نمی آمد.»

    در این مجموعه، لب

    Ver video "هفته مد پاریس: نگاهی نو به لباسهای دهه پنجاه میلادی"

  • لباس های زیر «اِتَم» در هفته مد پاریس

    هفته مد پاریس با رونمایی از تازه ترین مجموعه لباس های زیر «اِتَم» آغاز شد. اتم استخر تاریخی و مشهور «مولیتور» در شرق پاریس را برای نمایش این مجموعه برگزید.

    جانی ویسمولر در سال ۱۹۲۹ این استخر را افتتاح کرد. مسن ترها ویسمولر، بازیگر نقش تارزان در دهه ۳۰ و ۴۰ میلادی، را خوب به یاد دارند. جالب اینکه نخستین بیکینی نیز در سال ۱۹۴۶ در این استخر تاریخی رونمایی شد.

    نیکولا فافیوت، طراح لباس فرانسوی، سه سال است که برای «اتم» کار می کند. او مقیم لیون است، شهری که سابقه ای کهن در صنعت نساجی دارد و به پارچه های دستبافش شهره خاص و عام است. فافیوت می گوید: «اینجا صنعتگران ماهر و چیره دستی کار می کنند که شناخت بسیار خوبی از شگردهای مختلف نساجی دارند و این شانس را برای من فراهم کردند که با پارچه های گوناگون کار کنم و از روش های متفاوت استفاده کنم.»

    ماری شوت، مدیرکل اتم می گوید:«نه تنها مشتریان اینگونه لباس های زیر افزایش یافته اند بلکه نحوه استفاده از آن نیز تغییر کرده است؛ امروز لباس زیر ترکیبی است از بازی و سرگرمی و مد.»

    ناتالیا وودیانووا، طراح لباس و مانکن روس نیز که مانند هر سال بخشی از لب

    Ver video "لباس های زیر «اِتَم» در هفته مد پاریس"

  • بررسی وسوسه و وفاداری در ترانه جدید اندی گرامر

    اندی گرامر، خواننده آمریکایی در ترانه «عزیزم من خوبم» به مفاهیم عشق و وفاداری ادای احترام کرده است .

    این ترانه دومین ترانه از دومین آلبوم اندی گرامر به نام «مجله ها یا رمان ها» است که در نوامبر سال ۲۰۱۴ منتشر شد.

    این خواننده و ترانه نویس ۳۱ ساله آمریکایی می گوید وسوسه نزد تمام کسانی که در یک رابطه هستند وجود دارد و ترانه او به همین دلیل با تمام افراد با هر پیشینه ای ارتباط برقرار می کند.

    اندی گرامر می گوید: «ترانه “عزیزم من خوبم” یک آهنگ عاشقانه است. هر کسی دچار وسوسه می شود. پسرها وسوسه می شوند، دخترها هم وسوسه می شوند. اگر تاکنون در رابطه بوده باشید می دانید که وسوسه ای خارج از رابطه داشته اید و اگر بگویید نداشته اید تنها یک دروغگوی بزرگ هستید. خوب من می خواستم ترانه ای در این مورد بنویسم و فکر کنم این مسئله ای است که با مردم بویژه در آمریکا ارتباط برقرار می کند.»

    گرامر برای درست کردن ویدئو این ترانه به خانواده، دوستان و طرفدارانش رجوع کرد و از آنها خواست با این ترانه لب خوانی کنند. با این حال علی رغم اینکه همه دستورالعملی داشتند مبنی بر اینکه چه کاری باید انجام دهند، اما همگ

    Ver video "بررسی وسوسه و وفاداری در ترانه جدید اندی گرامر"

  • پیشمرگه ها و کُردها در انتظار تحقق وعده آنکارا و ورود به کوبانی

    تغییر موضع اخیر آنکارا در دادن اجازه عبور به پیشمرگه های عراقی از مرز ترکیه برای دفاع از کوبانی در برابر نیروهای گروه «خلافت اسلامی» (داعش) با استقبال کردها مواجه شده است. با این وجود و در زیر نگاه بی تفاوت ارتش ترکیه، معلوم نیست آنکارا این وعده را چه وقت عملی خواهد کرد.

    هزاران آوارۀ کرد که از شهر کوبانی سوریه و روستاهای پیرامون آن به ترکیه پناه آورده اند، امیدوارند این وعده آنکارا تحقق یابد. یکی از آنان می گوید: «بسیار خوب است که دولت ترکیه به پیشمرگه ها اجازه می دهد وارد کوبانی شوند. خدا اجرشان دهد، از ترکیه بخاطر این تصمیم متشکریم.»

    اما وعده دولت ترکیه تا لحظه مخابره این خبر عملی نشده است. این در حالی است که گروهی از ناظران حقوق بشر، مستقر در بریتانیا می گویند در موج دیگری از نبرد سنگین در روز سه شنبه در شهر کوبانی ۳۰ نیروی داعش و ۱۱ مبارز کرد کشته شده اند.

    یکی دیگر از آوارگان کرد می گوید: «مرز اگر نه برای پیشمرگه ها اما باید برای عبور اهالی کوبانی برای دفاع از شهرشان باز شود. یک ماه است که مردم لب مرز جمع شده اند اما ترکیه تا به این لحظه دروازه ها را باز نکرده است.»

    وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، می گوید اگرچه حملات هوایی آمریکا و مقاومت پیشمرگه ها داعش را از تصرف کوبانی بازداشته است اما خطر سقوط همچنان این شهر را تهدید می کند.

    اکثر مناطق کوبانی، شهر شدیداً در محاصره داعش، در کنترل جنگجویان کرد است.

    Ver video "پیشمرگه ها و کُردها در انتظار تحقق وعده آنکارا و ورود به کوبانی"

  • ویروس ابولا و مشکلات مردم سیرالئون در آستانه سال نو میلادی

    با اینکه ویروس ابولا تا کنون موجب مرگ هزاران نفر شده اما جشن کریسمس برای مبتلایان به این ویروس فرصتی فراهم کرده تا به شادی بپردازند.

    در سیرالئون کارکنان بهداشتی یک قرنطینه موقت از فرصت جشن های آخر سال استفاده کردند تا شاید لبخندی به لب بیماران بیاورند.

    سیرالئون کشوری است که بیشتری قربانیان ویروس ابولا را داشته است، به ویژه کمبود امکانات و عدم توانایی پرداخت دستمزد کارکنان بهداشتی بر مشکلات این کشور افزوده است.

    با این وجود به تازگی دستگاه های جدیدی برای امحای زباله های پزشکی و استریلیزه وسایل بهداشتی در یکی از قرنطینه ها نصب شده است.

    به دلیل شیوع ابولا، دولت سیرالئون از مردم شمال این کشور خواسته تا به مدت 5 روز متوالی در خانه ها بمانند و از سفرهای بین شهری خودداری کنند.

    یکی از شهروندان می گوید: «مانند گذشته امسال هم برای سفر برنامه ریزی کرده بودم، می خواستم برای تعطیلات به شهرمان بروم، اما ابولا باعث شده هیچ کجا نتوانم بروم.»

    و یک مغازه دار می گوید: «از وقتی که ابولا شیوع پیدا کرده، کسب و کار ما از رونق افتاده. از آخرین باری که سفر رفتم یک سال گذشته، شرکت های هواپیمایی قیمت بلیت را افزایش داده اند، قیمت ارز زیاد شده، هیچکس از هیچ کجا به شهر ما نمی آید.»

    تا کنون نزدیک به بیست هزار نفر به ویروس ابولا مبتلا شده اند که ازاین میان بیش از هفت هزار و پانصد نفر جان خود را از دست داده اند. اکثر قریب به اتفاق مبتلایان، شهروندان کشورهای غرب آفریقا بوده اند.

    Ver video "ویروس ابولا و مشکلات مردم سیرالئون در آستانه سال نو میلادی"

  • آخرین گروگان فرانسوی به کشورش رسید

    آخرین گروگان فرانسوی در جهان یک روز پس از آزادی، امروز چهارشنبه وارد فرانسه شد و مورد استقبال اعضای خانواده اش قرار گرفت.

    فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه نیز با حضور در فرودگاه، آخرین گروگان فرانسوی را در آغوش گرفت.

    رئیس جمهوری فرانسه در استقبال از سرژ لازارویچ گفت: «آزادی او یک شادی برای مردم فرانسه است زیرا دیگر هیچ گروگان فرانسوی در هیچ کشوری وجود ندارد. با این همه، دیگر گروگان های خارجی را فراموش نمی کنیم.»

    گرچه آقای لازارویچ از بیماری و کاهش وزن سخن گفته اما کاخ الیزه وضع سلامت وی را خوب ارزیابی کرده است.

    سرژ لازارویچ پس از ورود به فرانسه گفت: « وقتی آزادی را بازمی یابیم زندگی زیبا می شود. معنای آزادی را قبلا تا این حد درک نکرده بودم. اهمیت آزادی را فراموش کرده بودم. فراموش نکنید همانطور که رئیس جمهور گفتند آزاد بودن وقتی معنا پیدا می کند که از خودتان در هر کجا که هستید مراقبت کنید. چرا که آزادی ارزشمندترین چیزهاست. وقتی گرفتاریم و و در وضع بدی قرا گرفتیم یا گم شده ایم یا جانمان به لب رسیده دیگر به زندگی فکر نمی کنیم.»

    سرژ لازارویچ سه سال پیش به همراه یک فرانسوی دیگر بنام فیلیپ وردن در مالی و توسط اعضای گروه «القاعده در مغرب اسلامی» ربوده شده بودند. اولی زنده ماند اما دومی در ژوئیه سال ۲۰۱۳ به ضرب گلوله کشته شد.

    بنابر اطلاعیه منتشر شده از سوی دفتر ریاست جمهوری نیجر، آزادی سرژ لازارویچ حاصل تلاشهای فراوان مقامات دو کشور مالی و نیجر بوده است.

    گفته می شود در ازای آزادی سرژ لازارویچ، چند عضو گروههای اسلامگرا که در مالی زندانی بوده اند، آزاد شده اند.

    Ver video "آخرین گروگان فرانسوی به کشورش رسید"

  • لیون، شهر روشنایی و شادی

    شهری غرق در شادی و روشنایی. لیون، پایتخت قوم باستانی گل و امروز سومین شهر بزرگ فرانسه است. آوازه این شهر فرانسوی تنها به خاطر آشپزی بی نظیر و غذاهای لذیذ آن نیست. بلکه اکنون سال هاست که اتفاق دیگری نیز گردشگران بی شماری را به سوی آن می کشاند: جشن نور.

    لیون همه ساله در تاریخ هشتم دسامبر و چند روز قبل و بعد از آن شاهد جشن نور است.

    زمانی در سده های پیشین که طاعون در سرتاسر جنوب فرانسه فراگیر شده بود، مردم لیون نزد مریم مقدس نذر کردند تا از این بیماری در امان بمانند. طاعون به لیون نرسید و از آن زمان مردم همه ساله این اتفاق خوشایند را جشن می گیرند.

    بنا به روایتی دقیق تر، زمان رسمی شدن جشن نور در سال ۱۸۵۰ بود که از یک مجسمه مریم مقدس پرده برداری شد. در ایام جشن نور، بعضی از مردم شب ها با افروختن شمع و گذاشتن آن بر لب پنجره به نشانه سپاسگزاری از مریم مقدس، در جشن شرکت می کنند. بیشتر مردم اما در خیابان ها و محله های مرکزی شهر راه می روند و از آتش بازی، نورافشانی و رقص نور بر روی ساختمان ها و در و دیوار شهر لذت می برند.

    برای این جشن بزرگ، فناوری های جدید هم به کار گرفته می شود و تصاویر و تندیس های بدیع و زیبایی به نمایش در می آیند.

    در حاشیه جشن نور، برنامه های متنوع و نمایش های بسیاری اجرا و در کلیساها مراسم مذهبی و عشاء ربانی برگزار می شود. غرفه هایی نیز به بازدیدکنندگان غذاهای سرد و گرم محلی و به ویژه شراب داغ می فروشند.

    هر سال بین دو تا سه میلیون نفر گردشگر برای شرکت در جشن نور به این شهر سفر می کنند.

    از ویژگی های جشن امسال آن است که به مناسبت هفتادمین سالگرد درگذشت آنتوان دو سنت اگزوپری، تندیس نورانی بزرگی از این نویسنده در لیون برپا می شود. آنتوان دو سنت اگزوپری، نویسنده کتاب معروف شازده کوچولو، در شهر لیون به دنیا آمده بود.

    Ver video "لیون، شهر روشنایی و شادی"

  • مستندی از گروه پاپ «اسپاندائو باله» به روی پرده رفت

    فیلم «روح پسرانِ جهان غرب» برای اولین بار در رویال آلبرت هال لندن نمایش شد.

    این فیلم مستند به گروه معروف «اسپاندائو باله» (Spandau Ballet) اختصاص یافته که در دوران جنبش «رمانتیک جدید» در دهه هشتاد میلادی، به یکی از موفق ترین گروهای موسیقی بریتانیا تبدیل شد.

    گروه «بچه های بلیتز»، پاسخی بود به دیگر جنبش های آن دوره از جمله جنبش پانک. موفقیت آنها موج «رمانتیک جدید» را به اوج خود رساند.

    گری کِمپ، یکی از اعضای گروه می گوید: «این گروه از یک کلاب کوچک لندنی، از «بلیتز کلاب» می آمد و واقعا می خواست فرهنگ جوانان و فرهنگ پاپ را برای دهه آینده تغییر دهد.»

    تونی هادلی، یکی دیگر از اعضای گروه اضافه می کند: «در آن دوره، موسیقی، مُد و سه کانال تلویزیون بود. خیلی بیشتر از این نبود و هر چیزی که کمی متفاوت بود، خیلی زود مورد توجه رسانه ها قرار می گرفت.»

    در آن دوران، مهمترین نمادهای این سبک بدون شک «دیوید بووی» و گروه «راکسی موزیک» بودند که فرق زیادی با پانک ها داشتند. رمانتیک های جدید، لباسهای دخترانه یا پسرانه می پوشیدند و با خط چشم و رژ لب، آرایش می کردند.

    مارتین کِمپ، عضو گروه می گوید: «به نظر من، خوشگذرانی خیلی مهم بود. حداکثر استفاده را از لحظه ها می کردیم و واقعا فوق العاده بود.»

    اما این مستند، تنها در مورد موسیقی نیست. نشیب و فراز زندگی اعضای گروه در فیلم های شخصی و دیده نشده آنها دنبال می شود. برای اعضای گروه، این فیلم در درجه اول در مورد یک دوستی عمیق است.

    تونی هادلی یادآوری می کند: «امروز، سلیقه ها در موسیقی خیلی تغییر کرده و فکر نمی کنم که گروه ما می توانست همان تاثیر را داشته باشد و مخاطب را متعجب کند.»

    مارتین کمپ در پایان می گوید: «از اینکه کنار یکدیگر هستیم، لذت می بریم. خیلی می خندیم. یک گروه برادر هستیم، همین.»

    مستند «روح پسران دنیای غرب» در مورد گروه « اسپاندائو باله» از روز جمعه در بروی صحنه خواهد رفت و یک آلبوم از موسیقی متن فیلم هم به طور همزمان منتشر خواهد شد.

    Ver video "مستندی از گروه پاپ «اسپاندائو باله» به روی پرده رفت"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.