Videos relacionados con ثمن هيلتي بوش

Informaciona

Comparte y descubre información

  • بازگشت جرج دبلیو بوش برای کمک به کارزار انتخاباتی برادرش جب بوش

  • جرج بوش پدر بستری شد

    خبر کوتاه
    جرج هربرت واکر بوش، ۴۱ امین رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا سه شنبه شب بخاطر مشکلات تنفسی بستری شد.

    جرج بوش پدر که ۹۰ سال دارد تا اطلاع ثانوی در بیمارستان «متودیست» در هوستون تگزاس تحت مراقبت خواهد بود.

    Ver video "جرج بوش پدر بستری شد"

  • جرج بوش پدر به بیمارستان منتقل شد

    جرج اچ دبیلو بوش، رییس جمهوری پیشین ایالات متحده امریکا سه شنبه شب به دلیل تنگی نفس و نارسایی ریوی در بیمارستانی در تگزاس آمریکا بستری شد.

    سخنگوی خانواده بوش گفت، جرج بوش پدر، از روی احتیاط به بیمارستان منتقل شده است.

    چهل و یکمین رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا که نود سال سن دارد، سال گذشته نیز در همین بیمارستان شهر هوستون به مدت دو ماه برای درمان برونشیت بستری شده بود.

    با اینکه او دیگر قادر به راه رفتن نیست، در ماه ژوئن گذشته، این افسر سابق نیروی دریایی آمریکا تولد ۹۰ سالگی اش را با پرش با چتر از هلیکوپتر جشن گرفت.

    Ver video "جرج بوش پدر به بیمارستان منتقل شد"

  • اعلام آمادگی جیب بوش برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

    خبر کوتاه

    جب بوش، فرماندار سابق ایالت فلوریدا در آمریکا بر آن است تا در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ شرکت کند.

    جب بوش که پدر و برادرش، روسای جمهوری سابق آمریکا بودند روز سه شنبه در صفحه فیس بوکش از نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و اعلام کرد که به نمایندگی از حزب جمهوریخواه «فعالانه» در این مبارزات شرکت خواهد کرد.

    Ver video "اعلام آمادگی جیب بوش برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا"

  • انتخابات مقدماتی آمریکا؛ کارزار انتخاباتی جب بوش در میان امید و ناامیدی

    با اعلام نتایج انتخابات مقدماتی در ایالت نیوهمشایر، کارزار انتخاباتی جب بوش با فضایی از امید و ناامیدی مواجه است. جب بوش با کسب ۱۱.۱ درصد آرا در نیوهمشایر بعد از تد کروز با ۱۱.۶ درصد در جایگاه چهارم ایستاد و به نظر نمی رسد اکنون خواهان کناره گیری از دور رقابت ها باشد.

    جب بوش نامزد اردوگاه جمهوریخواهان خطاب به هوادارانش گفت: «آیا می خواهید کسانی مثل هیلاری کلینتون یا دونالد ترامپ روی کار بیایند که می خواهند جاه طلبی هایشان را با هزینه مردمی که واقعا به کمک نیاز دارند پیگیری کنند؟ آیا کسانی را می خواهید که زندگیشان را با ایجاد شکاف میان ما سامان می دهند؟ آیا کسی را می خواهید که دشمنانشان را جمهوریخواهان، یعنی کسانی که با آنها موافق نیستند می دانند؟»

    در اردوگاه جمهوریخوهان در ایالت نیوهمشایر، دونالد ترامپ برنده شد و اکنون همه چشم ها به کارولینای جنوبی دوخته شده است.

    یکی از هواداران کارزار انتخاباتی جب بوش می گوید: «فوق العاده بود. فکر می کنم او حتما به کارولینای جنوبی می رود و با کهنه سربازان زیادی که آنجا زندگی می کنند نتیجه عالی ایی خواهد گرفت.»

    جان کریستوفر بوآ، تحلیلگر سیاسی د

    Ver video "انتخابات مقدماتی آمریکا؛ کارزار انتخاباتی جب بوش در میان امید و ناامیدی"

  • در دهمین سالگرد توفان مرگبار کاترینا جورج دبیلو بوش از نیواورلئان بازدید کرد

    در دهمین سالگرد توفان مرگبار کاترینا در نیواورلئان، جورج دبیلو بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا به این شهر بازگشت.

    آقای بوش به همراه همسرش، لورا از دبیرستان وارن ایستون چارتر بازدید کرد، همان دبیرستانی که در اولین سالگرد این فاجعه طبیعی از آن بازدید کرده بود.

    این توفان که در ۲۹ اوت سال ۲۰۰۵ رخ داد نزدیک به هشتاد درصد شهر نیواورلئان در ایالت لوئیزیانا را ویران کرد و حدود ۱۵۰ میلیارد دلار خسارت به بار آورد. براثر این توفان مرگبار بیش از ۱۸۰۰ نفر جان باختند.

    جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور وقت به خاطر عملکرد ضعیف دولتش پس از وقوع توفان کاترینا با انتقادهای شدیدی روبرو شد.

    او در آن زمان وعده داده بود که برای بازسازی این شهر توفان زده، تا هر زمان، هرآنچه لازم باشد انجام خواهد شد. این وعده در عمل تحقق نیافت و گفته می شود دهها هزار نفر از ساکنان سابق نیواورلئان دیگر به آن بازنگشتند.

    Ver video "در دهمین سالگرد توفان مرگبار کاترینا جورج دبیلو بوش از نیواورلئان بازدید کرد"

  • قانون میهن دوستی، ابزار آمریکا برای محدود کردن حقوق شهروندی

    حملات یازدهم سپتامبر به برج های تجارت جهانی در نیویورک، موجب شد تا تغییرات اساسی و عمده ای نه تنها در آمریکا بلکه در اکثر کشورهای جهان ایجاد شود. با فرو ریختن برج های دوقلو، احساس امنیت در آمریکا از بین رفت و ترس از تروریسم موجب وضع قوانین بسیاری شد که آزادی های فردی را محدودتر می کرد.

    همان روز حادثه، جرج بوش پسر، رییس جمهوری وقت آمریکا به آمریکایی ها اطمینان داد که برای امنیت مردم این کشور از تمام قدرت خود استفاده می کند.

    جرج بوش در آن هنگام در سخنانی گفت: “کشور ما قوی است. مردان بزرگی برای دفاع از این ملت بزرگ به پا خاسته اند. حملات تروریستی می تواند پایه های بلندترین ساختمان های ما را بلرزاند اما نمی تواند به ارزش ها و اصول آمریکا خدشه ای وارد کند.”

    تصویب قانون میهن دوستی، یکی از نخستین اقداماتی بود که دولت آمریکا برای مقابله با تروریسم انجام داد. لایحه ای که با اکثریت آرا در کنگره و سنای آمریکا به تصویب رسید و به یک قانون تبدیل و اجرای آن الزامی شد. این قانون به زعم بسیاری، سرآغازی بر اقدامات جاسوسی بعدی بود که درآمریکا و توسط دولت این کشور در دیگر نقاط جهان به وقوع پیوست.

    طبق این قانون، قدرت سرویس های اطلاعاتی نظیر سازمان اطلاعات آمریکا، سازمان های جاسوسی و پلیس فدرال این کشور افزایش یافت. این نهادها امکان شنود و ردیابی مکالمات تلفنی شهروندان آمریکایی و یا غیرآمریکایی را در داخل مرزها و یا خارج از این قاره بیش از گذشته یافتند.

    ضرورت امنیتی بهانه ای بود که دولت و دستگاههای تابعه، با توسل به آن، بر اقداماتی از این دست افزودند.

    ویت دینت، یکی از طراحان لایحۀ میهن دوستی، با حمایت از این قانون تاکید می کند که این قانون از خیلی پیش تر هم اعمال می شد و می افزاید: “از سال ۱۹۶۸ یک سیستم شنود در امریکا راه اندازی شد. قانون میهن دوستی اطمینان می داد که این اقدام با سرعت فن آوری همراه شود و اقدامات خود را گسترده تر کند.”

    مخالفان این لایحه می گویند این قانون و اختیارات جنبی آن برخلاف قانونی اساسی آمریکاست.

    مایکل جرمن، مامور سابق پلیس فدرال در این باره می گوید: “این لایحه برای این نبود که تحقیقات در مورد افراد گناهکار آسان تر شود. با این قانون امکان تحقیقات در مورد کسانی که حتی مظنون هم نیستند فراهم شد و این واقعا مساله ساز بود. چرا که هر کسی را می شد دستگیر کرد.”

    بر اساس این قانون، دولت آمریکا مجاز بود جنگجویان غیرآمریکایی یا نیروهای دشمن در هر نقطه از دنیا را دستگیر و به زندان های خود منتقل کند. زندان گوانتانامو یکی از این موارد است که بعد از حمله به افغانستان برای سرکوب طالبان تاسیس شد.

    قانون دیگری که مکمل قانون میهن پرستی بود، در هفدهم اکتبر ۲۰۰۶ به امضا رسید که اجازۀ بازجویی و شکنجۀ زندانیان را به نظامیان آمریکایی می داد.

    امضای این قانون توسط جرج بوش پسر شش هفته بعد از افشای اخبار مربوط به بازجویی های انجام شده توسط ماموران “سی آی ای” و همچنین وقایع مربوط به زندان ابوغریب در عراق صورت گرفت و رسما شکنجۀ افرادی که به اتهام تروریسم دستگیر می شوند، تحت نام بازجویی را آزاد اعلام کرد.

    طی سال های اخیر، مخالفت با این قانون افزایش یافته و معترضان می گویند قانون “میهن دوستی” عامل اصلی نقض حریم خصوصی شهروندان و زیر پا گذاشتن حقوق شهروندی است.

    Ver video "قانون میهن دوستی، ابزار آمریکا برای محدود کردن حقوق شهروندی"

  • اعلام نامزدی «تد کروز» در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا

    تد کروز، سناتور جمهوری خواه ایالت تگزاس روز دوشنبه نامزدی خود را برای شرکت در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد.

    این اولین اعلام رسمی نامزدی برای این انتخابات در سال ۲۰۱۶ میلادی در ایالات متحده آمریکا است.

    تد کروز ۴۴ ساله از چهره های شاخص جنبش محافظه کار افراطی تی پارتی و از منتقدان سرسخت سیاست های باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا محسوب می شود.

    یکی دیگر از جمهوری خواهان که احتمالا این هفته نامزدی خود را برای کاخ سفید اعلام خواهد کرد، جِب بوش، فرماندار سابق ایالت فلوریدا است.

    آقای بوش که می تواند سومین عضو خانواده بوش در کاخ سفید باشد، یکی از مهمترین گزینه های نامزدی ریاست جمهوری از سوی جمهوری خواهان است.

    در فهرست رقبای بالقوه جناح راست آمریکا، مارکو روبیو، سناتور فلوریدا نیز دیده می شود که در سال ۲۰۱۱ میلادی به مجلس سنا راه یافت.

    در جبهه دموکرات ها فعلا نامزد احتمالی و مطرح انتخابات، هیلاری کلینتون است.

    Ver video "اعلام نامزدی «تد کروز» در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا"

  • بازگشت ریک سانتوریوم به صحنه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

    ریک سانتوریوم، سناتور پیشین پنسیلوانیا و سیاستمدار محافظه کار حزب جمهوریخواه، خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا آماده می کند.

    وی مدافع ارزش های خانوادگی و دینی ومخالف سرسخت حقوق همجنسگرایان و سقط جنین است.

    او روز چهارشنبه در جمع هوادارانش گفت: “خانواده های کارمند، به رییس جمهوری که متکی به قدرت و ثروت باشد نیاز ندارند، امروز روزی است که ما دوباره به صحنه نبرد باز می گردیم.”

    ریک سانتوریوم با اینکه در انتخابات مقدماتی دوره پیشین موقعیت برتری در مقابل نامزدهای دیگرحزب جمهوریخواه از جمله میت رامنی داشت، با اعلام انصراف خود را از صحنه رقابت ها کنار کشید.

    معلوم نیست که پس از یک غیبت طولانی ریک سانتوریوم بتواند در این دوره مقابل رقبای جدی خود از جمله جب بوش، برادر رییس جمهوری سابق آمریکا دوام بیاورد.
    جب بوش سومین فرد از خانواده قدرتمند بوش است که خود را برای رقابت با هیلاری کلینتون و ورود به کاخ سفید آماده می کند.

    Ver video "بازگشت ریک سانتوریوم به صحنه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا"

  • راند پل، سناتور کنتاکی نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد

    راند پل، سناتور کنتاکی، روز سه شنبه نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحدۀ آمریکا در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد. وی بعد از اعلام این خبر تاکید کرده است که تصمیم نهایی برای ماندن در کارزار انتخاباتی را بعد از انتخابات مقدماتی جمهوریخواهان در ماه نوامبر می گیرد.

    راند پل به هنگام اعلام نامزدی خود برای این انتخابات با انتقاد از سیستم کنونی دولت آمریکا گفت: «برخلاف جمهوریخواهانی که بعد از پیروزی، خود هم به همین سیستم موجود در واشنگتن تبدیل شده اند، من چنین عمل نخواهم کرد.»

    پیش از راند پل ۵۲ ساله، تد کروس دیگر سناتور جمهوریخواه نیز از نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری آیندۀ آمریکا خبر داده بود. طبق نظرسنجی های صورت گرفته، سناتور کنتاکی یکی از چهره های محبوب جمهوریخواهان بویژه جوانان است.

    گفته می شود حزب جمهوریخواه قصد دارد جب بوش، برادر جرج دبلیو بوش را نامزد رسمی برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ معرفی کند. خود وی تاکنون هیچ اظهار نظری در این مورد نکرده است.

    Ver video "راند پل، سناتور کنتاکی نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد"

  • عدم تغییر محبوبیت ترامپ، نگرانی کلینتون از سیاست جمهوریخواهان درقبال زنان

    آخرین نظرسنجیها نشان می دهد که پس از مناظره تلویزیونی نامزدهای جمهوری خواه برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، میزان طرفداران دونالد ترامپ تغییری نکرده و او می تواند همچنان از حمایت بیست و چهار درصد از هواداران حزبش برخوردار باشد.

    ظاهرا نه اظهارات توهین آمیز این میلیاردر آمریکایی علیه خبرنگار زن شبکه فاکس نیوز و نه اظهارات او مبنی بر این که خود را متعهد به حمایت از دیگر نامزدهای حزب جمهوری خواه نمی داند، تاثیری در نظر هواداران او نداشته است.

    نظرسنجیهای صورت گرفته نشان می دهد که هواداران دونالد ترامپ معتقدند لحن صحبتهای او برای تغییر جو سیاسی حاکم بر آمریکا که آن را سرد می دانند لازم است و ثروت شخصی او، او را از فساد بر حذر خواهد داشت .

    نظر سنجی دیگری هم حاکی است که پس از این مناظره، میزان محبوبیت جب بوش، فرماندار سابق فلوریدا و برادر جرج دبلیو بوش، رییس جمهور سابق آمریکا، از از هفده درصد به دوازده درصد کاهش یافته است.

    همزمان، هیلاری کلینتون، نامزد دموکراتها در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا، با اشاره غیر مستقیم به اظهارات زن ستیزانه دونالد ترامپ، نسبت به سیاست جمهوری خواهان د

    Ver video "عدم تغییر محبوبیت ترامپ، نگرانی کلینتون از سیاست جمهوریخواهان درقبال زنان"

  • دونالد ترامپ: جلوی مهاجرت های غیرقانونی را به آمریکا می گیریم

    دونالد ترامپ ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶، طی سخنرانی تبلیغاتی خود در آلاباما وعده داد که جلوی مهاجرت های غیرقانونی به کشورش را خواهد گرفت.

    دونالد ترامپ با حضور در میان هوادارانش در گردهمایی بزرگ جمهوریخواهان در آلاباما گفت: «ما مهاجرتهای غیرقانونی را متوقف می کنیم و در برابر آن دیواری تشکیل خواهیم داد. جالب است که طی ده پانزده سال گذشته سیاستمداران همه می خواستند چنین دیواری ایجاد کنند اما هرگز چنین اتفاقی رخ نداد. برای اینکه کسانی نمی خواهند چنین چیزی روی دهد. همه آنها نظیر بوش، هیلاری کلینتون از توجه به این موضوع امتناع کردند.»

    او که از منتقدان توافق هسته ای ایران و جامعه بین المللی است پیشتر در گفت و گو با شبکه ان بی سی آمریکا آن را توافقی بد ارزیابی کرده بود اما گفته بود آن را پاره نمی کند.

    طبق آخرین نظرسنجی ها محبوبیت آقای ترامپ طی یک هفته با سرعتی چشمگیر از ۸ به ۳۲ درصد افزایش یافته است. رقمی که دو برابر محبوبیت جدی ترین رقیب انتخاباتی اش، جب بوش است.

    هفده جمهوریخواه نامزدی خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال آینده اعلا

    Ver video "دونالد ترامپ: جلوی مهاجرت های غیرقانونی را به آمریکا می گیریم"

  • دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری امریکا شد

    دونالد ترامپ، نامزدی خود را برای ورود به کارزار انتخابات درون حزبی برای ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا اعلام کرد.

    آقای ترامپ تاجر و سرمایه دار در بخش مسکن و یک چهره تلویزیونی معروف است.

    او در جمع هواداران خود گفت: «خانم ها و آقایان، من نامزد رسمی انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده هستم و ما کشور بزرگمان را از نو خواهیم ساخت.»

    تاکنون یازده نفر از جمله جب بوش، فرماندار پیشین فلوریدا، نامزدی خود را از سوی حزب جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ اعلام کرده اند. نامزد رسمی این حزب در ماه نوامبر اعلام خواهد شد.

    آقای ترامپ مواضع ضد ایرانی دارد و با رفع تحریم ها علیه تهران مخالف است.

    Ver video "دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری امریکا شد"

  • نخستین میتینگ انتخاباتی مهم هیلاری کلینتون برگزار شد

    هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، در نخستین میتینگ انتخاباتی مهم خود در جمع هزاران تن از هواداران حزب متبوعش حاضر شد.

    کلینتون در این گردهمایی که روز شنبه در شهر نیویورک برگزار شد وعده داد که در صورت پیروزی در انتخابات، برای بهبود وضعیت معیشت خانواده های طبقه کارگر تلاش خواهد کرد. او گفت: «موفقیت و کامیابی فقط مختص مدیران شرکت ها و مراکز مالی نیست. دموکراسی باید برای همه باشد نه تنها برای میلیاردها و کارآفرینان.»

    از سوی دیگر، اطرافیان جب بوش، فرماندار سابق فلوریدا که در حال حاضر برای سفری پنج روزه در اروپا به سر می برد، خبر از این داده اند که وی روز دوشنبه بعنوان نامزد جمهوری خواهان معرفی خواهد شد و رئوس اصلی برنامه اتنتخاباتی خود را نیز همان روز اعلام خواهد کرد.

    Ver video "نخستین میتینگ انتخاباتی مهم هیلاری کلینتون برگزار شد"

  • تعدادی کشته بر اثر سیلاب شدید در جنوب فرانسه و شمال ایتالیا

    سیلاب شدید مناطقی از جنوب فرانسه، سوئیس و شمال ایتالیا را در نوردیده است.

    از فرانسه خبر می رسد که پنج نفر از جمله یک مادر و دو کودک او در خودرویشان جان خود را از دست داده اند.

    جسد نوزاد یک ساله ناپدید شده این خانواده که خودروی آنها گرفتار این سیلاب شده بود، بعد از ظهر شنبه توسط ماموران امداد رسانی پیدا شد.

    به دنبال این سیلاب استانهای گر و بوش دی رون فرانسه در وضعیت هشدار قرار گرفته اند.

    از ایتالیا هم خبر می رسد که سیلاب شدید باعث مرگ یک نفر در بندر جنوا واقع در شمال غرب این کشور شده و میلیونها یورو خسارت به زمینهای کشاورزی این منطقه وارد شده است.

    باران شدید و سیلاب در یک ماه گذشته در این منطقه از ایتالیا باعث کشته شدن چهار نفر شده است.

    انتظار می رود بارش باران شدید در این مناطق طی روزهای آینده همچنان ادامه یافته و مناطق جنوبی این کشور را نیز در بر بگیرد.

    Ver video "تعدادی کشته بر اثر سیلاب شدید در جنوب فرانسه و شمال ایتالیا"

  • روسیه خواهان عادی سازی روابط با آمریکا و مدرنیزه کردن تسلیحات هسته ای خود

    روسیه در نظر دارد تسلیحات اتمی خود را مدرنیزه کند.

    سرگئی لاورورف، وزیر خارجه روسیه در گفتگویی با یک شبکه تلویزیونی روس با اعلام این مطلب، بالا بردن ظرفیت دفاعی کشورش از طریق مدرنیزه کردن تسلایحات هسته ای را ضرروی دانست.

    وزیر خارجه روسیه درباره موضع کشورش نسبت به روابط با ایالات متحده آمریکا گفت: «ما مطلقا خواهان عادی سازی روابطمان هستیم اما این ما نبودیم که این روابط را خراب کرده ایم. حالا احتمالا به یک «شروع مجدد» نیاز داریم نمی دانم که اگر آمریکاییها به آن «استارت» مجدد می گویند یا خیر. پس از یک دوره ترمیم روابطمان در دوران بوش جوان، اکنون دولت اوباما و شروع مجدد روابط از راه می رسد.»

    اما از سوی دیگر وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه در صحن مجمع عمومی سازمان ملل متحد طی سخنانی آمریکا را به توسل یکجانبه به نیروها و عملیات نظامی در هر شرایطی برای دفاع از منافع خود متهم کرد.

    Ver video "روسیه خواهان عادی سازی روابط با آمریکا و مدرنیزه کردن تسلیحات هسته ای خود"

  • سناتور ایالت تگزاس، اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶

    تد کروز، سناتور ۴۴ ساله و جمهوری خواه ایالت تگزاس روز دوشنبه برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام نامزدی می کند.

    این اولین اعلام رسمی نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ میلادی در ایالات متحده آمریکا خواهد بود. آقای کروز که در نخستین دوره سناتوری اش به سر می برد از حمایت راست های افراطی در جنبش تی پارتی برخوردار است. در همین حال جِب بوش، فرماندار سابق ایالت فلوریدا نیز یکی از مهمترین گزینه های نامزدی ریاست جمهوری از سوی جمهوری خواهان است.

    در جبهه دموکرات ها نیز هیلاری کلینتون همچنان چهره مطرح به شمار می آید و احتمال می رود که رقیب جدی اش جو بایدن، معاون اول باراک اوباما در انتخابات درون حزبی باشد. ۶۸ درصد هواداران دموکرات ها، حضور وزیر امورخارجه پیشین آمریکا را عامل پیروزی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری می دانند. خانم کلینتون به تازگی با رسوایی استفاده از ایمیل شخصی برای نامه های اداری و رسمی در دوران مسوولیتش در وزارت امورخارجه رو به رو شده است.

    Ver video "سناتور ایالت تگزاس، اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶"

  • فراز و نشیب های رابطه اوکراین و آمریکا

    گزارش تحلیلی

    امضای معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای از سوی اوکراین در سال ۱۹۹۴ را باید نقطه آغاز روابط میان این عضو سابق اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده آمریکا دانست. یکی از شرط های کی یف برای پذیرش این معاهده، به رسمیت شناخته شدن استقلال و تمامیت ارضی اوکراین از سوی مسکو و واشنگتن بود.

    بیست سال پس از تصمیم اوکراین به خروج از باشگاه قدرت های اتمی، استقلال و تمامیت ارضی این کشور بیش از همیشه به زیر سوال رفته است.

    بسیاری اعتقاد دارند واکنش غرب و به ویژه آمریکا به تحولات اوکراین با تاخیر و نا به جا بوده است. علت این مساله را باید در فراز و نشیب های رابطه میان اوکراین مستقل و قدرت های غربی در دو دهه گذشته یافت.

    دوران ریاست جمهوری لئونید کوچما، دومین رئیس جمهوری اوکراین، نقطه پایانی بر ماه عسل روابط میان کی یف و واشنگتن بود. نزدیکی فزآینده به روسیه و تعطیلی چندین روزنامه را باید از دلایل اصلی سردی مناسبات میان دو طرف دانست. قتل گئورگید گونگادزه، روزنامه نگار منتقد دولت، روابط میان اوکراین و غرب را برای مدتی به حالت تعلیق درآورد.

    پیروزی انقلاب نارنجی در سال ۲۰۰۴ یکی دیگر از رخدادهای تاریخ ساز در پیوند کی یف و واشنگتن است.

    جرج دبلیو بوش، به تظاهرات خیابانی مخالفان ویکتور یانوکوویچ، به عنوان فرصتی برای کاستن از تاثیر روسیه در اوکراین می نگریست. رابطه کی یف با غرب تا سال ۲۰۱۰ و همزمان با قدرت گرفتن دوباره یانووکویچ عادی بود.

    با این حال تلاش های جرج بوش برای الحاق اوکراین به ناتو در سال ۲۰۰۸ با شکست مواجه شد. روسیه پوتین، دیگر روسیه مطیع دوران یلتسین نبود. مسکو خواهان ایفای نقشی درخور در تحولات منطقه ای و جهانی بود و حضور ناتو در همسایگی اش را نمی پذیرفت.

    ایالات متحده آمریکا اما پس از درگیر شدن در افغانستان و عراق، تصمیم به تغییر نگرش در سیاست خارجی خود گرفته بود. باراک اوباما در نخستین دیدار با ولادیمیر پوتین در سال ۲۰۰۹، نشان داد که آمریکا پس از چندین دهه تخاصم و رقابت با روسیه، راه مصالحه و مراوده با مسکو را در پیش گرفته است. تحولات اوکراین ثابت کرد که در غیاب یک قدرت رقیب در منطقه، روسیه توانایی تغییر نقشه سیاسی و ژئوپلیتیک آسیا میانه و اروپای شرقی را دارد.

    Ver video "فراز و نشیب های رابطه اوکراین و آمریکا"

  • تدابیر پیشگیرانه کاخ سفید برای محافظت از امکانات خارجی آمریکا

    ایالات متحده آمریکا برای امکانات نظامی و نیز سفارتخانه های خود در سراسر جهان به منظور مقابله با واکنش های احتمالی و تلافی جویانه علیه سازمان اطلاعات مرکزی، سی آی ای تدابیری ویژه اتخاذ کرد.

    دولت ایالات متحده احتمال می دهد که پس از انتشار گزارشی درباره شکنجه و اعمال خشونت توسط بازجویان سی آی ای با واکنش هایی در خارج از این کشور رو به رو شود. انتظار می رود که بخش هایی از این گزارش 6 هزار صفحه ای روز سه شنبه منتشر شود.

    جاش ارنست، مسوول ارتباط با رسانه های کاخ سفید گفت: «دولت گام های محتاطانه برداشته است تا اطمینان یابد که تدابیر کامل پیشگیرانه برای امکانات ایالات متحده در سراسر جهان صورت گرفته است ولی گفته شده و این آخرین بخش کلیدی است که دولت به شدت از انتشار خلاصه غیرمحرمانه این گزارش حمایت می کند.»

    اگرچه چهره هایی دمکرات مانند دایان فاینستاین، رئیس کمیته اطلاعات سنا پیگیر انتشار این گزارش هستند ولی در سوی دیگر ضمن مخالفت سناتورهای جمهوری خواه، شماری از مقامات سابق سی آی ای و مسوولان دولت جورج بوش آن را گمراه کننده خوانده اند. همچنین مایکل هایدن، رئیس پیشین آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا روز یکشنبه اتهام دروغگویی این نهاد را درباره استفاده از تکنیک های بازجویی مورد انتقاد تکذیب کرد.

    Ver video "تدابیر پیشگیرانه کاخ سفید برای محافظت از امکانات خارجی آمریکا"

  • بی بی کینگ، نماد یک نسل موسیقی بلوز، در گذشت

    بی بی کینگ، گیتاریست مشهور در سن ۸۹ سالگی در لاس وگاس آمریکا در گذشت. خبر درگذشت این نوازنده سبک بلوز در آخرین ساعات روز پنجشنبه بر روی صفحه فیس بوک دختر این نوازنده اعلام شد.

    بی بی کینگ موسیقی خود را از کافه رستورانهای محلی آغاز کرده بود. سبک نوازندگی او دست مایه و الهام بخش موسیقی نسلی از نوازندگان سبک بلوز چون اریک کلپتون و استیوی ری وان شد.

    او در سال ۲۰۰۶ میلادی نشان افتخار آزادی رییس جمهوری را از جورج بوش رییس جمهوری وقت آمریکا دریافت کرد.

    پیش از این، در سال ۱۹۹۷ میلادی موسیقی بلوز دروازه های واتیکان را بروی او گشود. او در کنسرت سالانه کریسمس واتیکان شرکت کرد و برخی آهنگهای خود را به اجرا درآورد. او همچنین در دیداری با ژان پل دو گیتار خود معروف به “لوسیل” را به پاپ هدیه کرد.

    بی بی کینگ در مصاحبه ای درباره شیفتگی اش به موسیقی گفته بود: «فکر می کنم مردم و خدا با من در این سالها و در این سن و سالی که هستم مهربان بوده اند. دوست دارم کاری را که انجام می دهم برای دل خودم ادامه دهم و نه برای پولی که به من می دهند. ولی اگر قرار است به من بخاطر کنسرتهایم پولی داده شود، باز هم می

    Ver video "بی بی کینگ، نماد یک نسل موسیقی بلوز، در گذشت"

  • واکنش آیت الله خامنه ای به گزارش سنای آمریکا

    انتشار گزارش سنای آمریکا درباره استفاده از شکنجه توسط ماموران آژانس اطلاعات مرکزی، سی آی ای، در بازجویی از مظنونان به همکاری با گروههای افراطی واکنش های زیادی در پی داشت.

    بر اساس این گزارش ماموارن سی آی ای در زندان های خارج از خاک آمریکا مظنونان را شکنجه می کردند.

    اگرچه در گزارش نامی از این کشورها برده نشده اما روز چهارشنبه الکساندر کواسنیویسکی، رییس جمهوری پیشین لهستان برای نخستین بار از رفتار “خشن” ماموران سی آی ای با متهمان در زندان های لهستان پرده برداشت. وی در مصاحبه ای تلویزیونی گفت که شخصا با سی آی ای ارتباط مستقیم نداشته و طرف گفتگوی وی جورج دبلیو بوش، رییس جمهوری وقت آمریکا بوده است.

    آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران نیز در پیامی در حساب کاربری توییتر منسوب به خود بخشی از سخنانش در سال 1386 را منتشر کرد که در آن از آمریکا به عنوان “سمبل ظلم علیه بشریت” یاد شده بود که حتی مردم این کشور هم “با این ظلم مواجه اند”.

    بسیاری از سازمان های بین المللی از جمله شورای اروپا و عفو بین المللی عملکرد سی آی ای را شدیدا مورد انتقاد قرار داده اند.

    در مقابل آژانس اطلاعاتی آمریکا می گوید که این اقدامات برای حفظ امنیت آمریکایی ها و مقابله با تروریسم لازم بوده است.

    Ver video "واکنش آیت الله خامنه ای به گزارش سنای آمریکا"

  • نخست وزیر بریتانیا خواستار همکاری ایران در نبرد با داعش شد

    حسن روحانی رییس جمهوری ایران و دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا در حاشیه شصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

    این نخستین بار پس از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است که بالاترین مقامات اجرایی دو کشور با یکدیگر ملاقات می کنند.

    نقش ایران در جنگ علیه گروه افراطی «دولت اسلامی» یا داعش، برای غرب اهمیت بالایی دارد.

    آقای کامرون در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: «باید به ایران این فرصت داده شود که بخشی از راه حل باشد، نه بخشی از مشکل. من امروز با پرزیدنت روحانی دیدار کردم، ما اختلافات جدیی داریم... اما رهبران ایران می توانند به شکست تهدید داعش کمک کنند.»

    رییس جمهوری ایران که بعد از ظهر روز پنجشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می کند،* روز گذشته در اندیشکده نیو امریکا در نیویورک گفت: «این گروهها قبل از تجاوز به عراق در سال دو هزار و سه وجود نداشتند و احتمالا در صورت عدم وقوع چنین تجاوزی، هرگز شکل نمی گرفتند.»

    باراک اوباما، رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا، ساعاتی پیش از سخنان روز چهارشنبه آقای روحانی، خواستار همکاری همه کشورهای جهان برای مبارزه با آنچه «سرطان افراط گرایی خشن» نامید شد.

    اشتفان گروبه، گزارشگر یورونیوز در واشنگتن می گوید: «اوباما شعار جرج دبلیو بوش یعنی «با ما یا علیه ما» را مطرح نکرد. اما روشن ساخت که رهبری آمریکا نیازمند ایجاد صلح و ثبات در این جهان ناآرام است.»

    **امروز سخنان رییس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک از تلویزیون یورونیوز فارسی و نیز بطور همزمان به دوازده زبان دیگر یورونیوز بطور زنده پخش خواهد شد. زمان پخش: سه بعد از ظهر بوقت اروپای مرکزی، چهار و نیم بعد از ظهر بوقت تهران.*

    Ver video "نخست وزیر بریتانیا خواستار همکاری ایران در نبرد با داعش شد"

  • توافق محیط زیستی آمریکا-چین، نمادین یا تاثیرگذار؟

    گزارش تحلیلی

    چین و آمریکا در زمینه مبارزه با تغییرات آب وهوایی و گرمایش زمین به توافق رسیدند. هرچند توافق این دو قدرت بزرگ بیشتر جنبه نمادین و سیاسی دارد اما از آنجا که این دو کشور مسئول تولید بیش از چهل درصد دی اکسید کربن دنیا هستند، می توان این توافق را توافقی مهم و از نظر تاریخی بی سابقه ارزیابی کرد.

    روز چهارشنبه و در حاشیه نشست آسیا-اقیانوسیه (اَپِک) در پکن، باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا و شی جینپینگ، همتای چینی اش در راستای حمایت از محیط زیست یک گام مشترک رو به جلو برداشتند، گامی که می تواند بر مذاکرات آتی پاریس در سال 2015 میلادی، تاثیرگذار باشد.

    پکن وعده کرد روند افزایش گازهای گلخانه ای را تا سال 2030 و در صورت امکان قبل از این تاریخ، متوقف کند. این نخستین بار است که چین حاضر شده برای این هدف تاریخ تعیین کند. از سوی دیگر، واشنگتن هم متعهد شد تا سال 2025 میزان گازهای گلخانه ای تولیدی خود را 26 تا 28 درصد کاهش دهد.

    از زمان امضای پیمان کیوتو، سازمان ملل متحد هر ساله نشست هایی با محور سیاستگذاری مشترک در مبارزه با تغییرات آب و هوایی برگزار می کند. در نشست 2009 کپنهاگ قرار بر این شد که امضای پیمانی الزام آور تا سال آینده میلادی به تعویق بیفتد. بنابراین انتظار می رود در نشست سال آینده پاریس، همه کشورهای عضو اعم از توسعه یافته و در حال توسعه، زیر بار پیمانی الزام آور بروند.

    آمریکا هیچگاه پیمان کیوتو را به تصویب داخلی نرسانده؛ در زمان ریاست جمهوری بوش بوضوح با آن مخالفت شد. با روی کار آمدن باراک اوباما، سنا در راه تحقق وعده های محیط زیستی رییس جمهور، همواره مانع تراشی کرده است. بنابراین، تعهد اخیر آقای اوباما از این حیث که اکثریت جمهوریخواه سنا، ایده های محیط زیستی او را «غیرواقعبینانه» می دانند، می تواند عملی بیهوده ارزیابی شود.

    بنابراین توافق پکن-واشنگتن را باید بیش از هر چیز دیگر، توافقی سیاسی دانست. هر چند به اعتقاد کارشناسان، نگرانی از تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین به حدیست که اقدامات عملی اجتناب ناپذیر است. در غیراین صورت، وقوع فجایع زیست محیطی جدی تر، دور از انتظار نخواهد بود.

    Ver video "توافق محیط زیستی آمریکا-چین، نمادین یا تاثیرگذار؟"

  • سناتور مک کین: توافقنامه هسته ای با ایران، توافق بسیار بدی است

    جان مک کین را اغلب سیاستمداری مستقل می دانند. این کهنه سرباز جنگ ویتنام بی پرده و صریح سخن می گوید و یکی از چهره های همیشه حاضر در سیاست ایالات متحده آمریکاست. مک کین در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ مغلوب باراک اوباما شد، با این حال امروز هم قدرتی سیاسی به حساب می آید. سیاستمدار ۷۸ ساله در انتخابات سال ۲۰۰۰ هم در رقابتهای درون حزبی از جرج دبلیو بوش شکست خورد. ایزابل کومار، خبرنگار یورونیوز، در حاشیه نشست بین المللی امنیت در هالیفاکس کانادا با سناتور مک کین گفتگو کرده است.

    یورونیوز: سپاس از اینکه در برنامه گفتگوی جهانی همراه ما هستید. در اروپا عده بسیاری شما را به خاطر حضورتان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۸ به یاد دارند. پس از گذشت ۶ سال، این تجربه کمکی برای شما بود یا مانعی؟

    جان مک کین: «به نظرم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده مفید بود. اما پس از شب انتخابات، به هیچ وجه فکر نمی کردم که جهان، امروز به این شکل باشد. وضعیت امنیتی به شدت خراب شده واز میزان نفوذ آمریکا در جهان به میزان زیادی کاسته شده است.»

    یورونیوز: یکی از پرسشهای مکرر سایت یورونیوز این است که آیا دوباره نامزد انتخابات خواهید شد؟

    جان مک کین: «نه»

    یورونیوز: به هیچ وجه؟

    جان مک کین: «نه. به نظرم بعد از دو بار تلاش، باید درسم را از رأی دهنگان گرفته باشم.»

    یورونیوز: در این صورت حزب جمهوریخواه خیلی نامزدهای قوی ندارد. اما اگر از شما بخواهند سه نامزد قوی در حزب جمهوریخواه را نام ببرید، از چه کسانی حمایت می کنید؟

    جان مک کین: «من تصمیم ندارم از قدرت خود برای حمایت از کسی استفاده کنم، تا زمانی که کمپین انتخاباتی آنها را نبینم. اما جِب بوش، فرماندار سابق فلوریدا یکی از نامزدهای احتمالی است. دوست عزیز من لیدسی گراهام هم یکی از زیرکترین افراد در حوزه مسأله امنیت ملی آمریکاست. مارکو روبیو، سناتور فلوریدا هم پیشرفت بسیار چشمگیری دارد.»

    یورونیوز: به نظرتان موضوعات مطرح در انتخابات بعدی چه خواهد بود؟

    جان مک کین: «اگر شش ماه پیش بود، می گفتم اقتصاد، مسأله انرژی و مسأله بهداشت و درمان که البته هنوز هم مطرح است. اما الآن، [وضعیت] امنیت ملی و سیاست خارجی خیلی مهمتر شده است. داعش، مسلمانان افراطی، جنبشهای اسلامی افراطی تا مدتها گریبان ما را خواهد گرفت. لذا به نظرم، امنیت ملی و سیاست خارجی یکی از دو یا سه مسأله مهم در انتخابات بعدی باشد.»

    یورونیوز: یکی دیگر از بینندگان به نام دام لوندو پرسیده است: “آیا هنوز خواب کاخ سفید را می بینید؟”

    جان مک کین: «خواب کاخ سفید؟ نه. خواب کاخ سفید را نمی بینم. بهترین درمان برای شکست این است که آدم خودش را حسابی مشغول کند. من هم مستقیم [پس از شکست در انتخابات] به سنا رفتم و تا جایی که می توانستم خودم را درگیر کار کردم. البته نامزد جمهوریخواهان در انتخابات افتخارآمیز بود. وقتی از آکادمی نیروی دریایی آمریکا فارغ التحصیل شدم، در حالیکه نفر پنجم از آخر بودم، فرمانده گروهانم پیش بینی چنین چیزی را نمی کرد.»

    یورونیوز: آن موقع انتخاب شما برای معاون رئیس جمهور بحث انگیز شد. آیا هنوز هم معتقدید انتخاب سارا پیلین به عنوان معاون خود کار درستی بود؟

    جان مک کین: «سارا پیلین به ما انرژی داد، موقعیت ما را در نظرسنجی ها بالا برد. جناح چپ لیبرالها شدیداً به او تاختند. در سیاست آمریکا همینطور است. اما این حمله ها، احتمالاً نامنصفانه ترین حملاتی بود که تاکنون در صحنه سیاست آمریکا دیده ام.»

    یورونیوز: فضای سیاسی واشنگتن مسموم است. بخصوص از زمانی که باراک اوباما تصمیم گرفته اصلاحاتی در قانون مهاجرت انجام دهد، اوضاع بدتر شده است. به نظرتان، اوضاع چقدر بدتر می شود؟

    جان مک کین: «به نظرم بد است. اما می دانم که جمهوریخواهان می دانند نمی توانیم درگیر این شویم که تک تک کارهای اوباما را تلافی کنیم. الآن، هم در مجلس نمایندگان، هم در کنگره اکثریت باماست. باید به آمریکاییها نشان دهیم که می توانیم حکومت کنیم. اما نمی توانیم تنها به حزبی تبدیل شویم که فقط بلد است بگوید: نه. آمریکایی ها حزبی را می پسندند که مثبت باشد: حزب آری.»

    یورونیوز: آبل آلمک از بینندگان پرسیده است در چه شرایطی شما از متوقف کردن کار دولت حمایت خواهید کرد؟

    جان مک کین: «تحت هیچ شرایطی. الآن شاهد شرایطی هستیم شبیه آنچه قبلاً [۲۰۱۳ ] رخ داد که تعطیلی دولت را توجیه می کند. من همان موقع هم مخالف بودم.»

    یورونیوز: اما برخی از اعضای حزب شما از این طرفداری می کنند.

    جان مک کین: «فکر نمی کنم در اکثریت باشند. رهبر حزب جمهوریخواهان گفته است که تعطیلی دولت در کار نخواهد بود. دفعه پیش که دولت تعطیل شد، ۶۰۰ هزار توریست که عمدتا اروپایی بودند، نتوانستند از پارکهای ملی و پارک ملی گرند کنیون در آریزونا را دیدن کنند.»

    یورونیوز: بنابر نتایج انتخابات میاندوره ای کنگره ، شما به احتمال خیلی خیلی زیاد رئیس بعدی کمیته خدمات نظامی آمریکا خواهید بود و نقشی کلیدی در سیاست خارجی خواهید داشت. اولویتهای شما در سیاست خارجی و دفاع آمریکا چیست؟

    جان مک کین: «در وهله اول فکر می کنم باید جلوی این کاهش های خودبه خودی در هزینه های دفاعی و هزینه های دیگر دولتی را بگیریم. ما نیروی نظامی خود را ضعیف کرده ایم. این نکته را من از همه فرماندهان نظامی می شنوم و تنها عقیده شخصی ام نیست. موضوع دوم این است که هر کاری لازم است انجام شود تا رهبری جهانی آمریکا را دوباره احیا کنیم. منظورم این است که پیشروی بقیه جهان باشیم. به عبارت دیگر، باید چنان سیاست خارجی مستحکمی داشته باشیم که اولاً به پوتین بفهمانیم که نمی تواند از هر مرز اروپایی که مایل بود، عبور کند؛ دوماً داعش را شکست دهیم. در این باره استراتژیی وجود ندارد. در نتیجه باید استراتژی ای برای تضعیف و در نهایت برای شکست دادن داعش ایجاد کنیم.»

    یورونیوز: به این موضوعات برخواهیم گشت. اما پاسخ شما به کسانی که از شما انتقاد می کنید و شما را تندرو می دانند، چیست؟

    Ver video "سناتور مک کین: توافقنامه هسته ای با ایران، توافق بسیار بدی است"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.