Videos relacionados con صدر

Informaciona

Comparte y descubre información

  • یورش هواداران مقتدا صدر به منطقه سبز بغداد

  • محافظه کاران در صدر پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا

    انتخابات پارلمانی بریتانیا روز پنجشنبه برپا شد و نتایج آن تا بعد از ظهر امروز اعلام می شود. در این انتخابات دو حزب محافظه کار به رهبری دیوید کامرون، نخست وزیر کنونی و حزب کارگر به رهبری اد میلیبند رقابتی سخت و شانه به شانه ای را پشت سرگذاشتند.

    پیش بینی اعلام شده، پس از پایان مهلت رای گیری حاکی است که حزب محافظه کار بیشترین آرا را در این انتخابات به دست آورده با این همه قادر به کسب رای اکثریت مطلق نیست. بر این اساس دولت آینده بریتانیا، دولتی ائتلافی خواهد بود.

    علاوه بر دو حزب کارگر و محافظه کار، احزاب لیبرال دموکرات به رهبری نیک کلگ و استقلال بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ نیز در کنار احزاب ملی گرای اسکاتلند، سبز، احترام، شین فین، دموکراتیک وحدت طلب از ایرلند شمالی، ائتلاف سوسیالیست ها و اتحادیه های کارگری، سوسیال دموکراتیک و کارگر،ائتلاف ایرلند شمالی و حزب ولز در این رقابت سیاسی به منظور کسب کرسی های پارلمان شرکت کرده اند.

    Ver video "محافظه کاران در صدر پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا"

  • مقتدی صدر برای تحصن وارد منطقه سبز بغداد شد

    مقتدی صدر، روحانی شیعه عراق پس از پایان ضرب العجلی که برای دولت در جهت ترمیم کابینه اش تعیین کرده بود برای تحصن وارد منطقه سبز در بغداد شد.
    او پیشتر از حیدرالعبادی، نخست وزیر عراق خواسته بود تا کابینه دولت را در جهت تشکیل یک دولت تکنوکرات ترمیم کرده و سیاستهایی برای مبارزه با فساد در پیش گیرد.

    تعداد زیادی از هواداران مقتدی صدر از حدود 10 روز پیش در اطراف دیوارهای منطقه سبز تحصن کرده اند.
    وی خطاب به آنها گفت: «نماینده همه شما عزیرانی که با من تحصن کرده اید. به خواست خودم و با گروهی از همراهانم وارد منطقه سبز می شوم. در اینجا تحصن می کنم و شما نیز در اطراف این منطقه تحصن کنید. نباید از آنجا حرکت کنید.»

    منطقه سبز امنیتی بغداد ، منطقه ای در دو سوی دجله است که نهادهای مهم حکومتی از جمله پارلمان، ساختمان نخست وزیری و سفارت خانه های آمریکا و انگلیس در آن قرار دارند.

    Ver video "مقتدی صدر برای تحصن وارد منطقه سبز بغداد شد"

  • دیدار صدر اعظم آلمان با رهبران چین در پکن

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان برای دیدار با مقامهای چین وارد پکن شد. محور اصلی این سفر گفتگوهای اقتصادی است و انتظار می رود که هیاتهای اقتصادی دو طرف قراردادهایی را امضا کنند.

    روز پنجشنبه در حضور رهبران دو کشور، قرارداد تاسیس یک شرکت مشترک چینی آلمانی در زمینه تجارت ارز بسته شد.

    علاوه بر این، قرارداد فروش سی فروند هواپیمای اروپایی ایرباس ای-۳۳۰ به خطوط هوایی چین امضا شد.

    خانم مرکل همچنین با لی که چیانگ، نخست وزیر چین دیدار کرد. این دو در گفتگوهای خود تاکید کردند که باید در سوریه به دنبال راه حل سیاسی بود. چین بارها مخالفت خود را با استفاده از نیروهای نظامی برای حل بحران سوریه ابراز کرده است.

    آلمان بزرگترین شریک تجاری چین در اتحادیه اروپا و مهم ترین صادرکننده فناوری از اروپا به این کشور است. از طرفی بعد از آمریکا چین دومین شریک تجاری غیراروپایی آلمان محسوب می شود.

    Ver video "دیدار صدر اعظم آلمان با رهبران چین در پکن"

  • اولین دیدار رسمی نخست وزیر فرانسه با صدر اعظم آلمان

    مانوئل والس، نخست وزیر فرانسه روز دوشنبه در برلین با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان دیدار کرد.

    بحث و تبادل نظر درباره وضعیت اقتصادی در حوزه پولی یورو محور اصلی گفتگو بین طرفین را تشکیل داده است.

    صدراعظم آلمان ضمن تاکید بر حمایت برلین از دولت فرانسه، تدابیر اقتصادی این دولت برای فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی را بسیار بلندپروازانه توصیف کرد.

    آنگلا مرکل گفت: «مانوئل والس برنامه اصلاحات اقتصادی فرانسه را برای من تشریح کرد. این برنامه شامل تدابیر قابل توجهی است که فرانسه آنها را اجرا خواهد کرد. با توجه به آنچه که من می دانم، این برنامه مربوط به بخشهای مهمی می شود که در نهایت منجر به رقابتی شدن شرکتهای فرانسوی خواهد شد.»

    نخست وزیر فرانسه اولین سفر رسمی خود به آلمان و دیدار با صدر اعظم این کشور را تجربه کرد.

    مانوئل والس در کنفرانس خبری که به همین مناسبت برگزار شد گفت: «می خواهم به آلمانی ها این موضوع را بگویم که ما اصلاحات اقتصادی را به مرحله اجرا درخواهیم آورد زیرا پیش از هر چیز منافع فرانسه مطرح است. فرانسه برای خود و اروپا اصلاحات اقتصادی اعمال خواهد کرد.»

    دولت فرانسه نسبت به رسیدن به اهداف بودجه ای از پیش تعیین شده کمیسیون اروپا مشکلاتی دارد. این کشور باید میزان کسری بودجه خود را تا سال ۲۰۱۵ به مرز سه درصد برساند. با وجود این دومین قدرت اقتصادی حوزه پولی یورو برای رسیدن به این مهم از مقامات کمیسیون اروپا تقاضای دو سال مهلت اضافی کرده است.

    Ver video "اولین دیدار رسمی نخست وزیر فرانسه با صدر اعظم آلمان"

  • داعش مسئولیت انفجار خونین در شهرک صدر بغداد را پذیرفت

    انفجاری مهیب در یک بازار شلوغ در محله شیعه نشین شهرک صدر بغداد در صبح پنجشنبه حداقل ۷۶ کشته و دویست زخمی بر جا گذاشت.

    بنا به گفته منابع امنیتی عراق، عاملان این حمله یک کامیون یخچال دار مملو از مواد منفجره را در بازار جمیله که بازار تره بار شهرک صدر است قرار داده بوده اند.

    گروه موسوم به دولت اسلامی، داعش، مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت و اعلام کرد «ارتش و شبه نظامیان عراق» را هدف گرفته است.

    این گروه هر از چندگاه در حملات مشابهی بمبگذاران انتحاری را روانه بغداد و اجتماعات شیعیان عراق می کند.

    تعدادی از عراقی هایی که عزیزانشان را در این انفجار از دست داده اند با تجمع در محل انفجار نام عزیزان قربانی خود را می بردند و برخی دیگر از آنان دولت عراق را نفرین می کردند.

    Ver video "داعش مسئولیت انفجار خونین در شهرک صدر بغداد را پذیرفت"

  • یک کمدین در صدر برندگان دور اول انتخابات ریاست جمهوری گواتمالا

    جیمی مورالس که یک بازیگر کمدی و مجری محبوب تلویزیون است، با کسب ۲۴ درصد آرا به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری گواتمالا راه یافت. او موفق نشد حد نصاب لازم ۵۰ درصد برای انتخاب مستقیم در دور اول را به دست آورد. در دور دوم انتخابات که در روز ۲۵ اکتبر برگزار می شود، او احتمالا باید با ساندرا تورس رقابت کند که همسر یکی از رؤسای جمهور پیشین گواتمالاست.

    در عین حال تا پیش از اعلام نتایج قطعی، ممکن است نامزد سوم یعنی مانوئل بالدیزون، از خانم تورس پیشی بگیرد.

    جیمی مورالس از حزب راستگرای جبهه ملی همگرایی (FCN-Nacion) است و پیشینه سیاسی ندارد. خانم تورس ۵۹ ساله از سوی سوسیال دموکراتها حمایت می شود و آقای بالدیزون یک سرمایه دار ۴۵ ساله است.

    انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه در حالی در گواتمالا برگزار شد که این کشور در بحران سیاسی عمیقی به سر می برد و رئیس جمهور آن، اوتو پرز مولینا به اتهام فساد مالی و اداری در بازداشت است.

    Ver video "یک کمدین در صدر برندگان دور اول انتخابات ریاست جمهوری گواتمالا"

  • رد درخواست صدر اعظم پیشین آلمان برای جلوگیری از انتشار کتاب خاطراتش

    دادگاهی در آلمان درخواست هلموت کهل را برای جلوگیری از انتشار کتاب خاطرات جنجالی این صدر اعظم پیشین این کشور را رد کرد.

    در این کتاب که «پروتوکل های کهل» نام دارد و برگرفته شده از مصاحبه های وی است، او همچنین میراث بجای مانده از میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق را «میراثی می خواند فراموش شدنی» .

    وی همچنین درباره آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز گفته است که «قادر نبوده است با کارد و چنگال غذا بخورد.»

    همزمان خاطرات وی در قالب کتابی دیگر که قبلا با عنوان «از سقوط دیوار برلین تا اتحاد مجدد آلمان» به چاپ رسیده بود با محتوایی تکمیلی دوباره منتشر و در نمایشگاه کتاب فرانکفورت عرضه شده است.

    آقای کهل 84 ساله آن را کتابی خواند که در آن حقیقت وقایع و رویدادها همانگونه که بوده اند به رشته تحریر در آمده است.

    Ver video "رد درخواست صدر اعظم پیشین آلمان برای جلوگیری از انتشار کتاب خاطراتش"

  • در آستانۀ روز سرنوشت ساز، صدر اعظم اتریش به یونان می رود

    ورنر فیمن، صدراعظم اتریش برای دیدار با الکسی سیپراس، نخست وزیر یونان روز چهارشنبه به آتن می رود. وی در این دیدار قرار است در مورد برنامه های پیشنهاد شده از سوی یونان در مذاکرات با طلبکاران با مقامات این کشور گفت و گو کند. صدر اعظم اتریش پیش از این با جانبداری از مواضع یونان، پیشنهاد کرده بود زمان بازپرداخت بدهی های یونان را بیشتر کنند.

    ورنر فیمن در این باره گفت: «من از اقدامات ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا برای رسیدن به یک توافق حمایت می کنم و درخواست می کنم به شرایط یونان نیز توجه شود. ما به یک برنامۀ بلند مدت نیاز و مرتبط با وضعیت موجود نیاز داریم. – من برای این برنامه، پنج سال را پیشنهاد می کنم – این برنامۀ بلند مدت می تواند به آنهایی که می خواهند در یونان سرمایه گذاری کنند این اطمینان را بدهد که پول هایشان را در کشوری سرمایه گذاری می کنند که تا مثلا سال بعد در منطقۀ یورو ثابت خواهد ماند و یورو خواهند داشت.»

    همزمان و در حالیکه قرار است روز پنجشنبه، آخرین جلسۀ نشست میان یونان و یوروگروپ بر سر بدهی های این کشور برگزار شود، نخست وزیر این کشور گفت طلبکاران به دنبال«تحقیر کردن»

    Ver video "در آستانۀ روز سرنوشت ساز، صدر اعظم اتریش به یونان می رود"

  • حامیان مقتدی صدر با یورش به منطقه سبز بغداد وارد پارلمان شدند

    صدها تن از حامیان متقدی صدر روحانی شیعه عراقی روز شنبه با نادیده گرفتن مقررات امنیتی به منطقه سبز بغداد یورش برده و وارد پارلمان شدند.

    پارلمان عراق در جلسه روز شنبه موفق به رای گیری درباره اصلاحات اساسی در دولت نشد و همین موضوع معترضان را خشمگین کرد.

    معترضان که در خارج از ساختمان های دولتی و سفارتخانه های خارجی جمع شده بودند از روی پل رودخانه دجله عبور کردند و با اشاره به نمایندگان که در حال ترک پارلمان بودند٬ آنها را بزدلان فراری لقب دادند.

    Pro Sadr protesters stormed #Baghdad green zone and #Iraq parliament . pic.twitter.com/mWsk5jkfPC— Lutfi Abu Aun (@lutfiabuaun) 30 avril 2016


    یک نگهبان در ایست بازرسی ورودی منطقه سبز گفته است که معترضان قبل از ورود بازرسی نشده اند. تصاویر منتشر شده معترضان را در حال تکان دادن پرچم عراق نشان می داند که کلمه «صلح آمیز» را احتمالا در اشاره به اعتراضشان فریاد می زدند.

    مقتدی صدر رهبر معترضان از آنها خواسته بود که به دولت فشار بیاورند تا اصلاحات لازم را انجام دهد.

    Ver video "حامیان مقتدی صدر با یورش به منطقه سبز بغداد وارد پارلمان شدند"

  • ترانه «فانک بالای شهر» مارک رانسون را تا صدر جدول ترانه های پرفروش بالا برد

    ترانه ای از مارک رانسون، بالاخره نظرها را به خود جلب کرده است. تک ترانه «فانک بالای شهر» (Uptown Funk) ساخته این تهییه کننده و گیتاریست ۳۹ ساله بریتانییایی، درصدر جدول ترانه های پرفروش در بریتانیا قرار گرفته، در کانادا دوم است و در ایالات متحده هم در بین ۱۰۰ ترانه بیلبورد، جایگاه سوم را کسب کرده است.

    پیش از این، آهنگهای رانسون که بعنوان تهییه کننده با هنرمندان مشهوری چون ایمی واینهاوس، لیلی آلن و کریستینا آگیلرا و آدل همکاری کرده بود، با استقبال روبرو نشده بود.

    رانسون در آهنگ «فانک بالای شهر» با برونو مارس کار کرده است. وی می گوید: «هیچگاه آهنگهایی که نوشته بودم، این قدر موفق نبودند. می دانم که برونو در موفقیت این آهنگهای جدید نقش بزرگی داشته است. حتی اگر این ترانه ها خوب هم نباشند، وقتی اسم برونو مارس رویشان باشد، حتما توجه را جلب می کند.»

    رانسون قرار است آلبوم جدیدی به نام «نمایش ویژه بالای شهر» (Uptown Special) روانه بازار کند. و ترانه «فانک بالای شهر» هم در این آلبوم گنجانده خواهد شد. وی برای نوشتن شعر ترانه های این آلبوم جدید با مایکل شیبان، داستان نویس همکاری کرده است. در آغاز این همکاری ساده نبوده است. اما خود وی می گوید که بعد از اینکه جف باسکر، تهیه کننده دیگر این آلبوم، وارد معرکه شده است، کیفیت کار بهتر تغییر کرده و بهتر شده است.

    ترانه پرفروش «فانک بالای شهر» هم اکنون به بازار عرضه شده است. آلبوم رانسون هم در ۲۵ ژانویه سال جاری در بریتانیا و در۱۳ ژانویه در ایالات متحده آمریکا روانه بازار خواهد شد.

    Ver video "ترانه «فانک بالای شهر» مارک رانسون را تا صدر جدول ترانه های پرفروش بالا برد"

  • حضور ملکه بریتانیا در دانشگاه صنعتی برلین

    روز چهارشنبه، ملکه الیزابت همراه با یوآخیم گواک، رییس جمهوری آلمان در مراسمی در دانشگاه صنعتی برلین شرکت جست.

    در این مراسم، ملکه بریتانیا مورد استقبال آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان قرار گرفت.

    Ver video "حضور ملکه بریتانیا در دانشگاه صنعتی برلین"

  • آنگلا مرکل در مسکو با ولادیمیر پوتین دیدار کرد

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز یک شنبه برای دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه وارد مسکو شد.
    صدر اعظم آلمان در بدو ورود به مسکو بر سر بنای یادبود سرباز گمنام در مسکو حاضر شد و بمناسبت هفتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم، با تقدیم گل نسبت به قربانیان این جنگ ادای احترام کرد.

    همچنین در بعد از ظهر روز یک شنبه، رهبران آلمان و روسیه در کنفرانسی مطبوعاتی در مسکو حاضر شدند و به برخی سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

    تجربه جنگ جهانی دوم، بحران اوکراین، الحاق کریمه به روسیه و مسئله نقض قوانین بین المللی از موضوعاتی بود که در این کنفرانس مطبوعاتی مورد توجه رهبران آلمان و روسیه قرار گرفت.

    Ver video "آنگلا مرکل در مسکو با ولادیمیر پوتین دیدار کرد"

  • انتقادها از سیاست های مهاجرپذیری آنگلا مرکل افزایش یافته است

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هدف انتقاد از سوی احزاب مخالف و موافق در این کشور قرار گرفته است. این انتقادها که در پی افزایش ورود مهاجران به این کشور شدت گرفته، صدر اعظم آلمان را واداشته است تا از اتحادیۀ اروپا بخواهد برای بحث در مورد تقسیم پناهجویان در کشورهای عضو این اتحادیه نشست فوق العاده ای را تشکیل دهد.

    برخی از ایالات آلمان نظیر باواریا و برخی از احزاب محافظه کار این کشور تصمیم آنگلا مرکل مبنی بر پذیرش پناهجویان بیشتر را مورد انتقاد قرار داده اند.

    صدر اعظم آلمان در همین رابطه در یک کنفرانس خبری گفت: «مسالۀ مهم، سازماندهی یکپارچه و هماهنگ برای رسیدگی به این تعداد گسترده از پناهجویان است. دولت فدرال با هماهنگی با دولتهای محلی این مهاجران را در مناطق مختلف بر اساس معیارهایی که توسط همه پذیرفته شده، توزیع خواهد کرد.»

    از جملۀ این معیارها برای تقسیم این پناهجویان در شهرها و ایالات مختلف آلمان می توان به تعداد ساکنان، تعداد بیکاران و اردوگاهها یا مسکن در هر منطقه اشاره کرد.

    همزمان با افزایش تعداد پناهجویان در آلمان، نگرانی ها از تامین امنیت در شهرهای این کشور نیز افزایش یافته است.

    Ver video "انتقادها از سیاست های مهاجرپذیری آنگلا مرکل افزایش یافته است"

  • احتمال انتخاب مجدد مرکل برای ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان

    کنگره حزب راستگرای اتحاد دموکرات مسیحی آلمان موسوم به “س د او“، برای انتخاب تنها نامزد رهبر این حزب یعنی آنگلا مرکل، صدر اعظم کنونی آلمان، در شهر کلن این کشور در حال برگزاری است.

    پیش بینی می شود که خانم مرکل 60 ساله که از محبوبیت بالایی در میان اعضای حزبش برخوردار است با کسب بالای آراء، برای هشتمین بار و به مدت دو سال رهبری حزبش را بر عهده گیرد.

    اگر خانم مرکل موفق به کسب کل آراء حزب شود، دومین صدر اعظم آلمان خواهد بود که بعد از کنراد آدناور، توانسته چنین آراء بالایی را کسب کند.

    حزب “س د او 311 “ کرسی از 631 کرسی پارلمان آلمان موسوم به بوندستاگ را داراست.

    این میزان برای حزب مخالف سوسیال دموکرات 193 کرسی است.

    Ver video "احتمال انتخاب مجدد مرکل برای ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان"

  • ادعای همکاری دولت مرکل با آمریکا برای جاسوسی در مورد فرانسه و شرکتهای اروپایی

    رسانه های آلمان ادعا می کنند که دولت آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان از اقدامات ایالات متحده آمریکا برای جاسوسی در مورد فرانسه و شرکت های اروپایی از سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون مطلع بوده است.

    دادستان آلمان اعلام کرد تحقیقاتی را در رابطه با ادعاهایی آغاز کرده که نشان می دهد دستگاه اطلاعاتی فدرال آلمان “بی ان دی” نیز با آژانس امنیت ملی آمریکا در این زمینه همکاری داشته است و صدر اعظم آلمان از این همکاری آگاه بوده است.

    در بخشی از این ادعا ها مطرح شده که “بی ان دی” روی حدود ۴۰ هزار هدف از جمله شرکت های دفاعی اروپایی و مقام های فرانسوی جاسوسی کرده است.

    یان فیلیپ آلبریت، عضو حزب سبزهای آلمان می گوید: « درست در زمانی که موضوع افشاگری های اسنودن در صدر اخبار بود، آنگلا مرکل گفت که جاسوسی برای کشورهای دوست درست نیست. با این حساب باید گفت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا جزو دوستان آلمان به شمار نمی روند یا شاید بتوان گفت که او نمی دانسته چه می گوید. او حرفهای خود را نیز جدی نگرفته و به اعتقاد من این نکته مشترک در رابطه با تمام رهبران کشورها است.»

    خانم مرکل اعلام کرده که برای روشن شدن این موضوع در این

    Ver video "ادعای همکاری دولت مرکل با آمریکا برای جاسوسی در مورد فرانسه و شرکتهای اروپایی"

  • سیپراس در بروکسل؛ ابهام در برگزاری مذاکرات

    آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان روز چهارشنبه در حالی وارد بروکسل شد که برگزاری مذاکرات در هاله ای از ابهام قرار دارد.

    او امیدوار است که در حاشیه اجلاس اتحادیه اروپا و جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب (سلاک) که روز چهارشنبه در بروکسل در حال برگزاری است بتواند درباره وضعیت بحرانی یونان و پیشنهادهای جدید این کشور با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان ، فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه و رئیس کمیسیون اروپا دیدار کند.

    با این حال منابع نزدیک به مذاکرات می گویند که رئیس جمهوری فرانسه و ژان کلود یونکر رئیس کمیسیون اروپا برنامه ای برای این ملاقات ندارند و هنوز مشخص نیست که صدر اعظم آلمان نیز برنامه ای برای این دیدار داشته باشد.

    یونان پیشنهادهای جدیدی برای حل بحران این کشور به بستانکاران بین المللی ارائه کرده اما سخنگوی کمیسیون اروپا گفته است که این پیشنهادها کافی نیست.

    Ver video "سیپراس در بروکسل؛ ابهام در برگزاری مذاکرات"

  • مرکل در ژاپن: تاریخ را در مقابل خود ببینید

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، در اولین سفر خود به ژاپن، با اشاره به اختلافات تاریخی این کشور و همسایگانش، از ژاپن خواست که تاریخ را در مقابل خود ببیند.

    روابط ژاپن، چین و کره در آستانه هفتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم و خاطره اشغال بخشی از چین توسط نیروهای ژاپنی و همچنین استعمار شبه جزیره کره توسط این کشور در فاصله سالهای 1910 تا 1945 میلادی، همچنان تنش آلود است.

    خانم مرکل با بیان اینکه به ژاپن نیامده تا آنها را نصیحت کند و یا به این کشور بگوید که چه باید بکنند، گفت: “من فقط می توانم راجع به آنچه که آلمان انجام داد صحبت کنم. پس از جنگ جهانی دوم ما بارها بحثهای بسیار مشکلی در مورد چگونگی کنار آمدن با گذشته داشتیم.”

    صدر اعظم آلمان در این دیدار از موزه علوم و نوآوری توکیو نیز بازدید کرد.

    چگونگی مقابله با تروریسم و تغییرات آب و هوایی نیز از دیگر موضوعات بحث میان مقامات ژاپن و آلمان بود.

    Ver video "مرکل در ژاپن: تاریخ را در مقابل خود ببینید"

  • تظاهرات ضد آمریکایی در بغداد، پیشنهاد کری به ایران در مقابله با "دولت اسلامی"

    صدها تن از شیعیان طرفدار مقتدی صدر، روحانی بانفوذ عراقی، با تظاهرات در بغداد، دخالتهای آمریکا در امور داخلی کشورشان را محکوم کردند.

    پیشتر مقتدی صدر طی بیانیه ای گفته بود که او با “اشغالگران” در مبارزه با “دولت اسلامی” همکاری نخواهد کرد.

    همزمان جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، گفت که ایران هم می تواند در مبارزه علیه گروه جهادی “دولت اسلامی” نقش داشته باشد.

    البته آقای کری در این باره توضیحات مشخصی نداد.

    وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرده بود که تهران و واشنگتن در حاشیه مذاکرات گروه پنج به علاوه یک بر سر برنامه اتمی این کشور، مذاکراتی را نیز با مقامات ایرانی درباره مقابله با “دولت اسلامی” داشته اند.

    آمریکا همچنین از موضع فرانسه به عنوان اولین کشوری که به ائتلاف برخی کشورهای غربی و عربی علیه این گروه جهادی پیوست، قدردانی کرد.

    نیروی هوایی فرانسه در اولین عملیات نظامی خود علیه “دولت اسلامی” یک انبار تجهیزات نظامی این گروه را در روز جمعه در شمال شرق عراق هدف حمله قرار داد.

    Ver video "تظاهرات ضد آمریکایی در بغداد، پیشنهاد کری به ایران در مقابله با "دولت اسلامی""

  • تروریست معروف یونانی در حومه آتن دستگیر شد

    خبر کوتاه

    پلیس یونان روز شنبه، یکی از اعضای گروه تروریستی «۱۷ نوامبر» را که از سال پیش در صدر فهرست افراد تحت تعقیب در این کشور بود، دستگیر کرد.

    بنا به رسانه های یونان، کریستودولوس کسیروس، در شرق آتن توسط پلیس ضدتروریسم به دام افتاده است.

    در ژانویه سال گذشته میلادی، او پس از چند روز مرخصی به زندان کوریدالوس برنگشت و از آن پس فراری بود.

    وزارت کشور یونان دستگیری آقای کسیروس را تایید کرده است.

    Ver video "تروریست معروف یونانی در حومه آتن دستگیر شد"

  • رویکرد متفاوت ولادیمیر پوتین و آنگلا مرکل در مورد بحران شرق اوکراین

    ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در سخنرانی که به مناسبت سال نوی میلادی ایراد کرد، رویدادهای سال ۲۰۱۴ در ارتباط با اوکراین و بویژه منضم کردن کریمه به روسیه را مورد اشاره قرار داد.

    رئیس جمهوری روسیه گفت: “عشق برای سرزمین مادری یکی از قوی ترین و نشاط بخش ترین احساس هاست. این عشق در حمایت برادرانه از مردم کریمه و سواستوپول، زمانی که قاطعانه برای بازگشت به وطن تصمیم گرفتند خودش را نشان داد. این رویداد برای همیشه به عنوان رویدادی مهم در تاریخ معاصر میهن ما باقی خواهد ماند.”

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نیز طی سخنانی به امنیت اروپا و بحران شرق اوکراین اشاره کرد اما با رویکردی متفاوت.

    صدر اعظم آلمان درباره نگرانی اروپا از عملکرد روسیه در ارتباط با اوکراین گفت: “تردیدی نیست که ما خواهان امنیت در اروپا به همراه روسیه هستیم و نه علیه روسیه. اما به همین ترتیب تردیدی در این واقعیت نیز نیست که ما در اروپا نمی توانیم و نمی خواهیم قدرتی را بپذیریم که که حق داشته باشد قوانین بین المللی را نقض کند.”

    قبل از انقلاب فوریه ۲۰۱۴ در اوکراین، دو کشور آلمان و روسیه از روابط خوب و همکاری های گسترده ای برخوردار بودند.

    Ver video "رویکرد متفاوت ولادیمیر پوتین و آنگلا مرکل در مورد بحران شرق اوکراین"

  • واکنش تند آنگلا مرکل علیه مهاجرستیزی و نژادپرستی در آلمان

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در واکنش به آتش زدن عمدی سه محل در نظر گرفته شده برای پناهندگان که پنج شنبه از سوی گروههای نئونازی در نورنبرگ انجام گرفت در جمع هم حزبی های خود در همین شهر سخنرانی کرد.

    صدراعظم آلمان واکنش و تندی به این حرکت مهاجرستیز داشت و گفت: “اینکه عده ای بخواهند و بتوانند خانه پناهندگان و مهاجران را به آتش بکشند غیرقابل تحمل است. هر کسی که به آلمان می آید حق دارد روند قانونی پناهندگی را طی کند. اینجا حکومت قانون است و ما به ا
    ین موضوع افتخار می کنیم.”

    صدر اعظم آلمان در حالی سخنانی علیه نژادپرستی و مهاجر ستیزی ایراد کرد که در اوائل ماه دسامبر هواداران راست افراطی با برگزاری تظاهرات گسترده دردرسدن خواستار اخراج تمامی مهاجران خصوصا مسلمانان شدند. تظاهراتی علیه مهاجران در آلمانی که یکی از سیاه ترین دورانهای تاریخ نژادپرستی را پشت سر گذاشته است جسارت زیادی می خواهد اما در ماههای اخیر گروههای راست افراطی در شرق آلمان چندین بار موفق شده اند به این بهانه به خیابان بیایند.

    نرخ بیکاری و فقر در شرق آلمان چندین بار نرخ آن در غرب آلمان است.

    Ver video "واکنش تند آنگلا مرکل علیه مهاجرستیزی و نژادپرستی در آلمان"

  • آنگلا مرکل در مسکو از مواضع روسیه در ارتباط با کریمه و شرق اوکراین انتقاد کرد

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز یک شنبه برای دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه وارد مسکو شد.

    صدر اعظم آلمان در بدو ورود به مسکو به همراه ولادیمیر پوتین بر سر بنای یادبود سرباز گمنام در مسکو حاضر شد و بمناسبت هفتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم، با تقدیم گل نسبت به قربانیان این جنگ ادای احترام کرد.

    همچنین در بعد از ظهر روز یک شنبه، رهبران آلمان و روسیه در کنفرانسی مطبوعاتی در مسکو حاضر شدند و به برخی سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

    آنگلا مرکل در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: «از زمان انضمام کریمه به روسیه که نقض قوانین بین المللی بود و همچنین درگیری های نظامی در شرق اوکراین، همکاری میان روسیه و آلمان دچار مشکل جدی شده است بخاطر اینکه این مسئله نقض اصول مشترک نظم صلح آمیز اروپاست.»

    خانم مرکل همچنین در این کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که آتش بس در شرق اوکراین از سوی جدایی طلبان محترم شمرده نشده است، با این حال آقای پوتین نظر دیگری در این ارتباط ابراز کرد.

    ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گفت: «به نظر من، دلایل زیادی وجود دارد که معتقد باشیم علی رغم مشکلاتی که وجود دارد، پیمان مینس

    Ver video "آنگلا مرکل در مسکو از مواضع روسیه در ارتباط با کریمه و شرق اوکراین انتقاد کرد"

  • نشست مونیخ آخرین فرصت برای صلح در اوکراین

    دومین روز از کنفرانس سالانه مونیخ با موضوع اوکراین در حالی برگزار شد که برخی رهبران حاضر در این نشست آن را آخرین شانس برای برقراری صلح در اوکراین عنوان کرده اند.

    فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، روز جمعه و پس از دیدار با رئیس جمهوری روسیه، این مذاکرات را آخرین راه موجود برای حل بحران در شرق اوکراین دانستند و تاکید کردند که بی نتیجه ماندن این تلاش می تواند به معنای آغاز “جنگ” باشد.

    نتیجه نشست چهار ساعته میان رهبران سه کشور در مسکو با توافق بر همکاری روی طرح صلحی به پایان رسید که قرار است روز یکشنبه در گفت و گویی تلفنی با رییس جمهوری اوکراین در میان گذاشته شود.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در دومین روز نشست مونیخ گفت: «ما خواهان اطمینان از امنیت اروپا همراه با روسیه هستیم و نه علیه این کشور. هیچ اطمینانی وجود ندارد که مذاکراتی که همراه با رئیس جمهوری فرانسه در مسکو داشتیم، موفقیت آمیز باشند اما به اعتقاد من این دیدگاه رئیس جمهوری فرانسه کاملا ارزشمند است که این ریسک را پذیرفتیم و این اقدام را انجام دادیم. این همان چیزی است که به مردم بحران زده اوکراین

    Ver video "نشست مونیخ آخرین فرصت برای صلح در اوکراین"

  • آنگلا مرکل از پیوستن کشورهای حوزه بالکان به اتحادیه اروپا استقبال کرد

    در گرماگرم بحران بدهی های یونان، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز چهارشنبه سفر دو روزه خود را به کشورهای حوزه بالکان آغاز کرد.

    او به کشورهای حوزه بالکان اطمینان داد که در پیوستن آنها به اتحادیه اروپا تاخیرهای ساختگی وجود نخواهد داشت.

    خانم مرکل در جریان سفرش نخست وارد تیرانا، پایتخت آلبانی شد. او در دیدار با مقام های این کشور گفت: «منافع ما در عمل به وعده مان است به این معنا که کشورهای غرب بالکان را در چشم انداز پیش روی اروپا می بینیم. چراکه اعتبار ما در ارتباط با این موضوع است.»

    کمک مالی به دولتهای حوزه بالکان در مدیریت مهاجرت، روند پیوستن آنها به اتحادیه اروپا و اقتصاد و انرژی در کانون گفت و گوهای صدر اعظم آلمان و رهبران این کشورها قرار دارد.

    خانم مرکل پس از آلبانی عازم صربستان شد.

    نخست وزیر صربستان که عضویتش در اتحادیه اروپا تحت الشعاع مساله بدهی های یونان قرار گرفته، گفت:«ما در راستای سیاست های اقتصادی و منافع مردم کار می کنیم. باید تدابیر سختی را در پیش بگیریم. برای اینکه راه حل های ساده نتایج خوبی نخواهد داشت. یونان دوست ماست اما تدابیر اقتصادی و مسیر اقتصادی که باید طی

    Ver video "آنگلا مرکل از پیوستن کشورهای حوزه بالکان به اتحادیه اروپا استقبال کرد"

  • آلمان به هر پناهجو ماهیانه تا ۶۷۰ یورو پرداخت می کند

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز پنجشنبه از تخصیص بودجه به دولت های فدرال برای کمک به پناهجویان خبر داد.

    بر این اساس هر یک از دولت های محلی به ازای هر پناهجو ماهانه تا سقف ششصد و هفتاد یورو دریافت خواهند کرد. این مبلغ حدودا به مدت پنج ماه از زمان ورود پناهجو به خاک آلمان تا پایان بررسی تقاضای پناهندگی پرداخت می شود.

    این تصمیم پس از جلسه چند ساعته خانم مرکل با اعضای کابینه و مقامات محلی اعلام شد. به گفته صدر اعظم آلمان همچنین پانصد میلیون یورو جهت ساخت مسکن برای پناهجویان و سیصد و پنجاه میلیون یورو برای پناهجویان صغیر بدون سرپرست اخصاص داده می شود.

    اگرچه هنوز رقم دقیق بودجه لازم برای پناهجویان اعلام نشده اما به نظر می رسد این رقم بین شش تا ده میلیارد یورو باشد. تنها در سه هفته نخست ماه سپتامبر صد و سی پنج هزار پناهجو وارد آلمان شده اند و برآورد می شود که این شمار تا پایان سال جاری میلادی به هشتصد هزار تا یک میلیون نفر برسد. از میان شانزده ایالت آلمان، ایالت بایرن به دلیل همسایگی با اتریش میزبان بیشترین تعداد پناهجوست.

    Ver video "آلمان به هر پناهجو ماهیانه تا ۶۷۰ یورو پرداخت می کند"

  • اختلاف نظر میان مرکل و نخست وزیر مجارستان درباره دموکراسی

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در سفر به مجارستان ضمن دیدار با ویکتور اوربان، نخست وزیر این کشور بر لزوم اجرای دموکراسی همراه با آزادی بیان از سوی دولت تاکید کرد.

    سفر صدر اعظم آلمان به مجارستان دو هفته پیش از سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به این کشور صورت گرفت.

    دموکراسی، درگیری در شرق اوکراین و انرژی و اقتصاد از مهمترین موضوع های مورد بحث میان روسای دو کشور بود.

    نخست وزیر مجارستان در توضیح خود درباره دموکراسی گفت: «به نظر ما هر نوع از دموکراسی لزوما به معنای آزادی نیست و در صورتی که یک نفر به ما بگوید که دموکراسی باید برابر با آزادی باشد این به معنای امتیاز دادن به یک ایدوئولوژی است که ما آن را نمی پذیریم.»

    آنگلا مرکل اما با اشاره جدایی ناپذیر بودن دموکراسی از آزادی گفت: «حزب ما یعنی همان حزبی که من از آن آمده ام، حزب اتحاد دموکرات- مسیحی سه ریشه دارد. مسیحیان سوسیالیست، لیبرال و محافظه کار. بر همین اساس برای معنای کلمه “غیر لیبرال” هیچ ربطی به دموکراسی ندارد.»

    روز دوشنبه گروهی از مخالفان سیساتهای دولت مجارستان در مقابل ساختمان دانشگاه زبان آلمانی در شهر بوداپست، پایتخت ت

    Ver video "اختلاف نظر میان مرکل و نخست وزیر مجارستان درباره دموکراسی"

  • مسکو؛ نتایج نامشخص مذاکرات سه جانبه برای صلح در اوکراین

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه بعد از ساعت های مذاکره عصر روز جمعه مذاکرات با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه برای رسیدن به توافقی درباره صلح پایدار در شرق اوکراین را آغاز کردند.

    این تلاش سه جانبه بعنوان آخرین شانس دستیابی به توافقی برای صلح در اوکراین توصیف می شود با این حال بعد از ساعت ها مذاکره، هنوز خبری از نتایج این گفتگوها منتشر نشده است. برخی دیپلمات های نزدیک به مذاکرات گفته اند که شانس رسیدن به توافق زیاد نیست.

    Ver video "مسکو؛ نتایج نامشخص مذاکرات سه جانبه برای صلح در اوکراین"

  • مرکل و اولاند در دیدار پاریس: تاکید بر رعایت آتش بس در شرق اوکراین

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه روز جمعه در کاخ الیزه در پاریس دیدار کردند. نقض آتش بس و ادامه جنگ در شرق اوکراین، پیشنهاد جدید یونان برای تمدید برنامه کمک مالی منطقه یورو، چگونگی مقابله با گسترش تروریسم در خاورمیانه و آفریقا و دستور کار نشست آینده سران کشورهای گروه ۷ از مسائل مورد بحث در این دیدار بود.

    پس از این دیدار، فرانسوا اولاند در یک کنفرانس خبری مشترک گفت: “تا آنجا که ما می دانیم اگر آتش بس در شرق اوکراین رعایت نشود، خطر های بیشتری بروز خواهد کرد. بنابراین تمام توجه و تلاش ما صرف برقراری هرچه سریعتر آتش بس کامل است. هدف ما نه اعمال تحریم ها بلکه دست یابی به شرایطی است که به صلح در اوکراین بیانجامد.”

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در این کنفرانس خبری در پاسخ به پرسشی درباره باقی ماندن یونان در منطقه یورو گفت: “از زمانی که ما برنامه یونان را در دستور کار داشته ایم، هدف ما و همه کشورهای عضو منطقه پولی یورو این بوده که یونان در این منطقه بماند. مردم یونان در این زمینه فداکاری قابل توجهی کرده اند و این یک موفقیت است.”

    دیدار روز جمعه رهبران فرانسه و آل

    Ver video "مرکل و اولاند در دیدار پاریس: تاکید بر رعایت آتش بس در شرق اوکراین"

  • نخست وزیر ایتالیا: به مذاکرات روسیه و اوکراین امیدوارم

    دیدار روز جمعه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و پترو پوروشنکو رئیس جمهوری اوکران در میلان، که در متن نشست سران اتحادیه اروپا و آسیا در جریان است، دیداری دشوار و با حفظ همه اختلاف نظرهای طرفین توصیف شده، اما انتظار می رود گشایشی برای حل بحران شرق اوکراین حاصل شود.

    دیدار و گفتگوی پوتین و پوروشنکو بر سر میز صبحانه و با حضور رهبران اروپا، از جمله صدر اعظم آلمان، رئیس جمهوری فرانسه و نخست وزیر ایتالیا صورت گرفته است.

    متئو رنتسی، نخست وزیر ایتالیا پس از این دیدار به طنز گفت: “در حقیقت این میز صبحانه ای بود بدون صبحانه، زیرا هیچکس قهوه ایتالیایی ننوشید و هیچکس برای برداشتن شیر، چایی و قهوه صندلی اش را ترک نکرد! اما این نشانه جالبی از ضرورت تداوم بحث بود و من امیدوارم در ساعت های آینده گام هایی به جلو برداریم. اکنون پس از این دیدار در میلان، من خوشبین ترم و امید دارم که می توانیم بسیار جدی تر با هم کار کنیم.”

    گفتگوهای بیشتر

    به گزارش کرملین، قرار است عصر روز جمعه گفتگوهای بیشتری بین رهبران روسیه و اوکراین با حضور صدر اعظم آلمان و رئیس جمهوری فرانسه صورت گیرد.

    گزارشگر یورونیوز در میلان می گوید: “گفتگوهای دو جانبه و چند جانبه در میلان آغاز شده است. در مواضع پوتین و پوروشنکو اختلاف همچنان به چشم می خورد. همه چیز حکایت از آن دارد که این نیز روزی گذرای دیگری برای حل بحران بین روسیه و اوکراین خواهد بود.”

    Ver video "نخست وزیر ایتالیا: به مذاکرات روسیه و اوکراین امیدوارم"

  • بحران مالی یونان؛ دیدار سیپراس، اولاند و مرکل

    آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان در حالی پا به دومین روز اجلاس سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا گذاشت که کشورش در شرایط حساسی قرار دارد. او روز جمعه در یکی از آخرین تلاش هایش با فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان دیدار و تبادل نظر می کند.

    آتن باید چهار روز دیگر مبلغ ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو به صندوق بین المللی پول بپردازد.

    آقای اولاند درباره اهمیت نشست روز شنبه وزرای دارایی کشورهای عضو حوزه پولی یورو گفت: «نشست روز شنبه حیاتی است، زیرا چند روز دیگر زمان بازپرداخت بدهی ها فرا می رسد.»

    برخی از سیاستمداران این نشست را آخرین بخت برای رسیدن به توافق میان یونان و طلبکارانش می دانند.

    Ver video "بحران مالی یونان؛ دیدار سیپراس، اولاند و مرکل"

  • کاتالونیا بر سر دو راهی

    مهلت مبارزات انتخابات محلی منطقه کاتالونیای اسپانیا به پایان رسید. نظرسنجی ها نشان می دهد که احزاب استقلال طلب با اختلاف چشمگیری پیروز این انتخابات خواهند بود. احزابی که وعده داده اند در صورت پیروزی تا سال ۲۰۱۷ کاتالونیا را از اسپانیا مستقل کنند.

    به همین دلیل روز جمعه تعدادی از چهره های سرشناس و رهبران گروههای راستگرای اروپا برای حمایت از یکپارچگی اسپانیا به دعوت ماریانو راخوی، نخست وزیر این کشور و رهبر حزب مردمی در بارسلون حاضر شدند. از جمله این رهبران می توان به نیکولا سارکوزی، رییس جمهوری پیشین فرانسه اشاره کرد. باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز در پیام هایی جداگانه بر حفظ وحدت اسپانیا تاکید کرده اند.

    Ver video "کاتالونیا بر سر دو راهی"

  • ادامه مراسم سالگرد فرو ریختن دیوار برلین با حضور مرکل و شهردار این شهر

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، به همراه شهردار برلین، با گذاشتن گل بر باقی مانده های دیوار این شهر، یاد و خاطره حادثه ای که سر آغاز اتحاد دو آلمان پس از 28 سال جدایی و پایان جنگ سرد بود را در بیست و پنجمین سالگرد فرو ریختن این دیوار گرامی داشتند.

    در این مراسم، خانم مرکل که خود اهل آلمان شرقی سابق است، فرو ریختن دیوار برلین و اتحاد دو آلمان بدون خون ریزی را یک معجزه خواند.

    حدود یک میلیون آلمانی و جهانگرد خارجی برای شرکت در این مراسم که شعار آن “جرات آزادی” است، شرکت کردند.

    این مراسم با رها شدن حدود هفت هزار بادکنک نورانی که در پانزده کیلومتر مسیر دیوار برلین گذاشته شده، به اوج خود خواهد رسید.

    Ver video "ادامه مراسم سالگرد فرو ریختن دیوار برلین با حضور مرکل و شهردار این شهر"

  • فرانسه تا دوسال به اهداف تعیین شده برای کسری بودجه نمی رسد

    دولت فرانسه اعلام کرد که تا دست کم دو سال دیگر قادر نخواهد بود که به اهداف تعیین شده برای کاهش کسری بودجه دست پیدا کند.

    رشد اقتصادی فرانسه در سال جاری میلادی فقط چهار دهم درصد است. در حالی که دولت پیش بینی کرده بود که این رقم به 1.7 درصد برسد.

    وزیر دارایی فرانسه اعلام کرده است که کسری بودجه 4.4 درصد تولید ناخالص داخلی است که 0.2 درصد بیش از کسری بودجه در سال گذشته است.

    میشل ساپین، وزیر دارایی فرانسه می گوید: «نتیجه این استراتژی این است که با رشد اقتصادی و تورم، کاهش کسری بودجه ای که برای سال 2015 پیش بینی کرده ایم به رقم 4.3 درصد تولید ناخالص داخلی محدود می شود. این رقم در سال 2017 از سه درصد تجاوز نخواهد کرد.»

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در حضور نمایندگان پارلمان به کارنامه اقتصادی دولت خود افتخار کرد که توانسته است برای اولین بار در 45 سال گذشته توازن بودجه ای را برقرار کند.

    خانم مرکل با کنایه زدن به کشورهای اروپایی که عملکرد خوبی نداشته اند از جمله فرانسه از آنها خواست که بالاخره به توافق مالی اتحادیه عمل کنند.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان می گوید: «ما شاهدیم که در تعدادی از کشورها از جمله اسپانیا اصلاحات صورت گرفته، در حال تاثیرگذاری هستند. در عین حال ما باید این مساله را کاملا جدی بگیریم که کمیسیون اروپا به درستی هشدار می دهد که تاثیر منفی اصلاحات، بزرگترین ریسک برای اصلاحات اقتصادی است.»

    خانم مرکل نسبت به کشورهایی نگران است که با استفاده ار قرضهای هنگفت تلاش می کنند که اقتصاد خود را رونق ببخشند.

    در این جلسه آنگلا مرکل خواهان وضع تحریمهای اقتصادی بیشتر علیه روسیه شد.

    Ver video "فرانسه تا دوسال به اهداف تعیین شده برای کسری بودجه نمی رسد"

  • فرانکفورت؛ آتش زدن خودروها و درگیری در آستانه افتتاح مقر جدید بانک مرکزی اروپا

    آخرین تصاویر ارسالی از شهر فرانکفورت آلمان، وقوع آتش سوزی و تخریب در گوشه و کنار این شهر و از جمله حمله به شهرداری آن، ساعاتی قبل از افتتاح مقر جدید بانک مرکزی اروپا را نشان می دهد.

    بنابر گزارشها، حدود نه هزار پلیس امنیت مراسم افتتاح ساختمان جدید این بانک را که با حضور آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور و برخی از مقامات اروپایی برگزار خواهد شد بر عهده خواهند داشت.

    ساختمانی که ساخت آن بیش از یک میلیارد یورو هزینه در بر داشته است.

    همزمان پیش بینی می شود حدود ده هزار نفر در مقابل مقر جدید بانک مرکزی اروپا در اعتراض به تدابیر ریاضت اقتصادی تظاهرات کنند.

    گزارشهای دیگری نیز حاکی است که دهها ماشین آبپاش و هلی کوپتر برای مقابله با معترضان پیش بینی شده است.

    Ver video "فرانکفورت؛ آتش زدن خودروها و درگیری در آستانه افتتاح مقر جدید بانک مرکزی اروپا"

  • جرمی کوربین، رهبر جدید حزب کارگر بریتانیا

    جرمی کوربین، از طیف چپ حزب کارگر انگلستان با کسب اکثریت آرا به رهبری این حزب برگزیده شد.

    جرمی کوربین ۶۶ ساله روز شنبه، با بدست آوردن آرای ۵۹.۵ درصد اعضا و هواداران، بر رقبای خود پیشی گرفت.

    نظر سنجی ها در مراحل مقدماتی آقای کوربین را در صدر رقابت با سه کاندیدای دیگر، اندی برنهام، ایوت کوپر و لیز کندال قرار می داد.

    رهبر جدید حزب کارگر پس از پیروزی گفت: « این نتیجه نشان می دهد که حزب ما و جنبش ما پر نشاط، دموکراتیک، متنوع و در عین حال متحد است و عزم خود را برای ساختن جامعه ای بهتر جزم کرده است. چنین امری برای همه ممکن است.»

    پیروزی رهبر جناح چپ، حزب کارگر را در مسیر جدید و غیر قابل پیش بینی قرار می دهد.

    Ver video "جرمی کوربین، رهبر جدید حزب کارگر بریتانیا"

  • پارلمان آلمان به دولت مرکل برای مذاکره و اعطای وام به یونان رای می دهد

    بوندستاگ، پارلمان آلمان امروز جمعه اجازه مذاکره به دولت این کشور برای مذاکره و اعطای سومین بسته نجات مالی 86 میلیارد یورویی به یونان را به رای می گذارد.

    آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در همین خصوص در پارلمان حضور یافت تا نمایندگان را نسبت به آنچه که وی آن را تنها راه چاره بحران یونان می داند متقاعد کند.

    خانم مرکل می گوید «کاملا متقاعد شده است» که مذاکره و اعطای سومین بسته نجات مالی به آتن تنها راه نجات یونان است.

    وی امروز در بوندستاگ گفت عدم کمک به یونان، برخلاف روح همبستگی در اروپاست.

    اگرچه بسیاری از نمایندگان احزاب راست میانه پارلمان آلمان گفته اند با سیاست های جدید دولت آلمان در قبال یونان مخالفت خواهند کرد اما گفته می شود که در نهایت پارلمان با دولت خانم صدر اعظم همراهی خواهد کرد.

    Ver video "پارلمان آلمان به دولت مرکل برای مذاکره و اعطای وام به یونان رای می دهد"

  • بزرگداشت بیست و چهارمین سالگرد اتحاد آلمان

    مراسم بزرگداشت روز اتحاد آلمان با حضور صدر اعظم و مقام های رسمی این کشور در شهر هانوفر برگزار شد.

    در این جشن دو روزه، بیست و چهارمین سالگرد یادبود انقلابی صلح آمیز در سال ۱۹۹۰ میلادی جشن گرفته شد که در نهایت تخریب دیوار برلین را در پی داشت.

    آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سخنانی به مناسبت این روز گفت: “اتحاد آلمان بدون انقلاب صلح آمیز در جمهوری دموکرات آلمان ممکن نیست. بدون همت شهروندان آلمان و بدون فشار آنها فروریختن دیوار برلین در ۹ نوامبر ۱۹۸۹ ممکن نبود.”

    سوم اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی روز اجرایی شدن قرارداد حقوقی اتحاد دوبخش غربی و شرقی است که همه ساله به عنوان روز اتحاد آلمان جشن گرفته می شود و تعطیل رسمی است. سال گذشته این مراسم در شهر اشتوتگارت برگزار شد.

    Ver video "بزرگداشت بیست و چهارمین سالگرد اتحاد آلمان"

  • مرکل و روسف در برازیلیا با یکدیگر دیدار کردند

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان چهارشنبه شب در راس یک هیات دولتی وارد برازیلیا، پایتخت برزیل شد و از سوی دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل مورد استقبال قرار گرفت.

    بهبود زمینه های سرمایه گذاری شرکت های آلمانی در برزیل از جمله مباحث مطرح شده میان رهبران این دو کشور است.

    به گفتۀ منابع نزدیک به دولت برزیل، شرکت های آلمانی قرار است ۱۹ میلیارد یورو در صنعت انرژی برزیل سرمایه گذاری کنند. در حال حاضر، یک هزار و سیصد شرکت آلمانی در برزیل در عرصه های مختلف فعالیت دارند.

    نمایندگانی از یازده ایالت آلمان صدراعظم این کشور را در سفر به برزیل همراهی می کنند.

    گرمایش زمین و همچین همکاری در زمینه های نوآوری و تکنولوژی از دیگر مباحثی است که قرار است در این سفر دو روزه میان رهبران دو کشور مطرح شود.

    Ver video "مرکل و روسف در برازیلیا با یکدیگر دیدار کردند"

  • سمینار مبارزه با تبعیض نژادی و مذهبی در اروپا

    کمیسیون اروپا یک سمینار دو روزه برای بحث درباره حقوق بنیادی شهروند برگزار کرده است که هسته اصلی آن مبارزه با احساسات ضد یهود و ضد اسلام در اروپاست.

    تحقیقات نشان می دهد که بیش از شصت در صد افرادی که در سال ۲۰۱۲ میلادی در اروپا مورد تبعیض قرار گرفتند، در اقلیت نژادی بوده اند. مسلمانان و کولی ها در صدر این جدول قرار دارند. با ورود صدها هزار پناهجو به اروپا، رسیدگی به این معضل جنبه ای فوری به خود می گیرد.

    فرانتس تیمرمنس، معاون کمیسیون اروپا می گوید: «اروپا همواره در بحران از خود بردباری نشان داده است. این بخشی از تاریخ ماست که باید از آن درس بگیریم.»

    وی افزود: «باید با تبعیض مبارزه کنیم زیرا حیات جامعه اروپا و توانایی ما برای زندگی در کنار فرهنگها و مذاهب مختلف به آن بستگی دارد.»

    Ver video "سمینار مبارزه با تبعیض نژادی و مذهبی در اروپا"

  • لایحه محدود کردن جمع آوری گسترده اطلاعات در سنای آمریکا رای نیاورد

    مجلس سنای ایالات متحده آمریکا، مانع تصویب لایحه ای شد که می توانست جمع آوری گسترده و بی ضابطه تماس های تلفنی شهروندان آمریکایی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا (ان اس ای) را محدود کند.

    برنامه ای جنجال برانگیز که در اسنادی که ادوارد اسنودن پیمانکار سابق این سازمان منتشر کرده بود، افشا شده است.

    از سوی دیگر بررسی تمدید دو ماهه برخی مقررات لایحه میهن پرستانه آمریکا که بعد از حملات یازدهم سپتامبر تصویب شده بود، نیز رای نیاورد. برای تصویب این لایحه نیاز به موافقت ۶۰ سناتور بود.

    سناتورها بار دیگر در ۳۱ ماه می برای رای گیری دوباره تشکیل جلسه خواهند داد. آژانس امنیت ملی آمریکا اطلاعات شماره تلفن و زمان تماس افراد و نه محتوای مکالمات آنها را جمع آوری می کرده که شامل جاسوسی از کشورهای اروپایی از جمله تماس های تلفنی صدر اعظم آلمان بوده است.

    Ver video "لایحه محدود کردن جمع آوری گسترده اطلاعات در سنای آمریکا رای نیاورد"

  • انفجارهای مرگبار داعش در دمشق و حُمص

    چندین رشته انفجار روز یکشنبه دمشق، پایتخت سوریه را لرزاند. در این انفجارهای مرگبار که گروه داعش مسئولیت آن را برعهده گرفته است دست کم ۶۲ نفر کشته و نزدیک ۲۰۰ تن دیگر نیز مجروح شدند.

    این انفجارها در منطقه «سیده زینب» در جنوب دمشق و در حوالی درمانگاه «صدر» به وقوع پیوسته است. حرم زینب، نوه پیامبر اسلام که شیعیان علاقه خاصی به او دارند نیز در این منطقه قرار دارد.

    ساعاتی پیش از این حملات تروریستی، دو انفجار دیگر نیز در محله «الزهرا» واقع در شهر حُمص دست کم ۵۷ تن را به کام مرگ فرستاد. داعش مسئولیت این حمله تروریستی که دهها مجروح بر جای گذاشته را نیز برعهده گرفته است.

    به گزارش منابع خبری ابتدا یک دستگاه جرثقیل و به فاصله اندکی پس از آن یک خودروی بمب گذاری شده در این محله منفجر شدند.

    Ver video "انفجارهای مرگبار داعش در دمشق و حُمص"

  • دیدار رهبران سه کشور اروپایی از محل وقوع سانحه هوایی کمپانی جرمن وینگز

    فردای سقوط هواپیما ایرباس ای 320 کمپانی جرمن وینگز، رهبران سه کشور فرانسه، آلمان و اسپانیا به محل سانحه هوایی رفتند.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان گفت: “ابتدا به یاد قربانیان آلمانی و سپس به کشته شدگان دیگر کشورها می اندیشیم. این یک تراژدی واقعی است و حضور ما در اینجا اهمیت این موضوع را نشان می دهد.”

    ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا هم گفت: “می خواهیم با هم کار کنیم خصوصا در این شرایط حساس، چرا که بسیاری با دشواریهای زیاد از این پرواز ضربه خورده اند.”

    فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه هم گفت: “فرانسویها در این غم بزرگ باشما شریکند. مانند تمام کشورهایی که از این حادثه ضربه خورده اند. نزدیک به 15 مسافر هواپیما از کشورهای مختلفی بودند.”

    دو تن از خبرنگاران ایرانی که برای دیدار ال کلاسیکو بین رئال مادرید و بارسلونا به بارسلون رفته در این پرواز بودند و جانشان را از دست دادند.

    Ver video "دیدار رهبران سه کشور اروپایی از محل وقوع سانحه هوایی کمپانی جرمن وینگز"

  • صدمین سال وقوع جنگ جهانی اول؛ رهبران جهان در «ایپر»

    رهبران جهان در ادامه ویژه برنامه بزرگداشت صدمین سال وقوع جنگ جهانی اول، روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت نبردهای بزرگ در منطقه فلاندر بلژیک، شرکت کردند.

    دهها رهبر سیاسی، از جمله اعضای خانواده های سلطنتی بلژیک و هلند، صدر اعظم آلمان و رئیس جمهوری مجارستان در شهر «ایپر» بلژیک گردهم آمدند.

    منطقه فلاندر بلژیک طی سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۸میلادی شاهد درگیری های خونینی بود. نبرد سنگین میان طرفین برای کنترل بر این منطقه کلیدی، در نهایت منجر به نابودی شهرهای کوچک فلاندر و مرگ دست کم نیم میلیون نفر شد.

    مراسم روز سه شنبه در چهل کیلومتری «نیوپورت» برگزار شد، جایی که صدسال پیش ارتش بلژیک منطقه بزرگی را زیر آب برد تا بتواند مانع از پیشروی سربازان آلمانی شود.

    به گفته شاندور ژیروس، خبرنگار یورونیوز در بروکسل، در این مراسم، در کنار رهبران اتحادیه اروپا، میهمانانی از کشورهای آفریقایی، آسیایی و آمریکایی نیز حضور داشتند.

    Ver video "صدمین سال وقوع جنگ جهانی اول؛ رهبران جهان در «ایپر»"

  • توافق رهبران روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه برای دیدار با یکدیگر در مینسک

    آخرین گزارشها از مکالمه تلفنی همزمان رهبران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان بر سر بحران اوکراین، حکایت از آن دارد که ولادیمیر پوتین، پترو پوروشنکو، فرانسوا اولاند و آنگلا مرکل، توافق کرده اند که روز چهارشنبه در مینسک با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.

    بنابه گفته دفتر صدر اعظم آلمان، این دیدار با هدف تلاش برای ارائه تدابیری به منظور حل قطعی بحران اوکراین صورت خواهد گرفت.

    دولت فرانسه هم تاکید کرده که آنچه آنها به دنبال آن هستند، صرفا یک توافق صلح بر روی کاغذ نیست و می بایست در عمل به اجرا درآید.

    این در حالی است که طرفهای درگیر در اوکراین در ماه سپتامبر سال گذشته نیز در میسنک به توافقی برای آتش بس دست یافته بودند ولی این توافق هرگز اجرا نشد.

    نمایندگان سازمان امنیت و همکاری اروپا و رهبران جدایی طلب شرق اوکراین نیز در اجلاس روز چهارشنبه در مینسک حضور خواهند داشت.

    Ver video "توافق رهبران روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه برای دیدار با یکدیگر در مینسک"

  • مرکل: پیش از رفراندوم صحبت پیرامون برنامه جدید نجات مالی یونان منتفی است

    آلمان یکی از قدرت های اروپایی و جهانی نقشی عمده در سیاست های اتحادیه اروپا و بحران مالی یونان دارد. در همین راستا، امروز چهارشنبه در بوندستاگ، پارلمان این کشور به بحث پیرامون بحران مالی یونان پرداخته شد.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در این روز در میان سکوت احزاب مخالف و چپ و تشویق هم حزبی های خود گفت:«تا پیش از رفراندوم صحبت پیرامون برنامه جدید نجات مالی یونان منتفی است.»

    وی افزود:«یک فرد اروپایی خوب کسی نیست که به هر قیمتی حاضر به مصالحه است، اروپایی خوب کسی است که به معاهدات اروپا و قوانین ملی احترام می گذارد و به ثبات منطقه یورو لطمه نمی زند.»

    آخرین گزارش ها حاکی است الکسیس سیپراس، نخست وزیر چپگرای یونان حاضر به مصالحه بیشتر است، مصالحه ای که به نظر می رسد تنها راه حل و کلیدواژه خروج از بن بست مذاکرات آتن و یوروگروپ است.

    Ver video "مرکل: پیش از رفراندوم صحبت پیرامون برنامه جدید نجات مالی یونان منتفی است"

  • تظاهرات موافقان و مخالفان جنبش ضد اسلامی شدن غرب در آلمان

    حدود بیست و پنج هزار تن از طرفداران جنبش موسوم به “وطن پرستان اروپایی مخالف اسلامی شدن غرب” ، در حالی که تصاویر محجبه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، را در دست داشتند، برای دوازدهمین بار طی حدود سه ماه گذشته، در درسدن، تظاهرات کردند.

    آنها پس از یک دقیقه سکوت به احترام قربانیان حملات تروریستی اخیر در پاریس، اعلام کردند که این حملات نشان داد اسلامگرایان، نمی توانند با دموکراسی سازگاری داشته باشند.

    همزمان، حدود یکصد هزار نفر علیه این جنبش ضد اسلامی در شهرهای مختلف آلمان، از جمله مونیخ، لایپتسیگ، هانوفر و برلین تظاهرات کردند.

    این تظاهرکنندگان خواهان تحمل و همزیستی مسالمت آمیز قومیتها و مذاهب مختلف در آلمان شدند.

    آنگلا مرکل، ضمن حمایت از این تظاهرات، تصریح کرد که اسلام بخشی از آلمان است.

    خانم مرکل قرار است روز سه شنبه در تظاهراتی که بوسیله سازمانهای اسلامی سازماندهی شده، در برلین شرکت کند.

    Ver video "تظاهرات موافقان و مخالفان جنبش ضد اسلامی شدن غرب در آلمان"

  • انتخابات ریاست جمهوری در برزیل آغاز شد

    در برزیل حوزه های رای گیری مربوط به دور اول انتخابات ریاست جمهوری، از ساعت یک بعد از ظهر به وقت اروپای مرکزی به روی رای دهندگان گشوده شد.

    تدابیر امنیتی در ریودوژانیرو تشدید شده و مراکز حساس این شهر و دیگر شهرهای بزرگ در کنترل پلیس درآمده است.

    انتخابات به شیوه رای گیری الکترونیکی برگزار می شود و ۵۳۰ هزار دستگاه رای گیری در تمام شهرها و روستاهای کشور مستقر شده است.

    در نظر سنجی ها اگرچه دیلما روسف رهبر حزب کارگر و رئیس جمهوری کنونی همچنان در صدر قرار داشته، اما به نظر تحلیل گران انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.

    آئسیو نوس، از حزب سوسیال دمکرات و مارینا سیلوا، از حزب سوسیالیست رقیبان دیلما روسف هستند. طرفداران مارینا سیلوا اگرچه تا چند روز قبل افزایش قابل ملاحظه ای را نشان می دادند، اما در آخرین نظر سنجی آئسیو نوس پیشی گرفته است.

    انتظار می رود ۱۴۳ میلیون نفر در رای گیری انتخابات ریاست جمهوری برزیل شرکت کنند.

    Ver video "انتخابات ریاست جمهوری در برزیل آغاز شد"

  • «فوردها» با وعده بازگشت شهرداری تورنتو را وداع گفتند

    با انتخاب شهردار جدید تورنتو، دورۀ راب فورد، شهردار جنجال برانگیز سابق این شهر کانادا به سر آمد.

    در انتخاباتی که برگزار شد آقای فورد شرکت نداشت و برادرش داگ فورد با جان توری رقابت می کرد.

    اما راب فورد بدنبال شکست برادرش، تلویحا وعده داد که چهار سال بعد دوباره برای کرسی شهرداری تورنتو مبارزه خواهد کرد. وی گفت:«در چهار سال آتی خواهید دید که خانواده فورد هرگز و هرگز و هرگز تسلیم نمی شود.»

    جان توری، شهردار جدید تورنتو، محافظه کاری است میانه رو که ظاهراً پیروزیش در برابر داگ فورد را مدیون جنجالهایی است که برادرش راب به راه انداخت.

    راب فورد، شهردار سابق تورنتو پذیرفته بود که در حالت مستی، کوکائین مصرف کرده است.

    ویدئوی مربوط به مستی و مصرف مواد مخدر سال ۲۰۱۳ میلادی راب فورد را در صدر اخبار جهان قرار داد و برای وی شهرتی جهانی به ارمغان آورد اما شهرتی جنجالی و سوال برانگیز که کرسی شهرداری تورنتو را از او و خانواده اش گرفت.

    Ver video "«فوردها» با وعده بازگشت شهرداری تورنتو را وداع گفتند"

  • رقابت پایاپای حزب کارگر و محافظه کار در آستانه انتخابات سراسری بریتانیا

    تنها چهار روز به انتخابات سراسری بریتانیا رهبران احزاب مختلف تلاش نهایی برای کسب بیشترین آرا را انجام می دهند.

    دو بازیگر مهم این انتخابات بی شک ادمیلیبند از حزب کارگر و همتایش، دیوید کامرون نخست وزیر محافظه کار بریتانیا است.

    موسسات نظر سنجی رقابت دو حزب را پایاپای می دانند. برخی از موسسات نظر سنجی میلیبند را در صدر می دانند و برخی دیگر هم می گویند کامرون مقام نخست وزیری اش را حفظ خواهد کرد.

    تنها چیزی که می توان با اطمینان درباره آن صحبت کرد تشکیل یک دولت ائتلافی است. چرا که هیچ کدام از احزاب محافظه کار و کارگر نمی توانند اکثریت مطلوب را کسب کنند.

    بی دلیل نیست که این دو حزب نیم نگاهی به احزاب دیگر بریتانیا دارند. از حمله حزب ملی گرای اسکاتلندی نیکولا استورژون، لیبرال دموکرات نیک کلگ از آن جمله اند. البته در این میان حزب ملی گرا و ضداروپایی یوکیپ برهبری نایجل فاراج را نباید فراموش کرد.

    Ver video "رقابت پایاپای حزب کارگر و محافظه کار در آستانه انتخابات سراسری بریتانیا"

  • گفتگو در برلین برای کمک مالی به اصلاحات ساختاری در یونان

    ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا و کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول، دوشنبه شب به برلین رفتند تا به همراه فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا به گفتگو در مورد یونان بپردازند. هدف از این نشست اتخاذ موضع مشترک در مورد پی گیری مذاکرات با یونان اعلام شده است.

    از سوی دیگر الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان در گفتگو با روزنامه لوموند فرانسه، آمادگی خود را برای مذاکره در مورد اصلاح نظام بازنشستگی در چارچوب مذاکرات با کشورهای وام دهنده به کشورش اعلام کرد.

    یونان و کشورهایی که به او کمک مالی کرده اند، ماه هاست که در حال مطالعه امکان یک کمک مالی دیگر برای اعمال اصلاحات ساختاری در این کشور هستند. دولت آتن برای تصویب این اصلاحات، نیاز فوری به کمک مالی یاد شده دارد.

    گفته می شود که نخست وزیر یونان برای کاهش حقوق بازنشستگان و بالا بردن سن بازنشستگی در چارچوب اصلاحات اقتصادی نیز اعلام آمادگی کرده است.

    Ver video "گفتگو در برلین برای کمک مالی به اصلاحات ساختاری در یونان"

  • تلاش آلمان برای مقابله با سیل مهاجران غیرقانونی منطقه بالکان

    آلمان با فرستادن مهاجران غیرقانونی اهل بالکان، به کمپهای ویژه، قطع کمکهای مالی آنها و برنامه های تبلیغاتی، تلاش گسترده ای را برای کاهش این مهاجران آغاز کرده است.

    بنابر گزارشها، حدود نیمی از کسانی که از ابتدای سال جاری میلادی از آلمان تقاضای پناهندگی کرده اند، از منطقه بالکان هستند.

    فقط در پنج ماه اول سال ۲۰۱۵ سی و دو هزار کوزوویی به آلمان آمده اند که تعدادشان بیش از مهاجران سوری است.

    همزمان، سیگمار گابریل، معاون صدر اعظم آلمان، با اشاره به این که کشورش، اتریش و سوئد پذیرای اکثر این مهاجران هستند، خواهان مشارکت دیگر کشورهای اروپایی برای پذیرش این افراد شده است.

    اکثر این مهاجران که کولی هستند، برای یافتن کار و یک زندگی بهتر به آلمان مهاجرت می کنند و این بر خلاف شرایط گرفتن پناهندگی است.

    انتظار می رود، آلمان بعنوان اولین مقصد مهاجران در اروپا، شاهد رقم بی سابقه پانصد هزار درخواست پناهندگی در سال جاری میلادی باشد.

    Ver video "تلاش آلمان برای مقابله با سیل مهاجران غیرقانونی منطقه بالکان"

  • اقدام قضایی علیه شماری از حاضران در تجمع پگیدا

    دادستانهای آلمان پرونده ای قضایی را علیه گروهی از حاضران در تجمع ضد اسلام پگیدا به راه انداختند.

    شماری از شرکت کنندگان در این تجمع ماکتهای چوبه داری در دست داشتند که بر روی آن نام آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و معاون او نقش بسته بود. به این معنی که این چوبه های دار برای رهبران آلمان رزرو شده است.

    دادستانها این اقدام را تهدید به مرگ تلقی کرده اند و به دنبال افرادی هستند که دست به چنین اقدامی زدند.

    در تجمع روز دوشنبه که به دعوت جنبش ضد اسلام پگیدا در شهر درسدن برگزار شد هزاران نفر شرکت کردند. بنا به تخمینها این شهر تا پایان سال جاری میلادی میزبان بیش از هشتصد هزار پناهجو هستند که از جنگ و درگیری در خاور میانه، بخصوص سوریه، به آلمان فرار می کنند.

    دولت آلمان به رهبری خانم مرکل از ورود پناهجویان استقبال کرده است. اقدامی که با مخالفت جنبش ضد اسلامی موسوم به پگیدا مواجه شد.

    Ver video "اقدام قضایی علیه شماری از حاضران در تجمع پگیدا"

  • حضور بی سابقه فرانسوی ها در راهپیمایی همبستگی

    رهبران و مقامات بلند پایه نزدیک به شصت کشور روز یکشنبه در کنار فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه با شرکت در راهپیمایی همبستگی در پاریس به قربانیان حوادث اخیر این کشور ادای احترام کردند.

    ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، محمود عباس رییس تشکبلات خودگردان فلسطینی، دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل از جمله رهبرانی بودند که در این تظاهرات شرکت کردند.

    به گفته رسانه های فرانسوی بیش از سه میلیون نفر در سراسر کشور در
    تظاهرات شرکت کردند که حضور چنین جمعیتی حتی هنگام آزادی فرانسه در جنگ جهانی دوم هم سابقه نداشت.

    خانواده قربانیان و کارکنان مجله شارلی ابدو نیز در برابر جمعیت در راهپیمایی پاریس حاضر شدند. آقای اولاند با تمام کارکنان این مجله دیدار و با آنها همدردی کرد.

    همزمان برخی رسانه ها از بازنگری معاهده شنگن و کنترل بیشتر مرزهای اتحادیه اروپا جهت محدود کردن عبور و مرور افراد تندرو و مظنونین به تروریسم خبر دادند.

    Ver video "حضور بی سابقه فرانسوی ها در راهپیمایی همبستگی"

  • آلبوم جدید تیموتی کنزی به بازار آمد

    تیموتی مکنزی خواننده و آهنگساز انگلیسی که با نام حرفه ای خود یعنی لابرینس شناخته شده تر است، امید دارد با تک آهنگ آلبوم جدید خود به نام “لت ایت بی“، بار دیگر در صدر جدول پر فروش ترین های جهان قرار گیرد. لابرینس در این آلبوم از آن صدای خشن و پر انرژی آلبوم های “زمین لرزه” و عبور” به صدایی پر از احساس دست یافته است.

    لابرینس: “پیشینه و تجربه من یعنی قبل از انتشار آلبوم های زمین لرزه و عبور، موسیقی کلیسا بود. به همین خاطر احساس می کنم که این آلبوم با روحیات مردم سازگارتر است. می توانم بگویم نمای صوتی نزدیک تری به آنچه مردم مایل به شنیدن آن هستند را معرفی می کند.”

    لابرینس، بخش زیادی از موفقیت و شهرت خود را مدیون همکاری با تینی تمباه، رپ خوان انگلیسی است. او آلبوم های زمین لرزه و عبور را نیز با همکاری تینی تمباه و امیلی ساند به بازار داد و موجب شد تا در صدر جدول بیلبورد قرار گیرد.
    اما به نظر می رسد برای آلبوم جدید خود در این همکاری تجدید نظر کرده است.

    لابرینس: “من با بسیاری از نویسندگان و هنرمندان کار کردم، اما احساس کردم که مانند ضبط های قبلی برای این آلبوم مناسب نبود. حالا شاید بسیاری این سئوال را مطرح کنند که آیا این همه هنرمند بد بوده اند؟ نه نه، واقعا نه. اما این آلبوم من جهت خاصی دارد و بسیاری از آهنگ هایی که ساخته ام با آن شیوه نمی خواند.”

    لابرینس در کنار موسیقی به کار جنبی دیگری نیز علاقمند است و آن تولید موسیقی فیلم است. او می خواهد برای فیلم بعدی جیمز باند موسیقی فیلم بسازد. او می گوید صد در صد این کار را خواهد کرد.

    لابرینس: “من واقعا مایلم برای فیلم، موسیقی متن بسازم. در فیلم آزادی بیشتری داری تا صنعت تجاری تولید آلبوم که فکر می کنم در مسیر خودش با مشکل برخورد کرده است. در این صنعت گفته می شود ما فعلا به یک پاپ رکورد نیاز داریم و تمام. اما در فیلم می توانی هر کاری که با نیاز فیلم جور دربیاید انجام دهی. این واقعا مرا به هیجان می آورد.”

    Ver video "آلبوم جدید تیموتی کنزی به بازار آمد"

  • آلمان و فرانسه: بدهی های یونان راه حل سیاسی ندارد

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان و رییسان دو دولت آلمان و فرانسه روز جمعه در شهر ریگای لیتوانی با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

    محور این ملاقات بحران اقتصادی و بدهی های یونان بود.

    در این نشست، فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان تاکید کردند که بدهی های یونان راه حل سیاسی ندارند اما در عین حال دو طرف باید به یک تفاهم مشترک برسند.

    خانم مرکل در این باره گفت فرانسه و آلمان این آمادگی را دارند که در صورت لزوم بر سر کمک های مالی گفتگو شود اما این توافق باید با سه نهاد بین المللی، بانک مرکزی اروپا، صندوق بین المللی پول و کمیسیون اروپا انجام شود.

    همزمان، دولت جدید یونان تلاش می کند نهادهای سه گانه بین المللی را در ازای اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی به پرداخت هفت میلیارد و دویست میلیون یوروی دیگر تا پایان ماه جاری میلادی قانع کند.

    این در حالیست که یونان باید تا پنجم ماه ژوین بخشی دیگری از بدهی های خود را به صندوق بین المللی پول پرداخت کند.

    Ver video "آلمان و فرانسه: بدهی های یونان راه حل سیاسی ندارد"

  • ترانه جدید چارلی اکس سی اکس بیش از یک میلیون نسخه فروخته شد

    آهنگ جدیدی از چارلی اکس سی اکس، خواننده و ترانه نویس بریتانیایی، موسوم به «بوم کلپ» بیش از یک میلیون و نیم نسخه فروخته شد.

    این ترانه، موسیقی متن فیلم «اشتباه ستاره های ما» است و اولین تک ترانه «ساکر» سومین آلبوم استودیویی این هنرمند است که قرار است ماه ژانویه سال آینده میلادی ارائه شود.

    چارلی اکس سی اکس می گوید: «آلبوم جدید من یک آلبوم پاپ است ولی عنصر پانک را نیز در خود دارد. قطعا بدون چهارچوب ترین و صیقل نیافته ترین اثر من است و به آن بسیار افتخار می کنم. احساس می کنم که صدایم را با خلق این آلبوم یافته ام.»

    هنرمند بریتانیایی ترانه «فنسی» یا «خیال» را با ایگی ازلیا نوشت و ابتدای سال جاری میلادی منتشر کرد که در صدر جدول بیلبورد قرار گرفت.

    چارلی اکس سی اکس می گوید: «به نظرم موسیقی پاپ بسیار احساسی شده است و مخاطبان باهوش تر شده اند. مخاطب جوان به موسیقی متنوع تری گوش می کند.»

    «شکستن قوانین» دومین تک ترانه آلبوم آینده چارلی است که بیستم مهرماه در بریتانیا منتشر شده است.

    Ver video "ترانه جدید چارلی اکس سی اکس بیش از یک میلیون نسخه فروخته شد"

  • واروفاکیس و سیپراس: با رای آری یونانی ها به رفراندوم استعفاء می دهیم

    یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی دولت چپگرای یونان همچون نخست وزیر الکسیس سیپراس گفت اگر یونانیان در همه پرسی با وام دهندگان همراهی کنند دولت یونان استعفاء خواهد کرد.

    گره کور بحران مالی یونان سه روز دیگر در رفراندومی یا گشوده می شود و یا بحران به اوج خود می رسد و یونان به ترک حوزه پولی یورو و اتحادیه اروپا نزدیکتر می گردد.

    دولت چپگرا از مردم یونان می خواهد تا با تصمیمی نه چندان آسان درخواست های وام دهندگان را در همه پرسی روز یکشنبه رد کنند و به آن نه بگویند.

    وام دهندگان و در راس آنها یوروگروپ، متشکل از وزرای دارایی کشورهای حوزه پولی یورو، از یونانیان می خواهند تا با رای آری در رفراندوم، عضویت یونان را در این حوزه و اتحادیه اروپا محفوظ نگاه دارند.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم می گوید «تا پیش از رفراندوم، صحبت پیرامون برنامه جدید نجات مالی یونان منتفی است.»

    هرچند مردم یونان دو دسته شده اند اما واقعیت این است که نه اکثریت آنان و نه هیچ نهاد اروپایی خواهان خروج یونان از حوزه پولی یورو و اتحادیه اروپا نیست.

    Ver video "واروفاکیس و سیپراس: با رای آری یونانی ها به رفراندوم استعفاء می دهیم"

  • یارگیری دیپلماتیک فرانسه برای نبرد علیه داعش

    ناو هواپیمابر شارل دو گل، گل سر سبد نیروی دریایی فرانسه، مأموریت خود علیه داعش را آغاز کرد. فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، بعد از حملات تروریستی پاریس، تصمیم گرفت این ناو را به سواحل سوریه در شرق مدیترانه بفرستد. با حضور ناو شارل دو گل، توان رزمی فرانسه برای مقابله با داعش افزایش یافت و تعداد جنگنده های فرانسوی حاضر در این منطقه به ۳۸ فروند رسید.

    فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه هفته گذشته در مجمع شهرداران این کشور گفت: «می دانم که اهداف، منافع و متحدان کشورها با هم متفاوت است. اما مهم نابود کردن لشکری است که نه فقط چند کشور، بلکه تمام دنیا را تهدید می کند.»

    دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا یکی از متحدان اصلی فرانسه، با تصمیم فرانسوا اولاند همداستان است، اما برای ارسال نیروی نظامی به سوریه باید در انتظار رأی نمایندگان این کشور بماند.

    فرانسوا اولاند قرار است این هفته در چهارچوب تحرکات دیپلماتیک برای نبرد علیه داعش، با آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا دیدار کند.

    Ver video "یارگیری دیپلماتیک فرانسه برای نبرد علیه داعش"

  • انتخابات پارلمانی فنلاند، ناقوس تغییرات در این کشور را به صدا درآورد

    در انتخابات پارلمانی فنلاند، حزب مخالف پیروز و جناح راست منتقد اروپا دوم شد.

    در این انتخابات که روز یکشنبه برگزار شد حزب مرکز، به رهبری یوها سیپیلا در صدر قرار گرفت و ۴۹ کرسی از مجموع ۲۰۰ کرسی پارمان را از آن خود کرد.

    به این ترتیب آقای سیپیلا به سمت نخست وزیری فنلاند خواهد رسید.

    رهبر حزب مرکز پس از این پیروزی گفت: «در این شرایط، از تمام فلاندی ها می خواهم که منافع ملی و کشور را قبل از منافع خود قرار دهند.»

    حزب راستگرای فینز، حزب منتقد اروپا با کسب ۳۸ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت.

    الکساندر استوب، رهبر حزب حاکم، ائتلاف ملی راست میانه و نخست وزیر کنونی به ۳۷ کرسی اکتفا کرد و با پذیرش شکست حزبش پیروزی حزب مرکز را تبریک گفت.

    سوسیال دموکرات ها نیز با کسب ۳۴ کرسی در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

    آقای سیپیلا که وعده تشکیل یک دولت ائتلافی با حضور گروهها و احزاب مختلف را داده، در ابتدای کارش با چالش هایی چون افزایش میزان بیکاری و بدهی های خارجی روبروست.

    Ver video "انتخابات پارلمانی فنلاند، ناقوس تغییرات در این کشور را به صدا درآورد"

  • نخستین انتقاد از پیشنهاد «واقع بینانه» یونان

    پس از برگزاری نشست از پیش اعلام نشده و شبانه مقامات ارشد اروپایی بر سر بحران یونان که در برلین و در غیاب نماینده ای از آتن برگزار شد، نخست وزیر یونان از ارائه پیشنهادی «واقع گرایانه» برای خروج این کشور از بحران می گوید.

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان، گفت: «امتیازاتی داده ایم زیرا یک توافق، امتیازدهی هم می طلبد. می دانیم دادن این امتیازات دشوار است اما یک پیشنهاد واقع بینانه برای خروج یونان از بحران ارائه کرده ایم.»

    در نخستین واکنش به این پیشنهاد «واقع بینانه»، یرون دایسلبلوم، وزیر دارایی هلند و رئیس یوروگروپ (گروه وزرای دارایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا) اصلاحات پیشنهاد شده از جانب یونان را کافی ندانسته و گفته است احتمال حصول توافق با یونان را ضعیف می داند.

    مذاکرات حساسی بر سر نحوه بازپرداخت بدهی های سنگین آتن، میان یونان و بستانکارانش در جریان است. سران اروپایی، شامل آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا، کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول و ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا، در آغازین ساعات سه شنبه، در پایتخت

    Ver video "نخستین انتقاد از پیشنهاد «واقع بینانه» یونان"

  • اروپا خواهان ادامه پروژه احداث خط لوله جنوب است

    بدنبال اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه دائر بر لغو پروژه احداث خط لوله جنوب، رئیس کمیسیون اروپا روز پنجشنبه گفت مشکلاتی که در راه احداث این خط لوله وجود دارد، قابل حل است. لغو این پروژه به بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله بلغارستان لطمه می زند.

    ژان کلود یونکردر پایان مذاکرات با نخست وزیر بلغارستان در بروکسل گفت: “(خط لوله) جنوب می تواند احداث شود. شرایط ایجاد آن مدتهاست روشن شده است. حال این بر عهده روسیه است که در مورد آن تصمیم بگیرد.”

    بویکو بوریسف، نخست وزیر بلغارستان گفت که احداث خط لوله جنوب و نحوه بهره برداری از آن باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت کند. او گفت: “ما خواهان ایجاد خط لوله جنوب با محترم شمردن قوانین اتحادیه اروپا هستیم. روز نهم دسامبر، اتحادیه اروپا درمورد نحوه اعمال این قوانین تصمیم خواهد گرفت.”

    وزیران انرژی کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است روز پنجشنبه آینده در بروکسل گردهم آیند. خط لوله جنوب و لطمات ناشی از لغو آن برای اروپا در صدر دستور کار مذاکرات قرار خواهد داشت.

    Ver video "اروپا خواهان ادامه پروژه احداث خط لوله جنوب است"

  • شکایت ایرباس از ماموران سازمان اطلاعاتی آلمان

    ایرباس، یکی از دو کمپانی اصلی ساخت هواپیما، از سازمان اطلاعات آلمان فدرال شکایت خواهد کرد.

    دلیل آن، همکاری کارمندان سازمان اطلاعات آلمان با همتایان آمریکایی و تبادل اطلاعات شرکت های بزرگ تجاری با سازمان های اطلاعاتی آمریکا همچون «ان اس ای» عنوان شده است.

    سخنگوی ایرباس در آلمان گفت دلیل این شکایت تبادل اطلاعات محرمانه مربوط به فناوریهای صنعتی این شرکت است.

    هفته نامه اشپیگل هفته گذشته مطلبی منتشر کرد که در آن از همکاری ماموران سازمان اطلاعاتی فدرال آلمان با همتایان آمریکایی اشان پرده بر می داشت. به گفته اشپیگل دسترسی به اطلاعات محرمانه شرکتهای اروپایی در ده سال گذشته با کمک ماموران سازمان اطلاعات آلمان فدرال میسر شده است.
    به اعتبار این مقاله ماموران سازمان اطلاعات آلمان فدرال برای شنود و دسترسی به اطلاعات شرکتهای فرانسوی و اطلاعات محرمانه رییس جمهوری فرانسه نیز نقش عمده ای ایفا کرده اند.

    در این ارتباط توما دومزیر، وزیر کشور آلمان تحت فشار بی سابقه مطبوعاتی و افکار عمومی قرار گرفته است. وی بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ رییس دفتر آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان بود.

    روزنامه هاندلس بلات اول

    Ver video "شکایت ایرباس از ماموران سازمان اطلاعاتی آلمان"

  • مرکل: اتحادیه اروپا بودجه حفاظت از مدیترانه را سه برابر خواهد کرد

    سران بیست و هشت کشور عضو اتحادیه اروپا، در حالی اجلاس فوق العاده خود برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی را به پایان رساندند که زمزمه هایی در مورد توسل به عملیات نظامی علیه قاچاقچیان انسان شنیده می شود.

    فرانسه پیشنهاد ارسال دو قایق و یک هواپیمای دیگر برای تقویت عملیات حفاظت از مدیترانه را داده است.

    رییس جمهور فرانسه، همچنین خواهان نابود شدن قایقها و کشتیهای قاچاقچیان انسان از طریق قطعنامه سازمان ملل شده است.

    بریتانیا هم برای ارسال یک ناو هلی کوپتربر و دو قایق به مدیترانه اعلام آمادگی کرده است.

    همچنین اتحادیه اروپا بنا به گفته آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، بودجه حفاظت از مدیترانه و نجات مهاجران را که هم اکنون سه میلیون یورو در ماه است، سه برابر خواهد کرد.

    سازمان بین المللی مهاجرت پیش بینی کرده که تا پایان سال جاری میلادی حدود نیم میلیون نفر از طریق مدیترانه وارد اروپا شوند.

    بنابر گزارشها، از ابتدای سال جاری میلادی ۱۷۵۰ تن از این مهاجران غیرقانونی در مدیترانه غرق شده و جان خود را از دست داده اند.

    همزمان با این اجلاس، تظاهراتی در محکومیت سیاست اتحادیه اروپا در قبال مهاجرت برگزار ش

    Ver video "مرکل: اتحادیه اروپا بودجه حفاظت از مدیترانه را سه برابر خواهد کرد"

  • پارلمان آلمان «قوانین سختگیرانه» برای پناهجویان را تصویب کرد

    صحبتهای آنگلا مرکل، صدر اعظم قدرتمند آلمان در هفته های اخیر، بارقه امید را در دل بسیاری از پناهجویانی که در جستجوی ساحل نجات راهی آلمان شده بودند زنده کرد.

    اما صبح پنجشنبه نمایندگان پارلمان پیش نویس قانونی را تصویب کردند که به نظر می رسد کار را برای اقامت پناهجویان دشوارتر کند.

    بر اساس این پیش نویس، کشورهای بیشتری در فهرست کشورهایی که از نظر آلمان «امن» محسوب می شوند قرار خواهند گرفت. به این ترتیب شهروندان این کشورها نخواهند توانست به دلیل این که جانشان در کشورشان در خطر است پناهنده شوند.

    آنگلا مرکل در سخنرانی خود در پارلمان خواهان همکاری دولت آلمان با دولت ترکیه شد و گفت: «به دلیل این که بسیاری از پناهجویان از مسیر ترکیه وارد اروپا می شوند، ما بدون همکاری با ترکیه نمی توانیم شمار پناهجویان را کاهش دهیم یا آنها را هدایت کنیم.»

    نمایندگان عضو ائتلاف حاکم پیشنهاد داده اند که دولت بتواند به جای سه ماه تا شش ماه پاسخگویی به پناهجویان را برای دریافت محل اقامت به تاخیر بیندازد.

    چند گروه حقوق بشری از جمله عفو بین الملل از قانون تصویب شده در پارلمان آلمان انتقاد کرده اند.

    بر اساس ت

    Ver video "پارلمان آلمان «قوانین سختگیرانه» برای پناهجویان را تصویب کرد"

  • افزایش امیدها با بازگشت لاوروف به لوزان، شانس موفقیت مذاکرات با ایران بالاست

    در حالی که چند ساعت به پایان ضرب الاجل حصول یا عدم حصول توافق درباره برنامه اتمی ایران، باقی نمانده، نتیجه مذاکرات فشرده ایران و گروه پنج به علاوه یک که همچنان در هتل “بو ریواژ” لوزان سوئیس در جریان است، در هاله ای از ابهام قرار دارد.

    بهروز کمالوند، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، در آخرین اظهارت خود تاکید کرده که مذاکرات به کندی پیش می رود ولی اختلافات به حداقل رسیده است.

    سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز پیش از بازگشت به محل مذاکرات و در حالی که در مسکو به سر می برد، گفت: “ شانس موفقیت زیاد است اما صد در صد نیست. هیچ وقت راجع به هیچ چیز نمی توان صد در صد اطمینان داشت. اما شانس موفقیت وجود دارد.”

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم در دیدار با فرانسوا اولاند، رییس جمهور فرانسه، ضمن ابراز امیدواری به نتیجه بخش بودن مذاکرات، توافق احتمالی با ایران را یک پیام مثبت دانسته است.

    با نزدیک شدن به پایان مهلت مذاکرات ، به نظر می رسد طرفین برای ادامه مذاکرات در یک فاز جدید به توافق برسند و یک بیانیه کلی مشترک هم صادر کنند.

    ریحانه مظاهری، خبرنگار اعزامی یورونیوز به لوزان هم با اشاره به بازگشت

    Ver video "افزایش امیدها با بازگشت لاوروف به لوزان، شانس موفقیت مذاکرات با ایران بالاست"

  • مخالفان استقلال کاتالونیا: اسپانیا متحد می ماند

    حزب شهروند اسپانیا اگرچه نتوانست به اکثریت پارلمان محلی کاتالونیا دست یابد اما ۲۵ نماینده را راهی این پارلمان کرده است.

    اینس آریماداس، که در صدر لیست این حزب قرار داشت، در نطق خود پس از اعلام نتایج گفت:«آرتور مس همه را به این انتخابات دعوت کرده بود و می گفت که بیشتر کاتالانی ها از طرفداران او هستند. باید بگویم که بسیاری به او رای ندادند با انتخاب ما، به همزیستی رای داده اند.»

    این حزب ۴۷ درصد آرا را به دست آورده است.

    حزب مردم که حزب حاکم اسپانیا نیز هست، از بخت خوبی برخوردار نبود و توانست تنها به ۱۱ کرسی در پارلمان دست یابد.

    پابلو کاسادو، مدیر روابط عمومی این حزب می گوید: «در اسپانیا قانون حاکم است، این کشور متحد می ماند. در اسپانی باید موضوعاتی مانند ایجاد رفاه و آسایش مردم مطرح شود نه اینکه از تفرقه و جدایی حرف بزنند.»

    انتخابات پارلمانی اسپانیا که در ماه دسامبر برگزار می شود، آرتور مس، رئیس دولت محلی کاتالونیا امیدوار است در این انتخابات نیز کرسی های بیشتری را در مادرید به دست آورد. این امر می تواند استقلال طلبان کاتالونیا را به جدایی از اسپانیا نزدیک کند.

    خبرنگار یورونیوز

    Ver video "مخالفان استقلال کاتالونیا: اسپانیا متحد می ماند"

  • تمرکز اجلاس گروه بیست بر مسائل اقتصادی

    اجلاس گروه بیست کشور صنعتی موسوم به گروه بیست روزهای شنبه و یکشنبه در شهر بریزبن استرالیا برگزار خواهد شد.

    اگر چه عملکرد و موضع روسیه به رهبری ولادیمیر پوتن در بحران اوکراین مورد انتقاد رهبران کشورهای غربی از جمله آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا قرار گرفته است، اما به نظر نمی رسد موضوعات مورد بحث در نشست گروه بیست بر روی بحران اوکراین تمرکز داشته باشد.

    احمد داووداغلو، وزیر خارجه ترکیه می گوید: «دستور کار گروه بیست تنها شامل بحث درباره بیست کشور شرکت کننده در این اجلاس نمی شود بلکه به همه دنیا مربوط می شود. ارتباط بین کشورهای عضو گروه بیست به همان اندازه اهمیت دارد که رابطه با سایر کشورهایی که عضو این گروه نیستند.»

    به نظر می رسد موضوع گفتگوها در اجلاس گروه بیست بیشتر بر روی موضوعات اقتصادی از جمله رشد جهانی اقتصاد، تقویت نهادهای مالی اقتصادی در دنیا و تجارت آزاد متمرکز باشد.

    روزنامه گاردین نیز در گزارشی بحث و بررسی درباره تقلب و فرار مالیاتی را از دیگر موضوعات مهم ارزیابی کرده که به گفته این روزنامه در اجلاس گروه بیست درباره آن گفتگو و مذاکره خواهد شد.

    Ver video "تمرکز اجلاس گروه بیست بر مسائل اقتصادی"

  • صبح روز جمعه، آخرین مهلت یونان برای ارائه پیشنهادهای نهایی

    آخرین مهلت یونان برای ارائه پیشنهادهای جدید برای دستیابی به توافق با بستانکاران بین المللی، صبح روز جمعه تعیین شده است. اتحادیه اروپا برای بررسی پیشنهادهای یونان روز یک شنبه جلسه اضطراری خواهد داشت.

    آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان گفت: «طرف یونانی به تلاشش ادامه می دهد و در زرادخانه خود حکم مردم یونان را دارد که خواسته ای روشن است. اراده مردم یونان دستیابی به توافقی با دوام است که به این بحران پایان دهد.»

    علی رغم رای نه مردم یونان در همه پرسی اخیر، آلکسیس سیپراس ممکن است برای دستیابی به توافق با وام دهندگان بین المللی برخی از اصلاحات مورد نظر آنان را بپذیرد. اصلاحاتی دردناکی که یونان ممکن است به ازای دریافت کمک های مالی به آنها تن دهد.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در واکنشی گفت: «اقدامات بعدی کاملا مشخص اند. ابتدا طرح بلند مدت و سپس آمادگی برای گفتگو درباره مکانیسم کوتاه مدت که با اولویت ها مرتبط باشد.»

    افی کوتسوکوستا خبرنگار یورونیوز گزارش می دهد: «به گفته منابع دیپلماتیک در اتحادیه اروپا، فضای سخت و سنگینی بر گفتگو ها حاکم بود. برخی از کشورها بعد از همه پرسی یونان تحمل شان تمام

    Ver video "صبح روز جمعه، آخرین مهلت یونان برای ارائه پیشنهادهای نهایی"

  • موفقیت آلبوم جدید ریکی مارتین

    ریکی مارتین، خواننده و هنرپیشه اهل پورتوریکو ستاره بلا منازع موزیک پاپ لاتین است. او بیش از هشتاد میلیون نسخه از آلبوم هایش را تاکنون فروخته است و بیش از ۹۵ ترانه با فروشی بالای یک میلیون نسخه داشته است.

    ترانه «خداحافظ» (Adios) به عنوان ترانه منتخب برای تبلیغ آلبوم جدید ریکی مارتین به نام «برای کسانی که می خواهند گوش کنند» انتخاب شده است. آلبوم جدید او روز ۲۱ بهمن ماه گذشته منتشر شد و از آن زمان این آلبوم به بالای جدول پرفروش ترینها در سرتاسر جهان رسیده است.

    ریکی مارتین در مورد موفقیت آلبومش می گوید: «صادقانه بگویم که مدتها است حس خوبی در مورد موزیک خودم دارم. واقعی، تازه و صادقانه است. در جریان تولید من خودم را آسیب پذیر حس کردم و مردم هم به زیبایی به آن واکنش نشان دادند. نمی دانم در چند کشور به صدر جدول رسیده است، در کشورهای غیر اسپانیایی زبان شماره یک شده است که برای من اتفاق بسیار ویژه ای است.»

    آلبوم جدید ریکی مارتین موفقیت آلبوم قبلی او که بیش از یک میلیون نسخه فروش کرد را تکرار کرده است. ریکی مارتین یکی از اولین هنرمندان اسپانیایی زبان بود که با موفقیت توانست مخاطبان غیر اس

    Ver video "موفقیت آلبوم جدید ریکی مارتین"

  • آغاز رایزنی های کامرون با سران اتحادیه اروپا بر سر طرح اصلاحات پیشنهادی

    دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا روز دوشنبه میزبان ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا بود. در این دیدار دو طرف در خصوص موضوعات مختلف از جمله تلاش های لندن برای ایجاد اصلاحات در اتحادیه اروپا و نوع تعامل بریتانیا با این اتحادیه در آینده گفتگو کردند.

    این نخستین دیدار از سری ملاقات هایی است که دیوید کامرون قصد دارد طی هفته جاری با سران کشورهای مهم اروپا از جمله آنگلا مرکل صدر، اعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه در خصوص آینده اروپایی بریتانیا انجام دهد.

    نخست وزیر بریتانیا چندی پیش در جریان نشست سران کشورهای اروپایی در ریگا، ماندن در اتحادیه اروپا را مشروط به اصلاحاتی کرده بود که رسیدن به توافق بر سر آنها با اعضای این اتحادیه از دیدگاه او نیازمند زمان و در عین حال بسیار دشوار خواهد بود. تغییر در سیاست های مهاجرتی اروپا از جمله مواردی است که در طرح اصلاحی کامرون بر آن تاکید شده است.

    مسئله بازنگری در رابطه بریتانیا با اتحادیه اروپا از جمله موضوعاتی است که کامرون در مبارزات انتخاباتی وعده طرح و بررسی آن را داده بود. او در تلاش است پیش از برگزاری همه پرسی در خصوص ماندن در این اتح

    Ver video "آغاز رایزنی های کامرون با سران اتحادیه اروپا بر سر طرح اصلاحات پیشنهادی"

  • جشن سالگرد استقلال اوکراین در کی یف برگزار شد

    مراسم رسمی بیست و چهارمین سالگرد استقلال اوکراین در کی یف، پایتخت این کشور برگزار شد.

    مجلس اوکراین در تاریخ ۲۴ اوت ۱۹۹۱ استقلال این کشور از روسیه را اعلام کرد. پترو پوروشنکو، رئیس جمهوری اوکراین روز دوشنبه در این مراسم از دشواریهای پیش روی کشورش در یک سال آینده سخن گفت و از سیاست دولت روسیه برای جلوگیری از نزدیکی کشورش به اروپا انتقاد کرد.

    آقای پوروشنکو گفت: «نبرد برای استقلال اوکراین ادامه دارد و پیروزی ما فقط در گروی آمیزه ای از همت دفاعی و تلاش دیپلماتیک ما خواهد بود.»

    همزمان با جشن استقلال در کی یف، جدایی خواهان منطقه جدایی طلب دونتسک در شرق اوکراین برای اعتراض به خیابان آمدند و از دولت این کشور خواستند دست از «مداخله» در این منطقه بردارد.

    یکی از اهالی دونتسک گفت: «باید بدانند که ما اهالی دونباس متحد هستیم. ما همین الآن هم یک جمهوری متحد هستیم. برای مردم و کودکان خود ارزش قائلیم. آنها باید دست از سر جمهوری ما بردارند.»

    آقای پوروشنکو روز چهارشنبه به برلین می رود تا با صدر اعظم آلمان و رئیس جمهوری فرانسه درباره مسائل اوکراین و بحران جدایی خواهان در شرق این کشور گفتگو کند.

    Ver video "جشن سالگرد استقلال اوکراین در کی یف برگزار شد"

  • روزنه امید برای اوکراین؛ واکنش آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند به توافقنامه مینسک

    هفده ساعت مذاکره در مینسک، پایتخت بلاروس میان سران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان درباره بحران شرق اوکراین، سرانجام به امضای توافقی برای آتش بس انجامید.

    طبق سند امضا شده که خروج نیروهای نظامی و عقب نشینی تسلیحات سنگین را فراهم می سازد، آتش بس از نیمه شب روز یکشنبه پانزدهم فوریه آغاز خواهد شد.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان درباره توافق مینسک گفت: «روزنه ای از امید بدست آمده است. ما برنامه ای برای اقدامات جدی تر بر اساس توافقنامه مینسک داریم. گام های عملی باید برداشته شود اما هنوز با موانع جدی ای روبرو هستیم. اما بطور کلی، ما دستاوردهایی داشته ایم که به ما امیدهای معناداری می دهد و این بهتر از عدم دستاورد است.»

    باز شدن روزنه ای از امید پیامی است که مرکل و اولاند از مینسک آورده اند. فرانسوا اولاند که برای شرکت در اجلاس سران کشورهایی اروپایی بعد از ظهر پنج شنبه وارد بروکسل شد گفت: «توافقی بدست آمده است. می توانست بجای توافق به شکست بیانجامد اما این توافق ضمانت نمی کند که در روزهای آینده شاهد موفقیت پایداری باشیم. این امر مستلزم آن خواهد بود که ما همچنان بدقت مراقب باشیم و فشار بیاوریم ک

    Ver video "روزنه امید برای اوکراین؛ واکنش آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند به توافقنامه مینسک"

  • تصمیم تازه آلمان و اتریش برای پناهجویان

    سیل پناهجویان هم چنان به سوی اتریش روان است و سر باز ایستادن ندارد. بیشتر این افراد از اتباع سوریه، عراق و افغانستان هستند. در واکنش به بحران مهاجران، اتریش و آلمان تصمیمات جدیدی گرفتند. اتریش اعلام کرد پناهجویان را به کشورهای دیگر می فرستد. تنها طی روز پنج شنبه هزار پناهجو به استان مرزی کرنتن اتریش فرستاده شدند.

    یوهانا میکل لایتنر، وزیر کشور اتریش گفت: «ما حدود پنج هزار تا پنج هزار و پانصد پناهجو را به کشورهای دیگر به ویژه به بلغارستان و رومانی فرستادیم.»

    از سوی دیگر آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان خواستار ایجاد یک سامانه توزیع عادلانه پناهجویان شد. او گفت: «نظام بازتوزیع پناهندگان تنها در صورتی مؤثر خواهد بود که ما به طور دائمی در خارج از مرزهای اروپا، درخواست آن دسته از پناهجویانی را که نیاز به حمایت دارند بررسی کنیم. من عمیقا باور دارم که چاره اروپا در حال حاضر فقط بازتوزیع افراد نیست، بلکه بیشتر از آن، به یک سامانه دائمی برای توزیع عادلانه پناهجویان میان کشورهای عضو اتحادیه نیاز است.»

    سه هفته پیش، اتریش و آلمان به دلیل هجوم بی سابقه مهاجران به مرزهای خود، قوانین اروپا مبنی بر ثبت

    Ver video "تصمیم تازه آلمان و اتریش برای پناهجویان"

  • درگذشت جیمز لست، موسیقیدان آلمانی معروف به «آقای آوای های شاد»

    جیمز لست، موسیقیدان آلمانی و رهبر ارکستر سازهای بزرگ درگذشت. او که به «آقای آواهای شاد» معروف بود، سال 1929 در شهر برمن آلمان بدنیا آمد و در دوران جنگ جهانی دوم، موسیقی را از مدرسه موسیقی نظامی شروع کرد.

    لست در سالهای پس از جنگ، رهبری ارکسترهای مختلف با چیدمانهای متفاوت برای نواختن قطعات معروف شاد و ویژه رقص را به عهده داشت. او از دهه شصت میلادی آلبوم های خود را منتشر کرد. بعضی از کارهای وی در آن سالها در صدر جدول بهترین های موسیقی قرار گرفت.

    وی رهبر بیش از دو هزار ارکستر زنده در سراسر دنیا از جمله در کشورهای آسیایی، اتحاد شوروی و در شهر لندن بود. جیمز لست آوریل سال گذشته کنسرت خداحافظی اش را در آلبرت هال لندن اجرا کرد. او که موفق ترین رهبر ارکستر آلمان پس از جنگ جهانی دوم محسوب می شود، در طول پنج دهه فعالیت، هفده رکورد فروش پلاتین کسب کرد. وی سالهای آخر عمرش را بین هامبورگ در آلمان و فلوریدا در آمریکا گذراند.

    جیمز لست روز نهم ژوئن، نوزدهم خرداد در سن هشتاد و شش سالگی در ایالت فلوریدای آمریکا درگذشت.

    Ver video "درگذشت جیمز لست، موسیقیدان آلمانی معروف به «آقای آوای های شاد»"

  • سیپراس: برای خروج از بحران پیشنهادی واقع بینانه داده ایم

    پس از برگزاری نشست از پیش اعلام نشده و شبانه مقامات ارشد اروپایی بر سر بحران مالی یونان که در برلین و در غیاب نماینده ای از آتن برگزار شد، آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان، از ارائه پیشنهادی «واقع گرایانه» برای حل این بحران خبر داد.

    آقای سیپراس گفت: «امتیازاتی داده ایم زیرا یک توافق، امتیازدهی هم می طلبد. می دانیم دادن این امتیازات دشوار است اما یک پیشنهاد واقع بینانه برای خروج یونان از بحران ارائه کرده ایم.»

    مذاکرات حساسی بر سر نحوه بازپرداخت بدهی های سنگین آتن، میان یونان و بستانکارانش در جریان است. سران اروپایی، شامل آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا، کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول و ماریو دراگی، رئیس بانک مرکزی اروپا، در آغازین ساعات سه شنبه، در پایتخت آلمان گرد هم آمدند تا بر سر بحران بدهی های یونان به گفتگو بنشینند.

    نشست برلین سه ساعت به طول انجامید. پیش از آن قرار بود تنها خانم مرکل و آقایان اولاند و یونکر با یکدیگر دیدار کنند. شرکت کنندگان در پایان این نشست از نیاز به تلاش بیشتر برای یافتن راه حلی ب

    Ver video "سیپراس: برای خروج از بحران پیشنهادی واقع بینانه داده ایم"

  • «یونان پیشنهادهای جدیدی ارائه نخواهد»

    در حالیکه دو روز بیشتر به آخرین جلسۀ مذاکرات میان یونان و وام دهندگان نمانده است، یانیس واروفاکیس، وزیر دارایی یونان می گوید این کشور پیشنهادهای جدیدی را به یوروگروپ ارائه نخواهد کرد.

    وزیر دارایی یونان در گفتگویی با نشریۀ آلمانی “بیلد” ضمن بیان این مطلب، عنوان کرده است امکان رسیدن به توافق بر سر بدهی های یونان در صورت همراهی و حضور آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان “یک شبه” وجود دارد.

    صدر اعظم آلمان یکی از مخالفان اصلی پیشنهادهای ارائه شده از سوی یونان در این مذاکرات است و از دولت یونان می خواهد برنامه های معرفی شده توسط وام دهندگان را به اجرا بگذارند. امری که الکسی سیپراس، نخست وزیر یونان آن را رد می کند.

    طلبکاران یونان از این کشور می خواهند با کاهش حقوق بازنشستگان و افزایش مالیات بر مصرف و همچنین ادامۀ برنامه های ریاضتی کسری بودجۀ یونان را کاهش دهد اما دولت یونان می گوید این برنامه ها در این کشور قابل اجرا نیست.

    یونان برای دریافت بستۀ ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورویی از وام های تعیین شده به یک توافق با یوروگروپ نیاز دارد. ضمن انکه این کشور باید تا پیش از پایان ماه ژوئن مبلغ یک میلیا

    Ver video "«یونان پیشنهادهای جدیدی ارائه نخواهد»"

  • بحران پناهجویان؛ یک دیوار آهنی دیگر در مرز مقدونیه و یونان در آستانه اجلاس اروپا و ترکیه

    تصاویر و گزارشهای ارسالی از مرز مقدونیه و یونان، اقدام سربازان مقدونیه در ساخت دیواری آهنین برای محدود کردن ورود پناهجویان به این کشور را نشان می دهد.

    این در حالی است که دولت مقدونیه اعلام کرده که برنامه ای برای متوقف کردن ورود پناهجویانی که از جنگ در خاورمیانه گریخته اند را ندارد.

    این پناهجویان که غالبا عراقی، سوری و افغان هستند، پس از بسته شدن مرز مجارستان، راه کشورهای منطقه بالکان را برای رسیدن به اروپای غربی در پیش گرفته اند.

    همزمان قرار است سران اروپا و ترکیه روز یکشنبه درباره بحران پناهجویان در بروکسل دیدار و گفتگو کنند.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم با ایراد سخنانی با اشاره به نقشی که ترکیه می تواند در این زمینه ایفا کند، گفت: “من فکر می کنم که به نفع ماست که ترکیه بتواند بر این کار تسلط یابد و پناهجویان را اسکان دهد. اگر ما بخواهیم در زمینه مرزهای اتحادیه اروپا به شرایط قانونی بازگردیم، همکاری با ترکیه لازم است.”

    گرچه رییس جمهور ترکیه پیشنهاد اخیر اتحادیه اروپا برای ارائه کمک سه میلیارد یورویی به بیش از دو میلیون پناهجوی سوری مقیم این کشور را پذیرفته، اما در مورد چگون

    Ver video "بحران پناهجویان؛ یک دیوار آهنی دیگر در مرز مقدونیه و یونان در آستانه اجلاس اروپا و ترکیه"

  • «فساد در ترکیه و چین افزایش یافته است»

    سازمان غیردولتی «شفافیت بین الملل» در گزارش سالانه خود نسبت به افزایش فساد در کشورهای دارای اقتصاد شوکوفا به ویژه چین و ترکیه هشدار داد.

    طبق گزاش این سازمان که کشورهای جهان را از نظر فساد از صفر تا صد رده بندی می کند، سودان، کره شمالی و سومالی در پایین جدول و دانمارک، نیوزیلند و فنلاند در صدر جدول قرار دارند.

    اِدا مولر، رییس سازمان شفافیت بین الملل در آلمان گفت: «تحقیقات در مورد پول شویی و یافتن اینکه این مقادیر کجا پنهان می شوند، یکی از دشوارترین بخش بررسی های ما به حساب می آید. برای مثال یک قاچاقچی مواد مخدر، در صورتی که دستگیر شود، مجازات خواهد شد اما سیستمی که برای پول شویی استفاده می کند، از بین نمی رود. این مشکل بزرگی است که باید به حل آن پرداخته شود.»

    ایران از ۱۷۵ کشور در رتبه ۱۳۶ فهرست قرار گرفته است که نسبت به سال گذشته اندکی بهتر است. افغانستان و تاجیکستان، نیز موقعیت بهتری دارند.

    ترکیه با یازده پله سقوط در رده شصت و چهارم جدول قرار دارد.

    به گفته سازمان «شفافیت بین الملل»، چین هم نسبت به سال گذشته بیست رتبه سقوط کرده و در رده یکصدم جدول قرار گرفته است.

    Ver video "«فساد در ترکیه و چین افزایش یافته است»"

  • تاکید مرکل بر برنداشته شدن تحریمها علیه روسیه تا اجرای توافق صلح

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، و پترو پوروشنکو، رییس جمهور اوکراین، در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

    همزمان با این دیدار آلمان و اتحادیه اروپا تاکید کردند که تحریمهای وضع شده علیه روسیه مگر با اجرای کامل طرح صلح برداشته نخواهد شد.

    پترو پوروشنکو، در مجمع عمومی سازمان ملل هم به سخنرانی پرداخت.

    او گفت: “جنگی که از خارج به ما تحمیل شد، باعث پدید آمدن یک شکل جدید و غیرقابل انتظار از فقر در کشور ما شد. این جنگ همچنین یک و نیم میلیون آواره در داخل کشور بر جا گذاشت. هر روز جنگ در منطقه دونباس، حدود پنج میلیون دلار آمریکا برای ما هزینه داشته است.”

    همزمان، سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، با ایراد سخنانی در سازمان ملل، گفت: “ما تحلیل آنچه که در مذاکرات مینسک دو صورت گرفت و آنچه در عمل بدست آمد را بر عهده همکاران آمریکاییمان می گذاریم.”

    گرچه وضعیت شرق اوکراین در یک ماه گذشته نسبتا آرام گزارش می شود، اما همچنان تعدادی از سربازان این کشور در برخورد با مینهای ضد نفر جان خود را از دست می دهند.

    Ver video "تاکید مرکل بر برنداشته شدن تحریمها علیه روسیه تا اجرای توافق صلح"

  • نتیجه نشست پاریس: لغو انتخابات آتی در شرق اوکراین

    نشست رییسان جمهوری روسیه و اوکراین، ولادیمیر پوتین و پترو پوروشنکو با رهبران فرانسه و آلمان در مورد بحران در اوکراین، روز جمعه در پاریس برگزار شد. رهبران چهار کشور به ویژه در مورد انتخابات در شرق اوکراین به توافقاتی دست یافتند.

    فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه گفت: «انتخابات پیش بینی شده برای تاریخ ۱۸ اکتبر برگزار نخواهد شد زیرا به اعتقاد ما با شرایطی که گذاشته ایم منطبق نیست. اما در عین حال انتخابات باید برگزار شود و برای این کار به قانون انتخابات نیاز است.»

    رهبران فرانسه و آلمان به طور کلی از نتایج این نشست اظهار رضایت کردند.

    آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نیز بعد از پایان نشست چهارجانبه روز جمعه گفت: «امروز روز مهمی بود زیر مذاکرات فشرده ای درباره مراحل مختلف برقراری صلح داشتیم. اگر به گذشته هم نگاه کنید همین است. بعد از نشست مینسک توافق کردیم، بعد از نشست پاریس هم همین طور. وقتی چنین باشد، می توان ضمانت هایی داد.»

    آندری بکتوف، خبرنگار یورونیوز که در کاخ الیزه حاضر بود گفت: «نشست چهارجانبه سران موسوم به نورماندی ۴ پیشرفت استقرار صلح در شرق اوکراین را محکم تر کرد. اما هنوز تردید

    Ver video "نتیجه نشست پاریس: لغو انتخابات آتی در شرق اوکراین"

  • رهبران کشورهای اوکراین، آلمان و فرانسه با یکدیگر دیدار می کنند

    پترو پوروشنکو، رئیس جمهوری اوکراین روز دوشنبه در برلین با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و همچنین فرانسوآ اولاند، رئیس جمهوری فرانسه دیدار می کند. این دیدار در ادامۀ تلاش ها برای حل بحران اوکراین و همزمان با شدت گرفتن درگیری میان جدایی طلبان و نیروهای دولتی در شرق این کشور صورت می گیرد.

    علیرغم توافقنامۀ آتش بس، طرف های درگیر در شرق اوکراین روز دوشنبه نیز به روی یکدیگر آتش گشودند که در نتیجۀ آن دست کم ۱۰ نفر جان خود را از دست داده اند.

    افزایش این درگیری ها نگرانی از شکسته شدن کامل توافقنامۀ مینسک را در مناطق دونتسک و لوهانسک افزایش داده است.

    بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل و اتحادیۀ اروپا این خشونت ها را محکوم کرده اند اما ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در واکنش به این محکومیت ها، کی یف را مسئول درگیری های اخیر دانسته است.

    بحران در شرق اوکراین در پی اعتراض ها علیه دولت یانوکوویچ آغاز شد و به سقوط وی انجامید. پس از تغییر دولت در این کشور، شبه جزیرۀ کریمه در جنوب اوکراین اعلام خودمختاری کرد و به روسیه ملحق شد. در پی همین امر، جدایی طلبان طرفدار روسیه در شرق اوکراین نیز خواهان خودمخ

    Ver video "رهبران کشورهای اوکراین، آلمان و فرانسه با یکدیگر دیدار می کنند"

  • سخنان جنجالی سیاستمدار آلمانی در مورد حق شلیک به پناهجویان

    «پلیس باید در موارد خطرناک حق شلیک به پناهجویان را داشته باشد». این تازه ترین اظهارات فراوکه پتری، یکی از رهبران حزب محافظه کار «آلترناتیو برای آلمان» در مصاحبه ای است که روز شنبه چاپ شد. وی معتقد است که بر اساس قانون آلمان، پلیس در مرزهای ورودی به عنوان «آخرین گزینه» و در موارد حاد حق شلیک به پناهجویان را دارد.

    در زمانی که آلمان خود را برای ورود موج جدید پناهجویان در پایان فصل سرما آماده می کند، این سخنان جنجالی واکنش های زیادی را در این کشور برانگیخته است.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز شنبه گفت: «امیدوارم که در طول فصل زمستان که شمار پناهجویان کمتر است، پیشرفت چشمگیری در زمینه کاهش آمار پناهجویان ورودی داشته باشیم. تعداد آنها باید کمتر شود و نباید دوباره بالا برود.»

    «آلترناتیو برای آلمان» که یک حزب پوپولیستی است و در آغاز برای خروج آلمان از منطقه یورو مبارزه می کرد، اکنون مسیر مبارزه سیاسی خود را تغییر داده و تمام تلاش خود را متوجه ضدیت با ورود پناهجویان کرده است. برابر آخرین نظرسنجی ها، این حزب با ۱۳ درصد آرا در رتبه سوم محبوبیت احزاب آلمانی قرار دارد.

    Ver video "سخنان جنجالی سیاستمدار آلمانی در مورد حق شلیک به پناهجویان"

  • پراگ؛ مخالفت سران گروه ویزگراد با سهمیه بندی پناهجویان در اتحادیه اروپا

    سران کشورهای گروه ویزگراد شامل چهار کشور مجارستان، جمهوری چک، لهستان و اسلواکی روز جمعه در پراگ با هر گونه سهمیه بندی پناهجویان مخالفت کردند. ایده ای که توسط آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان مطرح شده است. در این نشست همچنین از ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان که کشورش با بحران پناهجویان روبروست اعلام حمایت شد.

    بوسلاو زوبوتکا نخست وزیر جمهوری چک در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «آنچه در اعلامیه نشست امروز گفته شده معتبر است. ما از همبستگی پشتیبانی می کنیم و آماده ایم تا بطور داوطلبانه برای اجرای این همبستگی مشارکت کنیم اما سیستم سهمیه بندی پناهجویان را که به هر شکلی مکانیسمی از تعهد و اجبار را در خود داشته باشد رد می کنیم.»

    ویکتور اوربان و دولت دست راستی مجارستان از پرآوازه ترین مخالفان مهاجرت در مقیاس بزرگ در اتحادیه اروپا هستند. مجارستان نقطه ورود اصلی پناهجویانی است که از راه یونان و صربستان قصد دارند به کشورهای اروپای غربی بروند. این کشور مخالف عبور آزاد پناهجویان بسوی اتریش و آلمان است.

    نخست وزیر لهستان نیز در این کنفرانس خبری گفت که کشورها باید بتوانند بطور مستقل درباره چگونگی کمک به ب

    Ver video "پراگ؛ مخالفت سران گروه ویزگراد با سهمیه بندی پناهجویان در اتحادیه اروپا"

  • سیپراس در آستانه نشست اضطراری گروه یورو پیشنهادات تازه ای ارائه کرد

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان پیشنهادات تازه ای را تسلیم رئیس کمیسیون اروپا، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه کرده است.

    این اقدام یک روز مانده به نشست اضطراری روز دوشنبه وزیران دارایی گروه یورو صورت می گیرد. نشستی که هدفش دستیابی به توافقی بر سر بازپرداخت بدهی های یونان است.

    آقای سیپراس برای اینکه بتواند با دست پرتری در این نشست مهم حضور یابد روزهای شنبه و یکشنبه تلفنی با ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا گفتگو کرد تا بتواند با دست پرتری در مذاکرات گروه یورو حضور یابد. اهمیت موضوع آنقدر بود که پارلمان یونان روز یکشنبه تشکیل جلسه داد.

    در این میان یونانی نسبت به نتیجه مذاکرات نظر متفاوتی دارند. برخی با نگرانی آن را دنبال می کنند نظیر یک شهروند آتنی که گفت: «ما نگران فردا هستیم. کسی نمی داند وام دهندگان چه تصمیمی می گیرند و نخست وزیر سیپراس چه امتیازاتی واگذاز خواهد کرد. قطعیتی نیست و هیچ کس نمی داند موضوع چطور تمام خواهد شد.»

    برخی از یونانی ها نیز به نتیجه نشست بروکسل خوشبین هستند. نظیر دیگر شهروند آتنی که افزود: «من نگران نیستم. آنها در نهایت به

    Ver video "سیپراس در آستانه نشست اضطراری گروه یورو پیشنهادات تازه ای ارائه کرد"

  • نشست چهارجانبه پاریس برای گفتگو در مورد بحران اوکراین

    فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه روز جمعه در کاخ الیزه پاریس، میزبان همتایان روس و اوکراینی خود ولادیمیر پوتین و پترو پوروشنکو و صدر اعظم آلمان، آنگلا مرکل بود. این چهارمین نشست رهبران چهار کشور برای گفتگو در زمینه بحران اوکراین است.

    آندری بکتوف، خبرنگار یورونیوز که در الیزه حضور دارد، می گوید: «اول از همه ولادیمیر پوتین سر وقت به کاخ الیزه رسید و خلاصه ای از عملیات هوایی سوریه را به اطلاع اولاند رساند. شاید رئیس جمهوری روسیه با قول حمله به داعش، می خواهد به توافق بهتری در مورد اوکراین دست یابد و از بار تحریم های تحمیل شده به خاطر ضمیمه کردن کریمه بکاهد.»

    فیلیپ دولارا، تحلیل گر فرانسوی می گوید: «در واقع روسیه در اوکراین به نوعی در موضع قدرت است. معلوم نیست اوکراین چگونه می تواند کریمه را پس بگیرد، با استفاده از زور یا از راه گفتگو. روشن نیست که درگیری ها در دونباس چگونه می خواهد پایان بگیرد اگزیرار پایان هم بگیرد، باز هم به معنی پیروزی برای اوکراین نخواهد بود.»

    رهبران چهار کشور در حالی برای گفتگو در مورد بحران در شرق اوکراین گرد هم آمده اند که اخبار جهان زیر سایه خبر حمله هوای

    Ver video "نشست چهارجانبه پاریس برای گفتگو در مورد بحران اوکراین"

  • پیامدهای همکاری سازمان اطلاعات آلمان با سازمان سیا در جاسوسی از شهروندان اروپایی

    افشای رابطه همکاری بین سرویس اطلاعات برونمرزی آلمان یا “بی ان دی” (BND) و سازمان اطلاعات و امنیت ملی آمریکا (سیا)، سر و صدای زیادی به پا کرده است.

    از نظر برخی مقامات آلمانی، اطلاعاتی که “بی ان دی” درباره دولت ها و شرکت های اروپایی از جمله کمپانی هواپیمایی “ایر باس” در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت آمریکا قرار داده، غیر قانونی است.

    ادعاهایی در باره تلاش دولت بر لاپوشانی اخبار مربوط به این موضوع مطرح شده است: رسانه های آلمان می گویند برخی از داده های مربوط به این جاسوسی از بانک اطلاعاتی “بی ان دی” حذف شده است.

    عواقب این رسوایی برای دولت ائتلافی آنگلا مرکل چه خواهد بود؟ جاسوسی از صدر آعظم آلمان و شنود مکالمات تلفنی وی توسط سازمان سیا چه پیامدهایی خواهد داشت؟ درباره این موضوعات با مهمانان برنامه بیست و پنج ثانیه گفتگو کرده ایم.

    مهمانان این برنامه بیست وپنج ثانیه عبارتند از : المار بروک، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا و از اعضای حزب دموکرات مسیحی خانم مرکل؛ یپه کوفود، معاون هیئت نمایندگان پارلمانی اروپا در روابط با ایالات متحده، و از اعضای حزب سوسیال دموکرات؛ و کلاوس بوخنر،

    Ver video "پیامدهای همکاری سازمان اطلاعات آلمان با سازمان سیا در جاسوسی از شهروندان اروپایی"

  • با پیدا شدن جعبه سیاه هواپیمای ایرباس تحقیقات برای یافتن علت سقوط دنبال می شود

    جعبه سیاه هواپیمای ایرباس « ای۳۲۰» که روز گذشته در ارتفاعات آلپ در جنوب شرق فرانسه سقوط کرده بود پیدا شد. تحقیقات برای یافتن علت سقوط هواپیمای مسافربری شرکت هواپیمایی جرمن وینگز ادامه دارد.

    این هواپیما با ۱۴۴ مسافر و ۶ خدمه دیروز سه شنبه ساعت ده و هشت دقیقه به وقت محلی بارسلون در اسپانیا را به مقصد دوسلدورف در آلمان ترک کرد اما حدود چهل دقیقه بعد، از صفحه رادار محو و در ارتقاعات آلپ، بین شهرهای دیین و بارسلونت سقوط کرد.

    پیر هنری، سخنگوی وزرات کشور فرانسه در مورد عملیات تحقیق گفت: «ما مرحله تحقیقات جنایی را آغاز می کنیم که مرحله ای طولانی است و یافتن اجساد باید با دقت بالایی و به روش های مختلف انجام شود. این مرحله امکان شناسایی هویت اجساد و تحویل آنها به خانواده ها و همینطور کشف نشانه ها و سرنخ هایی را فراهم می سازد که در نهایت به پیشرفت تحقیقات در مورد این سانحه هوایی کمک می کند.»

    فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا برای ادای احترام به قربانیان این سانحه امروز چهارشنبه در محل حادثه حضور می یابند.

    هواپیمای ایرباس ای۳۲۰

    Ver video "با پیدا شدن جعبه سیاه هواپیمای ایرباس تحقیقات برای یافتن علت سقوط دنبال می شود"

  • وزیر خارجه آلمان: اکنون توپ در زمین یونان است

    بر اساس آخرین نتایج آرای همه پرسی روز یک شنبه یونان، اکثریت مردم این کشور به برنامه های ریاضتی و طرح نجات مالی وام دهندگان بین المللی رای منفی دادند.

    فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان در واکنشی به نتایج این همه پرسی گفت: «ما باید این نتیجه را بپذیریم. این نتیجه همه پرسی است که مردم یونان با تعداد زیادی در آن مشارکت کردند. در وضعیت کنونی این یونان است که باید تصمیم بگیرد و توپ در زمین آتن است.»

    مارتین شولتز، رئیس پارلمان اروپا نیز در واکنشی گفت: «از آنجا که معتقدم مردم یونان در طول هفته گذشته و زندگی روزمره با شرایط دشوار روبرو هستند، ما باید فردا و یا حداکثر روز سه شنبه در نشست اعضای منطقه یورو، درباره برنامه کمک های بشر دوستانه به یونان گفتگو کنیم. شهروندان عادی، بازنشستگان، افراد بیمار و کودکان در مهد کودک ها نباید بهای این وضعیت دراماتیک را بپردازند، وضعیتی که دولت و مردم رای «نه» را برای کشور به ارمغان آوردند.»

    بر اساس آخرین خبرها، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه در پاریس دیدار خواهند کرد تا درباره وضعیت یونان بعد از همه پرس

    Ver video "وزیر خارجه آلمان: اکنون توپ در زمین یونان است"

  • واکنشها به حمله به هفته نامه فرانسوی، از آمریکا تا خاورمیانه

    واکنشها به حمله به مقر هفته نامه فکاهی “شارلی ابدو” در پاریس که به قیمت جان دوازده نفر تمام شد، یکی پس از دیگری ادامه دارد.

    باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، با بیان این که حمله به خبرنگاران نشانه ترس تروریستها از آزادی مطبوعات و آزادی بیان است، گفت: “اما چیزی که من بسیار به آن اطمینان دارم این است که ارزشهای مشترک ما با مردم فرانسه که اعتقاد جهانی به آزادی بیان است، نمی تواند با خشونت بی مفهوم یک عده، خاموش شود.”

    ژان کلود یونکر، رییس کمیسیون اروپا هم در واکنش به این حمله گفت: “ما اروپاییها امشب از این حمله بسیار بهت زده و غمگین شدیم. من می خواهم به مردم فرانسه بگویم که همه ما اروپاییها، امشب پاریسی و فرانسوی هستیم.”

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم با بیان این که این اقدام حمله به ارزشهایی است که در نزد همه عزیز است، گفت:“این ارزشها شامل ارزش آزادی مطبوعات، آزادی بطور کلی و شرافت انسانی است.”

    دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا با بیان این که امروز در بریتانیا همه در کنار ملت و دولت فرانسه هستند، گفت: “ما هرگز نباید اجازه دهیم که تروریستها به ارزشهای ما که همان دموکراسی و آزادی بی

    Ver video "واکنشها به حمله به هفته نامه فرانسوی، از آمریکا تا خاورمیانه"

  • نشست سران اروپا برای بحران پناهجویان در مسیر بالکان

    در حالی که در ده روز گذشته شصت هزار پناهجو وارد اسلوونی شدند، سران اتحادیه اروپا روز یکشنبه نشستی را برای بررسی بحران فزاینده پناهجویان در کشورهای بالکان آغاز کردند. نخست وزیر اسلوونی گفته است اگر اتحادیه اروپا ترتیبی در این زمینه اتخاذ نکند، باید منتظر فروپاشی آن باشیم.

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان گفت: «کنوانسیون ژنو همه ما را به هم پیوند داده است. ما معیارهایی برای کرامت انسانی داریم که این امر مثبتی است. معیارهایی هم برای تقسیم وظایف در مورد مسیر مهاجران از کشورهای بالکان داریم. قطعا در مورد افزایش مراکز ثبت نام در خارج از مرزها هم صحبت خواهیم کرد. ما می دانیم که حفاظت بهتر از مرزهای اتحادیه اروپا یکی از وظایف ماست.»

    ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان که میان کشورهای اروپایی به اتخاذ سیاست های ضد مهاجرت شناخته شده است، گفت: «اعضا اتحادیه اروپا به ویژه کشورهایی که عضو پیمان شنگن هم هستند توانایی یا آمادگی آن را ندارند که سر حرف خودشان بایستند. ما توافق های بین المللی داریم که همه باید بر سر آن بمانند. پیشنهاد اول من این بود که به کشورهای جنوب اروپا برویم تا اگر یونانی ها نتوانستند،

    Ver video "نشست سران اروپا برای بحران پناهجویان در مسیر بالکان"

  • آغاز چهاردهمین دوره بازی های المپیک یهودیان در برلین

    هفتاد سال پس از پایان جنگ جهانی دوم، روز سه شنبه آلمان برای نخستین بار میزبان چهاردهمین دور بازهای مکابیا یا المپیک یهودی است که بزرگترین رویداد ورزشی یهودیان نامیده می شود.

    در این دور از بازی ها بیش از ۲۰۰۰ ورزشکار یهودی از سراسر جهان در مجموعه ورزشی که نازی های آلمان برای المپیک ۱۹۳۶ ساخته بودند گرد هم می آیند.

    آلون مایر، مدیر چهاردهمین بازی های مکابیا اروپا می گوید: «پیام این بازی ها آشتی است و یهودیانی که اینجا در آلمان زندگی می کنند پیام این رویداد را بخوبی می فهمند. با این بازی ها، ما این امکان را داریم که پیام آشتی را به خارج از آلمان هم منتقل کنیم.»

    بازهای مکابیا هر چهار سال یکبار برگزار می شود و آخرین بار در وین اتریش برگزار شد. آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در پیامی این رویداد را دارای اهمیت تاریخی و سیاسی مهم توصیف کرد. برگزاری این بازی ها در آلمان معانی زیادی برای بازماندگان هولوکاست دارد.

    مارگوت فریدلندر، نویسنده و از بازماندگان هولوکاست می گوید: «این بازها معانی زیادی برای من دارد زیرا بواسطه آن می توان به حوادث آن دوران در سال ۱۹۴۳ فکر کنم زمانی که خودم را از نازی ها

    Ver video "آغاز چهاردهمین دوره بازی های المپیک یهودیان در برلین"

  • توافق رهبران روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه برای دیدار با یکدیگر در مینسک

    آخرین گزارشها از مکالمه تلفنی همزمان رهبران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان بر سر بحران اوکراین، حکایت از آن دارد که ولادیمیر پوتین، پترو پوروشنکو، فرانسوا اولاند و آنگلا مرکل، توافق کرده اند که روز چهارشنبه در مینسک با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.

    بنابه گفته دفتر صدر اعظم آلمان، این دیدار با هدف تلاش برای ارائه تدابیری به منظور حل قطعی بحران اوکراین صورت خواهد گرفت.

    دولت فرانسه هم تاکید کرده که آنچه آنها به دنبال آن هستند، صرفا یک توافق صلح بر روی کاغذ نیست و می بایست در عمل به اجرا درآید.

    این در حالی است که طرفهای درگیر در اوکراین در ماه سپتامبر سال گذشته نیز در میسنک به توافقی برای آتش بس دست یافته بودند ولی این توافق هرگز اجرا نشد.

    نمایندگان سازمان امنیت و همکاری اروپا و رهبران جدایی طلب شرق اوکراین نیز در اجلاس روز چهارشنبه در مینسک حضور خواهند داشت.

    جیمز فرنی خبرنگار یورونیوز در مونیخ، در این باره می گوید: “طرح صلحی که قرار است روز چهارشنبه در مورد آن بحث شود، آخرین شانس پایان دادن به جنگ در اوکراین محسوب می شود. اگر این مذاکرات شکست بخورد، تصمیم گیران سیاسی جهان تا

    Ver video "توافق رهبران روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه برای دیدار با یکدیگر در مینسک"

  • سفر یک روزه نمایندگان اتحادیه اروپا به ترکیه با هدف کاهش تنش ها

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان به همراه دونالد توسک، رئیس شورای اروپا و فرانس تیمرمن، معاون کمیسیون اروپا روز شنبه وارد شهر غازی عینتاب ترکیه شدند و مورد استقبال احمد داوود اوغلو، نخست وزیر این کشور قرار گرفتند.

    این دیدار با هدف تقویت قرارداد بحث برانگیزی انجام شده که ۱۸ مارس به امضای ترکیه و اتحادیه اروپا رسید و هدف از آن دادن امتیازاتی به ترکیه در قبال ممانعت این کشور از ورود مهاجران به اروپا بود.

    آنها در این سفر یک روزه از اردوگاه پناهندگان نیزیب، در نزدیکی مرز سوریه نیز بازدید کردند. بر سر در این اردوگاه تابلویی نصب شده بود که روی آن نوشته شده بود: «به بزرگترین کشور میزبان پناهندگان در جهان خوش آمدید.»

    این سفر پس از افزایش تنش ها میان ترکیه و اتحادیه اروپا و همچنین میان ترکیه و آلمان انجام می شود.

    آنکارا همچنان بر این اتحادیه فشار وارد می کند که روند حذف ویزا برای شهروندان ترک و روند دریافت ۳ میلیارد یورو کمک مالی برای سازماندهی پناهندگان را سرعت بخشند در غیر اینصورت احتمال دارد توافق میان دو طرف به شکست بینجامد.

    اما اجرای خواسته های ترکیه برای اتحادیه اروپا ممکن نبوده است بو

    Ver video "سفر یک روزه نمایندگان اتحادیه اروپا به ترکیه با هدف کاهش تنش ها"

  • کاردستی باعث بازداشت و دعوت احمد به کاخ سفید شد

    خبر بازداشت و آزادی «احمد محمد» نوجوان ۱۴ ساله در تگزاس آمریکا بخاطر کاردستی ساعتی شبیه بمب اگرچه نام او را در صدر اخبار قرار داد اما باعث شد تا به کاخ سفید دعوت شود.

    وقتی احمد کاردستی خود را به دبیرستان مک آرتور شهر اروینگ تگزاس آورد یکی از معلمان به گمان این که کاردستی ساعتی او بمب ساعتی است مسئولان را آگاه کرد و احمد دستبند به دست بازداشت و بازجویی شد.

    لاری بوید، مامور پلیس اروینگ گفت:«وسیله شک برانگیزی است. در دوره و زمانه ای زندگی می کنیم که نمی توان وسیله ای شبیه این را به مدرسه برد. در سراسر کشورمان شاهد وقایع وحشتناک بوده ایم. باید جانب احتیاط را رعایت کرد.»

    پدر احمد مهاجری سودانی است. خانواده او می گویند فرزندشان بخاطر اسمش دستگیر شده بوده است.

    در حمایت از احمد محمد حساب توییتری بنام او باز شده است و مارک زوکربرگ، بنیانگذار فیسبوک از او دعوت کرده است تا اگر خواست به مقر فیسبوک سری بزند.

    زوکربرگ نوشته است:«مهارت و بلندهمتی در ساخت وسیله ای جالب مستحق تشویق است نه بازداشت. آینده متعلق به کسانی همچون احمد است.»

    باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا نیز احمد را به کاخ سفی

    Ver video "کاردستی باعث بازداشت و دعوت احمد به کاخ سفید شد"

  • آلمان؛ توافق با یونان آری اما نه به هر بهایی

    آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در حل بحران یونان «توافق به هر بهایی» را رد می کند. متقابلا فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه هم گزینه احتمالی تعلیق عضویت پنج سالۀ یونان در حوزه پولی یورو را نمی پذیرد.

    اروپا که یونان را با دست پس می زند و با پا پیش می کشد اکنون می خواهد تا آتن اصلاحات پیشنهادی اش را پیش از آغاز گفتگوها برای اعطای سومین بسته نجات مالی به اجراء در آورد.

    الکسیس سیپراس، نخست وزیر چپگرای یونان هم که درخواست های وام دهندگان را متناسب با واقعیت های کشورش نمی داند می گوید برای یکپارچگی و اروپایی متحد آمادۀ مصالحه ای صادقانه است و از طرف های مقابل نیز می خواهد تا چنین کنند.

    برخی از مقامات کلیدی حوزه پولی یورو و اتحادیه اروپا همچون آلمان از یونان می خواهند تا اعتماد باز رفته را باز گرداند و اجرای وعده ها و اصلاحات اقتصادی را تضمین کند.

    یرون دایسلبلوم، رئیس یوروگروپ هم امروز یکشنبه حرف تازه ای بجز این که بگوید «راه زیادی را پیموده ایم» اما «موضوعات بزرگ حل نشده ای هنوز باقی است»، نداشت.

    مذاکرات روز یکشنبه وزرای دارایی حوزه پولی یورو بدون حصول نتیجه ای خاص پایان یافته ا

    Ver video "آلمان؛ توافق با یونان آری اما نه به هر بهایی"

  • نشست استانبول: انتقاد بان کی مون از رهبران کشورهای صنعتی

    مراسم پایانی نشست موسوم به «نشست انسانی» با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه و بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد برگزار شد.

    رهبران حدود پنجاه کشور به همراه نمایندگان و مدیران شرکتهای بخش خصوصی و رهبران سازمانهای خیریه امدادرسان برای بحث و گفتگو درباره نیازهای فوری مردم در سراسر جهان در این نشست حاضر شده بودند.

    بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد که در روز اول نشست خواهان عزم جدی کشورها برای حل مشکل آوارگان شده بود در روز پایانی گفت: «این مایه سرخوردگی است که رهبران کشورهای جهان در اینجا حاضر نیستند. بخصوص رهبران هفت کشور صنعتی جهان. به جز آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان. من خواهان توجه بیشتری از سوی آنها هستم.»

    بعضی از سازمانهای خیریه از جمله سازمان پزشکان بدون مرز با انتقاد از برگزارکنندگان این نشست، آن را تحریم کرده بودند و در آن شرکت نکردند.

    جولی هال، مدیر سازمان صلیب سرخ و هلال احمر می گوید: «این نشست کمک می کند که شکاف بین نیازهای مردم و پاسخ فوری که به این نیازها داده می شود برجسته شود. ما باید این شکاف را از بین ببریم و راه حلهای مختلفی را در این زمینه پیدا کنیم.»

    Ver video "نشست استانبول: انتقاد بان کی مون از رهبران کشورهای صنعتی"

  • گروگان های ترک در عراق آزاد شدند

    شانزده نفر از اتباع ترکیه که در عراق به گروگان گرفته شده بودند، پس از آزادی چهارشنبه شب به کشورشان بازگشتند.

    ماه گذشته یک گروه مسلح به نام “فرقه الموت” یا “جوخه مرگ” در شهرک صدر بغداد هجده کارگر ترک را ربود. دو تن از آنها مدتی بعد در نزدیکی بصره آزاد شدند. به نظر می رسد ربایندگان یک گروه شیعه باشند.

    یکی از گروگان های آزاد شده می گوید: «من به خانواده ام ملحق شدم و این تنها چیزی بود که در مدت (اسارت) می خواستم. از دولتمردانمان سپاسگزارم. (در مدت اسارت) به خودم فکر نمی کردم، فقط به فکر خانواده ام بودم، واقعا اصلا به خودم فکر نمی کردم.»

    یکی دیگر از آزادشدگان می گوید: «فقط انتظار می کشیدیم و امیدوار بودیم. آنها رفتار خوبی با ما داشتند، هیچ مشکلی نبود. به لطف دولت آزاد شدیم و از این بابت خیلی سپاسگزاریم.»

    به نظر می رسد آتش بس هفته گذشته در شهرهای شیعه نشین سوریه در آزادی این گروگان ها بی تاثیر نبوده است. ربایندگان در ازای آزادی گروگان ها خواستار فشار ترکیه به مخالفان سوری برای عقب نشینی از شهرهای شیعه نشین شده بودند.

    Ver video "گروگان های ترک در عراق آزاد شدند"

  • آلمان برای پناهجویان، مناطق ترانزیت می سازد

    به دلیل شمار بالای مهاجران و پناهجویان جدید در آلمان، دولت برلین تصمیم گرفته است در نواحی مرزی، مناطق ترانزیت ایجاد کند تا پناهجویان در مدت انتظار برای بررسی پرونده شان در آنجا بمانند. مقامات آلمانی در عین حال می گویند که اتحادیه اروپا چنین تدابیری را قبلا پیش بینی کرده است.

    پیتر آلتمایر، رئیس دفتر صدر اعظم و مسئول هماهنگی امور پناهندگان آلمان می گوید: «مناطق ترانزیت ابتکار آلمان نیست بلکه بر اساس دستورالعمل اتحادیه اروپا ایجاد شده است. فکر می کنم برای مقابله با این مشکل، هیچ راه حلی را نباید نادیده بگیریم. این گونه در مورد افرادی که به نجات شان آمده ایم، می توانیم تشخیص بدهیم کدام ها تحت تعقیب هستند، کدام ها همه چیزشان را از دست داده اند، و کدام ها به دلایل اقتصادی آمده اند.»

    بیشتر مهاجران ورودی از مرز اتریش که اغلب سوری هستند، وارد ایالت جنوبی آلمان یعنی بایرن می شوند. دولت محلی بایرن برای مقابله با هجوم روزافزون پناهجویان تهدید کرده که مرز خود با اتریش را خواهد بست.

    شمار پناهجویانی که در سال جاری میلادی وارد آلمان شده اند، به بیشتر از یک و نیم میلیون نفر می رسد. هنوز معلوم نیس

    Ver video "آلمان برای پناهجویان، مناطق ترانزیت می سازد"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.