Videos relacionados con tortugues parc natural de la serra de montsant

Informaciona

Comparte y descubre información

  • Parc Natural del Carrascar de la Font Roja - Corresendes XRS

  • El Pla de la Selva

    El Pla de la Selva (1.695m) es un prado subalpino situado en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Pallars Sobirà). Excursión de unas 2/3 horas. Se inicia la ruta en Àreu, la cabecera de la Vall Ferrera, se sigue el GR-11, marcas blancas y rojas.

    Ver video "El Pla de la Selva"

  • Albarca-Mare de Deu del Montsant

    Recorrido en raquetas desde Albarca hasta la ermita de la Mare de Deu del Montsant, en la Serra Major del Montsant.

    Ver video "Albarca-Mare de Deu del Montsant"

  • Travessia Serra Gelada - Corresendes Xeresa

    Distància : 14,5 km
    Desnivell : 850 m.
    Ruta completa pel Parc Natural de la Serra Gelada,amb visita inicial al Faro de l'Albir i les Mines d'Ocre.
    Després hem reprès els nostres passos per a iniciar la pujada a l'Alt del Governador (438 m.),cim de la Serra Gelada.
    En acabar amb el ritual de l'esmorzar, hem continuat pujant i baixant llomes,acompanyats contínuament,amb les impressionants vistes que ens envoltaven.
    Una vegada a Benidorm hem pres un autobús que ens ha acostat fins al punt inicial de la ruta.
    https://www.facebook.com/corresendesxeresa

    Ver video "Travessia Serra Gelada - Corresendes Xeresa"

  • Germà cavall | movie | 2023 | Official Trailer

    Narra la historia del reconocido vaquero catalán Santi Serra, desarrollador de una técnica de entrenamiento natural ba | dG1fZC0zYkV0WVFOYjA

    Ver video "Germà cavall | movie | 2023 | Official Trailer"

  • Pico del Lobo (Guadalajara) - Corresendes Xeresa

    Distància : 10,3 km
    Desnivell : 970 m.
    El "Pico del Lobo" (2.274 m.), també conegut com "Portillo del Lobo", representa la màxima cota de la Serra de Ayllón, un xicotet cordal muntanyenc que s'alça com a frontera natural entre les províncies de Guadalajara i Segòvia. Pràcticament és una prolongació de l'extrem est de la Serra de Guadarrama, separada geogràficament d'aquesta pel Port de Somosierra.
    En la segoviana vessant nord, alberga l'estació d'esquí de la Pinilla, mentre que la vessant sud, més verge, es perllonga fins a trobar-se amb la massa forestal del "Parc Natural del Hayedo de Tejera Negra", província de Guadalajara.
    La ruïnosa construcció que trobem en el cim i les restes de remuntes que esguiten l'últim tram del recorregut degraden notablement la zona. És lamentable que no s'haja actuat ja sobre aquest tema, malgrat haver sigut declarada la protecció natural de la zona mitjançant la creació de la "Reserva Natural del Macizo del Lobo-Cebollera", que en 2011 va ser inclosa en el Parc Natural de la Serra Nord de Guadalajara.
    En qualsevol cas el paratge espectacular i el fi de festa en el poble medieval de Pedraza, perfecte.
    https://www.facebook.com/corresendesxeresa
    Distancia : 10,3 km
    Desnivel : 970 m.
    El Pico del Lobo (2.274 m.), también conocido como Portillo del Lobo, representa la máxima cota de la Sierra de Ayllón, un pequeño cordal montañoso que se levanta como frontera natural entre las provincias de Guadalajara y Segovia. Prácticamente es una prolongación del extremo este de la Sierra de Guadarrama, separada geográficamente de esta por el Puerto de Somosierra.
    En la segoviana vertiente norte, alberga la estación de esquí de la Pinilla, mientras que la vertiente sur, más virgen, se prolonga hasta encontrarse con la demasiada forestal del Parque Natural del Hayedo de Tejera Negra, provincia de Guadalajara.
    La ruinosa construcción que encontramos en la cumbre y los restos de remontas que salpican el último tramo del recorrido degradan notablemente la zona. Es lamentable que no se haya actuado ya sobre este tema, a pesar de haber sido declarada la protección natural de la zona mediante la creación de la Reserva Natural del Macizo del Lobo-Cebollera, que en 2011 fue incluida en el Parque Natural de la Sierra Norte de Guadalajara.
    En cualquier caso el paraje espectacular y el fin de fiesta en el pueblo medieval de Pedraza, perfecto.

    Ver video "Pico del Lobo (Guadalajara) - Corresendes Xeresa"

  • Serra de Segària - Corresendes Xeresa

    - SERRA DE SEGÀRIA -

    La Serra de Segària és una xicoteta elevació muntanyenca, estreta i allargada d'uns 5 km. de longitud i menys d'1 km. d'amplària màxima.
    La seua altura també és modesta, ja que tan solament arriba als 508 metres en el seu Vèrtex Geodèsic, però aparenta major envergadura en ressaltar els interminables penya-segats de la seua cresta sobre el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva que es troba al Nord i amb que només s'eleva uns metres sobre el nivell del mar, i l'àmplia vall del Riu Girona al Sud, a poc més de 50 metres sobre el nivell del mar.

    La seua agresta configuració es reparteix entre els termes municipals de Pego,El Verger, Ondara, Beniarbeig, Sanet i els Negrals, Benimeli i Ràfol d’Almúnia. Tots ells, enclavats al Nord de la comarca de la Marina Alta, pegats pràcticament a la província de València.

    Ver video "Serra de Segària - Corresendes Xeresa"

  • Miradors de Barcelona

    El Tibidabo, amb 512 metres d'altitud, és el cim més
    alta de la serra de Collserola, El parc d'atraccions
    que es va construir fa més de cent anys ha estat recuperat
    per l'Ajuntament de Barcelona. Entre les propostes
    del parc destaquen les grutes fantàstiques, el vertigen de
    la Talaia, les ganyotes reflectides al saló dels
    miralls, l'encant del Aeromàgic i la fascinació del
    Museu dels Autòmats, entre altres. Aquestes sensacions
    tornen a estar a l'abast de grans i petits al
    parc d'atraccions més antic d'Espanya i el segon
    més vell d'Europa.

    Ver video "Miradors de Barcelona"

  • Acampada i Ruta en la Hunde - Corresendes XRS

    Dissabte14/Diumenge 15 de juliol 2018 passat vam ser al paratge natural de La Hunde, al nord-est del municipi d'Aiora, al peu de la Serra Palomera o Mola de La Hunde, a 875 metres d'altura,és un dels patrimonis naturals més importants del País Valencià. Amb l'important cabal de la Font de la Cadena, compon un grat paisatge, especialment recomanable per a campaments. Ocupa una extensa pineda, molt bé cuidada, espais per a zona d'acampada , perfectament equipats i una bassa circular que arreplega les aigües de la Cadena. En resum,hem gaudit d'un campament amb festa de disfresses inclosa i ja en diumenge, ruta fins al Pic Palomares( 1260 m.s.n.m.) i tot açò en bona companyia.

    Ver video "Acampada i Ruta en la Hunde - Corresendes XRS"

  • El viento complica la extinción del incendio de Mallorca

    Los 400 profesionales y 29 aéreos que combaten este lunes el incendio en la Serra de Tramontana de Mallorca intentan estabilizar el frente de Galatzó, donde existe una reserva natural, y se prevé conseguirlo a lo largo del día después de que el resto de flancos del fuego hayan sido "más o menos" estabilizados.

    Más información en http://www.libertaddigital.com/, http://www.libertaddigital.tv/ y http://www.esradio.fm/

    Ver video "El viento complica la extinción del incendio de Mallorca"

  • Las fuentes ufanas, un milagro de la naturaleza en Mallorca

    Mallorca nos ofrece este espectáculo considerado un milagro de la naturaleza. Se llaman las Fuentes Ufanas y las encontramos en una finca del pueblo de Campanet. Lo que ven no es una catarata, ni un torrente ni siquiera un manantial. Es agua potable que sale del suelo, igual que las setas, después de las lluvias intensas. "Es un fenómeno natural. Tiene que llover en la Serra de Tramuntana hasta 300 litros. El agua se acumula en las fallas de la tierra y cuando están llenas revientan", dice Llorenç Comas, vigilante de la finca.Sin duda, este fenómeno es la cara amable de las tormentas. Aunque parezca inexplicable salen en este momento hasta 80.000 litros de agua por segundo. El Gobierno las ha declarado monumento natural. Suelen brotar media docena de veces al año. El espectáculo dura tan sólo unos días. Turistas, lugareños, colegios, fotógrafos

    Ver video "Las fuentes ufanas, un milagro de la naturaleza en Mallorca"

  • Sierra de Espadán - Corresendes Xeresa

    Distancia : 12,5km
    Desnivel : 650 m.
    Ruta espectacular por la Sierra de Espadán, donde hemos ascendido hasta el Pico Espadán (1099 msnm) por el Barranco de Aguas Negras,combinando tramos de camino y senda.
    Hemos andado a través de alcornoques centenarios y bosques de pinos.
    Después hemos acudido a la Cueva del Estuco,aprovisonada de cuerdas para poder descender.
    El interior de la misma es espectacular con columnas,estalactitas y estalagmitas y un agujero en la parte superior de la caverna por el qué penetra un hilo de luz natural que le da un aire místico en el interior de la cueva,recomendable su visita.
    Es necesario aprovisionarse de frontales o linternas.
    Después hemos acudido a Algimia de Almonacid para comer antes de emprender el regreso.

    https://www.facebook.com/corresendesxeresa

    Distància : 12,5km
    Desnivell : 650 m.
    Ruta espectacular per la Serra d'Espadà,on hem ascendit fins al Pic Espadà (1099 msnm) pel Barranc d'Aigües Negres,combinant trams de camí i senda.
    Hem caminat a través de sureres centenàries i boscos de pins.
    Després hem acudit a la Cova de l'Estuc,aprovisonada de cordes per a poder descendir.
    L'interior de la mateixa és espectacular amb columnes,estalactites i estalagmites i un forat en la part superior de la caverna pel quin penetra un fil de llum natural que li dóna un aire místic a l'interior de la cova,recomanable la seua visita.
    És necessari aprovisionar-se de frontals o llanternes.
    Després hem acudit a Algímia d'Almonesir per a menjar abans d'emprendre el retorn.

    Ver video "Sierra de Espadán - Corresendes Xeresa"

  • Campament a Xera 2019 - Corresendes XRS

    Dissabte 15 i Diumenge 16 de juny de 2019

    Cap de setmana al Parc Natural de Xera-Sot de Xera i més concretament en l'Embassament de Buseo on vam poder gaudir de les seues magnífiques instal·lacions per a realitzar una bona acampada.

    Dos dies d'activitats diverses,el dissabte mentre uns decidien donar-se un bon capbussó en les fredes aigües de l'embassament uns altres vam triar l'opció de visitar la població de Sot de Xera, un encantador poble en l'extrem sud de la comarca dels Serrans.

    Entre altres curiositats, vam poder observar també el seu sistema muntanyenc format per grans deformacions d'estrats, que conformen la "Anciclinal del Sot".

    Ja en la zona d'acampada i en les últimes hores de la vesprada, com ja és de costum, vam tindre els preparatius del sopar de torradeta amb una xicoteta festa de disfresses, en aquesta ocasió tocava la temàtica gòtica.

    L'endemà tocava ruta per la zona i pels voltants de l'embassament, amb un suau traçat d'uns 13 km i un desnivell acumulat de 277 m

    Després de visitar el Barranc de la Hoz i travessar la presa, començava l'única ascensió de la ruta que adquireix un fort pendent en el seu inici per a després anar suavitzant-se conforme ens acostàvem a Xera.

    Amb la xicoteta visita al poble de Xera, empreníem el retorn fins a la zona d'acampada de l'embassament per un camí forestal, ens esperaven uns 5 km de pista poc atractiva.

    En resum, un bon cap de setmana on l'únic afany és gaudir de la companyia, del bon ambient i de la naturalesa...entre altres coses.

    Fins l'altra companys!!

    Ver video "Campament a Xera 2019 - Corresendes XRS"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.