Videos relacionados con شرایط

Informaciona

Comparte y descubre información

  • شرایط نامناسب زندانهای ایتالیا

  • آموزش برای روبرو شدن با شرایط اضطراری در هواپیما

    سوانح هوایی یکی از احتمالاتی است که ممکن است هر مسافر هواپیما با آن روبرو شود و عملکرد درست در این مواقع می تواند جان مسافران را نجات دهد. به همین منظور شرکت بریتیش ایرویز بریتانیا دوره های را برای آموزش مسافران ارائه کرده است و از سال ۲۰۰۴ تاکنون در حدود پانزده هزار نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.

    در این دوره ها، شرکت کنندگان با شرایطی که ممکن است در هنگام یک حادثه هوایی رخ دهد آشنا می شوند و یاد می گیرند که در این مواقع چه واکنشی نشان دهند.

    اندی کلاب که یکی از آموزش دهندگان این برنامه است، در این مورد می گوید: “ما آموزش را با یک تمرین خروج اضطراری از هوایپما آغاز می کنیم و این کار افراد را به فکر وا می دارد و به آنها می آموزد که در مواقع اضطراری چه رفتاری از خود نشان دهند و با استفاده از دستورالعمل ها واکنشی درست داشته باشند. مهمترین نکته آنست که این موقعیت احساس می شود و این از اهمیتی حیاتی برخوردار است. سپس آنها یاد می گیرند که با باز کردن درهای روی بال ها، چگونه از هواپیما خارج شوند.”

    در داخل هواپیمایی که شرایط اضطراری شبیه سازی شده است، شرکت کنندگان دستورهای ایمنی مهماندار هواپیما را اجرا می کنند.

    اندی کلاب می افزاید: “مسافران همیشه فکر می کنند که اطلاعات درستی ندارند بنابراین ما آنها در یک موقعیت اضطراری قرار می دهیم و به آنها این فرصت را می دهیم که بیاندیشند و سوال بپرسند. ما به آنها پاسخ می دهیم و آنها یاد می گیرند که در شرایط مشابه چه عملکردی داشته باشند. این ها مواردی است که با آن مسافر می تواند کنترل امور را در دست خود گیرد.”

    در این دوره آموزشی، شرکت کنندگان یاد می گیرند که در هنگام یک سانحه هوایی چگونه درهای هواپیما را باز کنند و تنها در هنگام خروج از هواپیما جلیقه های نجات خود را باد کنند.

    همه روزه هشت میلیون و سیصد هزار نفر در جهان با ۹۵ هزار پرواز سفر می کنند و تقریبا تمامی این سفرها بدون خطر پایان می یابد. در طول یک دهه گذشته تنها ۱۳۸ سانحه هوایی منجر به مرگ در سطح جهان رخ داده است.

    Ver video "آموزش برای روبرو شدن با شرایط اضطراری در هواپیما"

  • نقش پیمان ناتو در شرایط کنونی چیست؟

    در برنامه سخن شما، مارک از بروکسل از طریق اینترنت پرسیده: “به نظر می رسد جامعه بین المللی نمی داند چگونه با مسائل اوکراین و عراق برخورد کند. آیا این فرصتی است برای پیمان ناتو که موقعیت خود در صحنه بین المللی را تقویت کند؟”

    ژان پیر مولنی، معاون مدیر موسسه روابط بین المللی و استراتژیک در پاریس به این پرسش پاسخ می دهد: “بدیهی است شرایط فلج کننده کنونی که سازمان ملل متحد را تحت تاثیر قرار داده و با تنش هایی توسط روسیه تقویت می شود، به سازمان های منطقه ای نظیر ناتو اجازه می دهد که تصمیمات بیشتری را خارج از چارچوب سازمان ملل اتخاذ کنند. زیرا ناتو یک سازمان موثر نظامی و دارای ساختار مناسب برای تصمیم گیری است.

    ناتو نقش های متعددی ایفا می کند. از یکسو مسئول تامین امنیت جامع اعضای خود است و از سوی دیگر ماموریت عملیات حافظ صلح را برعهده دارد. کما اینکه در نشست اخیر سران دولت های عضو در نیوپورت، ناتو به صراحت ماموریت خود در حفظ امنیت اعضا را پیش کشید.

    در مورد عراق ناتو قصد ندارد در خط مقدم قرار گیرد. در حقیقت ناتو از کشورهای عضو ائتلاف حمایت می کند، اما به نام خود وارد عمل نمی شود. اما در مورد اوکراین، ناتو بیشتر در خط مقدم است، زیرا در این زمینه مسئله اطمینان بخشی درباره امنیت اعضای ناتو مانند کشورهای شرق اروپا و دولت های بالتیک مطرح است.

    باید اضافه کنم که موقعیت حاضر به نحوی مخاطره آمیز است. زیرا باید در نظر بگیریم که ناتو یک اتحاد نظامی است که می تواند علیه کشورهایی که عضو آن نیستند عمل کند. بنابراین در نهایت اینکه ناتو اجازه یابد به جای سازمان ملل تصمیم بگیرد می تواند خطرناک باشد. زیرا ناتو همه کشورهای جهان را نمایندگی نمی کند.

    چنانچه شما نیز پرسشی دارید، می توانید از طریق وبسایت یورونیوز و یا شبکه های اجتماعی با ما در میان بگذارید.

    Ver video "نقش پیمان ناتو در شرایط کنونی چیست؟"

  • «وضعیت اردوگاه یرموک فراتر از شرایط غیرانسانی است»

    گروهی از فلسطینیان غزه در حمایت از هموطنان خود در اردوگاه یرموک در سوریه که درگیری ها و قحطی و داعش تهدیدشان می کند تظاهرات کردند.

    آنان با تجمع در برابر دفاتر سازمان ملل متحد در غزه خواستار برچیده شدن تسلیحات و شبه نظامیان از یرموک و کمک های فوری به ساکنان این اردوگاه شدند.

    این اردوگاه به فاصله چند کیلومتری از کاخ ریاست جمهوری بشار اسد در دمشق از دو سال پیش در محاصره ارتش سوریه است.

    اما کنترل تقریبا تمامی یرموک اکنون در دست نیروهای داعش است که توانسته اند بر نیروهای مسلح رقیب غلبه کنند.

    شماری از ساکنان یرموک توانسته اند از آن خارج شوند اما در حال حاضر ۱۸ هزار فلسطینی و سوری در اردوگاه یرموک ساکنند و سخت در رنج و دشواری بی سابقه.

    کریس گینس، سخنگوی سازمان ملل متحد در امدادرسانی به آوارگان فلسطینی می گوید:« از وقتی که دور جدید نبرد آغاز شده است قادر به ارسال هیچ مواد غذایی یا کاروانی به اردوگاه نبوده ایم. این البته بدین معنی است که اکنون اب و غذایی وجود ندارد، و دارو بسیار کمیاب است، وضعیت اردوگاه فراتر از شرایط غیرانسانی است.»

    جنگ داخلی سوریه وارد پنجمین سال خود شده و تا به ا

    Ver video "«وضعیت اردوگاه یرموک فراتر از شرایط غیرانسانی است»"

  • «شرایط مهاجران در جزایر یونانی غیرانسانی است»

    تجمع هزاران مهاجر در جزیرۀ کوس در یونان به یک بحران تبدیل شده و سازمانهای فعال در زمینۀ بشردوستانه از بروز یک فاجعۀ انسانی در این محل خبر می دهند.

    بیش از هفت هزار نفر از مهاجرانی که عمدتا اهل سوریه و افغانستان هستند وارد این جزیرۀ کوچک شده و در انتظار آغاز مراحل ثبت نام قانونی مهاجرت هستند.

    محمد زکیا، یک مهاجر اهل شهر حما می گوید: «هوا خیلی گرم و وضعیت اینجا واقعا بد است. کافی است یکی از یکی عصبانی شود، یک مشکل کوچک بلافاصله تبدیل به یک مشکل بزرگ می شود و این مساله [اینجا] طبیعی است. هر کسی هم که در چنین موقعیتی قرار بگیرد، عصبانی خواهد شد.»

    شهردار این جزیره که سی هزار نفر جمعیت دارد، نسبت به وضعیت موجود هشدار داده و از «احتمال جاری شدن خون» در این جزیره سخن گفته است. پلیس ضد شورش یونان نیز برای پایان دادن به درگیری میان پناهجویی که در استادیوم فوتبال این شهر گردآمده بودند تا زودتر در ادارۀ مهاجرت ثبت نام کنند، به زور متوسل شده است.

    وانجلیس اوفانوداکیس، مسئول سازمان پزشکان بدون مرز در جزیرۀ کوس می گوید:«ما نه فقط از سوی مسئولان محلی، بلکه از جانب مقامات دولت مرکزی نیز انتظار د

    Ver video "«شرایط مهاجران در جزایر یونانی غیرانسانی است»"

  • حضور بالای واجدین شرایط در انتخابات منطقه ای کاتالونیا

    آخرین گزارشها از انتخابات منطقه ای در کاتالونیا نشان می دهد که میزان حضور واجدین شرایط پای صندوق های رای تا ساعت یک بعد از ظهر بیش از ۳۵ درصد بوده و نسبت به نرخ حضور مردم در سال ۲۰۱۲ میلادی با افزایش ۵ درصدی مواجه بوده ایم.

    آرتور ماس، رئیس منطقه کاتالونیا و یکی از حامیان جدایی این منطقه از اسپانیا می گوید: “همه می دانند که رای دادن در این انتخابات تا چه اندازه اهمیت دارد. چالش تنها پارلمان کاتالونیا نیست، این انتخابات آینده این منطقه را رقم خواهد زد و سرنوشت اسپانیا را تعیین می کند.”

    بیش از پنج میلیون نفر از ساکنان کاتالونیا می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

    یکی از وزرای دولت ساکن در کاتالونیا می گوید امیدوار است نمایندگانی انتخاب شوند که بتوانند به برقراری اسپانیای یکپارچه و متحد کمک کنند.

    آخرین آمارها نشان می دهند که احزاب جدایی خواه و استقلال طلب در این انتخابات از دیگر رقبایشان پیشی گرفته اند. با این حال برای برگزاری همه پرسی، حامیان استقلال نیاز به کسب رای اکثریت دارند و در صورت کسب آن می توان امیدوار بود تا سال ۲۰۱۷ میلادی موفق به برگزاری همه پرسی استقلال در این کشور ش

    Ver video "حضور بالای واجدین شرایط در انتخابات منطقه ای کاتالونیا"

  • امید یونانی ها به لاتاری برای بهبودی شرایط زندگی

    مردم یونان سال جدید میلادی را با امید بهبودی در وضعیت اقتصادی این کشور آغاز کردند و بسیاری از آنها با خرید بلیط های بخت آزمایی سعی کردند شانس شان را برای داشتن آینده ای بهتر افزایش دهند.

    بازار خرید بلیط های لاتاری در روزهای پایانی سال در این کشور بسیار داغ بود چراکه هرساله در آخرین روز سال، قرعه کشی بزرگی با جایزه ای حداکثر به ارزش شش میلیون یورو برگزار می شود.

    یکی از خریداران بلیط های بخت آزمایی می گوید: «ما در این قرعه کشی ها شرکت می کنیم زیرا متاسفانه این یکی از آخرین امیدهایی است که داریم. من همیشه معتقد به کار و تلاش بودم و نه شانس؛ اما متاسفانه اکنون به شانس روی آورده ام.»

    امسال، میزان شرکت یونانی ها در این بخت آزمایی بزرگ قابل توجه بود و سرانجام یک نفر توانست برنده این آزمون شانس شده و ۴ میلیون یورو را بدست آورد؛ البته هنوز مشخص نیست این برنده خوش شانس چه کسی است.

    یک فروشنده بلیط بخت آزمایی می گوید: «مردم با امید به برنده شدن به اینجا می آیند زیرا این بلیط بخت آزمایی یک بار در سال فروخته می شود و آنها روی شانسشان حساب می کنند و می خرند. مردم برای فرار از بحران، بیش از گذشته در لاتاری شرکت می کنند.»

    امسال، در کنار این برنده خوش شانس، افراد دیگری نیز توانستند جوایزی به ارزش پانصد هزار یورو را برنده شوند.

    با وجود بحران مالی و اجرای برنامه ریاضت اقتصادی، آتن نیز مانند بسیاری از پایتختهای جهان با جشن و موسیقی و آتش بازی به استقبال سال جدید میلادی رفت.

    Ver video "امید یونانی ها به لاتاری برای بهبودی شرایط زندگی"

  • شرایط نامساعد جوی و اعلام وضعیت هشدار در ایتالیا

    خبر کوتاه

    بدنبال بارش شدید باران و وزش طوفان در اکثر شهرهای جنوب ایتالیا وضعیت هشدار اعلام شده است.

    سیل همچنان دربسیاری از مناطق جاری است و با گذشت چند روز تنها مدارس در شهر رم با کاهش میزان خطر و علائم هشدار بازگشایی شده است.

    مدارس در دیگر بخش ها از جمله سیسیل، کاتانیا و فروسینونه همچنان تعطیل است و بسیاری از راهها نیز بسته شده است.

    Ver video "شرایط نامساعد جوی و اعلام وضعیت هشدار در ایتالیا"

  • زندگی روزمره علی رغم شرایط دشوار در یونان ادامه دارد

    در گیر و دار بحران اقتصادی و مالی در یونان مردم عادی این کشور در حالی که در انتظار توافق کشورشان با وام دهندگان خارجی هستند، تلاش می کنند که زندگی روزمره خود را به عادی ترین شکل ممکن دنبال کنند.

    مردم یونان در هفته های اخیر ابتدا با تعطیلی بانکها و مقررات کنترل سرمایه مواجه شدند و سپس دوران تبلیغات همه پرسی را تجربه کردند.

    یک شهروند یونانی می گوید: «من هر روز سر کار می روم، هیچ چیز از جمله درآمد من خوشبختانه تغییر نکرده است و هر موقع وقت کنم به کنار ساحل می روم.»

    یک شهروند یونانی دیگر اظهار داشت: «طبعا ما نگران هستیم زیرا دسترسی معمول به پولمان را برای پرداخت هزینه ها نداریم اما چه کاری می توانیم بکنیم جز اینکه آرام باشیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد؟»

    یک شهروند یونانی می گوید: «شرایط برای کسب و کار من پیچیده تر است. ما همچنان خودمان را تطبیق می دهیم. نمی دانیم چه قرار است رخ دهد. معتقدم که موفق می شویم: یا بانکها بازگشایی می شوند و یا ما یاد می گیریم که به این شکل کار کنیم.»

    بسیاری از مردم یونان علی رغم شرایط دشوار مالی به سواحل این کشور می روند و تلاش می کنند در این دوران دشو

    Ver video "زندگی روزمره علی رغم شرایط دشوار در یونان ادامه دارد"

  • هواپیمای مسافربری آمریکا به دلیل شرایط بد جوی تغییر مسیر داد

    خبر کوتاه

    یک هواپیمای مسافربری که از میامی فلوریدا راهی شهر میلان ایتالیا شده بود به دلیل شرایط بد جوی، در میانه پرواز مجبور به تغییر مسیر شد و در کانادا فرود آمد.

    بلافاصله پس از فرود هواپیما در کانادا سه نفر از خدمه پرواز و چهار مسافر به بیمارستان منتقل شدند.

    این پرواز خطوط هوایی «امریکن ایرلاینز» ۲۰۳ سرنشین داشت.

    Ver video "هواپیمای مسافربری آمریکا به دلیل شرایط بد جوی تغییر مسیر داد"

  • شرایط سخت پناهجویان سوری با تعلیق کمک های سازمان ملل

    پناهندگان سوری که در پی جنگ داخلی به کشورهای اطراف پناهنده شده اند، با تعلیق ارسال کمک های غذایی سازمان ملل به نظر می رسد که زمستانی بسیار سرد و سخت را در پیش داشته باشند.

    برنامه جهانی خواربار روز دوشنبه اعلام کرد که به دليل کمبود بودجه، کمک غذايی به يک ميليون و ۷۰۰ هزار پناهنده سوری را در کشورهای اردن، لبنان، ترکيه، عراق و مصر متوقف کرده است.

    با توقف این کمک ها شرایط پناهجویان سوری که در لبنان به سر می برند بیش از سایرین نگران کننده خواهد بود.

    بر اساس آمار کميساريای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، در حال حاضر بيش از یک ميليون آواره سوری در شهرهای مختلف اين کشور پراکنده هستند.

    دفتر برنامه جهانی خواروبار اعلام کرده که برای ادامه حمايت از پناهجويان سوری در ماه دسامبر به ۶۴ ميليون دلار نياز دارد.

    Ver video "شرایط سخت پناهجویان سوری با تعلیق کمک های سازمان ملل"

  • شرایط دشوار پناهجویان جدید کرد در مرز ترکیه و سوریه

    شمار پناهجویان کرد سوریه که به تازه گی به ترکیه گریخته اند، از مرز ۱۵۰ هزار نفر گذشته است. در شهر مرزی سوروچ، آنها در کمپ های پناهندگی، مدرسه ها و دیگر ساختمان های عمومی اسکان داده شده اند. خطر طاعون و دیگر بیماری ها این پناهجویان را تهدید می کند.

    یک پزشک داوطلب در کمپ پناهندگی می گوید: “ما داروی کافی نداریم. با کمبود تجهیزات برای کمک های اولیه روبرو هستیم. با وجود چنین محدودیت هایی برای درمان مردم تلاش می کنیم. مجروحان تازه در مرز سوریه نیز در راه اند.
    در این اردوگاه، جمع داوطلبانی که به ارائه خدمات پزشکی و پرستاری مشغولند ۷۰ نفر هستند و ۲۵۰ بیمار را که به طور عمده زنان، کودکان و افراد سالخورده هستند را سرپرستی می کنند. ما از همه داروخانه ها و انبارهای دارو می خواهیم که به ما کمک کنند. و نه فقط دارو. مردم در هوای آزاد می خوابند. بچه ها و نوزادان به پتو و بالش نیاز دارند. آنها به جای گرم نیاز دارند. همانگونه که می بینید ما به نام بشریت در حال تلاش و تقلا هستیم.”

    بیشترین بیماری های معمول در این اردوگاه، بیماری های مربوط به سیستم ایمنی بدن و سوء تغذیه کودکان به خاطر فقدان شیر مادر است. زیرا مادران بر اثر نگرانی و فشار شدید قادر به شیر دادن به کودکان نیستند.

    بورا بایراکتار، خبرنگار یورونیوز در شهر مرزی سوروچ: “کردهای پناهجویی که به خاطر تهدید داعش از خانه هایشان گریخته اند، سفر طولانی و دشواری داشته اند و اکنون مجبورند تحت شرایط سخت و همراه با خطر بیماری با هم زندگی کنند. آنها اکنون با مشکلات سلامتی و بهداشت روبرو و در انتظار هر گونه کمکی هستند.”

    Ver video "شرایط دشوار پناهجویان جدید کرد در مرز ترکیه و سوریه"

  • پایان رفراندوم نمادین استقلال کاتالونیا با حضور نیمی از واجدین شرایط

    رفراندوم نمادین استقلال کاتالونیا از اسپانیا روز یک شنبه در حالی در ساعت هشت شب خاتمه یافت که تا ساعت شش عصر تنها حدود نیمی از پنج میلیون نفری که انتظار می رفت در این رفراندوم شرکت کنند رای خود را به صندوق انداخته اند.

    صبح یک شنبه آرتور ماس رهبر منطقه کاتالونیا رای خود را به صندوق انداخت. برگه های رای این رفراندوم غیر رسمی با گزینه های آری یا خیر به استقلال کاتولونیا مشخص شده بودند و انتظار می رود که نتایج این رفراندوم در روز دوشنبه اعلام شود.

    اقشار متفاوت مردم از جمله جدایی طلبان با حمل پرچم استقلال و لباس های سنتی در پای صندوق های رای حاضر شدند. بر اساس آخرین نظرسنجی ها، حدود نیمی از ساکنان کاتالونیا خواهان استقلال، بیست درصد بشدت مخالف استقلال و حدود سی درصد خواهان خودمختاری بیشتر هستند.

    پس از پایان یک روز رای گیری فشرده که در ساعت هشت شب به وقت محلی به پایان رسید مردم کاتالونیا توانستند در رفراندوم استقلال شرکت کنند، رفراندومی که ارزش قانونی ندارد اما می تواند از نظر نمادین مهم باشد.

    Ver video "پایان رفراندوم نمادین استقلال کاتالونیا با حضور نیمی از واجدین شرایط"

  • روند یکسان رسیدگی به شرایط پذیرش پناهجویان در کشورهای اتحادیه اروپا

    در این برنامه «سخن شما» یکی از کاربران پرسیده: «تفاوت بین مهاجر و پناهجو چیست؟ آیا در تمام کشورهای اروپا رویه ای یکسان برای مواجهه با مهاجرت و پناهندگی وجود دارد؟»

    ژان فرانسوا پلوکَن، مدیر انجمن پذیرش پناهندگان و دفاع از حقوق آنها، به این پرسش چنین پاسخ می دهد: «طبق تعریف، مهاجران کسانی هستند که از یک مکان به مکانی دیگر می روند. پناهجو اما کسی است که برای حفظ جان و تمامیت جسمی اش همین کار را انجام می دهد، زیرا در کشور خودش از حفاظت جانی برخوردار نیست. پناهجو در متن کنوانسیون ژنو که مربوط به سال ۱۹۵۱ است تعریف شده است. متنی که پس از جنگ جهانی دوم تهیه شد. امروزه ۱۴۵ کشور در دنیا این متن را پذیرفته و تصویب کرده اند. بنابر کنوانسیون ژنو، پناهجو کسی است که به دلایلی نظیر نژاد، مذهب، ملیت، تعلق به گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی، یا مورد آزار و اذیت قرار گرفته یا بیم آن می رود که مورد آزار و اذیت قرار بگیرد. اینها مواردی هستند که در کنوانسیون ژنو در نظر گرفته شده اند.»

    آقای پولکن می افزاید: «البته دولت ها مختارند موارد تکمیلی هم به این لیست اضافه کنند. به عنوان نمونه در فرانسه، یکی از

    Ver video "روند یکسان رسیدگی به شرایط پذیرش پناهجویان در کشورهای اتحادیه اروپا"

  • ادامه جنگ داخلی شرایط زندگی را در یمن وخیم تر می کند

    نیروهای وفادار به دولت در تبعید یمن با خارج کردن شش منطقه از کنترل شورشیان حوثی به صنعا، پایتخت نزدیک تر می شوند.

    آنچه پیشروی جبهه مخالف حوثی ها را تسهیل می کند حملات هوایی ائتلافی از کشورهای اغلب عربی خلیج فارس به رهبری عربستان سعودی است.

    همزمان و با میانجیگری سازمان صلیب سرخ جهانی و در پاسخ به آزادی هفت زندانی در عدن، حوثی ها نیز دیروز در صنعا هفت زندانی را آزاد کردند که به عدن منتقل شدند.

    سازمان پزشکان بدون مرز می گوید بیمارستان های یمن بیش از این گنجایش جنگجویان و غیرنظامیان زخمی را ندارد.

    جووان لیو می گوید:«برخی ها تا ساعت ها منتظر می مانند و وقتی نوبتشان می رسد که دیر شده است و پنج نفر را از دست می دهیم. وضعیت اضطراری است.»

    جنگی داخلی یمن که از ماه مارس آغاز شده تاکنون بیش از ۴ هزار کشته برجای گذاشته و باعث قحطی و شیوع بیماری شده و بیش از یک میلیون یمنی را از خانه و کاشانه خود آواره کرده است.

    حوثی ها می گویند علیه فساد دولت عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری که به عربستان گریخت، شوریده اند. ریاض، تهران را به حمایت از حوثی ها و تنش زایی در یمن و منطقه متهم می کند، اتهامی

    Ver video "ادامه جنگ داخلی شرایط زندگی را در یمن وخیم تر می کند"

  • آغاز به کار نخست وزیر جدید کره جنوبی در شرایط دشوار اقتصادی

    لی وانکو، روز سه شنبه در مقام نخست وزیر جدید کره جنوبی سوگند یاد کرد.

    وی در حالی پست مهم ریاست کابینه دولت را عهده دار می شود که دشواریهای اقتصادی و پرونده های متعدد فساد مالی و سوء استفاده از قدرت توسط سیاستمداران در این کشور به اوج خود رسیده است و کمتر سیاستمداری در این کشور حاضر بود که ریاست کابینه را قبول کند.

    نخست وزیر جدید در سخنانی گفت: «در جایگاه نخست وزیر، قول می دهم که اوضاع اقتصادی کشور بهبود یابد. اقتصاد کشور روزهای دشواری را سپری می کند و دلیل آن رکود طولانی مدت اقتصاد در جهان است. این بحران زندگی بسیاری از کره ایها از جمله کشاورزان و صنعتگران خرد و صاحبان شرکتها را با ضرر و زیان مواجه کرده است.»

    دوران نخست وزیری لی وانکو با رای اکثریت نمایندگان پارلمان آغاز می شود. انتخاب وی هشت ماه پس از به قدرت رسیدن پارک گئون های، رییس جمهوری این کشور انجام می گیرد. در این هشت ماه، دو وزیر اول منتخب از سوی رییس جمهوری بدلیل پرونده های فساد مالی ناگزیر به استعفا شده اند.

    چانگ هونگ وون، نخست وزیر پیشین نیز پس از سانحه غرق شدن کشتی حامل دانش آموزان، مجبور به استعفا شد.

    Ver video "آغاز به کار نخست وزیر جدید کره جنوبی در شرایط دشوار اقتصادی"

  • عملیات ارتش ترکیه علیه پ کا کا و شرایط بغرنج در شهر جزیره

    ساکنان شهر کردنشین جزیره در جنوب شرق ترکیه از حکومت نظامی و خسارات زیادی که در طول هشت روز به این منطقه وارد شده، به تنگ آمده اند. در حالی که بیم قحطی و گرسنگی در این شهر می رود، گزارش های تأیید نشده ای نیز در مورد کشته شدن غیر نظامیان می رسد.

    ارتش ترکیه از جمعه گذشته در این منطقه از جنوب کشور عملیات نظامی گسترده ای را علیه شبه نظامیان پ کا کا آغاز کرد.

    یکی از ساکنان شهر جزیره می گوید: «ما ترسیده بودیم چون برق نداشتیم. از گرسنگی داشتیم می مردیم، زنده نبودیم. مگر ما چه کرده بودیم که سزایمان این شد؟ اردوغان، امیدوارم خدا سزایت را بدهد.»

    حزب دموکراتیک خلق ها، نزدیک به کردهای ترکیه، هفته گذشته یک راهپیمایی آرام در شهر جزیره برگزار کرد، اما این راهپیمایی با برخورد خشن پلیس روبرو شد. مسئولان این حزب می گویند در طول هفته گذشته بیست غیر نظامی در این شهر کشته شده اند.

    «نیز مویزنی یکس» کمیسر حقوق بشر اروپا شرایط این شهر را نگران کننده دانست. در عین حال بنا به تصمیم دادگاه قانون اساسی ترکیه، حکومت نظامی در شهر جزیره ادامه خواهد داشت.

    Ver video "عملیات ارتش ترکیه علیه پ کا کا و شرایط بغرنج در شهر جزیره"

  • درخواست خلبان هواپیمای ناپدید شده ایرآسیا برای تغییر مسیر بخاطر شرایط بد جوی

    یک هواپیمای مسافربری شرکت ایر آسیا که از سورابایای اندونزی به سمت سنگاپور در حرکت بود، از صفحه رادار محو شد.

    این هواپیما که متعلق به یک شرکت مالزیایی است، قرار بود در ساعت هشت و نیم بامداد به وقت محلی وارد فرودگاه سنگاپور شود.

    بنابر گزارشها، این هواپیمایA320-200 که حامل 155 مسافر و هفت خدمه بوده در فاصله بندر تانجونگ پاندان و پونتیاناک در دریای جاوا ناپدید شده است.

    خلبان این هواپیما دقایقی قبل از ناپدید شدن آن، خواهان تغییر مسیر به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی شده بود.

    156 تن از سرنشینان این هواپیما اندونزیایی، سه نفر کره ای، یک مالزیایی، یک سنگاپوری و کمک خلبان آن هم فرانسوی بوده است.

    نیروی دریایی و هوایی سنگاپور و اندونزی برای یافتن این هواپیما بسیج شده اند.

    شانزده کودک و یک نوزاد نیز در میان مسافران بوده اند.

    Ver video "درخواست خلبان هواپیمای ناپدید شده ایرآسیا برای تغییر مسیر بخاطر شرایط بد جوی"

  • بیست و پنج بانک اروپایی توانایی رویارویی با شرایط اضطراری را ندارند

    ۲۵ بانک بزرگ فعال در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، در یک عملیات آزمایشیِ مواجهه با شرایط اضطرارای پولی و مالی، شکست خوردند.

    بانک مرکزی اروپا، ظهر یکشنبه اعلام کرد کمیته ای شش نفره وضعیت یکصد و سی بانک را در شرایط غیرعادیِ فرضی بررسی کرده است. ۲۴ بانک حوزه پولی یورو و بانک لویدز بریتانیا، توانایی پولی و سرمایه ای پاسخ به وضعیت بحرانی را نداشته اند. این بانک ها در مجموع باید معادل ۲۵ میلیارد یورو به سرمایه هایشان بیافزایند.

    ویتور کونشتانسیو، نایب رئیس بانک مرکزی اروپا درباره این مانور بانکی گفت: « اکثر بانک ها، با وجود سخت بودن معیارهای این آزمایش مقاومت و انعطاف خوبی از خود نشان دادند. این امر بیانگر این واقعیت است که روند ترمیم و بازتوانمندسازی اقتصادی، در صورت محدودیت های مضاعفِ سرمایه ای در بخش بانکی، تهدید نخواهد شد.»

    این آزمون بانکی با توجه به سرمایه های سال گذشته موسسات پولی و مالی صورت گرفته است. این در حالی است که از ۲۵ بانکی که شرایط مواجهه با این آزمایش را نداشته اند، ۱۲ بانک، پیشاپیش نسبت به افزایش میزان سرمایه هایشان اقدام کرده اند.

    بر اساس گزارش بانک مرکزی اروپا، موسسه پولی و مالیِ ایتالیایی «مونته پاسکی دی سینا»، آسیب پذیر ترین بانک حاضر در این آزمایش بوده است.

    به علاوه، بنا به اطلاعات همین گزارش، شش بانک از یونان و قبرس، ۲ بانک بلژیکی و ۲ بانک اسلوونیایی، و بانک هایی از فرانسه، آلمان، ایرلند و پرتغال، توانایی پاسخگویی مالی به شرایط بحرانی را ندارند.

    Ver video "بیست و پنج بانک اروپایی توانایی رویارویی با شرایط اضطراری را ندارند"

  • بانک مرکزی اروپا، شرایط اعطای وام ضروری به بانکهای یونان را سخت تر می کند

    یک روز پس از رای “نه” مردم یونان به طرح وام دهندگان به این کشور برای خروج از بحران اقتصادی، هیئت مدیره بانک مرکزی اروپا، اعلام کرد که به اعطای وامهای ضروری به بانکهای یونان، ولی با شرایطی سخت تر ادامه خواهد داد.

    بنابر این تصمیم که به منظور حفظ حداقل ثبات اقتصادی یونان در طول مذاکرات گرفته شده، سقف این وامها به همان میزان هشتاد و نه میلیارد یورویی که حدود ده روز پیش تعیین شده بود، باقی خواهد ماند.

    بانک مرکزی یونان خواهان افزایش حمایت بانک مرکزی اروپا شده بود، اما این بانک، این درخواست را رد کرد.

    علی رغم این تصمیم بانکهای یونان که از حدود یک هفته پیش تعطیل هستند، تا روز چهارشنبه همچنان تعطیل باقی خواهند ماند.

    بانک مرکزی اروپا همچنین تاکید کرده که به نظارت دقیق بر وضعیت بازارهای مالی و مداخله کردن برای حفظ قیمتها و ایجاد تعادل در منطقه یورو در صورت نیاز ادامه خواهد داد.

    Ver video "بانک مرکزی اروپا، شرایط اعطای وام ضروری به بانکهای یونان را سخت تر می کند"

  • راه حل سیاسی یا انسانی، پناهجویان سوری به کدامیک بیشتر نیاز دارند؟

    هشدار سازمان ملل متحد در مورد وضعیت رو به وخامت پناهجویان سوری هنوز پابرجاست. میلیون ها نفر از اتباع این کشور که از جنگ داخلی گریخته اند، در شرایط ناگواری در اردوگاههای مرزی در ترکیه و لبنان زندگی می کنند. کمبود مواد غذایی، شرایط بد آب و هوایی و ناکافی بودن امکانات پزشکی و درمانی از جمله مواردی است که این پناهجویان را تهدید می کند. لبنان یکی از مقاصد اصلی این پناهجویان است اما این کشور به تازگی شرایط سختی برای ورود این گریختگان از جنگ و ویرانی تعیین کرده است.

    مقامات سازمان ملل می گویند این گونه رفتارها می تواند به بدتر شدن اوضاع پناهجویان سوری منجر شود. در نشست منطقه ای بوداپست که روز سوم فوریه برگزار شد، ۵۴ کشور برای یافتن راه حلی برای کمک به این پناهجویان گرد هم جمع شدند.

    والری آموس، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور انساندوستانه، یکی از حاضرین در این نشست بود. وی در این نشست از شرکت کنندگان خواست به موقعیت اسفناک این پناهجویان توجه کرده و برای برون رفت از این شرایط تلاش کنند. معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور انساندوستانه در این باره به خبرنگار یورونیوز گفت: “این وضعیت ن

    Ver video "راه حل سیاسی یا انسانی، پناهجویان سوری به کدامیک بیشتر نیاز دارند؟"

  • پناهجویان ایرانی در کاله فرانسه بار دیگر لب های خود را دوختند

    در حدود هزار و پنجاه پناهجوی حاضر در یک اردوگاه غیر قانونی در شهر دونکرک واقع در شمال فرانسه به محل جدیدی با حدود ۴۰۰ خانه چوبی که به دست سازمان های غیردولتی در نزدیکی همان شهر ساخته شده، منتقل شدند. مکان قبلی به دلیل شرایط بد آن «اردوگاه شرم» نامیده می شود، اما پناهجویان از شرایط اردوگاه جدید نیز راضی نیستند.

    یک داوطلب کمک به پناهجویان می گوید: «این اردوگاه ها هم چاره کار نیستند چون موقتی هستند. اردوگاه جدید هم یک اردوگاه واقعی نیست، بلکه سرپناه موقتی است.»

    همزمان در حدود ده پناهجوی ایرانی روز دوشنبه برای چندمین بار در روزهای اخیر لب های خود را دوخته و اعتصاب غذا کردند. این پناهجویان به تخلیه اجباری و برچیدن چادرها در منطقه موسوم به «جنگل» در نزدیکی شهر کاله اعتراض دارند. یک پناهجوی ایرانی می گوید این افراد نسبت به شرایط نابسامان زندگی در این مکان اعتراض دارند و خواستار حضور و پاسخگویی مسئولان سازمان ملل هستند.

    Ver video "پناهجویان ایرانی در کاله فرانسه بار دیگر لب های خود را دوختند"

  • یونانی ها در همه پرسی تاریخی به اروپا پاسخ می دهند

    تکلیف شرایط پیشنهادی وام دهندگان برای تمدید کمک مالی به یونان امروز یکشنبه با پاسخ «آری» یا «نه» رای دهندگان روشن می شود.

    رهبران یونان و اروپا به این رویداد چشم دوخته اند. نتیجه این همه پرسی تاثیری آشکار بر ثبات اقتصادی و سیاسی یونان، آینده آن در منطقه پولی یورو و نیز اتحادیه اروپا خواهد داشت.

    وزیر دارایی یونان وام دهندگان بین المللی را به «ارعاب» یونانی ها برای پذیرش ریاضت اقتصادی متهم کرده است.

    یانیس واروفاکیس این اظهارات را یک روز قبل از همه پرسی در مورد پذیرش شرایط وام دهندگان برای تمدید کمک مالی به آتن بیان کرد.

    اشاره او به هشدار اخیر اروپاست که رای منفی در همه پرسی را به معنای خروج یونان از منطقه پولی یورو و تحمیل پیامدهای اقتصادی ناگوار بر این کشور ارزیابی کرده بود.

    شعبه های اخذ رای در مدارس و سالن های ورزشی در سراسر یونان ساعت هفت صبح امروز به وقت محلی درهای خود را به روی واجدین شرایط رای دادن باز می کنند.

    بهبود اقتصادی و رفع مشکل کمبود نقدینگی یونان دغدغه اصلی مخالفان و موافقان در این همه پرسی است.

    Ver video "یونانی ها در همه پرسی تاریخی به اروپا پاسخ می دهند"

  • حصارکشی مرز مجارستان با صربستان قانونی شد

    مجلس مجارستان روز دوشنبه قانونی را برای محدود کردن شرایط پناهندگی تصویب کرد. این قانون شرایط را برای حصارکشی در طول مرز ۱۷۵ کیلومتری این کشور با همسایه جنوبی اش صربستان فراهم می کند.

    مسئولان مجارستان قصد دارند تا بدین وسیله از ورود موج جدید مهاجران به این کشور ممانعت کنند. سازمان ملل متحد و شورای اروپا از مجارستان به دلیل این تصمیم انتقاد کرده اند.

    اخیرا پناهجویان بسیاری از سوریه و کشورهای دیگر، از مسیر موسوم به گذرگاه بالکان شامل ترکیه، بلغارستان و صربستان برای رسیدن به خاک کشورهای عضو اتحادیه اروپا استفاده می کنند.

    نخست وزیران صربستان و مجارستان مصمم به اخذ تدابیر جدید برای کنترل مهاجران غیرقانونی در مرزهای خود هستند.

    Ver video "حصارکشی مرز مجارستان با صربستان قانونی شد"

  • راهپیمایی جانبازان جنگ در زاگرب

    خبر کوتاه

    دهها نفر از جانبازان جنگ در زاگرب، پایتخت کرواسی راهپیمایی کردند.

    راهپیمایان خواستار توجه بیشتر دولت و جامعه به شرایط جانبازان جنگ هستند.

    به گفته سازماندهنگان در طول بیست سال گذشته بیش از سه هزار جانباز به دلیل وضعیت نابسامان دست به خودکشی زده اند.

    Ver video "راهپیمایی جانبازان جنگ در زاگرب"

  • مذاکره سخت دولت چپگرای یونان در بروکسل برای ۷ میلیارد یورو

    دولت یونان روز چهارشنبه در بروکسل با وام دهندگان بین المللی در خصوص جزییات و موارد فنی دریافت وام ۷ میلیارد یورویی به گفتگو می نشیند.

    وام دهندگان می گویند آتن «وقتی برای تلف کردن ندارد». اکثر یونانیان هم ضمن حمایت از سیاست های دولت چپگرایشان در مذاکره با وام دهندگان برای تعدیل شرایط سخت بسته نجات مالی، می گویند می خواهند در حوزه پولی یورو باقی بمانند.

    یکی از ساکنان آتن می گوید:«باید به یونان و دولت در اجرای اصلاحات قدم به قدم مهلت کافی و لازم داده شود. مردم آگاهند و می دانند که شرایط یک شبه بهتر نخواهد شد.»

    دیگری می گوید:«امیدوارم توافق صورت گیرد. دولت در مذاکرات سخت گیری گذشته را نشان نمی دهد و مردم هم در مطالباتشان شفافترند. به نظرم کاری صورت خواهد گرفت. امیدوارم شرایط سابق بستۀ نجات مالی که نتوانستیم تحملش کنیم، اجراء نشود.»

    مقامات اتحادیه اروپا ماه فوریه در کلیات با پرداخت ۷ میلیارد یورو از باقیماندۀ بسته نجات مالی به یونان موافقت اما آن را مشروط به اجرای اصلاحات اقتصادی توسط آتن کردند.

    از پیش شرط های پرداخت این مبلغ وام ایجاد تغییرات ساختاری در اقتصاد و اصلاح نظام مال

    Ver video "مذاکره سخت دولت چپگرای یونان در بروکسل برای ۷ میلیارد یورو"

  • پلیس اسلونی صدها پناهجو را به کروواسی بازگرداند

    کشور اسلونی به محل جدیدی برای عبور پناهجویان تبدیل شده است.

    صدها پناهجو که به قصد رسیدن به غرب اروپا تلاش می کردند از اسلونی عبور کنند توسط پلیس این کشور به کرواسی بازگردانده شدند.

    اغلب این افراد تلاش می کنند با گذر از اسلونی و اتریش خود را به آلمان برسانند.

    بامداد جمعه نخستین گروه شامل صد و پنجاه پناهجو با قطار وارد اسلونی شدند. به گفته مقامات این کشور این افراد تا زمان حصول توافق بر سر شرایط بازگردادن آنها به کرواسی در اردوگاه پناهجویان باقی می مانند.

    نخست وزیر اسلونی در واکنش به موج پناهجویان اعلام کرده است که این کشور “نمی تواند اجازه دهد کسانی که شرایط لازم را ندارند وارد خاک اتحادیه اروپا شوند.”

    Ver video "پلیس اسلونی صدها پناهجو را به کروواسی بازگرداند"

  • سرقت مواد منفجره از یک پادگان در فرانسه

    به گفته نیروهای امنیتی فرانسه، ۱۵۰ چاشنی مواد منفجره و ۴۰ نارنجک مدرن مرگبار از یک پادگان در جنوب فرانسه، در شهر میراماس، ربوده شده است.

    این در حالی است که، از ماه ژانویه، پس از حمله مسلحانه به هفته نامه شارلی ابدو و فروشگاه یهودیان در پاریس، تدابیر شدید امنیتی که در فرانسه اجرا می شود و سرقت مواد منفجره در نزدیکی شهر جرم خیز مارسی سوالات زیادی را مطرح کرده است.

    به گفته نیروهای امنیتی که مامور تحقیق و تفحص در این باره هستند سارقان اسلحه از دیوار پادگان عبور کرده و وارد انبار اسلحه و با مواد منفجره موفق به فرار از پادگان شده اند.

    وزیر دفاع فرانسه درخواست کرده است تا پادگانهای کشور تحت شدیدترین شرایط امنیتی، یعنی شرایط جنگی، قرار بگیرند.

    Ver video "سرقت مواد منفجره از یک پادگان در فرانسه"

  • نشست یوروگروپ پیرامون بحران یونان توافقی در پی نداشت

    نشست امروز پنجشنبه یوروگروپ، متشکل از وزرای دارایی کشورهای عضو حوزۀ پولی یورو در لوگزامبورگ پیرامون بحران اقتصادی یونان توافقی در پی نداشت.

    یرون دیسلبلوم، رئیس یوروگروپ پس از این نشست گفت: «فرصت تنگ است و یونان باید آخرین فرصت را مغتنم شمارد.»

    کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول گفت:«نهادها پیشنهادهای بسیار معقولی را فراهم آورده اند که شرایط را برای یونان بیش از آنچه در گذشته بود آسان می کند. ما منتظریم. امیدواریم در چند روز پیش رو مقامات یونانی با اقداماتی ملموس و قابل اجراء پا پیش بگذارند.»

    ظاهراً فرصت دهی بیشتر به یونان و تسهیل اندک شرایط، حاصل این نشست بوده است، حاصلی که یونان را راضی نکرده است، عدم رضایتی که در اظهارات پس از نشست یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی یونان مشهود بود.

    Ver video "نشست یوروگروپ پیرامون بحران یونان توافقی در پی نداشت"

  • زمین لرزه نپال، فاجعه ای بی پایان

    شرایط بد آب و هوایی تمامی راههای ارتباطی میان مناطق دور افتاده در شمال پایتخت نپال را قطع کرده است و با گذشت ۱۰ روز نیروهای امداد بین المللی می گویند، همچنان اجساد بسیاری در زیر آوار در این مناطق غیر قابل دسترس مدفون هستند.

    آمار رسمی ارایه شده از سوی دولت نشان می دهد که زمین لرزه ۲۵ آوریل در این کشور مرگ دستکم ۷ هزار و ۵۰۰ تن را در پی داشته و بیش از ۱۴ هزار تن نیز مجروح شده اند.

    نیروهای امداد بین المللی از کشف ۱۰۰ جسد در روستایی در۶۰ کیلومتری شمال کاتماندو خبر دادند. آنها بر این باورند به دلیل قطع راههای ارتباطی با بسیاری از نواحی این روستا همچنان اجساد حدود ۱۲۰ تن دیگر در زیر آوار و برف مدفون مانده اند.

    دولت پس از زمین لرزه به دلیل شرایط بد جوی نتوانست تا ۲۴ ساعت هیچ ارتباطی با ساکنان این روستا بگیرد.

    دولت نپال مبلغی معادل ۷۰ دلار را در اختیار هر خانواده قرار داده تا بتوانند به زندگی خود ادامه دهند. این اقدام انتقاد ساکنان این روستا را در پی داشته است چراکه آنها این رقم را برای مقابله با این شرایط و بدون امکان خروج از این روستا ناکافی می دانند.

    سازمان ملل متحد می گوید، ۸ م

    Ver video "زمین لرزه نپال، فاجعه ای بی پایان"

  • کمپ های پر جمعیت پناهجویان در اتریش

    بحران هجوم پناهجویان بسیاری از کشورهای اروپایی را تحت تاثیر قرار داده است. در اتریش در پنج ماهه اول سال جاری بیش از ۲۰ هزار درخواست پناهندگی ثبت شده و به گفته مقامات احتمال می رود که تا پایان سال این رقم به ۸۰ هزار تقاضای پناهندگی افزایش یابد.

    مرکز پناهندگی تخئیس کیرشن با افزایش دو برابری تعداد پناهجویان مواجه است و پناهجویان در شرایط دشواری در این مرکز زندگی می کنند.

    یک دانشجو که از غنا آمده شرایط سفرش را کمی دشوار توصیف می کند با این حال از اینکه موفق شده به اینجا برسد خوشحال است. او می گوید که سفر یک ماهه ای روی دریا با قایق داشته است.

    زنی که از بغداد آمده نیز می گوید: «شرایط در بغداد ناآرام است. شاهد حملات روزانه بویژه در مناطق پرجمعیت شهری بودیم. کودکان در راه مدرسه و در زمین بازی ربوده می شدند.»

    افزایش تعداد پناهجویان و کمبود امکانات در کمپ ها در اتریش باعث شده که مردم محلی با اهدای لباس، غذا و دیگر مایحتاج ضروری به کمک پناهجویان بشتابند.

    ویکتور از مسوولان توزیع کمک های مردمی می گوید: «مردم اتریش اینها را به ما می دهند و ما هر روز آنها را توزیع می کنیم.»

    مسوولان بخش م

    Ver video "کمپ های پر جمعیت پناهجویان در اتریش"

  • تصویب ماده ۲ قانون سلب تابعیت در مجمع ملی فرانسه

    نمایندگان مجمع ملی فرانسه سه شنبه شب با اکثریتی اندک به ماده ۲ لایحه سلب تابعیت افراد دارای دو ملیت رای دادند. این ماده قانونی شرایطی را مشخص می کند که اگر یک فرد مرتکب اقدامی تروریستی شد تابعیت فرانسه را از دست خواهد داد با این حال در متن قانون واژه های «تروریست و دو ملیتی» به صراحت ذکر نشده است.

    ماده ۲ لایحه سلب تابعیت با ۱۶۲ رای موافق و ۱۴۸ رای مخالف، تنها با ۱۴ رای بیشتر به تصویب رسید. این طرح بعد از حملات تروریستی ۱۳ نوامبر پاریس از سوی دولت سوسیالیست فرانسوا اولاند مطرح شد.

    نمایندگان مجمع ملی فرانسه چهارشنبه عصر جلسه دیگری برگزار می کنند تا کل لایحه اصلاح قانون اساسی در ارتباط با سلب تابعیت و همچنین درج قانون «شرایط اضطراری» در قانون اساسی را به رای بگذارند. بعد از این مرحله لایحه تصویب شده به سنا می رود و بعد از آن کنگره که شامل مجموع نمایندگان مجمع ملی و سنا است در ورسای درباره تصویب نهایی آن تصمیم می گیرند.

    مخالفان قانون شرایط اضطراری اعمال شده بعد از حملات ۱۳ نوامبر و سلب تابعیت افرادی که دارای دو تابعیت هستند علی رغم شرایط اضطرای پیش از این در پاریس و شهرهای دیگر فران

    Ver video "تصویب ماده ۲ قانون سلب تابعیت در مجمع ملی فرانسه"

  • اقدام برای جلوگیری از فعالیت بازرگانی گروههای بزهکار در جمهوری دموکرایتک کنگو

    روز چهارشنبه پارلمان اروپا بروی لایحه ای رای می دهد که شرکتهای چندملیتی را ترغیب می کند تا منبع دریافت مواد معدنی مورد نیازشان را اعلام کنند.

    این مواد که شامل طلا، تانتالوم و دیگر عناصری است که در ساخت کامپیوتر و تلفن همراه بکار می رود، عمدتا از جمهوری دموکراتیک کنگو ابتیاع می شود که در آن گروههای بزهکار شهروندان و کودکان را به بردگی و بیگاری گرفته آنها در شرایط ناگوار مجبور به استخراج این معادن می کنند.

    پارلمان اروپا، اما، تنها به توصیه به شرکتهای اروپایی بسنده کرده و هیچیک از آنها را موظف به اعلام منبع دریافت مواد معدنی مورد نیازشان نمی کند.

    گروهی از سازمانهای غیر دولتی به لحن ملایم این لایحه اعتراض کرده و گفته اند تایید یا عدم تایید آن تفاوتی در شرایط موجود ایجاد نخواهد کرد.

    Ver video "اقدام برای جلوگیری از فعالیت بازرگانی گروههای بزهکار در جمهوری دموکرایتک کنگو"

  • پرتاب چهارمین کپسول حاوی مواد غذایی و آزمایشگاهی به ایستگاه فضایی بین المللی

    خبر کوتاه

    کپسول دراگون متعلق به شرکت آمریکایی “اسپیس ایکس“، پس از 24 ساعت تاخیر بدلیل شرایط نامساعد آب و هوایی، روز یکشنبه از فلوریدا با موفقیت به ایستگاه فضایی بین المللی، فرستاده شد.

    این کپسول حاوی دو و نیم تن مواد غذایی و تجهیزات آزمایشگاهی است و روز سه شنبه به مقصد خواهد رسید.

    Ver video "پرتاب چهارمین کپسول حاوی مواد غذایی و آزمایشگاهی به ایستگاه فضایی بین المللی"

  • در صورت لغو سفر به دلایل امنیتی آیا هزینه آن مسترد می شود؟

    در این برنامه سخن شما یکی از کاربران پرسیده: «اگر من سفرم را به دلیل خطرات امنیتی در کشور مقصد لغو کنم آیا هزینه سفر به من مسترد می شود؟ بعنوان یک مصرف کننده اروپایی آیا من حقوق ویژه ای خواهم داشت؟»

    ویلیام ماتگن، مشاور حقوقی در مرکز مصرف کننده اروپایی پاسخ می دهد: «حقوق مصرف کنندگان در چنین شرایطی به این بستگی دارد که چه کسی تصمیم به لغو سفر گرفته است. در اغلب موارد این سازمان دهندگان سفر همچون شرکتهای هوایی یا گردانندگان تورها هستند که اغلب براساس نظر وزارت خارجه یک کشور اروپایی اقدام به لغو سفر می کنند. در چنین مواردی مصرف کننده اغلب شرایط آسوده ای دارد زیرا چندین متن حقوقی ضمن ضمانت بازپرداخت هزینه، از او دفاع می کنند.»

    ویلیام ماتگن می افزاید: «در مقابل شرایط مصرف کننده وقتی سازمان دهندگان سفر تصمیم به انجام سفر می گیرند پیچیده تر می شود. در این حالت خود مصرف کننده سر خود تصمیم به لغو سفر خویش می گیرد. در این حالت متن حقوقی خاصی از او حمایت نمی کند.
    اگر او بیمه لغو سفر داشته باشد، باید شرایط بیمه را بررسی کند تا دریابد آیا لغو سفر به دلایل مشکلات سیاسی، شامل موارد تحت پوشش بیمه

    Ver video "در صورت لغو سفر به دلایل امنیتی آیا هزینه آن مسترد می شود؟"

  • مجارستان: رسوایی پرتاب بسته های غذا بسوی پناهجویان

    انتشار ویدئویی از کمپ پناهجویان روسکه در جنوب مجارستان که پلیس را در حال پرتاب بسته های ساندویچ به سوی پناهجویان منتظر غذا نشان می دهد، واکنش های گسترده ای در ارتباط با شرایط اردوگاه پناهجویان در مجارستان مطرح کرده است.

    پلیس مجارستان در واکنشی روز جمعه گفت که تحقیقات برای روشن شدن حقیقت این ماجرا را آغاز کرده است. این ویدئو را الکساندر اشپینزاندورف سیاستمدار اتریشی روی یوتیوپ قرار داده که ظاهرا توسط همسرش گرفته شده است.

    سخنگوی دولت مجارستان گفته است که پلیس در این اردوگاه در شرایط سختی است و روزانه هزاران پناهجو وارد این اردوگاه می شوند و پلیس سعی کرده نظم را در میان کسانی برقرار کنند که قادر نیستند برای غذا در صف بایستند.

    ۱۷۰ هزار پناهجو در سال جاری وارد مجارستان شده اند و تعداد آنها روز به روز در حال افزایش است.

    Ver video "مجارستان: رسوایی پرتاب بسته های غذا بسوی پناهجویان"

  • بوستون، میزبان چهارمین بوران در دو هفته اخیر

    در ایالات متحده آمریکا، شهروندان ایالت ماساچوست و مرکز آن، شهر بوستون، با چالش کم سابقه بوران و کاهش کم سابقه دما مواجهند.

    شرایط آب و هوایی که یکشنبه باعث لغو بیش از ۱۸۰۰ پرواز داخلی به بوستون شد. همزمان با سرمای هوا وزش باد با سرعتی معادل ۱۲۰ کیلومتر در ساعت درجه حرارت را به منفی ۲۵ درجه سانتیگراد رسانده و شرایط را برای ساکنان این ایالت غیرقابل تحمل کرده است.

    میزان بارش برف در سه هفته اخیر، به رکوردی جدید نزدیک شده است. نزدیک به یک متر و ۸۰ سانتی متر برف در سه هفته اخیر روی سقف خانه ها انباشته شده است و باعث خرابی سقفها در برخی مناطق شده است.

    این چهارمین بار در دو هفته اخیر است که اهالی بوستون و حومه شاهد بوران شدید و بارش برف هستند.

    Ver video "بوستون، میزبان چهارمین بوران در دو هفته اخیر"

  • حمله زندانبانان اعتصابی به وزارت دادگستری بلژیک

    زندانبانان اعتصابی بلژیک، روز سه شنبه به دنبال یک تظاهرات اعتراضی، ساختمان وزارت دادگستری در بروکسل را به تصرف خود در آورده اما با مداخله پلیس مجبور به ترک محل شدند. این حادثه در پی اعتصاب سه هفته ای زندانبانان و درخواست آنان برای افزایش حقوق و بهبود شرایط کاری رخ داد.

    کوئن گینس، وزیر دادگستری بلژیک در واکنش به این حادثه می گوید: «دو نفر از کارکنان زن در بخش پذیرش هنوز وحشت زده اند. من با آنها حرف زدم. فکر می کردند که این اوضاع جان آنها را تهدید می کند. خوشبختانه آسیب جسمی ندیده اند. معترضان خسارت زیادی زده اند. ساختمان وزارتخانه تا چند روز تعطیل می ماند. این درست نیست.»

    دولت بلژیک، در پاسخ به شکایت زندانبانان از شرایط کاریشان، نیروهای ارتش را برای کمک به کارکنان زندانها فرستاده، اما حضور این نیروها و نحوه برخوردشان با اعتراض زندانیان و زندانبانان مواجه شده است.

    Ver video "حمله زندانبانان اعتصابی به وزارت دادگستری بلژیک"

  • پایان شورش در زندان برزیل

    شورش در زندان پارانای برزیل سرانجام پس از سه روز مذاکره، با آزادی ۱۰ نگهبانی که به گروگان گرفته شده بودند، پایان یافت.

    مقرر شد زندانیانی که در این شورش شرکت داشتند و خواهان بهبود شرایط زندگی در زندانهای پرجمعیت بودند، به زندان دیگری منتقل شوند.

    شورش در زندانهای کشور برزیل که از لحاظ تعداد زندانی رتبه چهارم را در جهان دارد، امر نسبتا متداولی است.

    Ver video "پایان شورش در زندان برزیل"

  • بحران در یمن، فرصتی گرانبها برای القاعده و دیگر گروههای افراطی

    حملات هواپیماهای سعودی و متحدانش به یمن وارد نهمین روز خود شده است.

    حملاتی که موضوع اصلی خشم بسیاری از یمنی ها، خصوصا، شیعیان حوثی و هواداران علی عبدالله صالح، رییس جمهوری سابق یمن است.

    به گفته سازمان ملل در حملات هوایی به یمن تاکنون پانصد غیرنظامی جانشان را از دست داده اند.

    یکی از معترضان به حملات هوایی سعودیها می گوید: “به خیابان آمده ایم تا حملات علیه کشورمان را محکوم کنیم حملاتی که ناعادلانه است و هیچ دلیلی ندارد.”

    همزمان شرایط بحرانی در یمن به شعبات القاعده، که پیشتر در این کشور قدرت گرفته اند کمک می کند تا قدرتشان را در شهرهای مختلف گسترش دهند و گزارش شده است که با ارتش این کشور در بندر مکلا درگیر شده اند.

    همچنین این شرایط بحرانی بسیاری از خارجیهای مقیم یمن را وادار به ترک این کشور کرده است. تلویزیون روسیه گزارشی از مهاجران روس در یمن را منتشر کرده است که گروه گروه به روسیه باز می گردند.

    Ver video "بحران در یمن، فرصتی گرانبها برای القاعده و دیگر گروههای افراطی"

  • همه پرسی در یونان درباره کمک مالی مشروط اروپا آغاز شد

    تکلیف شرایط پیشنهادی وام دهندگان بین المللی برای تمدید کمک مالی به آتن در همه پرسی امروز یکشنبه با آرای رای دهندگان یونانی روشن می شود.

    رهبران یونان و اروپا به این رویداد چشم دوخته اند. نتیجه این همه پرسی تاثیری آشکار بر ثبات اقتصادی و سیاسی یونان، آینده آن در منطقه پولی یورو و نیز اتحادیه اروپا خواهد داشت.

    شعبه های اخذ رای در سراسر یونان ساعت هفت صبح امروز به وقت محلی درهای خود را به روی واجدین شرایط باز کردند.

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان که در انتخابات شش ماه پیش با شعار مخالفت با سیاست های ریاضت اقتصادی به پیروزی دست یافت، از هموطنانش خواسته تا در این همه پرسی با افتخار به برنامه پیشنهادی اروپا پاسخ منفی بدهند.

    برغم فشارهای غرب بر آتن، نخست وزیر یونان می گوید رای منفی در این همه پرسی به معنای خروج کشورش از منطقه پولی یورو و اتحادیه اروپا نیست و از روز آینده مذاکرات با شرکای اروپایی از سر گرفته خواهد شد.

    Ver video "همه پرسی در یونان درباره کمک مالی مشروط اروپا آغاز شد"

  • تاکید بر اجرای آتش بس در شرق اوکراین در نشست پاریس

    وزرای خارجه فرانسه، آلمان، روسیه و اوکراین روز سه شنبه در جریان ملاقاتی در پاریس نگرانی خود را از وخیم تر شدن شرایط امنیتی در منطقه دونباس اوکراین ابراز داشتند.

    به گفته وزیر خارجه فرانسه وزرای خارجه چهار کشور «خواستار کاهش سریع درگیری ها و آتش بس فوری شدند تا امکان پیشرفت در زمینه های سیاسی، انساندوستانه و اجتماعی-اقتصادی فراهم گردد.»

    شرق اوکراین از ابتدای ماه جاری و به رغم توافقنامه آتش بس مینسک که در روز ۱۲ فوریه منعقد شد، صحنه خشونت بین طرف های درگیر بوده است.

    فرانک والتر اشتانمایر، وزیر خارجه آلمان گفت: «هیچ کشوری از جمله فرانسه و آلمان نمی تواند این شرایط را به جای طرف های درگیر در مناقشه حل کند. طرف های درگیر خودشان باید توافقنامه مینسک را اجرا کنند.»

    اوکراین و روسیه متقابلا یکدیگر را به عدم رعایت توافقنامه مینسک متهم می کنند.

    مناقشه در منطقه دونباس اوکراین در یک سال گذشته منجر به کشته شدن بیش از ۶۱۰۰ نفر شده است.

    Ver video "تاکید بر اجرای آتش بس در شرق اوکراین در نشست پاریس"

  • آلمان؛ اعتصاب مجدد کارکنان دویچه پست

    خبر کوتاه

    کارکنان شرکت سهامی پست آلمان (دویچه پست) بعد از رد درخواستهایشان برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کار، تصمیم گرفتند روز دوشنبه دوباره دست به اعتصاب بزنند.

    چندین دور اعتصاب تاکنون به شدت فعالیت های دویچه پست را مختل کرده است. هفته گذشته سندیکای کارکنان طرحی را برای افزایش دستمزد ۱۴ هزار نفر از کارکنان به مسوولان شرکت ارائه کرد اما این طرح مورد قبول قرار نگرفت.

    Ver video "آلمان؛ اعتصاب مجدد کارکنان دویچه پست"

  • پایان بی نتیجه مذاکره دولت الجزایر با افسران پلیس

    مذاکرات میان دولت الجزایر و افسران پلیس معترض، بدون نتیجه روشنی پایان یافت.

    بیش از هزار پلیس در یک تحصن سه روزه مقابل دفتر نخست وزیری شرکت کرده و خواهان شرایط کاری بهتر شده بودند.

    به گفته رسانه های الجزایر، پس از پایان مذاکرات میان دولت و معترضان، بخشی از نیروهای پلیس محل اعتصاب را ترک کردند اما بخشی دیگر همچنان به اعتراضشان و برای پذیرش درخواستهایشان ادامه داده اند.

    Ver video "پایان بی نتیجه مذاکره دولت الجزایر با افسران پلیس"

  • آتش سوزی در کشتی حامل حدود پانصد مسافر در نزدیکی سواحل یونان

    یک کشتی حامل 466 مسافر که از پاتراس در غرب یونان عازم بندر آنکونای ایتالیا بود، دچار آتش سوزی شد.

    بنابر گزارشها این حادثه در سواحل نزدیک جزیره اوسونی یونان روی داده و عملیات تخلیه مسافران در شرایط بد آب و هوایی منطقه آغاز شده است.

    یک هلی کوپتر و دو ناوچه به محل حادثه اعزام شده است.

    این کشتی همچنین 222 خودرو را حمل می کرده است.

    Ver video "آتش سوزی در کشتی حامل حدود پانصد مسافر در نزدیکی سواحل یونان"

  • افت ارزش سهام شرکت لوفت هانزا در بورس همزمان با اعتصاب کارکنان

    همزمان با دومین روز اعتصاب کارکنان شرکت هواپیمایی لوفت هانزا، ارزش سهام این شرکت در بورس فرانکفورت با افت مواجه شد.

    با این وجود کارکنان از ادامه اعتصاب خود خبر داده اند.

    اعتصاب کارکنان این شرکت که از روز دوشنبه آغاز شده لغو یک هزار و ۳۰۰ پرواز را در پی داشته است.

    این اعتصاب ۲ روزه برای نهمین بار طی سالجاری و در اعتراض به شرایط بازنشستگی این شرکت صورت گرفته است.

    Ver video "افت ارزش سهام شرکت لوفت هانزا در بورس همزمان با اعتصاب کارکنان"

  • درگیری میان مردم محلی با مهاجران خارجی در حومه رم

    محله محروم تُر ساپینتزا در حومه رم شامگاه چهارشنبه و پنجشنبه صبح، صحنه درگیری های خشونت بار میان ساکنان محلی با مهاجران و همینطور نیروهای پلیس بود.

    جرقه خشونت ها در این منطقه با درگیری میان افراد بومی با گروهی از مهاجران خارجی بر سر ورود به یک کافه زده شد.

    یکی از ساکنان این محله می گوید: «باید با مجرمان خودمان مقابله می کردیم که مهاجران خارجی هم اضافه شدند. همه اش خشونت، دزدی، در طول روز، مردم ما را از اتوبوس بیرون انداخته اند.»

    یک سازمان حمایت از مهاجران، گفته است در این درگیری ها، مساله نژادپرستی یا خارجی ستیزی نیست بلکه مشکل اصلی شرایط وحشتناک زندگی در حاشیه های جرم خیز رم است.»

    در پی این خشونت ها، شهرداری رم، از بامداد پنجشنبه روند انتقال مهاجران را از این منطقه به دیگر حومه های پایتخت آغاز کرده است. به دلیل مسائل امنیتی، خارج کردن کودکان اولویت دارد.

    سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان در ایتالیا، با محکوم کردن این خشونت ها گفت: «دولتمردان چشمانشان را بسته اند و نمی خواهند واقعا شرایط را ببینند. آن ها اراده ای برای به کاربستن سیاست های ادغام خارجی ها در جامعه را ندارند. سیاست هایی که واقعا به پناهندگان کمک کرده و مردم محلی را آماده پذیرش پناهجویان می کند.»

    ایتالیا، یکی از مسیرهای اصلی عبور مهاجران غیرقانونی از کشورهای آفریقایی به سوی اروپای غربی است. اگرچه به دلیل شرایط بد اقتصادی ، این کشور مقصد مورد علاقه مهاجران و پناهجویان نیست اما با توجه به نزدیکی ایتالیا به دریای مدیترانه، بخشی از مهاجران در این کشور می مانند.

    Ver video "درگیری میان مردم محلی با مهاجران خارجی در حومه رم"

  • گزارش خبرنگار اعزامی یورونیوز از کانون درگیریها در شرق اوکراین

    ارتش اوکراین و جدایی طلبان هوادار روسیه با قبول معاوضه اسرا گامی جدید در راه صلح در شرق اوکراین برداشته اند.

    با این حال خبرنگار ما که به مقر ناظران صلح در دبالتسوو رفته است شرایط را بگونه ای دیگر توصیف می کند.

    در این مقر سربازان اوکراینی و روس و نمایندگان سازمان امنیت و همکاریهای اروپایی بر روند صلح در شرق اوکراین نظارت می کنند اما هر سوی این نزاع شرایط برای رسیدن به صلحی پایدار را ناممکن می داند. سرباز روس به خبرنگار ما می گوید: “روسیه بخشی از این نزاع نیست و تنها باری کمک به دو طرف از جمله جمهوریخواهان دونتسک در اینجا حضور دارد.”

    نظامیان اوکراینی هم از شرایط شکایت دارند و می گویند زمانی که به شما حمله می کنند راهی برای آتش بش نمی ماند و باید از خود دفاع کنید.

    الکساندرمی گوید: “سختترین کار زمانی است که به شما حمله می کنند و نمی توانید جوابشان را بدهید و باید به مفاد آتش بس وفادار بمانید.”

    خبرنگارما که به محل اصلی تنشها رفته است می گوید: “جنگ در دویست متری همین محلی که ایستاده ایم جریان دارد اگر قرار باشد طرفین تن به مفاد آتش بس مینسک بدهند می بایست هر دو طرف تجهیزات نظامیشان را به 15 تا 20 کیلومتری ببرند.”

    همزمان تصاویری از شهری که قرار است از ماه اکتبر کانون آتش بس باشد نشان می دهد برخلاف تصورات این شهر به مرکز درگیری و تنشها بدل شده است و به جز ویرانه ای از خانه ها چیزی بر جای نمانده و معدود ساکنان شهر به گفته خبرنگار ما به هیچ روی حال و هوای برگزاری جشنهای سال نو را ندارند.

    Ver video "گزارش خبرنگار اعزامی یورونیوز از کانون درگیریها در شرق اوکراین"

  • دردسر تازه اسکاتلندی ها؛ پشیمانی از آرای ارسالی

    شمار قابل توجهی از اسکاتلندی هایی که به دلیل مسافت مجبور به ارسال رای خود پیش از پایان کمپین موافقان و مخالفان جدایی این منطقه از بریتانیا شده اند از رای خود ابراز پشیمانی می کنند.

    حدود ۸۰۰ هزار تن از واجدان شرایط شرکت در همه پرسی بر سر استقلال اسکاتلند از راه دور و از طریق پست رای می دهند.

    در میان این رای دهندگان، اهالی جزیره کوچک فتلا در شمالی ترین نقطه مجموعه جزایر شتلند بریتانیا نیز حضور دارند. مورای کوپر، از اهالی فِتلا از تصمیم عجولانه خود می گوید که با توجه به تغییر نتیجه نظرسنجی صورت گرفته در هفته ای که گذشت متوجه شده «اشتباه کرده» است. یکی دیگر از اهالی جزیره فتلا می گوید: «منصفانه نیست. ما شانس اینکه همه بحث ها و استدلال های دو طرف را پیش از ارسال رای خود بشنویم، نداشته ایم.»

    بالغ بر ۴میلیون و ۲۰۰هزار تن واجد شرایط رای دهی در این همه پرسی هستند. قرار است که روز پنجشنبه برابر با هجدهم ماه دسامبر موضوع جدایی اسکاتلند از بریتانیا به رای عموم گذاشته شود.

    Ver video "دردسر تازه اسکاتلندی ها؛ پشیمانی از آرای ارسالی"

  • آغاز شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری تونس

    با بسته شدن شعب اخذ رای، شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری تونس آغاز شد.

    نزدیک به پنج میلیون و سیصد هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند. تا یک ساعت مانده به پایان مهلت اخذ رای نزدیک به پنجاه و چهار درصد واجدان شرایط آرای خود را به صندوق ها انداختند. به نظر می رسد استقبال رای دهندگان از این انتخابات نسبت به انتخابات پارلمانی کمتر باشد.

    این نخستین انتخابات ریاست جمهوری تونس پس از انقلاب سال 2011 میلادی است. در این انتخابات بیست و هفت نامزد با یکدیگر رقابت می کنند.

    نظرسنجی ها نشان می دهد که باجی قائد اسبسی، سیاستمدار 87 ساله سکولار، احتمالا بیش از چهل درصد آرا را از آن خود خواهد کرد و پس از او منصف مرزوقی، رییس جمهوری کنونی بین 27 تا 32 درصد آرا را به خود اختصاص خواهد داد.

    همزمان، دهها نفر از مخالفان آقای مرزوقی در برابر یک دفتر اخذ رای در شهر سوسه علیه وی شعار دادند. این تجمع با دخالت پلیس و دستگیری سازماندهندگان پایان یافت.

    Ver video "آغاز شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری تونس"

  • اعتصاب غذای پناهجویان سوری مقابل پارلمان یونان

    بیش از یکصد و پنجاه پناهجوی سوری در اعتراض به شرایط بد خود در مقابل پارلمان یونان دست به اعتصاب غذا زده اند. در بین پناهجویان متحصن زنان و کودکان نیز دیده می شوند. آنها خواستار بررسی سریع پرونده هایشان و انتقال به کشورهای دیگر اروپایی هستند.

    یکی از پناهجویان درباره وضعیتش می گوید: «پولم تقریبا تمام شده است. همه ما با اعضای مافیا سر و کار داریم. اقامت قانونی نداریم. نمی توانیم خانه کرایه کنیم. هیچ کاری نمی توانیم بکنیم.»

    دیگری نیز گفت: «تلاش می کنم تا یونان را ترک کنم و به کشورهای دیگر اروپایی بروم. در اینجا برای من و یونانی ها شانسی نیست. ده ماه پیش به عنوان پناهجو به اینجا آمدم و حالا می خواهم یونان را ترک کنم، اما نمی توانم.»

    و فرد دیگری می افزاید: «تنها کشورهای اروپایی می توانند کمک کنند، حقوق بدهند و شرایط خوبی برایتان فراهم کنند.»

    از سال ۲۰۱۱ میلادی و آغاز جنگ در سوریه، میلیونها شهروند این کشور یا در داخل کشور از خانه و کاشانه خود آواره شده اند و یا به کشورهای دیگر پناه آورده اند.

    Ver video "اعتصاب غذای پناهجویان سوری مقابل پارلمان یونان"

  • اعتصاب کارکنان شرکت آمازون در آلمان

    خبر کوتاه

    کارکنان پنج مرکز توزیع متعلق به شرکت آمازون در آلمان روز دوشنبه دست به اعتصاب زدند.

    کارکنان این مراکز را که به شرایط کاری و حقوق و دستمزد خود اعتراض دارند، اتحادیه کارگری آلمانی بنام «وردی» به اعتصاب دعوت کرده است.

    آمازون در ۹ مرکز پشتیبانی در آلمان حدود ۹ هزار نفر نیروی کار دارد. آلمان دومین بازار مهم پس از ایالات متحده آمریکا برای این شرکت بزرگ آمریکایی فعال در زمینه تجارت الکترونیکی محسوب می شود.

    Ver video "اعتصاب کارکنان شرکت آمازون در آلمان"

  • فعالیتهای «اوبر» برخلاف قانون اساسی فرانسه نیست

    دادگاه قانون اساسی فرانسه روز جمعه درباره تطابق مفاد قانون موسوم به «تونو Thévenou»، مصوبه ماه اکتبر سال ۲۰۱۴ مربوط به حمل و نقل مسافر در فرانسه با قانون اساسی رای صادر کرد.

    براساس تصمیم این دادگاه عالی، فعالیتهای اتومبیلهای حمل مسافر با راننده از جمله شرکت «اوبر» تحت شرایطی خلاف قانون اساسی نیست.

    یکی از این شرایط، الزام خودروهای اوبر پس از رساندن مسافر به بازگشت به مرکز و ممنوعیت گشتن در خیابان برای جذب مسافر است.

    Ver video "فعالیتهای «اوبر» برخلاف قانون اساسی فرانسه نیست"

  • یونان برنامه های اصلاح اقتصادی خود را برای صندوق بین المللی پول تشریح کرد

    خبر فوری

    یونان فهرستی از مفاد برنامه های اصلاح اقتصادی خود را برای صندوق بین المللی پول و برخی از نهادهای اروپایی ارسال کرد. به گزارش رویترز به نقل از منبعی نزدیک به کمیسیون اروپا، این فهرستی جامع است که می تواند به نتیجه گیری موفقی از بررسی های صورت گرفته انجامد. یونان تقاضا کرده بود تا برنامه اصلاح اقتصادی خود را به عنوان بخشی از شرایط تمدید برنامه کمک مالی طی چهار ماه آینده، ارایه کند.

    Ver video "یونان برنامه های اصلاح اقتصادی خود را برای صندوق بین المللی پول تشریح کرد"

  • تدابیر جدید مقامات هندی برای مبارزه با آلودگی هوا در پایتخت این کشور

    مقامات دهلی نو، یکی از آلوده ترین شهرهای جهان، تدابیر ویژه ای برای مبارزه با معضل آلودگی به اجرا می گذارند.

    به این منظور ایستگاههای متعدد کنترل کیفیت هوا در سراسر شهر نصب کرده اند. ایستگاههایی مانند تهران که درصد آلودگی هوا و میزان خطرات آنرا به شهروندان نشان می دهند.

    آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهند که آلودگی عامل مرگ بیش از ۶۰۰ هزار هندی در سال است.

    مارندار مودی نخست وزیر هندوستان می گوید شهروندان باید خود را به شرایط جدید عادت دهند و رفتارشان را با این شرایط نتظیم کنند.

    یک پزشک متخصص ریه در دهلی نو می گوید: “ موارد مبتلا به بیماریهای ناشی از آلودگی هوا به شدت افزایش پیدا کرده است. دیگر پزشکان قدرت کنترل کردن شمار بالای بیماران را ندارند. پیشتر می توانستیم همه چیز را کنترل کنیم اما امروز دیگر این امکان وجود ندارد.”

    قبلا نیز در این شهر ایستگاههای و تابلوهای کنترل کیفیت هوا موجود بود اما به گفته بسیاری از کارشناسان آمار و ارقام این تابلوها قابل اعتماد نبوده اند. این ایستگاههای جدید در ده شهر بزرگ هندوستان استقرار می یابند.

    Ver video "تدابیر جدید مقامات هندی برای مبارزه با آلودگی هوا در پایتخت این کشور"

  • زلزله نپال؛ آغاز کمپین واکسیناسیون کودکان علیه بیماریهای واگیردار

    یک هفته پس از وقوع زمین لرزه نپال هنوز بسیاری از زلزله زدگان نیازمند کمکهای بین المللی هستند اما بدلیل مشکلات لجیستکی، کمبود امکانات حمله و نقل و کوچک بودن فرودگاه کاتماندو، بسیاری از کمکها بدست قربانیان اصلی زلزله نمی رسد.

    همزمان بدلیل واهمه از شیوع بیماری سرخک کمپین واکسیناسیون کودکان آغاز شده است. یکی از دلایل اصلی گسترش سرخک تلنبار شدن جسد قربانیان عنوان شده است.

    یکی از پزشکان سازمان بهداشت جهانی می گوید: “با توجه به شرایط امروز که آب آشامیدنی پاکیزه کمیاب است و شرایط بهداشتی به طرز فاجعه باری در وضعیت بدی قرار دارند، احتمال شیوع تمامی بیماریهای واگیردار وجود دارد.”

    زلزله بخشهایی از سامانه آب و فاضلاب شهر کاتماندو را تخریب کرده است و آب آشامیدنی در شهر کمیاب است. همزمان بدلیل کمبود وسایل حمل و نقل و خرابی راهها امکان توزیع مواد بهداشتی و غذایی آنطور که باید و شاید انجام نمی شود.

    بدلیل آمار بالای فقر در نپال، مردان جوان و پدران خانواده اکثرا در کشورهایی چون قطر امارات متحده عربی مشغول به کارگری هستند و در زمان وقوع زلزله زنان و کودکان بسیاری در نپال تنها بودند. دولت نپا

    Ver video "زلزله نپال؛ آغاز کمپین واکسیناسیون کودکان علیه بیماریهای واگیردار"

  • پارلمان مستقر در طرابلس حملات هوایی مصر به خاک لیبی را محکوم کرد

    پارلمان مستقر در طرابلس، پایتخت لیبی، حملات هوایی مصر به مواضع دولت اسلامی (داعش) در خاک لیبی را محکوم کرد.

    شش جنگنده اف شانزده مصر، یک روز پس از آن که داعش ۲۱ کارگر مسیحی مصری را در لیبی سر برید، به مواضع این گروه در لیبی حمله کردند.

    مصر با «جنایتکاران وحشی» خواندن قاتلان شهروندان خود و ممنوع کردن تردد شهروندانش به لیبی اعلام کرد قاهره هر گونه واکنش علیه داعش را برای خود محفوظ می دارد.

    اما، عواد عبدل صادق، نایب رئیس کنگره ملی عام لیبی حمله هوایی مصر به شهر درنا در شرق لیبی را نقض تمامیت ارضی لیبی خواند.

    وی همچنین با توجه به شرایط موجود مسئولیت حفاظت از شهروندان لیبیایی را که در خاک مصر به سر می برند، وظیفه مقامات مصری خواند.

    ایتالیا هم در سایه ناآرامی های موجود و تهدیدات داعش با بستن سفارت خود در مستعمره سابقش لیبی، از سازمان ملل متحد خواست تا برای آرام کردن شرایط در لیبی تلاش کند.

    نزدیکان و بستگان مسیحیان قبطی مصری که در عملی فجیع به دست داعش کشته شدند با عزاداری در فراق عزیزان خود خواهان انتقام ستاندن از گروه داعش هستند.

    Ver video "پارلمان مستقر در طرابلس حملات هوایی مصر به خاک لیبی را محکوم کرد"

  • طوفان و بارندگی در ایتالیا ۲ کشته برجا گذاشت

    وزش بادهای شدید همراه با بارندگی در بخشهایی از نواحی مرکزی و جنوبی ایتالیا ۲ کشته برجا گذاشته است.

    توسکانی یکی از نواحی است که بیشترین آسیب در اثر طوفان در آن گزارش شده است. بادهای شدید، قطعی برق در برخی نواحی این منطقه را در پی داشته است.

    سازمان های هواشناسی پیش بینی کرده اند که شرایط نامساعد جوی تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

    گزارش ها از مرگ یک مرد ۴۱ ساله در این منطقه در پی سقوط سنگ بر روی خودرویش حکایت دارد.

    همزمان یک زن نیز در شهر اوربینو در منطقه مارکه همزمان با پیاده شدن از یک اتوبوس و در پی سقوط یک درخت جان باخته است.

    شرایط نامساعد جوی، مسدود شدن بسیاری ازجاده ها را نیز در پی داشته است. در منطقه توسکانی بخشی از مسیرهای منتهی به مناطق اورلیا نیز مسدود شده است. در لاتزیو نیز سقوط درختان و جاری شدن آب در سطح زمین، ترافیک سنگینی را در مسیرهای مختلف ایجاد کرده است.

    در برخی مناطق همچون ابروتزو نیز بارش شدید باران و ادامه وزش بادهای شدید، تعطیلی مدارس را در پی داشته است.

    سرعت وزش باد در برخی مناطق بیش از ۱۵۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

    Ver video "طوفان و بارندگی در ایتالیا ۲ کشته برجا گذاشت"

  • رئیس سرویس امنیتی کاخ سفید استعفاء کرد

    جولیا پیرسون، رئیس سرویس امنیتی کاخ سفید یک روز پس از پاسخ به پرسش هایی اعضای کمیته تخصصی کنگره درباره نقض شرایط امنیتی کاخ سفید از سمت خود استعفاء کرد.

    وی که طی هفته های اخیر با انتقاد شدید از سوی کنگره مواجه شده بود، اذعان داشت که در طرح خود برای حفظ امنیت در کاخ سفید شکست خورده است.

    اطلاعات منتشر شده در روز سه شنبه نشان می دهد که عمر گونزالس که یازده روز پیش با نقض حریم کاخ سفید وارد محوطه آن شده بود، علاوه بر محوطه خارجی با چاقویی در دست توانسته وارد سالن شرقی کاخ شود که برای استقبال از مراجعان مورد استفاده قرار می گیرد.

    همچنین هفته گذشته پلیس اعلام کرد در اتومبیل این فرد ۸۰۰ گلوله، دو تبر و کارد بزرگ یافته است.

    خانم پیرسون در حالی از سمت خود استعفاء کرد که موارد دیگری از نقض شرایط امنیتی کاخ سفید در زمان ریاست وی نیز طی روزهای گذشته منتشر شده است.
    از جمله این موارد می توان به حضور یک فرد جنایتکار مسلح همراه با اوباما در آسانسور بدون اینکه هیچ ممانعتی از سوی ماموران امنیتی صورت گرفته باشد، اشاره کرد.

    Ver video "رئیس سرویس امنیتی کاخ سفید استعفاء کرد"

  • صدها مهاجر و پناهجو از مجارستان عازم اتریش و آلمان شدند؛ پلیس بوداپست ایستگاه قطار را بست

    صدها مهاجر و پناهجو صبح سه شنبه، و پیش از بسته شدن ایستگاه قطار کلتی در بوداپست، پایتخت مجارستان، از این ایستگاه عازم اتریش و آلمان شدند. این مهاجران و پناهجویان، که عمدتاً از جنگ زدگان سوریه اند، در شرایط سختی خود را از طریق ترکیه و یونان به مجارستان رسانده، اما برای رفتن به کشورهای غرب اروپا دچار مشکل بودند.

    بر اساس موافقت نامه دوبلین، هر فردی که برای پناهندگی به اروپا می آید باید از اولین کشور اروپایی که به آن پا گذاشته درخواست پناهندگی کند. با این حال، دولت های آلمان و اتریش از تسهیل این شرایط خبر داده و گفته اند که مقررات مذکور را در وضعیت اضطراری فعلی و برای جنگ زدگان سوری موقتاً ندیده می گیرند.

    بنا به تازه ترین گزارش ها، به دنبال هجوم پناهجویان به ایستگاه قطار کلتی و ترافیک سنگین در مسیر قطارهای بین کشوری، پلیس مجارستان این ایستگاه را به روی آنان بسته است، و فقط به گردشگران اجازه ورود می دهد. این اقدام با اعتراض شدید مهاجران مواجه شده و بسیاری از آنان همچنان در محوطه بیرون ایستگاه تجمع کرده اند.

    در ماه های اخیر، ورود انبوه مهاجران غیرقانونی از خاورمیانه به کشورهای شرق ارو

    Ver video "صدها مهاجر و پناهجو از مجارستان عازم اتریش و آلمان شدند؛ پلیس بوداپست ایستگاه قطار را بست"

  • سیلاب مرکز کرواسی را تهدید می کند

    خبر کوتاه

    ساکنان مرکز کرواسی خود را برای یک سیلاب شدید آماده می کنند.

    باران شدید که از هفته گذشته آغاز شده باعث بالا آمدن آب رودخانه ها شده است.

    مقامات این کشور هشدار داده اند که ساکنان این مناطق می بایست در 24 ساعت آینده خود را برای شرایط سختی آماده کنند.

    از صربستان هم خبر می رسد که چهار ماه پس از سیلابی که هشتاد کشته بر جا گذاشت، یک نفر جان خود را از دست داده است.

    Ver video "سیلاب مرکز کرواسی را تهدید می کند"

  • رئیس بانک جهانی؛ درگیری های بین المللی بزرگترین خطر برای رشد اقتصاد جهان

    به نظر می رسد با وجود چشم انداز عمومی بی ثباتی اقتصادی در سال ۲۰۱۵، یکی از کلیدواژه های سال جاری واژه خطر یا ریسک باشد. برای درک بهتر اینکه این شرایط چه تاثیراتی بر زندگی ما دارد در این برنامه گفتگوی جهانی با دکتر جیم یونگ کیم رئیس بانک جهانی گفتگو کرده ایم.







    دکتر جیم یونگ کیم دوازدهمین رئیس گروه بانک جهانی است.

    او در سال ۲۰۱۲ به این پست منصوب شد.

    او پزشک و انسان شناس است.

    دکتر کیم در ۱۹۵۹ در سئول پایتخت کره جنوبی متولد شد.

    او در سن پنج سالگی به اتفاق خانواده اش به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد.







    دکتر کیم دراین گفتگو با اظهار نگرانی از بی ثباتی سیاسی و کاهش قیمت نفت درباره وضعیت اقتصاد کشورهای اروپایی می گوید: «اگر دو سیاست اصلاحات ساختاری اقتصادهای ملی و سیاست تسهیل کمی را در زمینه تاریخی کاهش قیمت نفت شاهد باشیم، از این نظر که اروپا وارد کننده نفت است، فرصت و زمان بسیار مناسبی برای اروپا است که شرایط اقتصادی خود را ترمیم کند، اما بدون اقدامات تهاجمی برای اصلاحات، به شما بگویم که من نگرانم.»

    دکتر کیم در این گفتگو به پرسش هایی درباره تاثیر بی ثباتی سیاسی خصوصا در ا

    Ver video "رئیس بانک جهانی؛ درگیری های بین المللی بزرگترین خطر برای رشد اقتصاد جهان"

  • کناره گیری رییس جمهوری ایتالیا از قدرت

    جورجیو ناپولیتانو، رییس جمهوری ۸۹ ساله ایتالیا در آخرین روز سال ۲۰۱۴ میلادی اعلام کرد که به دلیل کهولت سن، بزودی از قدرت کناره گیری خواهد کرد.

    آقای ناپولیتانو در نطق تلویزیونی سال جدید میلادی نیز با تاکید دوباره بر این موضوع گفت: «قصد دارم از مقامم به عنوان رییس جمهور و رییس حکومت کناره گیری کنم. این تصمیم را به دلیل شرایط سنی ام گرفته ام و به دلیل مشکلات روزافزونی که با آنها مواجه ام و باید با توجه به مسئولیت قانونی که دارم به حل و فصل آنها بپردازم. این مشکلات با توجه به شرایط سنی ام بسیار پیچیده بوده و باعث ایجاد چالش هایی برای من، هم به عنوان نماینده جمهوری و هم در سطح بین المللی شده است.»

    کناره گیری رسمی رییس جمهوری ایتالیا احتمالا در اواسط ژانویه انجام خواهد شد و این موضوع تاثیر قابل توجهی بر جایگاه سیاسی ماتئو رنتسی، نخست وزیر این کشور خواهد گذاشت.

    آقای رنتسی باید در روزهای پیش رو نامزد قابل قبولی را برای پست ریاست جمهوری به پارلمان این کشور معرفی کند و در صورت ناتوانی در انتخاب فردی مناسب، توانای هایش برای اجرای اصلاحات قانونی و اقتصادی در این کشور زیر سوال خواهد رفت.

    Ver video "کناره گیری رییس جمهوری ایتالیا از قدرت"

  • قطر برای کارگران مهاجر هفت شهرک مسکونی می سازد

    قطر از ساخت هفت شهرک مسکونی برای اسکان بیش از ۲۵۰ هزار کارگر ساختمانی در این کشور خبر می دهد. به گفتۀ مقامات قطر، این شهرک بمنظور اسکان مهاجران کارگر خارجی که در کارهای ساختمانی و بویژه ساخت شهرک فوتبال جام جهانی ۲۰۲۲ در این کشور زندگی می کنند، ساخته خواهند شد.

    شرایط نابسامان مهاجران کارگر خارجی در قطر انتقادهای زیادی را برانگیخته و دولت این کشور قول داده است وضعیت این کارگران را بهبود ببخشد.

    عبدالله صالح مبارک، وزیر کار و امور اجتماعی قطر در همین رابطه گفت: «این یک مشکل بزرگ است که وزارت کار و امور اجتماعی در قطر با آن درگیر است. شمار زیادی از کارگران که ما به آنها کارگران مهمان می گوییم به دلیل تاخیر ما در سراسر کشور برای اسکان و ادغام درست آنها، در شرایط خوبی به سر نمی برند. این رفتار، یک اشتباه بزرگ از جانب ما بود که در جهت اصلاح آن تلاش می کنیم.»

    بسیاری از این کارگران با سوءاستفاده از سوی کارفرمایان قطری روبرو هستند. در این میان، وضعیت کسانی که از کشورهای آسیای شرقی به عنوان خدمتکار در نزد خانواده های قطری مشغول به کار می شوند، نسبت به کارگران ساختمانی بدتر گزارش می شود.

    م

    Ver video "قطر برای کارگران مهاجر هفت شهرک مسکونی می سازد"

  • جمهوری خودمختار کریمه، یکسال پس از جدایی از اوکراین

    با گذشت حدود یکسال از زمان استقلال جمهوری خودمختار کریمه و پیوستن این منطقه به فدراسیون روسیه مراسم مختلفی برای بزرگداشت این رویداد در این منطقه در حال برگزاری است.

    مقامهای محلی کریمه می گویند، اکثریت ساکنان این منطقه از استقلال از خاک اوکراین و پیوستن به فدراسیون روسیه راضی اند.

    سرگئی آکسینوف، رئیس جمهوری خودمختار کریمه می گوید: «در شرایط کنونی بیش از ۹۰ درصد از ساکنان منطقه، حامی دولت و همه اتفاقاتی هستند که سال پیش در ماه مارس رخ داد. من شخصا در این باره شکی ندارم و از همه رسانه های غربی نیز می خواهم هر زمانی و بدون هیچ هماهنگی به اینجا بیایند و نظر مردم را جویا شوند.»

    ساکنان این جمهوری خودمختار معتقدند که اگرچه پیوستن به روسیه کمی شرایط حقوقی را برای آنها بهبود بخشیده اما از نظر اقتصادی و با افزایش قیمت همچنان مردم در رنجند.

    بهبود وضعیت جتماعی برای روسی زبان های ساکن در نواحی شرقی اوکراین یکی از مهمترین ادعاهای مخالفان برای تلاش جهت جداسازی این شبه جزیره از خاک اوکراین بود.

    آندره کرسکو، نماینده گروهی از فعالان حقوق بشر در کریمه می گوید: «پیش از هرچیز شاید بهتر است بر این

    Ver video "جمهوری خودمختار کریمه، یکسال پس از جدایی از اوکراین"

  • تنش های قومی و مشکلات اقتصادی درکشورهای حوزه بالکان

    تنش های قومی در کشورهای بالکان افزایش داشته است. مقدونیه با بحران سیاسی روبروست و بعد از حمله مرگبار افراط گرایان آلبانیایی تبار به یک ایستگاه پلیس، این خطر وجود دارد که این بحران به درگیری قومی بدل شود. از سوی دیگر کوزوو با خروج دسته جمعی وزرا از دولت فاسد این کشور مواجه است در حالیکه صربستان هنوز حاضر نیست استقلال این کشور را به رسمیت بشناسد.

    صلح 20 ساله بوسنی با صربستان و کروات ها ناپایدار و سست باقی مانده و رهبران مسلمان از همکاری بر تغییر این شرایط سر باز می زنند.

    در این برنامه 25 ثانیه از مقر پارلمان اروپا در بروکسل، دالیبور ماتانیچ کارگردان کروات و برنده جایزه «نوعی نگاه» جشنواره فیلم کن امسال برای فیلم «آفتاب ظهر»، تونینو پیسولا، نماینده سوسیالیست و کروات پارلمان اروپا و عضو هیات دوستی بوسنی و هرزگوین و کوزوو و روزا بالفور، عضو ارشد برنامه اروپایی در صندوق مارشال المان، به پرسش هایی درباره شرایط کشورهای حوزه بالکان پاسخ می دهند.

    از میهمانان این برنامه پرسیده ایم : تنش های قومی و مشکلات اقتصادی در بالکان تا چه اندازه خطرناک اند و چطور می توان با آنها مقابله کرد؟ این م

    Ver video "تنش های قومی و مشکلات اقتصادی درکشورهای حوزه بالکان"

  • نبرد بر سر رژیم های غذایی در فیلم «امگا ۳»

    ادواردو دل جانو، نویسنده و کارگردان برای اولین بار فیلمی علمی تخیلی و صد در صد کوبایی به نام «امگا ۳» ساخته است. این فیلم در جشنواره فیلم فانتاسپورتو در پورتو پرتغال به نمایش در آمد و یورونیوز با دست اندرکاران آن گفتگو کرده است.

    ادواردو دل جانو می گوید: «من همیشه شکستن کلیشه ها را دوست داشتم. کلیشه به این معنا که اگر شرایط خاصی در کشورتان وجود دارد باید حتما از آن حرف بزنید. شرایط انسانی و بنیادگرایی مسئله ای جهانی است و همه ما از آن رنج می بریم.»

    داستان فیلم درباره جامعه ای در آینده است که تحت سلطه گیاه خواران بوده و مردم آن به گوشت خوردن با دیدی منفی می نگرند. چندین دسته از گیاهخواران در این جامعه وجود دارند از جمله طرفداران رژیم غذایی ماکروبیوتیک، طرفداران رژیم غذایی سبزیجات و طرفداران رژیم غذایی شیر و تخم مرغ که در جنگ با یکدیگر هستند تا رژیم غذایی خودشان را حاکم کنند. شخصیتهای اصلی داستان دو سرباز از دو جبهه رقیب هستند که با هم به اسارت گرفته می شوند.

    دلنیس فونتس، هنرپیشه می گوید: «امتحانات اولیه سخت ترین قسمت کار بود. وقتی ادواردو صحنه نبرد بین طرفداران مایکروبیوتیک و طرفدا

    Ver video "نبرد بر سر رژیم های غذایی در فیلم «امگا ۳»"

  • خاورمیانه در انتظار برف و بوران

    ساکنان بیت المقدس و نوار غزه برای مقابله با سرما و بارش شدید برف در ساعتهای آینده آماده می شوند. برف و بوران و سرمای شدید در زمستان گذشته بسیاری از آنها را غافلگیر کرد.

    یکی از ساکنان بیت المقدس می گوید: “اغلب مردم نگرانیهای زیادی دارند و با توجه به اتفاقات زمستان گذشته منطقی به نظر می رسد. نزدیک به پنج روز برق نداشتیم. حال اگر امسال دوباره این اتفاق بیفتد کاملا آماده هستیم.”

    اگر شهروندان بیت المقدس با توجه به امکاناتی که دارند نگران هستند، شرایط روبرو شدن با سرمای شدید برای اهالی غزه بسی سخت تر است. بسیاری از آنها در شرایط طبیعی بسیاری امکانات از جمله آب آشامیدنی و الکتریسیه ندارند.

    یکی از غزویها می گوید: “ زمانی که هوا سرد می شود همانظور که می بینید راههای کمی برای گرم کردن داریم. گازوییل و پوشاک و وسیله گرمایی نداریم. خانه ها ویرانه ای بیش نیستند و انگار وادار به مهاجرت اجباری شده باشیم.”

    هر چند برف و بوران خاورمیانه می تواند برای ساکنان معضلاتی به همراه آورد اما می توان امیدوار بود که این مشکل مشترک بین دو قوم در حال جنگ بتواند بخشی از تنشها میان آنها را کاهش دهد.

    Ver video "خاورمیانه در انتظار برف و بوران"

  • مجارستان، سدی عبورناپذیر برای مهاجران کوزوو

    شهروندان مهاجر کوزوو در کشورهای همسایه بویژه مجارستان، از سوی مقامات این کشورها با محدودیت های زیادی مواجه شده اند. به تازگی ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان از لزوم قوانین جدید برای ممانعت از مهاجرت به اروپا سخن گفته و به نظر می رسد مهاجران تبعۀ کوزوو که تلاش می کنند با عبور از مجارستان خود را به غرب اروپا برسانند، نخستین قربانی این تصمیم باشند.

    بسیاری از این مهاجران به صورت غیرقانونی به مجارستان می آیند و در میان آنها از هر قشری دیده می شوند. آلمان و فرانسه از کشورهایی هستند که این مهاجران تلاش می کنند خود را به آنها برسانند.

    از ماه ژانویه سال جاری بیست و سه هزار مهاجر اهل کوزوو وارد مجارستان شده اند که بیشتر آنها نیز دانشجو هستند و بدنبال راهی برای رسیدن به اروپای غربی می گردند.

    یکی از این مهاجران می گوید: “ما کاملا از شرایط کشورمان ناامید و ناراضی هستیم. سالهاست که داریم برای بهتر شدن می جنگیم اما در کوزوو هیچ شانسی وجود ندارد.”

    از زمان استقلال این کشور در سال ۲۰۰۸، شرایط اقتصادی بهبودی نداشته و نرخ بیکاری بویژه در میان جوانان بیش از ۳۰ درصد گزارش می شود. مهاجران کوزوو سا

    Ver video "مجارستان، سدی عبورناپذیر برای مهاجران کوزوو"

  • سومین گردهمایی "فوتبال برای دوستی" در برلین

    سومین گردهمایی «فوتبال برای دوست» آخر هفته گذشته در برلین برگزار شد. شرکت گاز پروم روسیه برگزارکننده این نشست بین المللی بود که هدف آن ترویج ارزش های انسانی و کمک به رشد و شکوفایی ورزش در بین جوانان عنوان شده است. در این دوره از رقابت ها ورزشکاران جوان بیست و چهار کشور در مستطیل سبز پا به توپ شدند و به رقابت پرداختند.

    ویچسلاو کروپینکوف، مدیر شرکت گاز پروم در آلمان، درباره آینده این پروژه چنین گفت: «ما محدودیتی برای جذب کشورهای جدید نداریم. با توجه به این نکته که روسیه میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ است، امیدواریم و دوست داریم که کشورهای که در بازی های جام جهانی شرکت می کنند در مسابقات ما هم حضور داشته باشند.»

    فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، سفیر پروژه «فوتبال برای دوست» است. او با اشاره به رسوایی های جدید در فدراسیون بین المللی فوتبال، فیفا، شرایط این ورزش را اسفناک خواند.

    او گفت: «خبرهای منفی زیادی درباره فوتبال به گوش می رسد و این ورزش دوران سختی را پشت سر می گذارد. امیدوارم به سرعت این شرایط را تغییر دهیم. امیدوارم راه حلی پیدا کنیم و این اتفاقات دیگر تکرار نشود. مطمئن هستم راه

    Ver video "سومین گردهمایی "فوتبال برای دوستی" در برلین"

  • واروفاکیس؛ وزیر چپگرای یونان نه در بروکسل آسایش دارد نه در آتن

    گروهی از کارکنان بخش مالیات و نیز مستمری بگیران آتن روز پنجشنبه با تجمع در برابر وزارت دارایی یونان که دولت جدید مسئولیت آن را به یانیس واروفاکیس سپرده است، به شرایط موجود اعتراض کردند.

    دولت، خصوصا وزیر دارایی چپگرای یونان در خارج از این کشور با چالش مذاکرات نفس گیر با وام دهندگان بین المللی روبروست که هنوز به نتیجه نرسیده است و در داخل با معترضانی روبروست که خواهان بهبود شرایط اقتصادی هستند.

    یکی از کارکنان امور مالیاتی یونان گفت:«دولت در قبال تمام تلاش هایی که می کنیم وعده مساعدت در مزایا و دستمزدها را داده بود، متاسفانه تمام آنچه که وعده می دهند حرفی بیش نیست.»

    یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی یونان نه در محل کار خود می تواند نفس راحتی بکشد و نه در خارج از آن؛ اگر هم روزنامه نگاران احاطه اش نکنند و معترضان یا وزرای یوروگروپ راحتش بگذارند، آنارشیست او را آرام نمی گذارند.

    واروفاکیس روز سه شنبه وقتی که به همراه همسر و دوستش در رستورانی در منطقه «اِکسارکیای» آتن مشغول صرف غذا بود آنارشیست ها با احاطه او اشیایی را به سویش پرتاب کردند. در این حادثه به وی، همسر و دوستش آسیبی نرسید.

    Ver video "واروفاکیس؛ وزیر چپگرای یونان نه در بروکسل آسایش دارد نه در آتن"

  • چرا با هجوم پناهجویان به اروپا مواجه ایم؟

    به گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، تعداد پناهجویانی که با عبور از دریای مدیترانه خود را به سواحل اروپا رسانده اند تاکنون و در سال جاری از ۳۰۰ هزار نفر عبور کرده است. این رقم برای کل سال ۲۰۱۴ میلادی ۲۱۹ هزار نفر بوده است.

    چرا این هجوم تابستانی پناهجویان رخ داه است؟ این سوال را با اوگنیو آمبروسیو مدیر منطقه ای سازمان بین المللی مهاجرت در بروکسل در میان گذاشته ایم.

    یورونیوز: چرا هجوم پناهجویان به اروپا در این زمان رخ می دهد؟

    آمبروسیو: «یک عامل فصل است زیرا اکثریت پناهجویان از طریق مدیترانه می آیند و در فصل تابستان دریا نسبتا آرام است بنابراین تعداد کسانی که تلاش می کنند خود را به اروپا برسانند بخاطر شرایط آب و هوایی افزایش می یابد. اما دلیل اصلی و منشا این هجوم گسترده پناهجویان به شرایط دیگر مناطق جهان مربوط است که چندان هم از اروپا دور نیستند. پنج سال جنگ در سوریه به آواره شدن گسترده مردم سوریه انجامیده و این روند در این پنج سال افزایش داشته است. کشورهای منطقه با تعداد زیادی از پناهجویانی مواجه اند که از سوریه گریخته اند. بنابراین بدیهی است که بسیاری از این افراد دنبال راه ج

    Ver video "چرا با هجوم پناهجویان به اروپا مواجه ایم؟"

  • نشست بی حاصل یوروگروپ و کنایه لاگارد به هیات یونانی

    نشست روز پنجشنبه یوروگروپ، متشکل از وزرای دارایی کشورهای عضو حوزۀ پولی یورو در لوگزامبورگ پیرامون بحران اقتصادی یونان توافقی در پی نداشت.

    کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول پس از پایان این نشست گفت:«نهادها پیشنهادهای بسیار معقولی را فراهم آورده اند که شرایط را برای یونان بیش از آنچه در گذشته بود آسان می کند. ما منتظریم. امیدواریم در چند روز پیش رو مقامات یونانی با اقداماتی ملموس و قابل اجراء پا پیش بگذارند.»

    خانم لاگارد همچنین به کنایه و با انتقاد از هیات یونانی حاضر در نشست گفت:«نقطه کلیدی و ضروری دیگر برقراری گفتگو با بزرگسالان حاضر در نشست است.»

    ظاهراً فرصت دهی بیشتر به یونان و تسهیل اندک شرایط، تنها حاصل این نشست بوده است، حاصلی که یونان را راضی نمی کند و در پایان نشست در اظهارات یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی یونان مشهود بود.

    وی با انتقاد از بی اعتنایی همتایان اروپایی اش به اصلاحات پیشنهادی دولت چپگرای خود گفت:«مشکل یوروگروپ بی اعتمادی است، برای غلبه بر این مشکل در نشست امروز پیشنهادات رادیکالی را بر روی میز مذاکره نهادیم که ترمزی خودکار برای جلوگیری از ورشکستگی ن

    Ver video "نشست بی حاصل یوروگروپ و کنایه لاگارد به هیات یونانی"

  • جیبوتی، گذرگاه پناهجویان ناامید یمنی

    هزاران پناهجوی یمنی برای فرار از شعله های آتش جنگی که درکشورشان زبانه کشیده است، به جیبوتی می آیند. جیبوتی، بین شبه جزیره عربستان و شاخ آفریقا قرار دارد و گذرگاه این پناهجویان است.

    بیشتر آنها نمی خواهند در اردوگاه های موقتی که برای آنها ساخته شده است، بمانند. شرایط زندگی شان بسیار دشوار است و هیچ آینده روشنی هم در انتظار آنها نیست.

    مقامات جیبوتی نگرانند که در بین این پناهجویان، تروریست هم باشد. تخمین زده می شود که طی شش ماه آینده، پانزده هزار یمنی دیگر هم به جیبوتی بیایند. سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحدد در امور پناهندگان می گوید: «این مسئله فشار زیادی به کشور کوچکی چون جیبوتی وارد خواهد کرد، کشوری که خود با نرخ بالای بیکاری و فقر گسترده دست و پنج نرم می کند.»

    این فقر منشا قاچاق غیر قانونی انسان از طریق شهر اوبوک در جیبوتی شده است: هزاران آفریقایی برای رفتن به شبه جزیره عربستان بطور مخفیانه از این محل عبور می کنند.

    والری گوریا، خبرنگار یورونیوز به محل سکونت این پناهجویان رفته است و گزارشی از شرایط زندگی آنها تهیه کرده است. برای دیدن گزارش روی ویدئوی برنامه کلیک کنی

    Ver video "جیبوتی، گذرگاه پناهجویان ناامید یمنی"

  • یمن؛ ظریف خواستار دولتی جدید با مشارکت همه گروههای سیاسی شد

    بمباران هواپیماهای سعودی در یمن
    وارد نوزدهمین روز خود شده و اوضاع در کشور بحرانی تر از همیشه است.

    عدن دومین شهر مهم یمن صحنه درگیریهای خیابانی میان شیعیان حوثی و هواداران سنی عبد ربه منصور هادی، رییس جمهوری یمن است.

    تنها در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۰ یمنی جانشان را از دست داده اند. به گفته سازمان ملل متحد از آغاز حملات تاکنون نزدیک به ۶۰۰ نفر جانشان را از دست داده اند.

    یکی از ساکنان عدن می گوید: “شرایط زندگی در یمن بدتر از همیشه شده است، امنیت و ثبات از کشور رخت بربسته است.”

    دیگری می گوید: “باید در صفهای بلند نان بایستیم و بالطبع برای بنزین و نفت همانطور که می بینید شرایط وخیم تر است. آب آشامیدنی در شهر پیدا نمی شود. از دولت می خواهیم هرچه زودتر راه حلی پیدا کند.”

    هواپیماهای ائتلاف سعودیها سدهای اطراف عدن را بمباران کرده اند و به گفته ساکنان این موضوع مهمترین دلیل کمبود آب آشامیدنی در عدن است.

    همزمان روز دوشنبه محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در آستانه قزاقستان اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران خواستار تشکیل دولت جدید یمن با مشارکت همه گروههای سیاسی است.

    Ver video "یمن؛ ظریف خواستار دولتی جدید با مشارکت همه گروههای سیاسی شد"

  • نشست مینسک؛ سران چهار کشور بر سر آتش بس در اوکراین به توافق رسیدند

    پس از هفده ساعت مذاکره در مینسک، سرانجام سران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان بر سر آتش بس در شرق اوکراین به توافق رسیدند.

    طبق سند امضا شده که خروج نیروهای نظامی و عقب نشینی تسلیحات سنگین را فراهم می سازد، آتش بس از نیمه شب روز یکشنبه پانزدهم فوریه آغاز خواهد شد.

    این در حالیست که صبح پنجشنبه، پترو پوروشنکو، رییس جمهوری اوکراین گفته بود که برخی شرایط مطرح شده از سوی روسیه، «غیر قابل قبول» است، اما دیپلمات ها اظهار امیدواری کرده بودند که در پایان این نشست، سند مشترکی برای پایان درگیری های نظامی در شرق اوکراین امضا شود.

    فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه از «امیدواری جدی» صحبت کرده است اما هشدار داده که «هنوز همه چیز انجام نشده است». وی افزود که این یک فرصت واقعی برای بهبود وضعیت است.

    رهبران چهار کشور شرکت کننده در نشست مینسک تاکید کرده اند که به حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین احترام گذاشته شده و همچنین به مناطق تحت کنترل جدایی طلبان، شرایط ویژه ای اعطا خواهد شد.

    محتویات دقیق این توافق چهارجانبه هنوز مشخص نیست. در مذاکرات اخیر، جدایی طلبان شرق اوکراین خواستار عقب نشینی نیروهای ارتش

    Ver video "نشست مینسک؛ سران چهار کشور بر سر آتش بس در اوکراین به توافق رسیدند"

  • اکوادور با بازپرسی از جولیان آسانژ در سفارت این کشور موافقت کرد

    اکوادور موافقت کرده که بازپرسان سوئدی از جولیان آسانژ، بنیانگذار سایت ویکی لیکس در سفارت این کشور در لندن بازجویی کنند.

    جولیان آسانژ که از ژوئن سال ۲۰۱۲ به عنوان پناهنده در سفارت اوکوادور در لندن به سر می برد، به چهار فقره تجاوز و تعرض متهم شده اما بنیانگذار سایت ویکی لیکس این اتهامات را رد کرده است.

    سفارت اکوادور در لندن شرایط متعددی را برای موافقت با برگزاری جلسات بازجویی میان بازپرسان سوئدی و جولیان آسانژ تعیین کرده بود. از جملۀ این شرایط، به رسمیت شناختن پناهنده بودن جولیان آسانژ توسط مقامات قضایی سوئد بود که مورد موافقت دادستانی سوئد قرار نگرفته است. با این حال، مقامات قضایی سوئد اعلام کرده اند تا زمانیکه دفاعیات متهم را نشنیده اند، نمی توانند در مورد پروندۀ وی تصمیم بگیرند.

    حکم دستگیری وی در ماه اوت ۲۰۱۰ صادر شده و طبق قوانین سوئد، چنانچه بعد از گذشت پنج سال از ثبت شکایت، فرد متهم محاکمه نشود، اتهامات وارده مشمول مرور زمان می شوند.

    به این ترتیب، سه اتهام تعرض جنسی در تاریخ های سیزدهم، چهاردهم و هجدهم ماه اوت جاری خودبخود لغو خواهند شد و جولیان آسانژ از این اتهامات مبرا م

    Ver video "اکوادور با بازپرسی از جولیان آسانژ در سفارت این کشور موافقت کرد"

  • نظر یونانی ها نسبت به طرح پیشنهادی جدید دولت به وام دهندگان چیست؟

    دولت الکسیس سیپراس، نخست وزیر چپگرای یونان دیروز توانست نه به مدد هم حزبی های تندوری خود بلکه با همراهی نمایندگان احزاب مخالف، موافقت پارلمان را برای طرح پیشنهادی اش به وام دهندگان بدست آورد.

    دولت یونان اکنون نسبت به گذشته و در مذاکراه با وام دهندگان در شرایط بهتری قرار دارد. اما مردم یونان در این خصوص چه فکر می کنند و ارمغان طرح پیشنهای جدید دولت برای مردم یونان چه خواهد بود؟

    یک شهروند یونانی می گوید:«هیچ یونانی عاقلی نباید هیچ انتظاری داشته باشد. هیچ چیز تغییر نمی کند. کت فرسوده کثیفی است که برعکس پوشیده می شود تا آسترش آن را نو نشان دهد. چه انتظاری می توانیم داشته باشیم؟ طرحی است پیشگیرانه تا مانع قیام مردم شود. چه با رای آری و چه با رای نه، همانی است که بود.»

    یک شهروندی که به بدبینی اش ازغان می کند می گوید:«از سال ۲۰۱۰ تا به امروز هیچوقت نتوانسته ام خوشبین باشم، هر آن انتظار وضعیت بدتری را دارم.»

    و یک زن امیدوار یونانی می گوید:«این بار با شرایط بهتری با یوروگروپ مذاکره می کنیم و امیدوارم تصمیمات در آنجا برای یونان بهترین باشد. آینده یونان در اتحادیه اروپا و حوزه پولی یو

    Ver video "نظر یونانی ها نسبت به طرح پیشنهادی جدید دولت به وام دهندگان چیست؟"

  • کاهش قیمت یورو و تاثیر مثبت آن بر تولید در این منطقه

    بر اساس تازه ترین تحقیقات، «شاخص خرید مدیران» یا شاخص مدیریت عرضه و تقاضا (PMI) در منطقه پولی یورو، به بالاترین میزان خود در ده ماه اخیر رسیده است.

    این شاخص که در ارزیابی سلامت اقتصادی بسیار مهم است، بر اساس بررسی شرایط کسب و کار یعنی نحوه و میزان استخدام و تولید، و تحول قیمتها و رشد سفارشهای جدید ارائه می شود.

    کارشناسان، دلیل افزایش این شاخص را تدابیر جدید بانک مرکزی اروپا همزمان با کاهش ۱۲ درصدی قیمت یورو در سه ماه اخیر می دانند.

    Ver video "کاهش قیمت یورو و تاثیر مثبت آن بر تولید در این منطقه"

  • نظرات شهروندان یونان در آستانه برگزاری همه پرسی

    یکی از مقامات یونان گفت این کشور قسط ۱.۶ میلیاردی بدهی خود را پرداخت نخواهد کرد. این پول قاعدتا باید فردا به بستانکاران می رسید. این در شرایطی است که دولت یونان بانک های این کشور را تا روز سه شنبه آینده تعطیل کرده و شهروندان فقط می توانند روزانه ۶۰ یورو از باجه های خودپرداز دریافت کنند.

    زنی بازنشسته، بیرون یک فروشگاه مواد غذایی، می گوید: «نمی شود که پول من را نگه دارند. امروز باید حقوقم را می گرفتم. چطور خرید کنم؟ مجانی که به آدم چیزی نمی دهند.»

    زن دیگری می افزاید: «به نظرم مردم بیش از حد ترسیده اند. این شرایط چند روزی دوام خواهد داشت و سپس همه چیز خوب می شود. مردم بی دلیل در پمپهای بنزین و سوپرمارکتها صف بسته اند. الآن از سوپر می آیم، برخی جوری خرید می کردند که گویی جنگ است.»

    شرایط جدید، هجوم شهروندان به جایگاه های توزیع سوخت و همچنین فروشگاه های مواد غذایی را در پی داشته است. خطر خروج یونان از حوزه یورو بوضوح بر کشور سایه انداخته است.

    شهروندی در انتظار دریافت سوخت می گوید: «خیلی از چیزها به این بستگی دارد که شرکتها بسهولت قادر به پرداخت دستمزدها باشند. امیدوارم توافق حاصل شود

    Ver video "نظرات شهروندان یونان در آستانه برگزاری همه پرسی"

  • سبسی و مرزوقی به دور دوم انتخابات تونس راه یافتند

    باجی قائد سبسی و منصف مرزوقی رسما به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس راه یافتند.

    بر اساس نتایج رسمی که روز سه شنبه اعلام شد، آقای سبسی، نامزد حزب سکولار “ندای تونس” کم و بیش ۴۰ درصد آرا را از آن خود کرد.

    در مقابل، جدی ترین رقیب او، منصف مرزوقی، رئیس جمهور کنونی تونس تنها حدود ۳۳ درصد آرا را بدست آورد. روز یکشنبه دور نخست انتخابات با مشارکت کم و بیش ۶۴ درصد واجدان شرایط برگزار شد. دور دوم انتخابات قرار است در تاریخ ۲۸ دسامبر سال جاری میلادی برگزار شود.

    Ver video "سبسی و مرزوقی به دور دوم انتخابات تونس راه یافتند"

  • نخست وزیر یونان: به زمان حساس و مهم مذاکرات رسیده ایم

    مقامات آتن روز پنجشنبه با ارسال نامه ای به همتایان اروپایی شان شروط جدید خود را برای دریافت یک وام شش ماه مطرح خواهند کرد. پس شکست مذاکرات روز دوشنبه وزیران دارایی حوزه پولی یورو و مقامات آتن صحبت های درباره توقف کمکهای مالی اروپا به یونان مطرح شده است.

    از سوی دیگر مقامات آلمان همچنان خواستار عمل یونان به تعهدات پیشین هستند. وولفگانگ شویبله، وزیر دارایی آلمان در این زمینه گفت: «در سالهای اخیر یونان رشد خوبی داشته است. این بدون هزینه نبوده و در واقع همه جا به همین شکل است. ما راه درست را انتخاب کردیم. اگر مسیر بهتری سراغ دارد قبول می کنیم، ولی چنین مسیری دیده نمی شود.»

    در صورت توقف کمکها مالی اروپا به دولت یونان، مقامات این کشور نمی تواند به تعهدات مالی خود عمل کنند و در نتیجه این کشور به سمت ورشکستگی حرکت خواهد کرد.

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان درباره شرایط حساس کنونی گفت: «به زمان حساس و مهم مذاکرات رسیده ایم. پیشنهادهای خود را مطرح می کنیم و امیدواریم مورد قبول قرار گیرد تا شرایط برای حرکت به سوی آینده فراهم شود.»

    به نظر می رسد مقامات حوزه پولی یورو و مسئولان یونان مصمم هس

    Ver video "نخست وزیر یونان: به زمان حساس و مهم مذاکرات رسیده ایم"

  • گفتگوها بر سر بازپرداخت وامهای یونان، اولویت اصلی اروپا در هفته آینده

    دو روز مانده به برگزاری جلسه یوروگروپ، گفتگوها میان وزرای دارایی یونان و کشورهای عضو اتحادیه اروپایی در جریان است. گفتگوهایی که هر چند با کسب یک توافق فاصله زیادی دارد اما دستکم مقامات یونانی موفق شده اند شرایط خود را اولویت این گفتگوها قرار دهند.

    دولت یونان قصد دارد شرایط بازپرداخت وامهای ترویکا را مورد بازنگری قرار دهد. الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان، در همین راستا گفته است که قصد ندارد بار دیگر با ترویکا، متشکل از کمیسیون اروپایی، بانک مرکزی اروپا و صندوق بین المللی پول همکاری کند.

    این موضوع با حمایت بسیاری از یونانی ها همراه شده است. یکی از آنها در آتن می گوید: “این اولین بار است که ما را جدی می گیرند. آنهم به این دلیل است که ما با رایمان آنها را به دردسر انداخته ایم، ما می خواهیم درباره شرایطمان گفتگوکنیم، ما شرایطمان را داریم و پیشنهادات دیگران را نمی توانیم بپذیریم.”

    دیگری اما می گوید: “پذیرش آنچه امروز درخواست می کنیم آسان نیست، انگار خودمان را تافته جدای
    بافته بدانیم. به همین دلیل تصمیم گیری در اینباره بسیار مشکل است.”

    برای برلین فرقی نمی کند یونان با ترویکا کار ک

    Ver video "گفتگوها بر سر بازپرداخت وامهای یونان، اولویت اصلی اروپا در هفته آینده"

  • اعتراض پناهجویان در مرز مقدونیه با یونان

    گروهی از پناهجویان که اغلب آنها از کشورهای مراکش، ایران، پاکستان و بنگلادش هستند برای پنجمین روز متوالی در مرز مقدونیه با یونان اقدام به تجمع کرده و خواستار اجازه عبور از مرز و ورود به اروپا شدند.

    در بین این گروهی نیز از جمله سه ایرانی با بستن لب هایشان دست به اعتصاب غذا زده اند.
    صربستان، کرواسی و مقدونیه تنها به پناهجویانی که از سوریه، عراق و افغانستان باشند اجازه ورود به خاک خود را می دهند. کسانی که از کشورهای آفریقایی یا جنوب آسیا به مرزهای این کشورها می رسند و اغلب پناهندگان اقتصادی هستند، بازگردانده می شوند.

    همزمان در مرز کرواسی و اسلونی نیز گروهی از پناهجویان با اتوبوس به ایستگاه راه آهن منتقل شده اند و نیروهای پلیس از کشورهای مختلف از جمله چک، آلمان، اتریش و لیتوانی به بررسی شرایط این پناهجویان می پردازند.
    در این منطقه نام و مشخصات کامل تمامی این پناهجویان ثبت می شود. طی ۵ هفته گذشته بیش از ۲۵۰ هزار پناهجو از مرز اسلونی عبور کرده اند.
    با سرد شدن هوا، شرایط برای پناهجویانی که مدتهاست پشت مرزها در انتظار ورود به اروپا هستند نیز سخت تر شده است.

    Ver video "اعتراض پناهجویان در مرز مقدونیه با یونان"

  • واکنش یونانی ها به پیشنهاد همه پرسی

    واکنش یونانی ها به پیشنهاد همه پرسی در شرایط بسیار بد اقتصادی چیست؟ صفهای طولانی در برابر بانکها و عابر بانکهایی که پیوسته از پول خالی و خالی تر می شوند.

    یک راننده تاکسی می گوید:

    «ما حالا در مرز فاجعه هستیم. من از حامی بازگشت واحد پولی به دراخما هستم اما نمی دانم که پیامدهای این کار چه خواهد بود و چقدر طول خواهد کشید.»

    شهروند دیگری نیز می گوید:

    اگر نخست وزیر برای ترک حوزه پولی یورو برنامه ای داشت، ممکن بود که همه پرسی درست باشد. وگر نه دادنِ رأی مثبت یا منفی هیچ فرقی ندارد.

    و دیگری می افزاید:

    «آنها توپ را در زمینِ ما می اندازند. من به چه چیزی باید رأی بدهم؟ رأی مثبت به معنی شرایط بسیار سخت است، که ما را به فقر و بدبختی می کشاند. (نتیجه) رأی منفی هم نامعلوم است. هیچ کس نمی داند چه می شود. آیا به دراخما بر می گردیم؟ واگر به حالت قبل برگردیم، آن وقت چه می شود؟»

    معماهایی سخت و اضطراب درباره آینده و تضادهای سیاسی. در این شرایطِ اقتصادی خطیر، ناگهان از یونانی ها خواسته شده تا درباره آینده شان تصمیم بگیرند. حتی خونسردترین افراد هم فهمیده اند که روزهای آینده تاریخ ساز خواهند

    Ver video "واکنش یونانی ها به پیشنهاد همه پرسی"

  • آلکسیس سیپراس: نتیجه منفی همه پرسی، رای به قطع رابطه با اروپا نیست

    با اعلام رای منفی اکثریت رای دهندگان یونانی در همه پرسی روز یک شنبه، مردم در خیابان های آتن به جشن و شادی پرداختند.

    تاکنون بیش از ۹۵ درصد آرا شمرده شده و بر اساس آخرین نتایج، بیش از ۶۱ درصد رای منفی و بیش از ۳۸ درصد رای آری داده اند.

    آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان بعد از اعلام نتایج اولیه همه پرسی گفت: «امروز و با توجه به شرایط بسیار دشوار هفته گذشته، شما انتخاب بسیار شجاعانه ای انجام دادید. با این حال من کاملا آگاهم که رای امروز شما، رای به قطع رابطه با اتحادیه اروپا نیست بلکه حکمی برای تقویت موضع ما در مذاکرات برای یافتن راه حلی با دوام است. یونان به میز مذاکرات بر می گردد، اولویت نخست ما عادی سازی سیستم بانکی در اسرع وقت برای دستیابی به ثبات مالی است. مطمئنم که بانک مرکزی اروپا کاملا شرایط مالی عمومی یونان و همچنین ابعاد انسانی این بحران را در کشور ما درک می کند.»

    از سوی دیگر آنتونیس ساماراس، رهبر حزب «دموکراسی نوین» بعد از اعلام نتایج اولیه همه پرسی یونان، از سمت خود استعفا کرد. او که بیانیه ای را از تلویزیون می خواند گفت که از مقامش استعفا می دهد چرا که حزبش به یک شروع تاز

    Ver video "آلکسیس سیپراس: نتیجه منفی همه پرسی، رای به قطع رابطه با اروپا نیست"

  • اکران فیلم «سی و سه نفر» معجزه نجات معدنچیان شیلی

    پنجم اوت ۲۰۱۰ معدن سن خوزه در شیلی فروریخت و سی و سه معدنچی را در زیر آوار مدفون کرد. فیلم «سی و سه نفر» داستان ریزش معدن و معجزه نجات معدنچیان پس از ۶۹ روز را تصویر می کند.

    فیلم به کارگردانی پاتریسیا ریگن، فیلمساز مکزیکی یک روز پس از پنجمین سالگرد حادثه در شیلی اکران شد. در نشست خبری هفته اخیر در مکزیکوسیتی، دست اندرکاران آن گفتند فیلم یادآوری شرایط سخت کاری معدنچیان در سراسر دنیا است.

    خوان پابلو رابا گفت: «فیلم علاوه بر ایجاد احساسات و همدردی، برای ما تجلیلی از سی و سه معدنچی و خانواده های آنها است که توانستند مرگ را مغلوب کنند و همچنین تمام کارگردان معدن در دنیا. امیدوارم فیلم به بهبود شرایط در این حرفه خطرناک کمک کند.»

    سی و سه معدنچی بیش از دو ماه در عمق ۷۰۰ متری زمین حبس بودند و با شروع عملیات نجات اولین معدنچی روز ۱۲ اکتبر به سطح زمین آورده شد. روزهای پرالتهاب این حادثه توسط تمام شبکه های خبری جهانی پوشش داده شد.

    برداشت سینمایی حماسه معدنچیان در شیلی با شرکت آنتونیو باندراس و ژولیت بینوش بر اساس کتابی به نام «در عمق تاریکی» نوشته هکتور توبار و به زبان انگلیسی ساخته شده

    Ver video "اکران فیلم «سی و سه نفر» معجزه نجات معدنچیان شیلی"

  • جنگ سوریه پنج ساله شد

    بیست و چهارم اسفند 1389، روزی که آتش جنگ داخلی در سوریه شعله ور شد، از آن زمان چهار سال می گذرد.

    در طول این مدت نه مخالفان حکومت و نه بشار اسد هیچکدام نتوانستند بر دیگری فایق شوند.

    نتیجه آنکه همچنان سایه مرگ و خشونت بر سر مردم سنگینی می کند و شمار کشته شدگان از مرز دویست هزار نفر هم فراتر رفته است و کودکان بسیاری یتیم شده اند.

    محمد یکی از این کودکان است. او می گوید: «امیدوارم امسال در امتحان ها قبول شوم به کلاس بالاتر بروم تا پدرم که در بهشت است از موفقیت من و برادرانم خوشحال شود.»

    بسیاری از کسانی که از جنگ داخلی سوریه جان سالم به در برده اند، اکنون در اردوگاههای پناهجویان کشورهای همسایه در شرایط سخت زندگی می کنند.

    ام بشیر، یکی از یک میلیون پناهجوی سوری در لبنان است. او می گوید: «آرزو دارم به خانه برگردم. آرزو دارم آنها به خود بیایند و کارهایی که می کنند را پایان دهند. خدا را شکر، امیدم را از دست داده ام، اما باز هم خدا را شکر برای همه چیز، من و بچه هایم در شرایط بسیار سختی زندگی می کنیم، اما خدا را شکر.»

    تعداد پناهجویان سوری بین هشت تا نه میلیون نفر است. اغلب آنها در ا

    Ver video "جنگ سوریه پنج ساله شد"

  • آرزوی رسیدن پناهجویان به دروازه آرزوها در جزیره سیسیل ایتالیا

    سواحل جزیره سیسیل در ایتالیا به مرکز امید و آرزوی مهاجرانی تبدیل شده که برای فرار از جنگ و وضعیت دشوار سیاسی راه دریا را پیش می گیرند. این در حالی است که شرایط نابسامان آب و هوایی دریای مدیترانه، گاه و بیگاه باعث قربانی شدن این مهاجران می شود.

    بیشتر این افراد از کشورهای افریقایی به این جا می آیند. برای پناهندگی احتمالی مجبور به انتظار طولانی می شوند. بدون پول و با دست خالی، ترک کشور مادری شان را به عنوان تنها چاره پیش رویشان می بینند.

    یکی از این مهاجران از وضعیت خود در دریا می گوید: “هیچگاه شناگر خوبی نبودم و سفر با قایق خطرناک بود. من واقعا ترسیده بودم. این که در دریا هیچ چیز به کمک شما نیاید چیز خیلی ساده ای نیست. در این وضعیت تنها خدا می تواند به دادتان برسد.”

    کسانی که به این جزیره رسیده اند شانس بزرگی داشته اند که توانسته اند زنده بمانند. ولی زندگی گروهی در کمپ های پناهجویان آنها را بیش از پیش خسته می کند. یک جوان سنگالی از شرایط سخت اردوگاه می گوید: “من به اینجا رسیده ام ولی خدا می داند که چقدر بر بخت خودم گریه کرده ام. پولی ندارم، حتی لباسهای تنم مال خودم نیست. باید بتو

    Ver video "آرزوی رسیدن پناهجویان به دروازه آرزوها در جزیره سیسیل ایتالیا"

  • تیراندازی به ۲ پلیس در جریان تظاهرات در فرگوسن

    گزارش ها از شلیک گلوله به دو افسر پلیس در جریان تظاهرات در مقابل ساختمان پلیس شهر فرگوسن حکایت دارد.

    این حادثه در جریان تظاهراتی که در پی استعفای رئیس پلیس فرگوسن برگزار شد، صورت گرفته است. معترضان خواهان کناره گیری مقام های بیشتری از پلیس این شهر هستند.

    بر اساس گزارش ها، میزان جراحت وارده بر این دو پلیس بسیار شدید است اما شرایط جسمانی آنها مناسب توصیف شده است.

    یکی از این دو افسر پلیس از ناحیه صورت و دیگری از ناحیه شانه مجروح شده است.

    Ver video "تیراندازی به ۲ پلیس در جریان تظاهرات در فرگوسن"

  • نگرانی برنامه جهانی غذا از شیوع قحطی در یمن

    قحطی و گرسنگی پس از جنگ دومین مصیبت بزرگ ساکنان یمن است که کشورشان جدا از درگیری های داخلی از ماه مارس گذشته هدف بمباران هواپیماهای ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی قرار گرفته است.

    شرایط زندگی در عدن دومین شهر مهم و پرجمعیت یمن که با عقب رانده شدن حوثی ها اینک به محل بازگشت نخست وزیر و شماری از وزرای دولت در تبعید این کشور تبدیل شده است، بسیار دشوار گزارش می شود.

    برنامه جهانی غذا از طرف های درگیر در مناقشه خواسته است امکان فعالیت سازمان های بشر دوستانه و گروه های امداد رسان را فراهم کنند. این درحالی است که کمک های بشردوستانه با دشواری های بسیار به یمن می رسند و برای توزیع آن در بین مناطقی که بیشترین نیاز را دارند نیز موانعی وجود دارد.

    بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، حدود هشتاد درصد از مردم یمن در شرایط قحطی قرار گرفته اند. شهروندان از کمبود جدی آب، غذا، دارو و سوخت رنج می برند.

    مناقشه و جنگ داخلی باعث شده تا وضعیت شکننده موجود در کشور از حیث تامین مواد غذایی برای ساکنین وخیم تر شود. برنامه جهانی غذا شمار افرادی را که قربانی این نا امنی غذایی هستند سیزده میلیون نفر اعلام کرده

    Ver video "نگرانی برنامه جهانی غذا از شیوع قحطی در یمن"

  • ادامه امداد رسانی به مسافران کشتی آتش گرفته ایتالیایی در سواحل یونان

    یک کشتی تفریحی ایتالیایی حامل 478 مسافر و خدمه که از پاتراس در غرب یونان عازم بندر آنکونای ایتالیا بود، دچار آتش سوزی شد.

    آخرین گزارشها حاکی است که عملیات اطفای حریق و تخلیه مسافران در شرایط بد آب و هوایی منطقه همچنان در جریان است.

    این حادثه در سواحل نزدیک جزیره اوسونی یونان روی داد.

    تعدادی هلی کوپتر و ناوچه ایتالیایی و یونانی عملیات نجات مسافران را انجام می دهند.

    هنوز گزارشی مبنی بر زخمی یا کشته شدن کسی مخابره نشده است.

    این کشتی همچنین حدود دویست خودرو را حمل می کرده است.

    Ver video "ادامه امداد رسانی به مسافران کشتی آتش گرفته ایتالیایی در سواحل یونان"

  • روز همه پرسی در یونان؛ شرکت سیپراس و ساماراس در رای گیری

    رای گیری برای همه پرسی در مورد برنامه کمک مالی وام دهندگان به یونان روز یکشنبه در حوزه های اخذ رای در این کشور آغاز شد.

    رای دهندگان یونانی از ساعت ۷ صبح به وقت محلی با انتخاب گزینه های “نه” یا “آری“، مخالفت یا موافقت خود را با شرایط تعیین شده توسط وام دهندگان به این کشور اعلام می کنند.

    آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان که مردم را به دادن رای “نه” دعوت کرده صبح امروز در آتن در همه پرسی شرکت کرد. او پس از انداختن رای خود به صندوق گفت: «هیچ کس نمی تواند عزم یک ملت را نادیده بگیرد.»

    آنتونیوس ساماراس، نخست وزیر سابق یونان که در خط مقدم تبلیغ برای رای “آری” قرار داشت، در شهر پیلوش در جنوب این کشور رای خود را به صندوق انداخت.

    یک رای دهنده یونانی اظهار داشت: «معتقدم که رای “آری” باید پیروز شود. راه نجات دیگری وجود ندارد. امیدوارم که وضع بهتر شود. شرایط اکنون رقت انگیز است.»

    یک رای دهنده دیگر گفت: «من به سیپراس رای داده بودم و امروز می خواهم “نه” رای بدهم زیرا در اروپا زندگی کرده ام و از حقوقی که اروپایی ها در برابر یونانی ها برخوردار هستند اطلاع دارم. تنها به همین دلیل رای می دهم زیر

    Ver video "روز همه پرسی در یونان؛ شرکت سیپراس و ساماراس در رای گیری"

  • برگزاری دومین روز از مرحله نخست انتخابات پارلمانی مصر

    روز دوم از مرحله نخست انتخابات پارلمانی مصر روز دوشنبه تحت تدابیر شدید امنیتی در چهارده استان این کشور، از جمله اسکندریه آغاز شد.

    مقامات مصر با تسهیل شرایط رفت و آمد و قرار دادن شعب سیار، سعی دارند مردم به ویژه جوانترها را به رای دادن تشویق کنند. این در حالیست که به روایت اکثر رسانه ها استقبال عمومی از این انتخابات در روز نخست بسیار ناچیز بوده است.

    یکی از رای دهندگان در این باره می گوید: «در بین زنان، میزان مشارکت متوسط است ولی نمی دانم آیا جوانان هم تمایلی به رای دارند دارند یا نه. دیدگاه آنها چیست و با چه چیزی مخالفند؟ چه چیزهای دیگری می خواهند؟ آیا نمی خواهند فرصتی برای پیشرفت کشور مهیا کنند؟ خدا کند ختم به خیر شود.»

    حدود بیست و هفت میلیون مصری برای شرکت در این انتخابات واجد شرایط هستند و در فقدان یک اپوزیسیون معتبر، این قشر سالخورده و زنان هستند که تمایل بیشتری برای رای دادن از خود نشان می دهند.

    اخوان المسلمین این انتخابات را تحریم کرده و برخی علمای نزدیک به این جریان فکری تا آنجا پیش رفته اند که شرکت در آن را از نظر شرعی حرام دانسته اند.

    این نخستین انتخابات از زمان انحلا

    Ver video "برگزاری دومین روز از مرحله نخست انتخابات پارلمانی مصر"

  • سیپراس: اگر نتیجه همه پرسی نه باشد با بروکسل به توافق می رسیم

    دو روز مانده به همه پرسی بحث برانگیز یونان در زمینه شرایط پیشنهادی وام دهندگان برای ادامه کمک مالی، الکسیس سیپراس، نخست وزیر می گوید پاسخ نه به این همه پرسی به او کمک می کند تا در مذاکره با شرکای اروپایی قوی تر ظاهر شود.

    او گفت: «اگر پاسخ آری باشد، بانکها به لطف توافقی که صورت خواهد گرفت گشوده می شوند. گرچه این اتفاق قابل دوام نیست اما این تصمیم مردم یونان است و فارغ از اینکه بر اساس ترس، فشار و یا انتخاب گرفته شده باشد قابل احترام است. اگر پاسخ نه باشد اطمینان می دهم که فردای آن روز در بروکسل خواهم بود و توافقی به امضا خواهد رسید.»

    او همچنین افزود که مخالفت با یکی از برنامه های مالی منطقه مالی یورو به معنای مخالفت با ارزشهای اتحادیه اروپا و واحد پولی یورو نیست.

    در همین حال یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی یونان گفته است که در صورتی که یونانی ها با شرایط اروپا موافق باشند از مقام خود استعفا خواهد کرد.

    به نظر می رسد اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول با هدف تاثیر گذاری بر نتیجه همه پرسی آخرین شگردها را به کار می گیرند تا آتن را تحت فشار قرار دهند.

    صندوق بین المللی پول در گزا

    Ver video "سیپراس: اگر نتیجه همه پرسی نه باشد با بروکسل به توافق می رسیم"

  • هواپیمای خورشیدی ناگزیر به فرود در «سرزمین آفتابِ تابان» شد

    هواپیمای خورشیدی ناگزیر به فرود در سرزمین آفتابِ تابان شد

    هواپیمای «سولار ایمپالس دو» که هدفِ پرواز به دور دنیا بدون مصرف سوخت را دنبال می کند، روز دوشنبه ناگزیر شد به سبب شرایط بد جوی، در شهرِ «ناگویا» ی ژاپن فرود بیاید.

    مدیر این پروژه که خود یکی از دو خلبان این هواپیما نیز هست می گوید:«این یکی از آن لحظه های عجیب زندگی است که آدم حالی بین سرخوشی و ناامیدی پیدا می کند. سرخوشی، برای اینکه پرواز بسیار عالی پیش رفته است، چرا که این طولانی ترین پرواز یک هواپیمای خورشیدی در طول شب است. از طرف دیگر موقعیت فرود در هاوایی به خاطر شرایطِ بد جوی از بین رفت. این تأخیری است که باعث ناامیدی می شود، اما در حالِ حاضر همه از عملکردِ هواپیما بی نهایت خوشحال اند.»

    این هواپیما که مرکز کنترل پرواز آن در کشور «موناکو» واقع است، یک پرواز دوازده گامی را آغاز کرده و در میانه سفر خود از شهر «نانجینگ» در چین رهسپارِ هاوایی در آمریکا بود که به دلیل شرایط بد آب و هوایی در مقصد ناگزیر شد در فرودگاهی در مرکز ژاپن فرود بیایید. این گامِ پروازی بلندترین و خطیرترین گامِ این سفر به شمار می رفت.

    این هواپیما که س

    Ver video "هواپیمای خورشیدی ناگزیر به فرود در «سرزمین آفتابِ تابان» شد"

  • پیام و خواست شهروندان یونان از وام دهندگان

    نظرسنجی ها حاکی است احتمال خروج از حوزه پولی یورو یونانی ها را به واهمه می اندازد. آنها می دانند که تنها راه ماندن در این حوزه اجرای اصلاحات اقتصادی سختگیرانه است.

    با توجه به این واقعیت، پیام یونانی ها به وام دهندگان چیست و از آنها چه می خواهند؟ یک شهروند یونان می گوید: «در جاهایی حق با وام دهندگان است، چرا که تمام حقیقت را به آنها نگفتیم، گفتیم که اقداماتی را انجام می دهیم اما ندادیم.»

    دیگری می گوید: «پیام من به وام دهندگان این است؛ شرایط اقتصادی سال ۱۹۵۳ میلادی آلمان را، اگر خاطره ام درست یاری ام می کند، به خاطر آورید که از ۷۰ تا ۸۰ درصد بدهی های آلمان چشم پوشی شد.»

    و زنی یونانی می گوید: «می خواهم به وام دهندگان بگویم، با طمانینه به یونان و شرایط فعلی آن نگاه کنید، وضعیت زندگی ما حقیقا خوب نیست. متاسفم، اما آنها خون ما را می خواهند.»

    حدود ۱۲ درصد یونانی ها می خواهند به دراخما، واحد پول سابق خود بازگردند، ۸۴ درصد یونانی ها اما می خواهند پول رایج شان همچنان یورو باشد.

    اکیس تاتیسیس، خبرنگار یورونیوز از آتن می گوید: «نظرسنجی ها حاکیست اکثر قریب به اتفاق یونانی ها خواهان باقی

    Ver video "پیام و خواست شهروندان یونان از وام دهندگان"

  • پیشنهاد مدیریت ایرفرانس برای توقف اعتصابات رد شد

    سندیکای خلبانان و کارکنان شرکت هواپیمایی ایرفرانس پیشنهاد مدیریت این شرکت برای متوقف کردن اعتصاب را رد کرد.

    پیش از این الکساندر دو ژونیاک، مدیرعامل ایرفرانس به نمایندگان سندیکاها از برنامه این شرکت برای به حالت تعلیق درآوردن پروژه توسعه «ترانساویا» شاخه ارزانقیمت ایرفرانس در اروپا تا ماه دسامبر سال جاری میلادی خبر داده بود.

    مدیریت ایرفرانس پیشنهاد مذکور را آخرین راه حل پیشنهادی به سندیکاها برای خروج از بحران اعتصاب که از هفته پیش آغاز شده عنوان کرده بود.

    سندیکاهای کارکنان ایرفرانس اعتقاد دارند پروژه گسترش ترانساویا، شرایط و موقعیت کاری آنها را به خطر می اندازد.

    Ver video "پیشنهاد مدیریت ایرفرانس برای توقف اعتصابات رد شد"

  • راه برای آغاز مذاکرات کمکهای مالی به یونان هموار می شود

    بدنبال رای مثبت پارلمان یونان به طرح کمکهای مالی به این کشور، کمیسیون اروپا ضمن اظهار رضایت از این اقدام، گفته است یونان شرایط آغاز مذاکرات مربوطه را مراعات کرده است.

    سخنگوی کمیسیون گفت: “مقامات یونان نخستین بخش طرح چهارگانه توافق شده در کنفرانس سران منطقه یورو را بموقع از مرحله قانونی گذرانده اند.”

    در این میان، وزرای دارایی منطقه یورو علی الاصول با اعطای یک وام انتقالی هفت میلیارد یورویی به یونان موافقت کرده و گفته اند جزئیات فنی آن تحت مذاکره است. یونان با شدیدترین اقدامات ریاضتی در تاریخ اتحادیه اروپا موافقت کرده است.

    Ver video "راه برای آغاز مذاکرات کمکهای مالی به یونان هموار می شود"

  • دفاع از حقوق زنان؛ هدف اصلی سفر آنجلینا جولی به میانمار

    آنجلینا جولی به میانمار رفته است تا در کنار برنده جایزه صلح نوبل، آنگ سان سوچی، از حقوق زنان در این کشور دفاع کند.

    ستاره هالیوود از چهارشنبه گذشته به میانمار رفته است. او ابتدا با زنان روهینگیا، اقلیت مسلمان سرکوب شده میانمار دیدار کرد و سپس به حومه رانگون رفت تا با زنان کارگر در کارگاههای تولیدی پوشاک دیدار کرده و با شرایط سخت کاری آنها آشنا شود.

    آنجلیناه جولی در سفرش به میانمار سرکوب شدن اقلیت روهینگیا را محکوم کرد و از مقامات این کشور درخواست کرد تا تدابیر ویژه ای برای این بحران انسانی اتخاذ کنند.

    Ver video "دفاع از حقوق زنان؛ هدف اصلی سفر آنجلینا جولی به میانمار"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.