Videos relacionados con صوت آیت کرسی

Informaciona

Comparte y descubre información

  • اولین زن بر کرسی ریاست جمهوری کرواسی تکیه زد

  • باختن دومین کرسی پارلمان بریتانیا، تهدیدی برای دیوید کامرون؟

    دولت محافظه کار دیوید کامرون روز جمعه یک کرسی دیگر پارلمان را به حزب یوکیپ (حزب استقلال) تحت رهبری نایجل فاراژ، که مخالف ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا است، باخت. این شکست ممکن است نشانه ای از ایجاد شکاف در سیستم دو حزبی بریتانیا در انتخابات سراسری سال ۲۰۱۵ باشد.

    اما دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا در واکنش به این شکست گفت: “تصمیم من این است که این کرسی را در انتخابات عمومی بعدی قطعا برگردانم، زیرا هر انتخاب دیگری به غیر از دولت محافظه کار، بهبود اقتصادی ما را به خطر می اندازد. این بدان معناست که “اد میلیبند” (رهبر حزب کارگر) و من بیش از همیشه مصمم شده ایم که ارائه کننده امنیت برای بریتانیا باشیم.”

    مارک رکلس که در انتخابات منطقه ای پیروز شد، قبل از این به حزب محافظه کار تعلق داشت. نایجل فاراژ در واکنش به این پیروزی گفت، این انتخاب نشان داد که پیش بینی اینکه چه کسی در آینده ششمین اقتصاد بزرگ جهان را اداره خواهد کرد، دشوار است. او اظهار امیدواری کرد که پیروزی مارک رکلس موجب پیوستن اعضای بیشتری به حزب یوکیپ شود.

    Ver video "باختن دومین کرسی پارلمان بریتانیا، تهدیدی برای دیوید کامرون؟"

  • احتمال کسب دومین کرسی پارلمان بریتانیا توسط حزب یوکیپ

    نتایج اولیه انتخابات در منطقه راچستر و استرود در بریتانیا از احتمال پیروزی حزب استقلال (یوکیپ) و تصاحب دومین کرسی پارلمان توسط آنها حکایت دارد.

    بر اساس نظرسنجی ها، حزب استقلال بریتانیا با ۱۲ درصد پیشتازی نسبت به حزب محافظه کار، موفق به کسب دومین کرسی خواهد شد.

    حزب یوکیپ که خواستار جدایی این کشور از اتحادیه اروپاست برای اولین بار در تاریخ بریتانیا توانست در انتخابات ماه اکتبر و با پیروزی داگلاس کارلسول، اولین کرسی خود را در مجلس عوام به دست آورد.

    دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا هشدار داده است که در صورت پیروزی این حزب در انتخابات روز پنج شنبه و کسب دومین کرسی در پارلمان، این کشور با “نا امنی و بی ثباتی” مواجه خواهد شد.

    پیروزی حزب استقلال بریتانیا نگرانی ها را نسبت به پیروزی راست های افراطی در انتخابات سراسری سال ۲۰۱۵ میلادی افزایش داده است.

    در این انتخابات مارک رکلس، نماینده حزب استقلال بریتانیا که پس از جدایی از حزب محافظه کار به یوکیپ پیوسته است در مقابل کِلی تولهورست از حزب محافظه کار رقابت می کند.

    Ver video "احتمال کسب دومین کرسی پارلمان بریتانیا توسط حزب یوکیپ"

  • هواداران دولت تمام کرسی های تهران را به دست آوردند

    نتایج نهایی انتخابات مجلس شورا در تهران حاکی از آن است که فهرست ۳۰ نفره هوادار دولت موسوم به لیست امید تمام کرسی های تهران را در اختیار گرفته اند.

    این یک پیروزی نمادین است، چرا که تا این لحظه آرای اصول گرایان در کل کشور بیش از آرای اصلاح طلبان است. البته باید دید نمایندگانی که تحت عنوان مستقل قدم به بهارستان می گذارند چه موضعی در قبال سیاست های دولت روحانی خواهند داشت. نکته ای که می تواند مناسبات قدرت در مجلس آینده را تعیین کند.

    همچنین پیروزی هاشمی رفسنجانی در راس فهرست ۱۶ نفره منتخبان تهران در مجلس خبرگان و احمد جنتی در قعر فهرست و به ویژه شکست سنگین محمد یزدی و مصباح یزدی به خاطر جا ماندن از ورود به مجلس خبرگان، مهر تاییدی است بر اقبال شرکت کنندگان در انتخابات این دوره از مجلس به کاندیداهای طرفدار دولت روحانی که باوجود محدودیت ها و رد صلاحیت های گسترده نامزدهای شناخته شده اصلاح طلب، رای خود را علیه جریان های تندرو به صندوق ریختند.

    Ver video "هواداران دولت تمام کرسی های تهران را به دست آوردند"

  • كواليس برنامج احلى صوت

    Ver video "كواليس برنامج احلى صوت"

  • واکنش آیت الله خامنه ای به گزارش سنای آمریکا

    انتشار گزارش سنای آمریکا درباره استفاده از شکنجه توسط ماموران آژانس اطلاعات مرکزی، سی آی ای، در بازجویی از مظنونان به همکاری با گروههای افراطی واکنش های زیادی در پی داشت.

    بر اساس این گزارش ماموارن سی آی ای در زندان های خارج از خاک آمریکا مظنونان را شکنجه می کردند.

    اگرچه در گزارش نامی از این کشورها برده نشده اما روز چهارشنبه الکساندر کواسنیویسکی، رییس جمهوری پیشین لهستان برای نخستین بار از رفتار “خشن” ماموران سی آی ای با متهمان در زندان های لهستان پرده برداشت. وی در مصاحبه ای تلویزیونی گفت که شخصا با سی آی ای ارتباط مستقیم نداشته و طرف گفتگوی وی جورج دبلیو بوش، رییس جمهوری وقت آمریکا بوده است.

    آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران نیز در پیامی در حساب کاربری توییتر منسوب به خود بخشی از سخنانش در سال 1386 را منتشر کرد که در آن از آمریکا به عنوان “سمبل ظلم علیه بشریت” یاد شده بود که حتی مردم این کشور هم “با این ظلم مواجه اند”.

    بسیاری از سازمان های بین المللی از جمله شورای اروپا و عفو بین المللی عملکرد سی آی ای را شدیدا مورد انتقاد قرار داده اند.

    در مقابل آژانس اطلاعاتی آمریکا می گوید که این اقدامات برای حفظ امنیت آمریکایی ها و مقابله با تروریسم لازم بوده است.

    Ver video "واکنش آیت الله خامنه ای به گزارش سنای آمریکا"

  • استمعو الى مقطع من راديو صوت الفنيدق

    استمعو الى مقطع من راديو صوت الفنيدق

    Ver video "استمعو الى مقطع من راديو صوت الفنيدق"

  • احسن صوت مقرئ المغربي العيون الكوشي على الأولى في رمضان 2009

    احسن صوت مقرئ المغربي العيون الكوشي على الأولى في رمضان 2009

    Ver video "احسن صوت مقرئ المغربي العيون الكوشي على الأولى في رمضان 2009"

  • تهويدة للأطفال تهويدات همهمات الأم موسيقي صوت النوم موسيقي هادئة لوقت النوم

    Ver video "تهويدة للأطفال تهويدات همهمات الأم موسيقي صوت النوم موسيقي هادئة لوقت النوم"

  • Mustafa Jbari sur Radio Arabe الروائي مصطفى الجباري على راديو صوت العرب

    الروائي مصطفى الجباري على راديو صوت العرب

    Ver video "Mustafa Jbari sur Radio Arabe الروائي مصطفى الجباري على راديو صوت العرب"

  • أفضل تطبيق لتحميل اي فيديو أو صوت من ( يوتيوب ، فيسبوك ، انستغرام ) على هاتفك الأندرويد

    Ver video "أفضل تطبيق لتحميل اي فيديو أو صوت من ( يوتيوب ، فيسبوك ، انستغرام ) على هاتفك الأندرويد"

  • خیز جمهوریخواهان برای شکست دموکراتها در انتخابات میاندوره ای آمریکا

    دو حزب جمهوریخواه و دموکرات امروز سه شنبه ۴ نوامبر با صرف حدود ۴ میلیارد دلار در گرانترین انتخابات مياندوره ای آمریکا برای کنترل مجلس سنا رقابت می کنند.

    انتخابات میاندوره ای امسال انتخاباتی توصیف می شود که ممکن است در آن حزب دموکرات باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا اکثر کرسی ها را در مجلس سنا به حزب رقیب جمهوریخواه واگذار کند.

    در حال حاضر جمهوریخواهان با ۲۳۴ کرسی در مقابل ۱۹۹ کرسی دموکرات ها، اکثریت را در مجلس نمایندگان در دست دارند اما اکثریت در مجلس سنا با در اختیار داشتن ۵۳ کرسی در مقابل ۴۵ کرسی جمهوریخواهان، در دست دموکراتهای آمریکاست.

    انتخابات میاندوره ای امسال نوعی همه پرسی و آزمونی برای سياست های دولت باراک اوباما توصیف می شود.

    Ver video "خیز جمهوریخواهان برای شکست دموکراتها در انتخابات میاندوره ای آمریکا"

  • ائتلاف حزب «سیریزا» با حزب «یونانی های مستقل» علیه ریاضت های اقتصادی

    حزب «سیریزا»، فاتح انتخابات یونان با حزب «یونانی های مستقل» ائتلاف می کند.

    تنها دو کرسی حزب چپگرای سیریزا، پیروز انتخابات روز یکشنبه یونان را از دستیابی به اکثریات مطلق کرسی های پارلمان بازاشت.

    الکسیس تسیپراس رهبر حزب سیریزا، پس از پیروزی در انتخابات و کسب ۱۴۹ کرسی، برای تشکیل دولتی ائتلافی به حزب راستگرای یونانی های مستقل روی آورده است.

    گزارش ها حاکی از آن است که پانوس کامِنوس، رهبر حزب یونانی های مستقل که ۱۳ کرسی را از آن خود کرده، به پیشنهاد ائتلاف پاسخی مثبت داده است.

    رهبران دو حزب طی روزهای آتی دولت ائتلافی ضد ریاضت های اقتصادی را تشکیل خواهند داد.

    Ver video "ائتلاف حزب «سیریزا» با حزب «یونانی های مستقل» علیه ریاضت های اقتصادی"

  • پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا پس از پایان رای گیری

    پیش بینی اعلام شده پس از پایان مهلت رای گیری در ا نتخابات سراسری بریتانیا از موفقیت حزب محافظه کار حکایت دارد، با این همه این حزب از کسب اکثریت مطلق آرا ناتوان خواهد بود.

    بر اساس این پیش بینی حزب محاظه کار به رهبری دیوید کامرون ۳۱۶ کرسی را کسب خواهد کرد. پس از آن، حزب کارگر به رهبری اد میلیبند است که ۲۳۹ کرسی را تصاحب می کند.

    همچنین حزب ملی گرای اسکاتلند با کسب ۵۸ کرسی جهشی قابل توجه نسب به نتیجه انتخابات سال ۲۰۱۰ میلادی خواهد داشت. احتمال داده شده است که حزب لیبرال دموکرات ۱۰ و حزب استقلال بریتانیا ۲ کرسی را در این رقابت از آن خود سازند.

    Ver video "پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا پس از پایان رای گیری"

  • اوو مورالس برای سومین بار رئیس جمهور بولیوی شد

    اوو مورالس توانست در انتخاباتی که روز یکشنبه برگزار شد ۶۱ درصد آرای مردم بولیوی را کسب کند و در همان دور اول به پیروزی قاطع برسد.

    اگرچه انتقادات متعددی به دولت او بویژه به دلیل فساد موجود در بولیوی مطرح است، اما آقای مورالس که دارای دیدگاههایی سوسیالیستی و ضد آمریکایی است، توانست با ملی کردن صنعت گاز بولیوی، محبوبیت بالایی برای خود کسب کند.

    همچنین حزب او که «جنبش برای سوسیالیسم» نام دارد توانست ۱۱۱ کرسی از ۱۳۰ کرسی مجلس نمایندگان و ۲۵ کرسی از ۳۶ کرسی مجلس سنا را بدست آورد.

    نزدیک ترین رقیب او، ساموئل دوریا مدینا که به دنبال ایجاد اصلاحات در سیستم قضایی بولیوی بود، توانست ۲۴ درصد آرا را کسب کند.

    به این ترتیب آقای مورالس ۵۴ ساله که در سال ۲۰۰۶ میلادی قدرت را در این کشور در دست گرفته بود، تا سال ۲۰۲۰ میلادی بر مسند ریاست جمهوری همچنان تکیه خواهد زد.

    Ver video "اوو مورالس برای سومین بار رئیس جمهور بولیوی شد"

  • حزب چپ رادیکال سیریزا آرای انتخابات پارلمانی یونان را درو کرد

    حزب چپ رادیکال «سیریزا» با پیروزی در انتخابات پارلمانی یونان اکثر ۳۰۰ کرسی را از آن خود کرد تا ترکیب جدیدی را به پارلمان این کشور تحمیل کند.

    سیریزا اگرچه با اختلاف تنها دو رای از کسب اکثریت مطلق آراء باز می ماند اما با درو کردن آراء، ۱۴۹ کرسی پارلمان را از آن خود می کند تا شگفتی ساز انتخابات باشد.

    حزب «دموکراسی نوین» آنتونیس ساماراس، نخست وزیری که شکست حزب متبوعش را می پذیرد با کسب ۷۶ کرسی در جایگاه دوم قرار می گیرد.

    حزب مطرح «پاسوک» هم تنها ۱۳ کرسی را از آن خود می کند و در جایگاهی بهتر از جایگاه ششم قرار نمی گیرد تا عملاً از بازندگان بزرگ انتخابات پارلمانی یونان باشد.

    واحد پولی یورو هم از انتخابات یونان بی تاثیر نماند و ارزش آن به پایین ترین میزان آن در یازده سال اخیر افت کرد.

    Ver video "حزب چپ رادیکال سیریزا آرای انتخابات پارلمانی یونان را درو کرد"

  • انتخابات پارلمانی فنلاند، ناقوس تغییرات در این کشور را به صدا درآورد

    در انتخابات پارلمانی فنلاند، حزب مخالف پیروز و جناح راست منتقد اروپا دوم شد.

    در این انتخابات که روز یکشنبه برگزار شد حزب مرکز، به رهبری یوها سیپیلا در صدر قرار گرفت و ۴۹ کرسی از مجموع ۲۰۰ کرسی پارمان را از آن خود کرد.

    به این ترتیب آقای سیپیلا به سمت نخست وزیری فنلاند خواهد رسید.

    رهبر حزب مرکز پس از این پیروزی گفت: «در این شرایط، از تمام فلاندی ها می خواهم که منافع ملی و کشور را قبل از منافع خود قرار دهند.»

    حزب راستگرای فینز، حزب منتقد اروپا با کسب ۳۸ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت.

    الکساندر استوب، رهبر حزب حاکم، ائتلاف ملی راست میانه و نخست وزیر کنونی به ۳۷ کرسی اکتفا کرد و با پذیرش شکست حزبش پیروزی حزب مرکز را تبریک گفت.

    سوسیال دموکرات ها نیز با کسب ۳۴ کرسی در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

    آقای سیپیلا که وعده تشکیل یک دولت ائتلافی با حضور گروهها و احزاب مختلف را داده، در ابتدای کارش با چالش هایی چون افزایش میزان بیکاری و بدهی های خارجی روبروست.

    Ver video "انتخابات پارلمانی فنلاند، ناقوس تغییرات در این کشور را به صدا درآورد"

  • ایالات متحده امریکار معرض خطر شکست

    رای گیری در حوزه های اخذ رای آمریکا برای انتخابات میان دوره ای کنگره این کشور از ساعت شش صبح بوقت محلی آغاز شد. نتیجه این انتخابات می تواند، سیاست های دولت باراک اوباما، رییس جمهوری این کشور را به چالش بکشد.

    همه ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۶ کرسی مجلس سنا مورد رقابت نامزدها قرار می گیرد. جمهوری خواهان که اکثریت مجلس نمایندگان را در دست دارند، در صورت کسب شش کرسی بیشتر در مجلس سنا، اکثریت آن را هم بدست می آورند و می توانند فشار خود را بر رییس جمهور دموکرات آمریکا بیشتر کنند.

    نظرسنجی ها نشان می دهند که جمهوری خواهان در مجلس نمایندگان و همچنین در مجلس سنا، اکثریت کرسی ها را کسب خواهند کرد.

    در صورت پیروزی جمهوری خواهان در سنا، احتمالا سناتور ميچ مک کانل، از ایالت کنتاکی، رهبری سنا را برعهده خواهد گرفت. آقای مک کانل بارها تاکید کرده که بویژه در مورد سیاست خارجی دولت اوباما، موضع قاطعانه تری خواهد گرفت.

    در این صورت، روند مذاکرات هسته ای با جمهوری اسلامی ايران نیز بدون شک تحت تاثير قرار می گیرد.

    Ver video "ایالات متحده امریکار معرض خطر شکست"

  • احتمال انتخاب مجدد مرکل برای ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان

    کنگره حزب راستگرای اتحاد دموکرات مسیحی آلمان موسوم به “س د او“، برای انتخاب تنها نامزد رهبر این حزب یعنی آنگلا مرکل، صدر اعظم کنونی آلمان، در شهر کلن این کشور در حال برگزاری است.

    پیش بینی می شود که خانم مرکل 60 ساله که از محبوبیت بالایی در میان اعضای حزبش برخوردار است با کسب بالای آراء، برای هشتمین بار و به مدت دو سال رهبری حزبش را بر عهده گیرد.

    اگر خانم مرکل موفق به کسب کل آراء حزب شود، دومین صدر اعظم آلمان خواهد بود که بعد از کنراد آدناور، توانسته چنین آراء بالایی را کسب کند.

    حزب “س د او 311 “ کرسی از 631 کرسی پارلمان آلمان موسوم به بوندستاگ را داراست.

    این میزان برای حزب مخالف سوسیال دموکرات 193 کرسی است.

    Ver video "احتمال انتخاب مجدد مرکل برای ریاست حزب دموکرات مسیحی آلمان"

  • تعلیق فعالیت سه حزب کمونیست در اوکراین طی انتخابات محلی

    خبر کوتاه

    وزارت دادگستری اوکراین فعالیت سه حزب کمونیست را طی انتخابات محلی در ماه اکتبر سال جاری به حالت تعلیق درآورد.

    کمونیست ها در صحنه سیاسی اوکراین از قدرت قابل توجهی برخوردار بودند و در انتخابات پارلمانی سال ۲۰۱۲، سیزده درصد کرسی ها را از آن خود کردند. اما در پی حمایت از ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری سابق این کشور تا اندازه زیادی محبوبیتشان را از دست داده و در انتخابات سال گذشته تنها به چهار درصد کرسی ها قناعت کردند.

    Ver video "تعلیق فعالیت سه حزب کمونیست در اوکراین طی انتخابات محلی"

  • موفقیت چشمگیر حزب ملی اسکاتلند در انتخابات سراسری بریتانیا

    حزب ملی اسکاتلند با کسب ۵۶ کرسی به سومین حزب بزرگ بریتانیا از نظر تعداد کرسی در مجلس عوام این کشورتبدیل شده است.

    این حزب که خواهان استقلال از بریتانیا است در این انتخابات موفق شد تقریبا تمامی کرسی های اسکاتلند را به خود اختصاص دهد، کرسی هایی که تاکنون عمدتا در اختیار حزب کارگر در اسکاتلند بودند.

    نیکلا استورجن، رهبر حزب ملی اسکاتلند در این باره گفت: «به نظر من “تاریخی” یکی از کلماتی است که اغلب مورد استفاده قرار می گیرد. اما در شرایط کنونی حتی نمی دانم این لغت می تواند بیانگر اهمیت آنچه رخ داده است باشد یا خیر. ورق سیاست در اسکاتلند برگشته است. این یک نتیجه بسیار بزرگ بود. شاهد نوساناتی بودیم که هیچگاه در تاریخ سیاست وستمینستر رخ نداده بود. این نشان دهنده یک خواست آشکار برای تغییر در
    اسکاتلند است و این خواستی بسیار قدرتمند است که صدای اسکاتلند بلند تر شنیده شود و این وظیفه ۵۶ عضو حزب است که راهی مجلس عوام می شوند.»

    الکس سلموند، رهبر سابق این حزب نتیجه انتخابات را بزرگترین چرخش در صحنه سیاسی بریتانیا از نیمه اول قرن نوزدهم خواند و گفت که “شیر اسکاتلند به غرش درآمده است”.

    Ver video "موفقیت چشمگیر حزب ملی اسکاتلند در انتخابات سراسری بریتانیا"

  • انتخابات پارلمانی دانمارک: «آبی ها» برنده رقابتی نزدیک

    شبکه های رادیو و تلویزیونی دانمارک پیروزی جناح آبی های راستگرا در برابر سرخ های چپگرا در انتخابات پارلمانی این کشور را اعلام کردند. به این ترتیب ائتلاف چپ به رهبری نخست وزیر کنونی هله تورنینگ اشمیت، قدرت را به اپوزیسیون راست میانه به رهبری لارس لوکه راسموسن، نخست وزیر پیشین واگذار خواهد کرد.

    این گونه، از ۱۷۹ کرسی مجلس دانمارک موسوم به فولکتینگ، ۹۰ کرسی نصیب گروه های محافظه کار و ۸۵ کرسی از آن گروه های دست چپی خواهد شد.

    نظرسنجی های پیش از انتخابات، چنین رقابت نزدیکی را پیش بینی کرده بودند. بهبود وضعیت رفاه مردم از یکسو و مهاجرت اتباع خارجی از سوی دیگر، دو موضوع اصلی کارزار نامزدها در این دوره از انتخابات بود.

    از اتفاقات قابل توجه و غافلگیرکننده در انتخابات روز پنج شنبه دانمارک آن است که حزب مردم که یک حزب دست راستی پوپولیست و افراطی است، در این انتخابات به یک رکورد تاریخی دست یافت و در جایگاه دوم بالاتر از حزب خانم اشمیت قرار گرفت.

    Ver video "انتخابات پارلمانی دانمارک: «آبی ها» برنده رقابتی نزدیک"

  • مصاحبه یورونیوز با نیکولا استرجن، بانوی آهنین اسکاتلند

    نیکولا استرجن، وزیر اول اسکاتلند، رهبر ۴۴ ساله حزب ملی اسکاتلند است. در انتخابات سراسری بریتانیا در ماه مه، حزب او توانست ۵۶ کرسی از ۵۹ کرسی های اسکاتلند در مجلس عوام بریتانیا را از آن خود کند. خود او صاحب کرسی در پارلمان بریتانیا نیست. با اینحال در مبارزات انتخاباتی وعده برگزاری همه پرسی دیگری برای جدایی اسکاتلند از بریتانیا را داده بود.

    اکنون خانم استرجن خواهان نقش بیشتر اسکاتلند در معادلات اتحادیه اروپاست.

    جیمز فرنی، خبرنگار یورونیوز با خانم استرجن مصاحبه ای را در این باره انجام داده است.

    یورونیوز: دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا بتازگی در حال انجام یک دور سفرهای اروپایی بود. اکنون شما در بروکسل هستید. امیدوار به انجام چه کاری هستید؟

    نیکولا استرجن: دوم ژوئن سخنرانی در مرکز سیاست اروپایی داشتم. آنجا من به نکات مثبت و منفی ماندن بریتانیا، و در نتیجه اسکاتلند در اتحادیه اروپا اشاره کردم. تا زمانی که به برگزاری رفراندوم مبنی بر ماندن یا نماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا باقی مانده، خیلی دلم می خواهد بتوانم صداهای موافق ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا را به گوش مردم بیرون از

    Ver video "مصاحبه یورونیوز با نیکولا استرجن، بانوی آهنین اسکاتلند"

  • جان بینر کنگره آمریکا را وداع می گوید

    خبر کوتاه
    جان بینر،رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا اواخر ماه اکتبر امسال با کناره گیری از سمت خود، کرسی اش در کنگره را نیز واگذار خواهد کرد. وی از چهار سال پیش زیر فشار جناح محافظه کار حزبش قرار داشت.

    Ver video "جان بینر کنگره آمریکا را وداع می گوید"

  • مخالفت چپ های تندروی کاتالونیا با انتخاب آرتور ماس برای تصدی پست ریاست دولت منطقه ای

    چپ های تندروی کاتالونیا در حزب استقلال طلب «نامزدی وحدت مردمی» (سی یو پی) روز یکشنبه مخالفت خود را با انتخاب مجدد آرتور ماس برای تصدی پست ریاست دولت منطقه ای اعلام کردند.

    با گذشت تنها سه ماه از انتخابات منطقه ای در کاتالونیا و پیشتازی احزاب استقلال طلب٬ عدم حمایت حزب «نامزدی وحدت مردمی» به رهبری آنتونیو بانوس از آرتور ماس به بحران سیاسی در این منطقه انجامید و امیدهای آقای ماس برای ادامه ریاستش بر دولت منطقه ای به باد رفت.

    به این ترتیب کاتالونیا باید خود را برای انتخابات منطقه ای زودهنگام آماده کند. گمانه زنی ها حاکی از آن است که این انتخابات احتمالا در ماه مارس برگزار خواهد شد.

    احزاب اصلی استقلال طلب کاتالونیا در انتخابات منطقه ای سپتامبر گذشته ۶۲ کرسی از ۱۳۵ کرسی پارلمان را از آن خود کردند. چپ های تندرو در حزب «نامزدی وحدت مردمی» گرچه در آن زمان تنها ۱۰ کرسی را به دست آوردند اما روز یکشنبه توانستند ثابت کنند که نقش مهمی را در عرصه سیاسی این منطقه بازی می کنند.

    Ver video "مخالفت چپ های تندروی کاتالونیا با انتخاب آرتور ماس برای تصدی پست ریاست دولت منطقه ای"

  • راخوی: آماده گفتگو با بارسلون هستم اما نه به بهای شکستن قانون اساسی

    ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا یک روز پس از انتخابات پارلمانی محلی کاتالونیا گفت در چارچوب قانون اساسی آماده گفتگو و همکاری با دولت محلی جدید مستقر در بارسلون است.

    آقای راخوی گفت:«همیشه گفته ام، آماده ام تا گوش بسپارم و گفتگو کنم اما تحت هیچ شرایطی قانون اساسی را زیر پا نخواهم گذاشت.»

    وی همچنین افزود «من به عنوان رئیس دولت بر سر یکپارچگی و تمامیت ارضی اسپانیا مصالحه نخواهم کرد.»

    احزاب اصلی استقلال طلب کاتالونیا با کسب اکثریت نسبی آراء در انتخابات پارلمانی محلی روز یکشنبه توانستند ۶۲ کرسی از ۱۳۵ کرسی را از آن خود کنند.

    گروه چپ گرای جدایی طلب موسوم به «سی یو پی» یا وحدت مردمی نیز ۱۰ کرسی را تصاحب کرد.

    آرتور ماس، رئیس دولت محلی کاتالونیا می گوید دستیابی احزاب اصلی جدایی طلب کاتالونیا به اکثریت نسبی آراء به منزلۀ مشروعیت بخشی به برگزاری رفراندوم استقلال و جدایی از سرزمین اسپانیاست.

    نظرسنجی ها حاکی است اکثر کاتالانها به شرط برخوردار شدن از یک نظام مالیاتی بهتر و کسب اختیارات بیشتر از مادرید، مایل به جدایی از اسپانیا نیستند.

    منطقه کاتالونیای اسپانیا با ۷.۵ میلیون نفر جمعیت و

    Ver video "راخوی: آماده گفتگو با بارسلون هستم اما نه به بهای شکستن قانون اساسی"

  • الکسیس سیپراس؛ از قدرت تا استعفا

    یکسال پیش، الکسیس سیپراس ستاره درخشان سیاست یونان بود. بحران اقتصادی رو به گسترش در یونان، خدمت زیادی برای به قدرت رسیدن او در عرصه سیاست کرد.

    سال ۲۰۰۹ و در پی انتخابات پارلمان یونان، حزب سیریزا به مرجع قانونگذاری این کشور راه یافت. این حزب موفق به کسب ۵.۰۴ درصد کرسی های مجلس یونان شد. آقای سیپراس از همان زمان، فعالیت سیاسی این حزب را بر مخالفت با برنامه های خواسته شده از سوی بانک مرکزی اروپا، صندوق بین المللی پول و اتحادیه اروپا بعنوان وام دهندگان به یونان بنا نهاد.

    در انتخابات پارلمانی زودهنگام یونان در سال ۲۰۱۲، حزب سیریزا به جایگاه دوم رسید. در انتخابات مرحله دوم ماه ژوئن توانست نزدیک ۲۷ درصد کرسی های مجلس را از آن خود کند و بر تعداد کرسی های خود در پارلمان بیافزاید. در این انتخابات، سیریزا ۷۱ نماینده به مجلس فرستاد.

    حزب سیریزا تنها در محدوده یونان فعالیت خود را محدود نکرد و در انتخابات پارلمان اروپا نیز با کسب نزدیک ۲۷ درصد از آرا، به عنوان نخستین حزب یونان انتخاب شد. از آن هنگام، حزب سیریزا در تمامی نظرسنجی ها جلوتر از سایر احزاب یونان قرار گرفت.

    الکسیس سیپراس از نت

    Ver video "الکسیس سیپراس؛ از قدرت تا استعفا"

  • احزاب طرفدار علی اف به اکثریت پارلمان آذربایجان دست یافتند

    خبر کوتاه

    احزاب حاضر در جبهۀ الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان، نتایج انتخابات پارلمانی این کشور را از آن خود کردند. پارلمان آذربایجان ۱۲۵ کرسی دارد و حزب آذربایجان نوین به رهبری الهام علی اف۷۰ کرسی یعنی نزدیک به دو سومی پارلمان را کسب کرده است.

    حزب «مستقل ها» نیز که از طرفداران دولت آذربایجان است، بخش قابل توجهی از کرسی های باقیمانده را به خود اختصاص داده و بنا به نوشتۀ خبرگزاری رویترز، پارلمان در اختیار این دو حزب قرار گرفته است. مخالفان دولت این انتخابات را تحریم کرده بودند.

    الهام علی اف از سال ۲۰۰۳ و پس از مرگ پدرش، ریاست جمهوری در این کشور را در اختیار دارد. ناظران بین المللی تمامی انتخابات برگزار شده در آذربایجان را از زمان به قدرت رسیدن وی غیردموکراتیک خوانده اند.

    آذربایجان به دلیل فشار بر روزنامه نگاران و محبوس کردن مخالفان به شدت مورد انتقاد سازمان هایی نظیر گزارشگران بدون مرز و دیده بان حقوق بشر قرار دارد. در حال حاضر ۳۵ روزنامه نگار در این کشور به دلیل انتشار مطالب انتقادآمیز علیه حکومت در زندان به سر می برند.

    Ver video "احزاب طرفدار علی اف به اکثریت پارلمان آذربایجان دست یافتند"

  • راخوی: آماده ام مذاکرات تشکیل دولت ائتلافی اسپانیا را آغاز کنم

    با وجود اینکه در انتخابات روز یکشنبه اسپانیا هیچ حزبی نتوانست اکثریت مطلق کرسی های پارلمان را به دست بیاورد اما ماریانو راخوی، نخست وزیر کنونی و رهبر حزب مردم برای تشکیل دولت آینده این کشور اعلام آمادگی کرد. حزب مردم در این انتخابات ۱۲۳ کرسی پارلمان را از مجموع ۳۵۰ به دست آورد و برای تشکیل دولت ناگزیر به ائتلاف با سایر احزاب است.

    آقای راخوی روز دوشنبه با اشاره به همین موضوع گفت که مردم با آرای خود به او این اختیار را داده اند که برای تشکیل یک دولت با ثبات که بتواند در حد انتظارات مردم باشد رایزنی های لازم را آغاز کند.

    در مقابل اما حزب کارگران سوسیالیست اسپانیا با کسب ۹۰ کرسی پارلمان رتبه دوم این انتخابات را دارد. در صورتی که این حزب بتواند با سایر گروههای چپگرا ائتلاف کند احتمال دارد که بتواند دولت را تشکیل دهد. یکی از رهبران این حزب با انتقاد از موضع اخیر آقای راخوی تاکید کرد در صورتی که حزب مردم نتواند اکثریت را به دست بیاورد سوسیالیست ها مامور تشکیل دولت خواهند شد.

    همزمان روز دوشنبه رهبر حزب چپگرای پودموس امکان ائتلاف با سوسیالیست ها را رد کرد. این حزب نوپا در انتخابات اخیر

    Ver video "راخوی: آماده ام مذاکرات تشکیل دولت ائتلافی اسپانیا را آغاز کنم"

  • تاکید نتانیاهو بر ایجاد "رهبری مسئولانه" پس از پیروزی در انتخابات پارلمانی اسرائیل

    حزب لیکود، به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، با فاصله قابل ملاحظه ای از احزاب رقیب خود و با کسب سی کرسی از 120 کرسی کنست، فاتح انتخابات پارلمانی این کشور شد.

    او که قبل از اعلام نتیجه انتخابات، خود را پیروز آن اعلام کرده بود، با ایراد سخنانی گفت: “شهروندان اسرائیلی از ما انتظار دارند که هر چه سریعتر رهبری مسئولانه ای ایجاد کنیم که برای آنها کار کند و ما همین کار را خواهیم کرد.”

    بنابر گزارشها مهمترین حزب رقیب بنیامین نتانیاهو، موسوم به “اتحاد صهیونیست” موفق به کسب بیست و چهار کرسی کنست در این انتخابات شده است.

    اسحاق هرتسوگ، رهبر این حزب با بیان این که با نخست وزیر نتانیاهو تماس گرفته و پیروزی او را تبریک گفته، گفت: “من می خواهم به وضوح به مردم اسرائیل بگویم که چالشها همان چالشها و مسائل هم همان مسائل هستند . هیچ چیز تغییر نکرده است. من و خانم لیونی با قدرت مدیریت اتحاد صهیونیست را بعنوان جایگزینی در همه جوانب آن ادامه خواهیم داد.”

    آقای نتانیاهو قول داده که به شهرک سازی در سرزمینهای فلسطینی ادامه خواهد داد و افزوده که تا زمانی که در قدرت باشد اجازه تشکیل کشور فلسطین را

    Ver video "تاکید نتانیاهو بر ایجاد "رهبری مسئولانه" پس از پیروزی در انتخابات پارلمانی اسرائیل"

  • انتخابات اسپانیا؛ شهرداری مادرید و بارسلونا در دست مخالفان دولت

    پابلو ایگلسیاس، بنیانگذار و رهبر حزب پودموس بعد از پیروزی بزرگ حزبش در انتخابات شورای شهر و شهرداری های اسپانیا، مانوئلا کارمنا را بعنوان «شهردار جدید مادرید» معرفی کرد.

    در مادرید لیست خانم کارمنا ۲۰ کرسی شورای شهر مادرید را بدست آورد و حزب محافظه کار ۲۱ کرسی، با اینحال مانوئلا کارمنا می تواند با ائتلاف با احزاب سوسیالیست؛ پودموس یا شهروند، کرسی شهرداری مادرید را کسب کند.

    مانوئلا کارمنا روز دوشنبه خطاب به جمع هوادارانش در مادرید گفت: «روشن است که اکثریت مردم برای تغییر رای دادند، این مردم تغییر می خواهند.»

    به نظر می رسد حزب محافظه کار مردم، حزب حاکم اسپانیا، برای نخستین بار در دو دهه گذشته، کنترل مادرید پایتخت را از دست داده باشد.

    کارلوس مارلاسکا، خبرنگار یورونیوز از مادرید می گوید: «جشن بزرگی، اینجا در مادرید برای استقبال از مانوئلا کارمنا برگزار شده که توانسته به حاکمیت مطلق حزب محافظه کار مردم در مادرید پایان دهد. اکنون باید دید که در مذاکرات ائتلاف چه اتفاقی خواهد افتاد، اما از تنها چیزی که می توان مطئمن بود این است که دوره جدیدی در پایتخت اسپانیا آغاز شده است.»

    اسپرآن

    Ver video "انتخابات اسپانیا؛ شهرداری مادرید و بارسلونا در دست مخالفان دولت"

  • آیا کاتالونیا در مسیر استقلال قرار گرفته است؟

    با وجود این حقیقت که گروههای طرفدار جدایی کاتالونیا از اسپانیا توانسته اند صاحب ۷۲ کرسی در پارلمان شوند، همچنان عدم قطعیت بر فضای این منطقه حاکم است.

    حزب «همه با یکدیگر» که صاحب ۶۲ کرسی شده نتوانسته اکثریت مطلق را در پارلمان به دست آورد و باید برای تشکیل دولت منطقه ای با حزب چپ افراطی «اتحاد مردمی» که دارای تنها ۱۰ کرسی است، ائتلاف کند و این در حالی است که حزب «اتحاد مردمی» با مدیریت آرتور مس، رئیس کنونی دولت کاتالونیا بر دولت آینده، مخالف است.

    آرتور مس، رئیس کنونی دولت کاتالونیا می گوید: «ما نیاز به پیدا کردن ۷۲ نماینده داریم که بتوانند با یکدیگر یک نقشه راه را تهیه کنند. نقشه ای که ما را به سمت اعلام دولت کاتالونیا هدایت کند.»

    مردم کاتالونیا نظرات مختلفی درباره این تحولات دارند.

    یکی از ساکنان می گوید: «اگر رهبران حزب اتحاد مردمی با برنامه های سیاسی و عقاید آرتور مس موافقت کنند دیگر نمی توانند در قدرت باقی بمانند و پس از آن، وضعیت در کاتالونیا بسیار حساس و سخت خواهد شد.»

    با این وجود، آنهایی که به حزب «همه با یکدیگر» رای داده اند، تردید کمتری نسبت به آینده ندارند. یکی از این

    Ver video "آیا کاتالونیا در مسیر استقلال قرار گرفته است؟"

  • استقلال طلبان پیروز انتخابات پارلمان کاتالونیا شدند

    انتخابات پارلمان منطقۀ کاتالونیا با پیروزی احزاب استقلال طلب به پایان رسید. بر اساس نتایج اولیۀ اعلام شده، ائتلاف «با هم برای
    پاسخ آری» به رهبری آرتور مس، رئیس دولت محلی کاتالونیا توانسته است ۶۲ کرسی از پارلمان محلی کاتالونیا را از آن خود کند. این ائتلاف نزدیک به ۴۸ درصد از آرا را به خود اختصاص داده است.

    حزب «شهروند» نیز که مخالف استقلال این منطقه از مادرید است، به ۲۵ کرسی از کرسی های پارلمان دست یافت.

    حزب مردم که قدرت را در این کشور در دست دارد در این انتخابات تنها ۱۱ نماینده را راهی پارلمان کاتالونیا کرده است.

    نتایج قطعی این انتخابات روز دوشنبه اعلام می شود. حاکمیت استقلال طلبان در مجلس محلی کاتالونیا می تواند امید این احزاب به جدایی این منطقه از پایتخت را بیشتر کند. آرتور مس امیدوار است بتواند تا پایان سال ۲۰۱۸ استقلال کاتالونیا را عملی کند. امری که از نظر تحلیلگران اندکی خوشبینانه اعلام می شود.

    وی پیش از این و سال ۲۰۱۴، یک همه پرسی را برای استقلال این منطقه برگزار کرد. این همه پرسی توسط دادگاه اسپانیا غیرقانونی اعلام شده بود و در پی آن، رئیس منطقۀ کاتالونیا تاکید کرد این هم

    Ver video "استقلال طلبان پیروز انتخابات پارلمان کاتالونیا شدند"

  • انتخابات پارلمانی کاتالونیا: جدایی طلبان از کسب اکثریت مطلق بازماندند

    آرتور ماس، رئیس دولت منطقه کاتالونیا در بارسلون اسپانیا با اعلام پیروزی جدایی طلبان در انتخابات پارلمانی محلی گفت این پیروزی به جدایی این منطقه مشروعیت می بخشد.

    احزاب اصلی استقلال طلب کاتالونیا در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه این منطقه توانستند ۶۲ کرسی از ۱۳۵ کرسی را از آن خود کنند. گروه چپ گرای جدایی طلب موسوم به سی یوپی یا وحدت مردمی نیز ۱۰ کرسی را تصاحب کرد.

    بدین ترتیب اگرچه استقلال طلبان به اکثریت نسبی دست می یابند اما در جلب موافقت سی یوپی که مخالف ریاست آرتور ماس بر جنبش جدایی طلبان است راه آسانی را در پیش رو ندارند.

    به رغم وعده و اعلام پیروزی آرتور ماس، احزاب اصلی جدایی طلب با اختصاص ۴۷.۹ درصد از ۵۰ درصد آراء به خود، از کسب اکثریت مطلق آراء باز ماندند.

    از همین رو مذاکره و مخالفت ورزی بارسلون با مادرید به رهبری آرتور ماس برای کسب استقلال از موضعی بسیار قاطع همراه نبوده و راه استقلال طلبی برای کاتالانهای جدایی طلب همچنان نامعلوم خواهد بود.

    نظرسنجی ها حاکی است اکثریت کاتالانها به شرط برخوردار شدن از یک نظام مالیاتی بهتر و کسب اختیارات بیشتر از مادرید، مایل به جدایی از

    Ver video "انتخابات پارلمانی کاتالونیا: جدایی طلبان از کسب اکثریت مطلق بازماندند"

  • پارلمان یونان به طرح پیشنهادی دولت چپگرا به وام دهندگان رای می دهد

    پارلمان یونان امروز جمعه به طرح پیشنهادی دولت چپگرای الکسیس سیپراس نخست وزیر به وام دهندگان برای دریافت سومین بسته نجات مالی رای می دهد.

    هدف از طرح جدید اصلاحات اقتصادی جلوگیری از ورشکستگی و خروج احتمالی یونان از حوزه پولی یورو و جلب نظر مساعد وام دهندگان است.

    آقای سیپراس بر سر این اصلاحات پیشنهادی با اعضای دولت ائتلافی خود که ۱۶۲ کرسی از ۳۰۰ کرسی پارلمان را در اختیار دارند به توافق رسیده است اما سرسخت ترین مخالفان او همچنان هم حزبی های رادیکال تر او در حزب چپگرای رادیکال سیریزا خواهند بود.

    طرح جدید دولت یونان فردا شنبه از سوی وزرای دارایی ۱۹ کشور حوزه پولی یورو و یک روز بعد توسط سران ۲۸ کشور اتحادیه اروپا بحث و بررسی خواهد شد.

    Ver video "پارلمان یونان به طرح پیشنهادی دولت چپگرا به وام دهندگان رای می دهد"

  • کردهای ترکیه از نتایج انتخابات پارلمانی خوشنودند

    شامگاه یکشنبه و پس از اعلام نتایج انتخابات پارلمان ترکیه، کردهای این کشور در شهرهای مختلف از جمله استانبول و دیاربکر به خیابان ها آمده و به پایکوبی پرداختند.

    صلاح الدین دمیرتاش، یکی از رهبران این حزب پس از اعلام نتایج، این پیروزی را بسیار مهم دانست و گفت: «در طول مبارزات انتخاباتی، حملاتی توسط یک حزب سیاسی علیه ما صورت گرفت، حملاتی که از سوی حزب حاکم با داشتن تمامی امکانات کشوری علیه ما اعمال می شد، با اینحال توانستیم به یک پیروزی فوق العاده دست یابیم و یک موفقیت بزرگ برای کارگران و مردم محروم و مظلوم کسب کنیم. مردمی که همیشه از آزادی، صلح و عدالت پیروی می کنند.»

    حزب دموکراتیک خلق که مدافع حقوق کردها در این کشور است، در این انتخابات به ۷۹ کرسی از پارلمان ترکیه دست یافته و ۱۳ درصد از آرا را از آن خود کرده است. این حزب تا پیش از این تنها با ۲۹ نماینده در پارلمان حاضر بود.

    در این انتخابات، حزب عدالت و توسعه اکثریت پارلمان را از دست داد. این حزب توانست ۲۵۸ کرسی از پارلمان را از آن خود کند. حزب جمهوریخواه خلق نیز با ۲۵ درصد آرا، ۱۳۲ کرسی پارلمان را به خود اختصاص داده است. حزب راستگرای

    Ver video "کردهای ترکیه از نتایج انتخابات پارلمانی خوشنودند"

  • اخراج رهبر پیشین راست های افراطی بریتانیا از حزب

    خبر کوتاه

    حزب راست افراطی بریتانیا نیک گریفین، رهبر پیشین اش را به اتهام ایجاد تفرقه اخراج کرد. وی همچنین متهم است که پس از برکناری از مقام رهبری حزب، نتوانسته نقش سیاسی اش را به خوبی ایفا کند. وی ماه مه میلادی نیز کرسی خود را در پارلمان اروپا از دست داد.

    Ver video "اخراج رهبر پیشین راست های افراطی بریتانیا از حزب"

  • انتخابات بریتانیا؛ روز سرنوشت

    به زودی مهلت رای گیری انتخابات پارلمانی بریتانیا به پایان می رسد.

    بیش از چهل و پنج میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند و پنجاه هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شده است.

    استقبال از این انتخابات نسبت به دوره های قبل بیشتر بود و حتی در برابر برخی شعبه های رای گیری صف های طولانی تشکیل شد، اتفاقی که در بریتانیا نادر است.

    بیشترین میزان اخذ رای الکترونیکی نیز در این انتخابات ثبت شده است.

    بر اساس نظر سنجی ها، رقابت بین دو حزب محافظه کار و کارگر بسیار نزدیک است و به احتمال قوی هیچیک از این دو گروه نخواهند توانست اکثریت مطلق آراء را به دست بیاورند.

    همچنین سنجش افکار عمومی نشان می دهد که حزب ملی اسکاتلند به رهبری نیکولا استروجن احتمالا می تواند پنجاه و سه کرسی پارلمان را به دست بیاورد.

    لیبرال دموکرات ها نیز احتمالا هشت و هشت دهم درصد آرا به خود اختصاص می دهند و بیست و یک کرسی را از آن خود می کنند.

    اما حزب ضد اروپایی استقلال بریتانیا یا یوکیپ به رهبری نایجل فاراژ احتمالا سه کرسی را در پارلمان به دست خواهد آورد.

    نتایج اولیه شمارش آراء از ساعت یک و نیم بامداد به وقت ایرا

    Ver video "انتخابات بریتانیا؛ روز سرنوشت"

  • پیروزی محافظه کاران در انتخابات سراسری بریتانیا

    حزب محافظه کار بریتانیا با کسب ۳۳۱ کرسی در انتخابات پارلمانی موفق شد اکثریت کرسی های مجلس عوام را کسب کند.

    به این ترتیب دیوید کامرون بار دیگر نخست وزیر بریتانیا خواهد شد و دولت بعدی را بدون نیاز به ائتلاف با احزاب دیگر تشکیل خواهد داد.

    وی پس از این پیروزی در جمع خبرنگاران نخستین اقدام خود را برقراری اتحاد در کشور عنوان کرد و گفت: «من همواره به ایجاد دولتی با احترام معتقد بوده و هستم . در این پارلمان همچنان بر این ایده خود خواهم ماند و انتقال قدرت را هرچه سریعتر برای ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی انجام خواهم داد.»

    آقای کامرون همچنین تاکید کرد که دولتش برای ماندن در اتحادیه اروپا یا ترک آن همه پرسی برگزار خواهد کرد.

    وی افزود: « ما می توانیم بریتانیا را به کشوری بدل کنیم که در آن زندگی خوب برای همه کسانی که به درستی کار می کنند قابل دسترس باشد. این کار را با برگزاری همه پرسی درباره آینده کشور در اروپا به انجام خواهیم رساند.»

    محافظه کاران بعد از ۲۳ سال توانستند با کسب ۶۶ درصد آراء اکثریت مطلق را در مجلس عوام بریتانیا به دست آورند.

    حزب کارگر با ۲۳۲ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت و

    Ver video "پیروزی محافظه کاران در انتخابات سراسری بریتانیا"

  • «فوردها» با وعده بازگشت شهرداری تورنتو را وداع گفتند

    با انتخاب شهردار جدید تورنتو، دورۀ راب فورد، شهردار جنجال برانگیز سابق این شهر کانادا به سر آمد.

    در انتخاباتی که برگزار شد آقای فورد شرکت نداشت و برادرش داگ فورد با جان توری رقابت می کرد.

    اما راب فورد بدنبال شکست برادرش، تلویحا وعده داد که چهار سال بعد دوباره برای کرسی شهرداری تورنتو مبارزه خواهد کرد. وی گفت:«در چهار سال آتی خواهید دید که خانواده فورد هرگز و هرگز و هرگز تسلیم نمی شود.»

    جان توری، شهردار جدید تورنتو، محافظه کاری است میانه رو که ظاهراً پیروزیش در برابر داگ فورد را مدیون جنجالهایی است که برادرش راب به راه انداخت.

    راب فورد، شهردار سابق تورنتو پذیرفته بود که در حالت مستی، کوکائین مصرف کرده است.

    ویدئوی مربوط به مستی و مصرف مواد مخدر سال ۲۰۱۳ میلادی راب فورد را در صدر اخبار جهان قرار داد و برای وی شهرتی جهانی به ارمغان آورد اما شهرتی جنجالی و سوال برانگیز که کرسی شهرداری تورنتو را از او و خانواده اش گرفت.

    Ver video "«فوردها» با وعده بازگشت شهرداری تورنتو را وداع گفتند"

  • آلمان در تورینگن رئیس دولتی از حزب چپ را تجربه می کند

    خبر کوتاه

    حزب سوسیال دموکرات ایالت تورینگن آلمان با تشکیل دولتی ائتلافی به رهبری حزب چپ (دی لینکه) موافقت کرد. با این موافقت آلمان برای اولین بار و به احتمال زیاد رهبری یک حزب چپ را در راس یکی از ایالت های خود تجربه خواهد کرد. دی لینکه در انتخابات ماه سپتامبر به رهبری بودو راملو توانست بیشترین کرسی های مجلس ایالتی را از آن خود کند.

    Ver video "آلمان در تورینگن رئیس دولتی از حزب چپ را تجربه می کند"

  • اسپانیا؛ مانوئلا کارمنا شهردار آینده مادرید

    حزب سوسیالیست و گروه «اهورا مادرید» از زیر مجموعه های حزب پودموس اسپانیا برای بدست گرفتن کنترل شهرداری مادرید به توافق رسیدند. با این توافق مانوئلا کارمنا، قاضی بازنشسته شهردار آینده پایتخت اسپانیا خواهد بود.

    لیست خانم مانوئلا کارمنا در انتخابات شورای شهر و شهرداری اسپانیا در ماه مه، با یک کرسی کمتر از حزب محافظه کار، موفق به کسب ۲۰ کرسی شورای شهر مادرید شد. با این حال پیش از این هم پیش بینی شده بود که در صورت ائتلاف با حزب سوسیالیست، خانم کارمنا شهردار مادرید خواهد شد.

    از سوی دیگر در بارسلونا نیز، آدا کولائو، چهره دیگر جنبش ضد دولتی موسوم به «خشمگینان» در انتخابات شورای شهر اسپانیا از حزب مردم پیشی گرفت و او نیز در چند روز آینده بعنوان شهردار باسلونا انتخاب خواهد شد.

    با خارج شدن مادرید و بارسلونا از کنترل محافظه کاران، و روی کار آمده احزاب چپ، فضای سیاسی نوینی در اسپانیا آغاز خواهد شد.

    Ver video "اسپانیا؛ مانوئلا کارمنا شهردار آینده مادرید"

  • نتانیاهو با ائتلاف احزاب راست کابینه تشکیل داد

    ائتلاف حزب لیکود با احزاب محافظه کار، راست افراطی و ارتدوکس افراطی در کنست اسرائیل سبب شد تا بنیامین نتانیاهو بتواند برای چهارمین دوره تشکیل کابینه دهد.

    این ائتلاف ۶۱ کرسی را از مجموع ۱۲۰ کرسی به خود اختصاص داد. سخنرانی بنیامین نتانیاهو، پیروز انتخابات اخیر اسرائیل در کنست با دو ساعت تاخیر برپا شد و با بروز تنش همراه بود.

    همچنین پنجاه و یک روز پس از برپایی انتخابات سراسری در اسرائیل، نخستین جلسه کابینه ائتلافیِ ناشی از کسب اکثریتی شکننده با حضور هیات وزیران و نخست وزیر تشکیل شد.

    از سویی دیگر روز پنجشنبه شهر بیت اللحم واقع در کرانه باختری شاهد اعتراض خیابانی فلسطینی ها بود. گروهی از این معترضان به دولت راستگرای اسرائیل به سوی سربازان بمب های آتش زا و سنگ پرتاب کردند. این درگیری پس از برپایی راهپیمایی چند صد تن از فلسطینی ها به مناسبت سالگرد جابه جایی آنان در طول جنگ سال ۱۹۴۸میلادی صورت گرفت.

    Ver video "نتانیاهو با ائتلاف احزاب راست کابینه تشکیل داد"

  • احتمال برپایی انتخابات سراسری زودهنگام در یونان قوت گرفت

    پارلمان یونان دو ماه زودتر از موعد مقرر برای تعیین رئیس جمهوری جدید آماده شد.

    این رای گیری که در سه نوبت در پارلمان صورت می گیرد احتمال برپایی انتخابات زودهنگام سراسری را افزایش داده است.

    در صورت ناتوانی استاورس دیماس، نامزد مورد حمایت دولت و کمیسیونر پیشین اتحادیه اروپا در امور محیط زیست در کسب حد نصاب آرا، پارلمان منحل و انتخابات سراسری برگزار می شود.

    در رای گیری روزهای17و 24 دسامبر استاورس دیماس به کسب حداقل دو سوم آرا یعنی 200 رای و در رای گیری نهایی روز 29 دسامبر وی به 180 رای از سوی نمایندگان نیاز دارد.

    دیمیتریس سیودراس، کارشناس مسائل سیاسی یونان می گوید: «نخست وزیر اکنون این انتخابات ریاست جمهوری را برپا می کند تا در انتخابات سراسری به رای دهندگان بگوید به من رای دهید که می توانم توافق با کشورهای وام دهنده را نهایی کنم یا به سریزا و بگذارید که آنان پاسخ دهند که می خواهند مذاکره کنند یا با اتحادیه اروپا درگیر شوند.»

    ائتلاف حامی دولت آنتونیوس سامراس در این پارلمان 155 کرسی را در اختیار دارد. مجموع کرسی های پارلمان یونان 300 صندلی است.

    خبرنگار یورونیوز از آتن گزارش می دهد: «تصمیم نخست وزیر یونان طلب مبارزه با نمایندگان مستقل است و احزاب کوچک را نیز در پارلمان با مشکل مواجه کرده است. آنان مجبورند که یا حامی ائتلاف طرفدار کمک های مالی خارجی باشند یا کرسی های خود را در انتخابات سراسری زودهنگام از دست بدهند.»

    Ver video "احتمال برپایی انتخابات سراسری زودهنگام در یونان قوت گرفت"

  • آغاز به کار پارلمان جدید ترکیه؛ رقابت برای تصاحب پست ریاست مجلس

    پارلمان جدید ترکیه روز سه شنبه طی مراسمی آغاز به کار کرد. در نخستین جلسه پارلمان که ریاست آن را دنیز بایکال، مسن ترین نماینده مجلس از حزب مردم جمهوریخواه برعهده داشت، 550 نماینده یکی پس از دیگری برای یک دوره چهارساله سوگند یاد کردند.

    در ادامه قرار است رئیس پارلمان انتخاب شود، امری که به مثابه نخستین زورآزمایی احزاب سیاسی ترکیه پس از انتخابات پارلمانی هفتم ژوئن محسوب می شود.

    در این انتخابات حزب حاکم عدالت و توسعه برای نخستین بار طی سیزده سال گذشته نتوانست اکثریت مطلق کرسی های پارلمان را در اختیار گیرد و به این ترتیب رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری را با چالش تازه ای در افق سیاسی کشور روبرو کرد.

    حزب عدالت و توسعه برای تشکیل دولت جدید باید به ائتلاف با دیگر احزاب روی آورد و چانه زنی برای این منظور در جریان است.

    در صورتی که احزاب دارای اکثریت کرسی های پارلمان نتوانند با رئیس جمهور به نتیجه برسند احتمالا باید در انتظار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام بود.

    Ver video "آغاز به کار پارلمان جدید ترکیه؛ رقابت برای تصاحب پست ریاست مجلس"

  • نیک کلگ: نتیجه انتخابات "بزرگترین ضربه" به حزب لیبرال دموکرات بود

    نیک کلگ، رهبر حزب لیبرال دموکرات به طور رسمی از مقام خود استعفا کرد.

    رهبر مستعفی حزب لیبرال دموکرات طی سخنانی اعلام کرد که سیاست مبتنی بر وحشت و نارضایتی پیروز شد و لیبرالیسم شکست خورد.

    وی نتایج انتخابات دیروز را “بزرگ ترین ضربه” به این حزب از زمان تاسیس آن توصیف کرد و گفت: «پیش بینی من این بود که این انتخابات برای لیبرال دموکراتها، با دشواری های استثنایی همراه باشد و مسئولیت بسیار سنگینی را در پرچالش ترین زمان برعهده ما بگذارد اما در حقیقت نتایج بیش از تصور من درهم شکننده و ویران کننده و حتی می توان گفت هولناک بود. البته باید مسئولیت این نتیجه را بپذیرم و اعلام می کنم که به عنوان رهبر حزب لیبرال دموکرات از سمت خود استعفا می دهم.»

    آقای کلگ همچنین تصریح کرد که حزبش دوباره بازخواهد گشت.

    لیبرال دموکرات ها که طی پنج سال اخیر شریک دولت ائتلافی بودند، در این انتخابات ۴۹ کرسی خود را از دست دادند و تنها ۸ کرسی را در پارلمان حفظ کرده اند.

    Ver video "نیک کلگ: نتیجه انتخابات "بزرگترین ضربه" به حزب لیبرال دموکرات بود"

  • شکست حزب استقلال بریتانیا در انتخابات و کناره گیری نایجل فاراژ از رهبری حزب

    پیروزی قاطع حزب محافظه کار بریتانیا نایجل فاراژ رهبر حزب استقلال بریتانیا (UKIP) را نیز به کناره گیری از مقامش واداشت.

    این چهره جنجالی بریتانیا و منتقد اروپا که در انتخابات سال گذشته پارلمان اروپا خوش درخشیده بود نتوانست کرسی های مورد انتظار در مجلس عوام را به دست آورد.

    او پس از شکست در انتخابات روز پنجشنبه در میان هوادارانش گفت: «زمان اصلاحات جدی، عمیق و واقعی در نظام سیاسی فرا رسیده و این، حزب استقلال بریتانیاست که تغییرات را پیش خواهد آورد. از نظر حرفه ای، نتیجه انتخابات مایوس کننده است اما از منظر شخصی با کناره گیری از رهبری حزب احساس می کنم که بار سنگین این مسئولیت از شانه هایم برداشته شده است.»

    نایجل فاراژ، که خواستار تغییر و تحول سیاسی جدی است پیشتر گفته بود که در صورت شکست در انتخابات از رهبری حزب کناره گیری خواهد کرد.

    گرچه حزب او بیش از دوازده درصد آراء را در کل بریتانیا به دست آورده اما در عمل تنها یک کرسی مجلس عوام را از آن خود کرده است.

    Ver video "شکست حزب استقلال بریتانیا در انتخابات و کناره گیری نایجل فاراژ از رهبری حزب"

  • بریتانیا؛ دیوید کامرون اعضای جدید کابینه را معرفی کرد

    دیوید کامرون که حزب محافظه کار تحت رهبری او، در انتخابات اخیر بریتانیا اکثریت کرسی های پارلمان را بدست آورد با معرفی برخی وزرای جدید، تغییراتی را در دولت تازه بوجود آورد.

    نخستین فردی که احتمال می رفت پست وزارت در کابینه دریافت کند، بوریس جانسون شهردار لندن بود با این حال او بعنوان وزیر انتخاب نشد و نقش مشاور را در کابینه بدست آورد. او گفته است که ترجیح می دهد تا پایان دوره مسئولیتش در یک ساله آینده، شهردار لندن باقی بماند.

    امبر راد فرد دیگری است که بعنوان وزیر انرژی و تغییرات اقلیمی منصوب شد. تعداد زنان در کابینه جدید افزایش یافته با این حال وزرای کلیدی کابینه در پست های خود ابقا شده اند.

    همچنین از تغییراتی که امروز در کابینه صورت گرفت، ساجد جاوید، وزیر پیشین فرهنگ، در کابینه جدید بعنوان وزیر تجارت انتخاب شده است.

    به اعتقاد ناظران، آقای کامرون که طی پنج سال گذشته، دولت ائتلافی با لیبرال دموکراتها را رهبری می کرد، اکنون با توجه به احراز اکثریت کرسی های پارلمان توسط حزب محافظه کار، یک دولت همگن را با قدرتی بیشتر اداره خواهد کرد.

    Ver video "بریتانیا؛ دیوید کامرون اعضای جدید کابینه را معرفی کرد"

  • نخستین مناظرۀ تلویزیونی رهبران احزاب بریتانیا برگزار می شود

    اولین مناظرۀ تلویزیونی رهبران هفت حزب بریتانیا برای انتخابات پارلمانی شامگاه پنجشنبه برگزارشد. در این مناظره، دیوید کامرون، نخست وزیر کنونی بریتانیا بعنوان رهبر حزب محافظه کار این کشور حضور دارد.

    بزرگترین رقیب وی، اد میلیبند، رهبر حزب کارگر و مهمترین اپوزیسیون نخست وزیر بریتانیاست که شانس زیادی نیز در این انتخابات دارد.

    نیک کلگ، رهبر حزب لیبرال دموکرات بریتانیاست که یکی دیگر از احزاب مهم بریتانیا قلمداد می شود. وی در دولت ائتلافی کنونی معاون نخست وزیر این کشور نیز هست.

    در حال حاضر، بیشترین کرسی های مجلس بریتانیا در اختیار حزب محافظه کار قرار دارد و حزب کارگر به رهبری اد میلیبند با شش کرسی کمتر، دیگر حزب اکثریت بریتانیاست.

    نایجل فاراج، در راس حزب راستگرای استقلال پادشاهی متحد موسوم به “یوکیپ“، از دیگر چهره های حاضر در این انتخابات است و قرار است در جمع مناظره کنندگان امشب حضور داشته باشد.

    نیکلا استرجن، نخست وزیر اسکاتلند دیگر چهرۀ مهم این انتخابات است که رهبری حزب ملی اسکاتلند را به عهده دارد. این حزب مهمترین حزب استقلال طلب اسکاتلند محسوب می شود و خواهان جدایی اسکاتلند از بری

    Ver video "نخستین مناظرۀ تلویزیونی رهبران احزاب بریتانیا برگزار می شود"

  • اوکراین در آستانه نخستین انتخابات پارلمانی پس از سقوط یانکوویچ

    انتخابات پارلمانی اوکراین روز یکشنبه در این کشور برگزار می شود.

    این نخستین انتخابات پارلمانی پس از سقوط دولت ویکتور یانوکویچ، رییس جمهوری پیشین اوکراین است.

    آرسنی یاتسنیوک، نخست وزیر اوکراین روسیه را به طرح نقشه هایی برای اخلال در این انتخابات متهم کرده است.

    وی که خود، نامزد این انتخابات هم هست می گوید: «کاملا مشخص است که روس ها در آینده دست به تحریکاتی خواهد زد. آنها در انتخابات ریاست جمهوری ما موفق نشدند کاری انجام دهند. آنها چندین بار تلاش کردند و دست از نقشه هایشان برنداشتند.»

    در مقابل اما، الکساندر لوکاشویچ، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که انتخابات اوکراین منجر به آغاز روند ثبات در این کشور شود.

    وی گفت: «ما امیدواریم که انتخبات با احترام به قواعد و اصول دموکراتیک برگزار شود. همینطور امیدواریم که پارلمان جدید اوکراین شرایط لازم برای از سرگیری همکاری دو کشور را فراهم کند.»

    پارلمان اوکراین 450 کرسی دارد ولی با توجه به بحران در مرزهای شرقی این کشور رقابت برای 424 کرسی انجام خواهد شد.

    جدایی طلبان شرق هم در مقابل ابتدای ماه میلادی آینده انتخابات برگزار می کنند.

    Ver video "اوکراین در آستانه نخستین انتخابات پارلمانی پس از سقوط یانکوویچ"

  • آیا رای دهندگان اسکاتلندی می توانند بر آینده سیاسی بریتانیا تاثیر بگذارند؟

    همزمان با بازگشایی مراکز رای گیری در بریتانیا، رای دهندگان اسکاتلندی نیز پای صندوق های رای رفتند تا سرنوشت ۵۹ کرسی سرزمینشان در مجلس عوام را تعیین کنند.

    به رغم شکست سپتامبر گذشته در همه پرسی استقلال اسکاتلند، انتطار می رود حزب ملی اسکاتلند که منتقد دستگاه حاکمه است بیش از هر زمان دیگر در آینده سیاسی بریتانیا تاثیرگذار باشند.

    یکی از شهروندان گلاسکو گفت: «مثل بیشتر مردم نگرانم و تصمیم گرفتیم که وست مینستر (پارلمان بریتانیا) را کاملا تصفیه کنیم. برای اینکه نه برای مردم بلکه به نفع بانکها و ثروتمندان کار می کند.»

    پیش بینی نظرسنجی ها از محبوبیت بالای حزب ناسیونالیست اسکاتلند به رهبری نیکلا استرجن حکایت دارد. آنها احتمالا ۵۰ کرسی مجلس عوام را از آن خود خواهند کرد، آنچه موجب نگرانی احزاب محافظه کار و کارگر لندن شده است.

    دانکن روس، تحلیلگر سیاسی در دانشگاه گلاسکو در اینباره گفت: «حزب کارگر کارزاری را برای قلع و قمع کردن حزب ناسیونالیست اسکاتلند به راه انداخته است. آنها سوار بر موج نگرانی حاکم بر بریتانیا به هوادارانشان می گویند که نگران نباشید ما حمایت حزب ناسیونالیست اسکاتلند را قبول

    Ver video "آیا رای دهندگان اسکاتلندی می توانند بر آینده سیاسی بریتانیا تاثیر بگذارند؟"

  • شکست لیبرال دموکراتها در انتخابات سراسری بریتانیا و کناره گیری نیک کلگ از رهبری حزب

    با شکست سخت لیبرال دموکراتها در انتخابات سراسری بریتانیا، نیک کلگ، معاون نخست وزیر در دولت ائتلافی از رهبری این حزب کناره گیری کرد.

    شرکای حزب محافظه کار، حزب پیروز انتخابات در دولت ائتلافی بریتانیا با از دست دادن بیش از سه چهارم کرسی هایی که در اختیار داشتند، تنها هشت کرسی پارلمان را از آن خود کردند. بی سبب نیست که نیک کلگ نتیجه انتخابات را برای حزب متبوعش ویرانگر ارزیابی کرده است.

    او با حضور در میان هوادارانش ضمن آنکه مسئولیت این شکست را پذیرفت، گفت: «این نتیجه کشور را به لحظه ای بسیار خطرناک در تاریخمان سوق می دهد که در آن نارضایتی و ترس موجب جدایی گروههای مختلف می شود. در صورتی که رهبران ما در سراسر پادشاهی متحده بریتانیا می خواهند به جای سخاوت و امید، نارضایتی و ترس را دنیال کنند، امیدوارم که عواقب این فاجعه را بر شیوه زندگی ما و بر یکپارچگی بریتانیا درنظر بگیرند.»

    لیبرال دموکراتها شکست خود را نتیجه تلاش محافظه کاران در دامن زدن به اختلافات میان اسکاتلند و انگلستان می دانند. آنچه از نگاه برخی تحلیلگران می تواند به شکاف بیشتر در بریتانیا بیانجامد.

    Ver video "شکست لیبرال دموکراتها در انتخابات سراسری بریتانیا و کناره گیری نیک کلگ از رهبری حزب"

  • انتخابات بریتانیا؛ دو حزب مطرح شانه به شانه هم و فراژ شفاف تر از کامرون

    غیرقابل پیش بینی ترین انتخابات سراسری بریتانیا در حال برگزاری است. دو حزب مطرح و رقیب کارگر و محافظه کار هر کدام با ۳۴ درصد شانه به شانه هم رقابت می کنند.

    با این وجود، بر اساس نظرسنجی ها میزان کرسی های محافظه کاران بیشتر از کرسی های حزب کارگر خواهد بود.

    دانیله هارالامبوس، تحلیلگر سیاسی با توجه به این تناقض می گوید:«راه برای حزب کارگر در مقایسه با حزب محافظه کار هموارتر است چرا که احزاب کوچکتر همراه آنها هستند تا محافظه کاران. با این حال از آنجا که گمان می کنیم آراء محافظه کاران بیشتر خواهد بود، لیبرال دموکراتها ابتداء به سراغ آنها خواهند رفت، چیزیی که لیبرال دموکراتها هفته ها پیش به آن اقرار کردند.»

    یک تحلیلگر سیاسی دیگر شفاف نبودن وعده های انتخاباتی رهبران احزاب را دلیلی بر سردرگمی رای دهندگان می داند.

    شارلی ولف می گوید:«آقای کامرون از برگزاری همه پرسی ماندن و نماندن بریتانیا در اروپا می گوید. اما کسی نمی داند از کدام بُعد و این مردم را سر در گم می کند، بر خلاف مواضع آشکار و روشن نایجل فراژ، دیگران حرف های سیاسی ناشفاف زیادی می زنند.»

    موضوعاتی همچون اکثریت نسبی و اکثریت مطلق

    Ver video "انتخابات بریتانیا؛ دو حزب مطرح شانه به شانه هم و فراژ شفاف تر از کامرون"

  • پرتغال؛ رقابت تنگاتنگ ائتلاف حاکم و سوسیالیستها در انتخابات یکشنبه

    بر اساس تازه ترین نظرسنجی ها، اتئلاف حاکم برهبری پدرو پسو کوئیلو نخست وزیر کنونی این کشور در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه با برتری اندکی نسبت به حزب سوسیالیست پیروز خواهد شد.

    با این حال به نظر می رسد حزب حاکم اکثریت پارلمانی خود را در این انتخابات از دست بدهد. حزب دست راستی این کشور برهبری پائولو پورتس در این انتخابات با حزب حاکم ائتلاف کرده است.

    از سوی دیگر، در این انتخابات، حزب سوسیالیست پرتغال برهبری آنتونیو کوستا شهردار سابق لیسبون رقابت تنگاتنگی با ائتلاف حاکم خواهد داشت.

    بنابر تازه ترین نظرسنجی منتشر شده، ائتلاف حاکم حدود ۳۷ درصد آرا، سوسیالیست ها حدود ۳۳ درصد، کمونیستها و سبزها حدود ۹ درصد و چپ های رادیکال حدود ۸ درصد آراء را در انتخابات روز یکشنبه کسب خواهند کرد.

    اگر برآورد نظرسنجی ها درست باشد ائتلاف حاکم در پارلمان آینده بین ۹۹ تا ۱۱۴ کرسی را کسب خواهد کرد که کمتر از ۱۱۶ کرسی لازم برای داشت اکثریت مطلق در پارلمان است.

    انتخابات آتی پارلمانی در پرتغال نزدیکترین رقابت انتخاباتی میان دو حزب محافظه کار و سوسیالیست از سال ۱۹۷۴ زمانی که دموکراسی در این کشور برقرار شد، می ب

    Ver video "پرتغال؛ رقابت تنگاتنگ ائتلاف حاکم و سوسیالیستها در انتخابات یکشنبه"

  • اهمیت احزاب کوچک بریتانیا در رقابت دو حزب کارگر و محافظه کار

    گزارش تفصیلی

    بر اساس سنتی دیرین، مجلس عوام بریتانیا صحنه لفاظی میان دو حزب محافظه کار و کارگر بوده است. یکی از این دو حزب همواره قدرت سیاسی را با تشکیل دولت در این کشور در اختیار داشته است.

    امسال برای نخستین بار در تاریخ سیاسی بریتانیا، هفت کاندیدا همزمان در مناظره تلویزیونی حاضر شدند. به نظر می رسد که در انتخابات امسال هیچ یک از این دو حزب مطرح و اصلی به تنهایی قادر به دست آوردن اکثریت کرسی های مجلس عوام نیست و حزبهای کوچک نقش تعیین کننده ای در ائتلاف احتمالی خواهند داشت.

    نظام انتخاباتی بسیار پیچیده بریتانیا که قدمت آن به یکصد سال پیش می رسد و مانع به قدرت رسیدن حزبهای کوچک می شود، اکنون محل ابراز وجود حزبهای کوچکی شده است که فرصتی برای رساندن صدای خود پیدا کرده اند.

    بریتانیا شامل ۶۵۰ حوزه انتخاباتی است. کاندیدایی که بیشترین آراء هر حوزه را از آن خود کند به عنوان نماینده آن حوزه شناخته می شود. در نهایت ۶۵۰ نماینده از ۶۵۰ حوزه بریتانیا انتخاب می شوند.

    پس از اعلام نتایج انتخابات دو امکان وجود دارد. اول آنکه حزبی که بیش از ۵۰ درصد کرسی های مجلس عوام را تصاحب کند دولت تشکیل می

    Ver video "اهمیت احزاب کوچک بریتانیا در رقابت دو حزب کارگر و محافظه کار"

  • پارلمان جدید ونزوئلا با اکثریت مخالفان رسما گشایش یافت

    پارلمان جدید ونزوئلا با اکثریت مخالفان دولت روز سه شنبه در کاراکاس رسما گشایش یافت. مخالفان نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا با نام ائتلاف «میزگرد اتحاد دموکراتیک» در انتخابات ماه دسامبر شرکت کردند و متعاقب آن توانستند برای اولین بار طی ۱۶ سال گذشته اکثریت پارلمان را از اختیار سوسیالیست ها خارج کنند. حزب متحد سوسیالیست تنها ۵۵ کرسی از پارلمان را از آن خود کرده است.

    ائتلاف اتحاد دموکراتیک توانست ۱۱۲ کرسی از پارلمان را از آن خود کند و اکنون دو سوم مجلس را در اختیار دارد. در سنا نیز نمایندگان مخالف دولت نسبت به نمایندگان سوسیالیست برتری دارند.

    هنری راموس به عنوان ریاست پارلمان جدید ونزوئلا انتخاب شده است. وی در نطق خود پس از ادای سوگند گفت: «برای بازیافتن یک قوۀ مقننۀ مستقل و استقرار قانون آشتی ملی و عفو عمومی، از امروز تا شش ماه آینده، با استفاده از ابزار دموکراتیک، صلح آمیز و مبتنی بر قانون اساسی تغییر این حکومت و پایان آن را در دستور کار قرار خواهیم داد.»

    نخستین روز از پارلمان جدید ونزوئلا با تنش هایی نیز در داخل و خارج ساختمان پارلمان همراه بود. نمایندگان حزب سوسیالیست رئیس پا

    Ver video "پارلمان جدید ونزوئلا با اکثریت مخالفان رسما گشایش یافت"

  • رئیس جمهوری بروندی: برای چهارمین بار در انتخابات شرکت نخواهم کرد

    مخالفان «پیئر انکورونزیزا»، رئیس جمهوری که می خواهد برای سومین دورۀ متوالی بر کرسی اش تکیه زند بیش از دو هفته است «بوجومبورا»، پایتخت، به اعتراضاتشان ادامه می دهند.

    این اعتراضات که از ۲۵ آوریل شروع شده تاکنون مرگ ۱۳ نفر را در پی داشته است.

    «پیئر انکورونزیزا» پیش تر گفته بود در دور اول برخلاف دور دوم توسط پارلمان انتخاب شده است و با این استدلال حق دارد برای سومین بار نیز در انتخابات شرکت کند.

    آقای انکورونزیزا در آخرین اظهاراتش پا را فراتر گذاشت و گفت برای بار چهارم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهد کرد.

    به نظر می رسد وی امیدوار به فرونشاندن اعتراضات و تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری بروندی برای پنج سال دیگر است.

    بر اساس قانون اساسی بروندی حداکثر طول دوره ریاست جمهوری دو دوره است و نباید در مجموع از ۱۰ سال تجاوز کند.

    انتخابات ریاست جمهوری این کشور قرار است در ماه ژوئن برگزار شود.

    جمهوری بروندی یکی از فقیرترین کشورهای دنیا در مرکز آفریقا و در همسایگی اوگاندا، رواندا، کنگو و تانزانیاست.

    این کشور از تبعات جنگ داخلی ۱۲ سالۀ خود که ۳۰۰ هزار کشته برجای گذاشت کاملا رها نشده است

    Ver video "رئیس جمهوری بروندی: برای چهارمین بار در انتخابات شرکت نخواهم کرد"

  • واکنش به پیروزی حزب محافظه کار بریتانیا در انتخابات پارلمانی

    انتخابات پارلمانی بریتانیا با پیروزی حزب محافظه کار این کشور به پایان رسید. این حزب با کسب اکثریت کرسی های مجلس عوام رقیب خود یعنی حزب کارگر را شکست داد. بدین ترتیب، دوید کامرون بدون نیاز به ائتلاف با احزاب دیگر دولت را تشکیل خواهد داد.

    سارا چاپل، خبرنگار یورونیوز در لندن گزارش می دهد: «پس از هفته ها گفتگو درباره خط قرمز این انتخابات و ترکیب ائتلاف، سرانجام رای دهندگان بریتانیایی تصمیمی گرفتند که هیچ کس انتظار آن را نداشت: یک نتیجه قطعی. پس از اعلام نتایج غیر منتظره، بریتانیایی ها از این انتخابات درس گرفتند و اکنون به آینده چشم دوخته اند.»

    نتایج این انتخابات استعفای اد میلیبند، رهبر حزب کارگر و نیک کلگ، رهبر حزب لیبرال دموکرات را در پی داشت.

    یک شهروند بریتانیایی می گوید: «فکر می کنم نتیجه خوبی است و موجب می شود دولتی قوی داشته باشیم؛ یک دولت با دارا بودن اکثریت کرسی ها. اعتقاد دارم کارهای خیلی بهتری بدون یک ائتلاف در دولت می توان انجام داد.»

    برخی از رسانه های بریتانیایی از جمله «دیلی میرور» با گرایش چپ از نتایج این انتخابات رضایت ندارند.

    شهروندی دیگر در واکنش به نتایج انتخابا

    Ver video "واکنش به پیروزی حزب محافظه کار بریتانیا در انتخابات پارلمانی"

  • رئیس جمهوری بروندی: برای چهارمین بار در انتخابات شرکت نخواهم کرد

    مخالفان «پیئر انکورونزیزا»، رئیس جمهوری که می خواهد برای سومین دورۀ متوالی بر کرسی اش تکیه زند بیش از دو هفته است «بوجومبورا»، پایتخت، به اعتراضاتشان ادامه می دهند.

    این اعتراضات که از ۲۵ آوریل شروع شده تاکنون مرگ ۱۳ نفر را در پی داشته است.

    «پیئر انکورونزیزا» پیش تر گفته بود در دور اول برخلاف دور دوم توسط پارلمان انتخاب شده است و با این استدلال حق دارد برای سومین بار نیز در انتخابات شرکت کند.

    آقای انکورونزیزا در آخرین اظهاراتش پا را فراتر گذاشت و گفت برای بار چهارم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهد کرد.

    به نظر می رسد وی امیدوار به فرونشاندن اعتراضات و تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری بروندی برای پنج سال دیگر است.

    بر اساس قانون اساسی بروندی حداکثر طول دوره ریاست جمهوری دو دوره است و نباید در مجموع از ۱۰ سال تجاوز کند.

    انتخابات ریاست جمهوری این کشور قرار است در ماه ژوئن برگزار شود.

    جمهوری بروندی یکی از فقیرترین کشورهای دنیا در مرکز آفریقا و در همسایگی اوگاندا، رواندا، کنگو و تانزانیاست.

    این کشور از تبعات جنگ داخلی ۱۲ سالۀ خود که ۳۰۰ هزار کشته برجای گذاشت کاملا رها نشده است

    Ver video "رئیس جمهوری بروندی: برای چهارمین بار در انتخابات شرکت نخواهم کرد"

  • ائتلاف «میز اتحاد دموکراتیک» به دنبال تغییرات بنیادین در ونزوئلاست

    گزارش تحلیلی

    پیروزی ائتلاف احزاب مخالف حزب حاکم در ونزوئلا به حاکمیت بیش از یک دهه حزب سوسیالیست در این کشور پایان خواهد داد. این ائتلاف که نام خود را «میز اتحاد دموکراتیک» نهاده توانسته به ۱۱۲ کرسی دست یابد. کسب دو سوم کرسی های پارلمان کاراکاس توسط این ائتلاف به معنای امکان تغییر بسیاری از قوانین و سیاستهای دولتی است که اپوزیسیون در سالهای گذشته منتقد آنها بوده است.

    خسوس توره آلبا، دبیر کل ائتلاف میز اتحاد دموکراتیک می گوید: «ما دولت را به اتخاذ اقدامات فوری در حوزه اقتصاد و برنامه های اجتماعی موظف خواهیم کرد. کشور دچار مشکل جدی در زمینه مایحتاج اولیه است. ما شاهد مشکل بسیار جدی در خصوص خوراک قابل دسترس برای مردم هستیم.»

    یکی دیگر از برنامه های اپوزیسیون آزادی دهها زندانی سیاسی در ونزوئلاست. دلسا سولورسانو، یکی از نمایندگان انتخاب شده وابسته به این ائتلاف می گوید: «ائتلاف صورت گرفته در یکشنبه گذشته ارزشمند است. این فضای هماهنگی و آشتی باید قدر دانسته شود. در چنین فضایی همه زندانیان سیاسی باید فورا آزاد شوند.»

    نیکلاس مادورو، رهبر حزب حاکم خواست آزادی زندانیان سیاسی را غیر ممکن

    Ver video "ائتلاف «میز اتحاد دموکراتیک» به دنبال تغییرات بنیادین در ونزوئلاست"

  • «النهضه» شکست خود در انتخابات تونس را پذیرفت

    حزب اسلامگرای میانه روی «النهضه» با قبول شکست خود در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۴ میلادی تونس به حزب سکولار «ندای تونس»، پیروز انتخابات، تبریک گفت.

    «النهضه» اولین حزب اسلامگرایی بود که پس از انقلاب و سقوط دولت زین العابدین بن علی در سال ۲۰۱۱ میلادی قدرت را در این کشور در دست گرفت.

    علی العریض، نخست وزیر پیشین و نماینده منتخب «النهضه» برغم شکست حزبش گفت: «ما هنوز هم یکی از بزرگترین احزاب هستیم، کار می کنیم و هنوز هم بهترین حامی و حافظ دموکراسی و آزادی هستیم.»

    یکی از حامیان حزب «النهضه» هم گفت: « از طریق رسانه ها مطلع شدیم و به حزب ندا بخاطر نتیجه ای که کسب کرده است، تبریک می گوییم. پیروزی آنها ثمره تلاش آنهاست.»

    حزب «النهضه» ۶۷ و حزب «ندای تونس» به رهبری باجی قائد السبسی ۸۰ کرسی از ۲۱۷ کرسی پارلمان را ازآن خود کرده اند.

    انتخابات امسال تونس گامی مهم در گذار این کشور به دمکراسی ارزیابی می شود؛ کشوری که با خودسوزی جوانی سبزی فروش آغازگر انقلاب ها و خیزش موسوم به «بهارعربی» شد و به نماد قیام اعراب علیه حاکمان اقتدارگرا تبدیل گردید.

    نتایج قطعی دومین انتخابات پارلمانی آزاد تونس در روزهای آتی اعلام می شود.

    Ver video "«النهضه» شکست خود در انتخابات تونس را پذیرفت"

  • پیروزی تاریخی محافظه کاران در انتخابات بریتانیا رهبر حزب کارگر را از دور خارج کرد

    پس از شکست حزب کارگر از محافظه کاران در انتخابات سراسری بریتانیا، اد میلیبند، رهبر دومین حزب قدرتمند این کشور از سمتش کناره گیری کرد.

    حزب کارگر برخلاف پیش بینی ها، با فاصله زیادی از حزب محافظه کار، تنها به ۲۳۰ کرسی از مجموع ۶۵۰ کرسی مجلس عوام قناعت کرد.

    اد میلیبند، رهبر حزب کارگر با اظهار تاسف از این شکست مسئولیت آن را پذیرفت و به هوادارانش گفت: « امروز مسلما همه شما مایوس و حتی سرخورده شده اید. درست است که این انتخابات را از دست داده ایم اما دلیل و هدف کارزار ما از دست نرفته است. بویژه مساله وجود نابرابری در کشور که چالش عصر ماست. مبارزه ادامه دارد. فارغ از آنکه چه کسی رهبر جدید حزب باشد، حزب کارگر باز هم برای کارگران کشور کار می کند.»

    این سیاستمدار۴۵ ساله در کارزار انتخاباتی اش با انتقاد از دولت حاکم بر مبارزه با نابرابری تاکید داشت. با اینحال او نتوانست رای دهندگان مردد را با خود همراه سازد و از رسیدن به نتیجه مورد انتظار بازماند.

    به نظر می رسد بخشی از این شکست نتیجه رشد گرایش های استقلال طلبانه در اسکاتلند باشد. حزب ناسیونالیست اسکاتلند که خواهان جدایی از بریتانیاست با

    Ver video "پیروزی تاریخی محافظه کاران در انتخابات بریتانیا رهبر حزب کارگر را از دور خارج کرد"

  • آغاز انتخابات پارلمانی ترکیه

    مردم ترکیه از بامداد یکشنبه برای شرکت در انتخابات پارلمانی به پای صندوق های رای رفتند.

    انتخاباتی که تاثیر مهمی بر روی آینده سیاسی رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه و رهبر حزب حاکم عدالت و توسعه خواهد داشت.

    با اینکه آقای اردوغان ابراز امیدواری کرده است که حزبش بتواند در این انتخابات بیش از دو سوم کرسی های پارلمان را به دست بیاورد، اما سنجش افکار عمومی نشان می دهد که حزب حاکم محبوبیت کمتری نسبت به گذشته دارد.

    بر اساس نظرسنجی ها، به احتمال زیاد برای نخستین بار از سال 2002 آرای حزب “عدالت و توسعه” نسبت به گذشته کاهش خواهد یافت و گروههای مخالف دولت کرسی های بیشتری را به دست خواهند آورد.

    از جمله این گروهها می توان به حزب راست افراطی حرکت ملی اشاره کرد.

    حزب دموکراتیک خلق ها که هواداران زیادی در میان کردها دارد نیز از مهمترین گروههای مخالف دولت محسوب می شود.

    در این انتخابات پنجاه و سه میلیون و هشتصد هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند و صد و هفتاد و چهار هزار دفتر اخذ رای در سراسر ترکیه برپا شده است.

    بیش از چهارصد هزار پلیس و ژاندارم نیز تامین امنیت انتخابات را برعهده دارند

    Ver video "آغاز انتخابات پارلمانی ترکیه"

  • مخالفان استقلال کاتالونیا: اسپانیا متحد می ماند

    حزب شهروند اسپانیا اگرچه نتوانست به اکثریت پارلمان محلی کاتالونیا دست یابد اما ۲۵ نماینده را راهی این پارلمان کرده است.

    اینس آریماداس، که در صدر لیست این حزب قرار داشت، در نطق خود پس از اعلام نتایج گفت:«آرتور مس همه را به این انتخابات دعوت کرده بود و می گفت که بیشتر کاتالانی ها از طرفداران او هستند. باید بگویم که بسیاری به او رای ندادند با انتخاب ما، به همزیستی رای داده اند.»

    این حزب ۴۷ درصد آرا را به دست آورده است.

    حزب مردم که حزب حاکم اسپانیا نیز هست، از بخت خوبی برخوردار نبود و توانست تنها به ۱۱ کرسی در پارلمان دست یابد.

    پابلو کاسادو، مدیر روابط عمومی این حزب می گوید: «در اسپانیا قانون حاکم است، این کشور متحد می ماند. در اسپانی باید موضوعاتی مانند ایجاد رفاه و آسایش مردم مطرح شود نه اینکه از تفرقه و جدایی حرف بزنند.»

    انتخابات پارلمانی اسپانیا که در ماه دسامبر برگزار می شود، آرتور مس، رئیس دولت محلی کاتالونیا امیدوار است در این انتخابات نیز کرسی های بیشتری را در مادرید به دست آورد. این امر می تواند استقلال طلبان کاتالونیا را به جدایی از اسپانیا نزدیک کند.

    خبرنگار یورونیوز

    Ver video "مخالفان استقلال کاتالونیا: اسپانیا متحد می ماند"

  • «انتخابات ترکیه غیرعادلانه و نابرابر بوده است»

    اتحادیۀ اروپا می گوید انتخابات پارلمانی ترکیه غیرعادلانه بوده و در فضای ترس و نابرابری برگزار شده است. در انتخابات ترکیه که روز یکشنبه برگزار شد، حزب عدالت و توسعه اکثریت مجلس را کسب کرده است.

    آندره آس گراس، رئیس مجمع پارلمانی شورای اروپا در همین رابطه گفت :«متاسفانه ما به این نتیجه رسیده ایم که کارزار انتخاباتی نابرابر و با خشونت زیادی همراه بوده است. همین امر ترس زیادی ایجاد کرده که دشمن اصلی دموکراسی و دشمن انتخاب آزادانه است.»

    این در حالیست که سازمان همکاری و امنیت اروپا شرایط برگزاری این انتخابات را علیرغم وضعیت امنیتی در جنوب کشور، آزادانه عنوان کرده است.

    حزب دموکراتیک خلق ها که حامیان حقوق کردهاست نسبت به انتخابات ماه ژوئن ۲۱ کرسی را از دست داده است. هواداران این حزب در شهرهایی همانند دیار بکر در اعتراض به نتایج این انتخابات و سیاست های حزب حاکم به خیابان ها آمده اند که منجر به درگیری میان پلیس و معترضان منجر شده است.

    حزب عدالت و توسعه که از ۱۲ سال پیش به اینسو قدرت را در این کشور در اختیار دارد، در انتخابات روز اول نوامبر ۳۱۶ کرسی را به دست آورده است. حزب دموکراتیک خلق

    Ver video "«انتخابات ترکیه غیرعادلانه و نابرابر بوده است»"

  • چالش های پیش روی حزب عدالت و توسعه در آستانه انتخابات سراسری

    گزارش تفصیلی

    انتخابات سراسری روز یکشنبه در ترکیه ممکن است پایان سکان داری ۱۲ ساله قدرت توسط حزب عدالت و توسعه را رقم زند. این حزب برای بدست گرفتن قدرت دولت آتی نیاز به کسب اکثریت کرسی های پارلمان را دارد. در صورت کسب قدرت، رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، وعده اصلاح قانون اساسی برای تغییر نظام پارلمانی به نظام ریاست جمهوری را داده است.

    با اینحال، چندین مانع احتمالی بر سر راه پیروزی حزب آقای اردوغان قرار دارد. بر اساس نظرسنجی ها، از محبوبیت حزب عدالت و توسعه کاسته شده است.

    حزب دموکراتیک خلق ها یکی از موانع پیش روی حزب آقای اردوغان است. این حزب با گرایش های چپ طرفدار اقلیت کرد احتمال دارد بتواند بیش از ۱۰ درصد آرای روز یکشنبه را از آن خود کند و اینگونه برای نخستین بار در پارلمان ترکیه حضور داشته باشد.

    صلاح الدین دمیر تاش، رهبر این حزب توانسته بود در انتخابات ریاست جمهوری ماه اوت سال پیش حدود ۱۰ درصد آراء را از آن خود کند.

    تاکنون، حزب عدالت و توسعه از پراکندگی آرای دیگر احزاب برای بدست آوردن اکثریت کرسی های پارلمان سود جسته است. اکنون محبوبیت حزب دموکراتیک خلق ها می تواند

    Ver video "چالش های پیش روی حزب عدالت و توسعه در آستانه انتخابات سراسری"

  • پارلمان میانمار نامزدهای ریاست جمهوری را معرفی می کند

    خبر کوتاه

    پارلمان میانمار روز پنجشنبه سه نامزد ریاست جمهوری این کشور را معرفی می کند. گفته می شود هتین کیوآ از حزب جبهۀ ملی برای دموکراسی به رهبری آنگ سان سوچی بیشترین شانس را برای رسیدن به ریاست جمهوری دارد.

    آنگ سان سوچی به دلیل داشتن همسر و فرزندان بریتانیایی تبار و طبق قانون اساسی میانمار نمی تواند نامزد ریاست جمهوری این کشور بشود.

    حزب جبهۀ ملی برای دموکراسی به رهبری این برندۀ جایزۀ صلح نوبل در انتخابات پارلمان توانست بیش از ۸۰ درصد کرسی ها را کسب کند.

    Ver video "پارلمان میانمار نامزدهای ریاست جمهوری را معرفی می کند"

  • نخستین پارلمان دموکراتیک در میانمار پس از ۵۳ سال

    نخستین پارلمان دموکراتیک میانمار(برمه) بعد از ۵۳ سال، روز دوشنبه آغاز به کار کرد. صدها نفر از نمایندگان پارلمان جدید برمه که اکثریت آنها از

    حزب لیگ ملی برای دموکراسی برهبری آنگ سان سوچی هستند در افتتاحیه شرکت کردند.

    حزب خانم سوچی ۸۰ درصد کرسی های انتخابی پارلمان را کسب کرده است با این حال یک چهارم کرسی های پارلمانی بر اساس قانون اساسی در اختیار نظامیان است.

    بر اساس قوانین میانمار خانم سوچی به دلیل داشتن فرزندانی با ملیت خارجی نمی تواند سمت ریاست جمهوری را عهده دار شود و بهمین خاطر احتمال می رود هتین کیاو از حزب خانم سوچی برای ریاست جمهوری نامزد شود. خانم سوچی گفته است که او نقشی فراتر از رئیس جمهوری ایفا خواهد کرد.

    خین ماونگ مینت نماینده پارلمان از حزب خانم سوچی می گوید: «هنوز فکر می کنم خواب می بینم که در پارلمان هستم. هیچ کس فکر نمی کرد که لیگ ملی هرگز بتواند دولت تشکیل دهد. این رویداد نه تنها میانمار که کل جهان را تکان داده است.»

    آنگ سان سوچی برنده جایزه صلح نوبل، ۱۵ سال را در حبس خانگی در برمه گذراند و در سال ۲۰۱۰ حبس او به پایان رسید. با پیروزی تاریخی حزب خانم سوچی در پا

    Ver video "نخستین پارلمان دموکراتیک در میانمار پس از ۵۳ سال"

  • پیروزی بی سابقه مخالفان دولت در انتخابات ونزوئلا

    شمارش اولیه آرا در انتخابات ونزوئلا حاکی از پیروزی کم سابقه مخالفان دولت است.

    بر اساس شمارش اولیه آرا ائتلاف مخالفان دولت تا کنون دست کم ۹۹ کرسی پارلمان را به خود اختصاص داده اند. این در حالی است که تا کنون پیروزی فقط ۴۶ نامزد حزب حاکم قطعی شده است.

    ائتلاف مخالفان که از احزاب میانه رو و محافظه کار تشکیل شده اعلام کرده است که نسبت به کسب ۱۱۲ کرسی پارلمان اطمینان دارد. در این صورت دو دهه حاکمیت سوسیالیستها در ونزوئلا پایان خواهد یافت و مخالفان دولت حتی قادر خواهند بود که با وضع قوانینی مخالفان سیاسی را آزاد کنند یا برخی از مواد قانون اساسی را تغییر دهند.

    نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در یک سخنرانی شکست را پذیرفت و گفت: «با توجه به نتیجه انتخابات ما اینجا آمده ایم. با پایبندی به اخلاق. آمده ایم تا این نتایج ناخوشایند را به رسمیت بشناسیم و بپذیریم و به همه مردم ونزوئلا بگوییم که قانون اساسی و دموکراسی ما پیروز شده است. ما آن را می پذیریم.»

    مخالفان دولت با جشن و پایکوبی به استقبال نتیجه انتخابات رفتند. به عقیده بسیاری از تحلیلگران دلیل اصلی شکست حزب حاکم اقتصاد بحران زده ونزوئل

    Ver video "پیروزی بی سابقه مخالفان دولت در انتخابات ونزوئلا"

  • انتخابات پارلمانی در اسرائیل آغاز شد

    اسرائیلی ها، امروز سه شنبه ۱۷ ماه مارس در انتخابات پارلمانی به پای صندوق های رای می روند.

    بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و رهبر حزب لیکود که امروز رای خود را به صندوق انداخت در این دوره از انتخابات، ائتلاف اتحاد صهیونیست با گرایش چپ میانه را در برابر خود دارد.

    نظرسنجی ها حاکیست، ائتلاف اتحاد صهیونیست با اسحاق هرتزوگ در مقایسه با حزب لیکود، کرسی های بیشتری را از آن خود کند.

    رای گیری از ساعت ۷ صبح شروع شده است و تا ساعت ۱۰ شب بوقت اسرائیل ادامه خواهد داشت.

    Ver video "انتخابات پارلمانی در اسرائیل آغاز شد"

  • سنای کنگره آمریکا در دست جمهوریخوهان

    براساس آخرین گزارشهای رسیده و شمارش اولیه آرای انتخابات میاندوره ای آمریکا، جمهوریخواهان موفق شدند تا اکثریت را در مجلس سنا از آن خود کنند.

    مطرح ترین چهره جمهوریخواهان، سناتور ميچ مک کانل اولین چهره ای بود که پیروزیش در ایالت کنتاکی بر رقیب دموکرات اعلام شد.

    نظرسنجی ها تا چند روز اخیر از رقابت شانه به شانه «آلیسون لاندرگن گرایمس» دموکرات و آقای مک کانل حکایت داشت اما پیروزی وی پیش بینی شده بود.

    آقای مک کانل پس از پیروزی بر رقیب دموکرات خود گفت:«موضوع نه منم نه رقیب من، بلکه دولتی است که مردم دیگر به آن در انجام اساسی ترین وظایفش اعتمادی ندارند؛ اعتماد به محافظت از آنها، از مرزها. دولتی که در تامین یک زندگی محترمانه برای کهنه سربازان ما باز مانده است، دولتی که اعتمادی به آن نیست چرا که بر روی چیزهایی تمرکز می کند که اصلا نباید بکند.»

    پیروزی سناتور ميچ مک کانل اولین شکست بزرگ دموکراتها در انتخاباتی است که در آن جمهوریخواهان برای کسب اکثر کرسی های مجلس سنای کنگره آمریکا خیز برداشته بودند.

    از هم اکنون باید سناتور ميچ مک کانل جمهوریخواه را به جای هری رِید دموکرات بر کرسی ریاست سنا دید.

    Ver video "سنای کنگره آمریکا در دست جمهوریخوهان"

  • حزب حاکم مجارستان برتری مطلق خود را در پارلمان از دست داد

    نتیجه انتخابات روز یکشنبه در حوزه وسپریم، در شرق مجارستان حزب حاکم فیدز را از دستیابی به اکثریت مطلق کرسی های پارلمان بازداشت. پیروز انتخابات جانشین نماینده پیشین این منطقه می شود که اخیرا کمیسر اتحادیه اروپا در امر آموزش شده است.

    زولتان کز، نامزد مخالف و تحت حمایت جناح چپ با ۴۳ درصد آراء از حزب حاکم با ۳۴ درصد آراء پیشی گرفت و حزب حاکم که از پنج سال پیش با دو سوم کرسی ها برتری مطلق را در پارلمان در اختیار داشت حالا گامی عقب می نشیند.

    خبرنگار یورونیوز در بوداپست می گوید: « نتیجه این انتخابات اساسا نمادین است. با این همه مردم کمی انتظار داشتند که این نامزد مخالف پیروز شود. سال گذشته تیبور ناوارکسیکس، کمیسر کنونی اروپا با ۲۰ درصد بیشتر از رقیبش در جناح چپ پیشی گرفت.»

    زولتان کز، پس از پیروزی در انتخابات این حوزه گفت قصد ندارد به هر انجمن پارلمانی بپیوندد بلکه برآن است تا علیه فساد و دولت اوربان مبارزه کند. او افزود: «به ویکتور اوربان می گویم که از فسادهای او به ستوه آمده ایم. ما دولتی می خواهیم که در خدمت مردم مجارستان باشد. دوستان من ما می توانیم خوشبخت باشیم. مردم هنوز خیلی قوی تر

    Ver video "حزب حاکم مجارستان برتری مطلق خود را در پارلمان از دست داد"

  • آغاز رای گیری در انتخابات پارلمانی ترکیه

    رای گیری در انتخابات پارلمانی ترکیه در شرایط فشرده ترین رقابت ها طی یک دهه اخیر آغاز شده است.

    انتخابات روز یکشنبه ترکیه می تواند قدرت بیشتری به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه برای تغییر قانون اساسی بدهد و یا به دولت تک حزبی او (حزب عدالت و توسعه) پایان دهد.

    رهبر حزب عدالت و توسعه احمد داوود اوغلو نخست وزیر فعلی است. حزب او در سیزده سال اخیر قدرت را در ترکیه در دست داشته است. انتظار می رود که حزب عدالت و توسعه بتواند بار دیگر بیشترین کرسی از ۵۵۰ کرسی مجلس را بدست آورد اما کسب اکثریت مطلق در مجلس توسط این حزب می تواند وابسته به آرای حزب دموکراتیک خلق ها نزدیک به اقلیت کرد باشد.

    رقیب اصلی حزب عدالت و توسعه، حزب مخالف جمهوری خواه خلق به رهبری کمال قلیچ دار اوغلو است. او در جریان تبلیغات انتخاباتی خود از مردم خواسته بود که به سیزده سال حکمرانی حزب عدالت و توسعه پایان دهند.

    حزب دموکراتیک خلق ها به رهبری صلاح الدین دمیرتاش ممکن است بتواند حد نصاب ده درصد از آرا که برای ورود هر حزب به مجلس مورد نیاز است را کسب کند. در صورت کسب حد نصاب لازم آرا توسط این حزب، حزب عدالت و توسعه برا

    Ver video "آغاز رای گیری در انتخابات پارلمانی ترکیه"

  • رقابت نزدیک احزاب در انتخابات پارلمانی اسپانیا

    مردم اسپانیا برای شرکت در انتخابات پارلمانی، روز یکشنبه به پای صندوق های رای می روند.

    این انتخابات به ویژه به دلیل افزایش محبوبیت احزاب جدید از اهمیت زیادی برخوردار است. نظرسنجی ها نشان می دهد که به احتمال زیاد برای نخستین بار پس از پایان حکومت فرانکو در سال ۱۹۷۵، دو حزب سنتی قادر به کسب اکثریت کرسی ها نخواهند بود. در مقابل محبوبیت دو حزب پودموس و سیودادانوس روز به روز افزایش می یابد.

    یکی از شهروندان اسپانیا با این موضوع می گوید: «واقعا نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد و چه احزابی با هم ائتلاف می کنند.»

    فرد دیگری می افزاید: «فکر می کنم حزب مردمی پیروز شود و سیودادانوس در رتبه دوم قرار بگیرید. به این ترتیب این دو حزب با هم ائتلاف می کنند و اوضاع همینطور که هست که باقی می ماند.»

    در انتخابات سال ۲۰۱۱ میلادی حزب مردمی به رهبری ماریانو راخوی توانست با کسب ۴۵ درصد آرا اکثریت کرسی های پارلمان را به دست بیاورد. اما نظرسنجی ها نشان می دهد که محبوبیت این حزب راستگرا به شدت کاهش پیدا کرده و به نظر نمی رسد در این انتخابات بتواند بیش از ۳۰ درصد آرا را ازآن خود کند.

    شرایط برای حزب کارگران

    Ver video "رقابت نزدیک احزاب در انتخابات پارلمانی اسپانیا"

  • حزب راست افراطی، دومین حزب پیروز در انتخابات پارلمانی دانمارک

    حزب مردم، حزب راست افراطی دانمارک با کسب ۲۱ درصد آراء، دومین حزب پیروز در انتخابات پارلمانی این کشور شد. این حزب که از طرفداران سیاستهای ضد مهاجرت است، اکنون علاوه بر کاستن از قدرت حزب حاکم یعنی حزب چپ سوسیال دموکرات دانمارک، می تواند در دولت ائتلافی آینده این کشور نیز حضور یابد.

    رهبر حزب مردم می گوید: «ما واقعا با این نتیجه شگفت زده شدم. ما در شهرهای بزرگ تقریبا کاری انجام ندادیم، اما مهم نیست. این نتیجۀ شگفت انگیزی برای حزب مردم دانمارک است.»

    در پایان روز پنجشنبه، در مقر حزب چپگرای سوسیال دموکرات که دولت این کشور را در اختیار داشت حیرت و تاسف حاکم بود. از آنجا که این حزب تنها ۸۵ کرسی در پارلمان به دست آورده است باید قدرت را به احزاب رقیب واگذار کند.

    هله تورنینگ اشمیت، نخست وزیر این کشور با پذیرش این شکست در جمع حامیانش گفت: «از این به بعد لارس لوک راسموسن دولت جدید را تشکیل خواهد داد و من برای او آرزوی شانس و موفقیت دارم.»

    لارس لوک راسموسن، رهبر حزب راست میانه «لیبرال» که قبل از دولت خانم هله تورنینگ اشمیت، قدرت را در دانمارک در اختیار داشته است اکنون با کسب ۹۰ کرسی در پارل

    Ver video "حزب راست افراطی، دومین حزب پیروز در انتخابات پارلمانی دانمارک"

  • راست میانه پیروز انتخابات بلغارستان شد

    حزب راست میانه بلغارستان پیروز انتخابات زودهنگام و سراسری روز یکشنبه معرفی شد.

    نود و هفت درصد آرای شمارش شده نشان می دهد راست میانه ۳۲ و شش دهم درصد آرا را کسب کرده است. این میزان اگرچه دو برابر آرای رقبای سوسیالیست است با این همه راست میانه نتوانسته اکثریت کرسی های پارلمان را از آن خود کند و تشکیل دولت تازه با موانعی رو به رو است.

    حل بحران بانکی و احیای رشد اقتصادی در بلغارستان از مسائل پیش روی دولت جدید بلغارستان خواهد بود. قرار است که نتیجه نهایی این انتخابات روز چهارشنبه اعلام شود.

    Ver video "راست میانه پیروز انتخابات بلغارستان شد"

  • سباستین کو رئیس اتحادیه بین المللی فدراسیون های دو و میدانی شد

    سباستین کو در رای گیری روز چهارشنبه در پکن، پایتخت چین، به عنوان رئیس جدید اتحادیه بین المللی فدراسیون های دو و میدانی انتخاب شد.

    از میان ۲۰۷ عضو این نهاد بین المللی ۱۱۵ کشور به سباستین کو بریتانیایی و ۹۲ کشور دیگر به رقیب وی سرگئی بوبکا اوکراینی رای دادند.

    سرگئی بوبکا، قهرمان سابق پرش با نیزۀ المپیک هم متعاقباً و با تبریک پیروزی آقای کو بعنوان یکی از چهار معاون وی انتخاب شد.

    سباستین کو، قهرمان سابق المپیک دوی ۱۵۰۰ متر جایگزین لامین دیاک سنگالی می شود که از ۱۶ سال پیش تاکنون بر کرسی اتحادیه بین المللی فدراسیون های دو و میدانی تکیه زده بود.

    Ver video "سباستین کو رئیس اتحادیه بین المللی فدراسیون های دو و میدانی شد"

  • دودا، رئیس جمهوری لهستان سوگند یاد و بر حضور قدرتمند ناتو در کشورش تاکید کرد

    «آندژی دودا»، رئیس جمهوری جدید لهستان روز پنجشنبه در برابر نمایندگان و سناتورهای پارلمان این کشور سوگند یاد کرد.

    وی در اولین سخنانش بعنوان رئیس جمهور در مقابله با تهدیدات نظامی روسیه خواستار حضور قدرتمند ناتو در کشورش شد.

    وی همچنین گفت به وعدۀ خود در ایجاد تسهیلات مالیاتی و پایین آوردن سن بازنشستگی عمل خواهد کرد.

    آقای دودای از حزب محافظه کار «قانون و عدالت» که ۴۳ سال دارد با غلبه بر رقیب خود برونیسلاو کوموروفسکی در ماه مه بر کرسی ریاست جمهوری لهستان تکیه می زند.

    اگرچه فرماندهی کل قوای مسلح در لهستان بر عهده ریاست جمهوری است اما این مقام در این کشور بیشتر پستی نمادین و تشریفاتی است.

    Ver video "دودا، رئیس جمهوری لهستان سوگند یاد و بر حضور قدرتمند ناتو در کشورش تاکید کرد"

  • تونس؛ آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری

    تونس خود را برای برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در روز یک شنبه بیست و یکم دسامبر آماده می کند.

    رقابت در دور دوم این انتخابات میان باجی قائد سبسی و منصف مرزوقی است که از میان بیش از بیست کاندیدای دور اول انتخابات، آرای لازم برای حضور در این دور از انتخابات را بدست آورده اند.

    باجی قائد سبسی در این انتخابات کاندیدای حزب ندا، جبهه سیاسی متشکل از نیروهای سکولار است. کهولت سن و همکاری با رژیم بن علی از جمله انتقاداتی است که علیه او مطرح می شود. او رقیب انتخاباتی خود، منصف مرزوقی را متهم می کند که آرای گروه های اسلامگرای رادیکال را در سبد خود دارد.

    منصف مرزوقی، نخستین رئیس جمهوری تونس پس از انقلاب سال 2011 است. مرزوقی در زمان رژیم بن علی به دلیل فعالیت های سیاسی با محدودیت و محرومیت های اجتماعی مواجه شد و مدت زیادی را در تبعید گذراند. با وجود اتهام مخالفان به مرزوقی در حمایت از اسلامگرایان، کشورهای غربی و به ویژه فرانسه، همواره با آغوشی باز پذیرای او بوده اند.

    منصف المرزوقی در دوران ریاست جمهوری خود با میدان دادن به اخوان المسلمینِ متشکل در النهضه، راه را برای قدرتنمایی گروه های سلفی، دست کم در حیات سیاسی این کشور بست.

    دور نخست انتخابات تونس که اولین انتخابات ریاست جمهوری این کشور پس از سقوط حکومت زین العابدین بن علی است، با مشارکت حدود 64 درصد واجدین شرایط برگزار شد.در دور نخست نزدیک به پنج میلیون و سیصد هزار نفر واجد شرایط رای دادن شرکت کردند با این حال استقبال از این انتخابات در مقایسه با انتخابات پارلمانی کمتر بوده است. در انتخابات پارلمانی تونس که در ماه اکتبر برگزار شد حزب ندای تونس توانست با کسب 85 کرسی از 217 کرسی، بیشترین کرسی های پارلمان را از آن خود کند.

    در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری نیز باجی قائد سبسی نامزد حزب سکولار ندا، موفق شد بیشترین آرا یعنی حدود چهل درصد را از آن خود کند، اما موفق به کسب اکثریت آرا نشد. همچنین
    رقیب او منصف مزروقی رئیس جمهوری کنونی تونس نیز توانست حدود 33 درصد آرا را بدست آورد.

    روز یک شنبه بیست و یکم دسامبر، رای مردم، رئیس جمهوری آینده این کشور که آغاز کننده قیام های موسوم به بهار عربی است را تعیین خواهد کرد.

    Ver video "تونس؛ آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری"

  • توافق اکثریت اعضای پارلمان با تشکیل دولت ائتلافی در اوکراین

    همزمان با سالگرد انقلاب میدان دراوکراین، اکثریت اعضای پارلمان این کشور نیز با تشکیل دولت ائتلافی به توافق رسیدند.

    توافق برای تشکیل دولت ائتلافی تنها حدود یک ماه پس از انتخابات پارلمانی اوکراین صورت گرفت.

    بعد از امضای توافقنامه برای تشکیل دولت ائتلافی اوکراین به نظر اکثر مردم این کشور راه برای انجام اصلاحات مورد نظر در قانون اساسی این کشور نیز بازتر شده است.

    این توافقنامه به امضای ۵ حزب هوادار پیوستن اوکراین به اروپا که ۲۸۸ کرسی پارلمان را در اختیار دارند، رسید.

    این احزاب توافق کرده اند تا برای عضویت سریع تر اوکراین در اتحادیه اروپا با یکدیگر همکاری کنند.

    این ائتلاف همچنین در نظر دارد تا برای حفاظت از مرزهای اوکراین نسبت به تشکیل یک پایگاه نظامی ثابت در شرق اوکراین و در جایی که نیروهای ارتش با جدایی طلبان هوادار روسیه در نبرد هستند، اقدام کند.

    Ver video "توافق اکثریت اعضای پارلمان با تشکیل دولت ائتلافی در اوکراین"

  • پارلمان بورکینافاسو درباره ادامه کار رئیس جمهوری تصمیم می گیرد

    برغم تظاهرات و درگیری ها در اواگادوگو، پایتخت بورکینافاسو، پارلمان این کشور امروز لایحه جنجال برانگیز دولت را بررسی می کند.

    بلز کُمپائوره، رییس جمهوری، با این لایحه درصدد است تا پس از بازنگری پارلمان در اصل ۳۷ قانون اساسی همچنان در سمت خود باقی بماند.

    آگوستین بلز هیئن، دبیر کل شورای ملی کارگران در تظاهرات دیروز با ابراز مخالفت شدید خود با این خواست رئیس جمهوری گفت:«قدرت دیکتاتوری و نظامی کاپیتان بلز کُمپائوره در قانون اساسی ریشه دوانده است. اما ما به مبارزه برای آزادی ادامه خواهیم داد.»

    بلز کُمپائوره رییس جمهوری بورکینافاسو با انجام کودتایی سالهاست قدرت را در کشورش در دست دارد.

    در صورت رای مثبت امروز نمایندگان پارلمان بورکینافاسو به تغییر و اصلاح قانون اساسی آقای کُمپائوره که باید سال آتی از سمتش کناره گیری کند همچنان بر کرسی ریاست جمهوری تکیه خواهد زد.

    Ver video "پارلمان بورکینافاسو درباره ادامه کار رئیس جمهوری تصمیم می گیرد"

  • تجمع همزمان راستهای افراطی یونان و مخالفان آنها در آتن

    هزاران تن از مخالفان نژادپرستی و راستهای افراطی یونان در آتن گردهم آمدند.

    سازمان دهندگان این گردهمایی زمانی را در مخالفت با مهاجرستیزی و نژادپرستی انتخاب کردند که هواداران حزب راست افراطی فجر طلایی تجمعی در حمایت از آزادی رهبرانشان ترتیب داده بودند.

    حزب فجر طلایی در انتخابات اخیر پارلمانی یونان نزدیک به 6.28 درصد از آرا، نزدیک به 17 کرسی پارلمان را از آن خود کرد. اکنون، بدلیل اتهامات وارده به این حزب، به نظر نمی رسد که برخی از وکلای منتخب این حزب بتوانند وظیفه نمایندگی اشان را بجای آورند.

    هواداران حزب فجرطلایی درخواست آزادی شش تن از رهبران این حزب از زندان را دارند. این شش نفر به اتهام تشکیل سازمانهای مافیایی و شرکت و آمریت در جرمهای متعدد در زندان هستند. نیکوس میهالولیکاس، رهبر این گروه پیام تازه ای از زندان برای هواداران فجر طلایی فرستاده است.

    Ver video "تجمع همزمان راستهای افراطی یونان و مخالفان آنها در آتن"

  • یکی از نمایندگان محافظه کار بریتانیا به حزب یوکیپ پیوست

    مایک وایتهد، صاحب کرسی هال وست در پارلمان بریتانیا، از حزب محافظه کار به رهبری دیوید کامرون جدا شد و به حزب استقلال پادشاهی متحد (یوکیپ) به رهبری نایجل فاراژ پیوست.

    پیوستن این نمایندۀ پارلمان به حزب یوکیپ برای دیوید کمرون رهبر حزب محافظه کار بریتانیا ضربۀ بزرگی است.

    حزب یوکیپ که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شده، خواهان جدایی بریتانیا از اتحادیۀ اروپاست و به داشتن سیاست های ضد مهاجر مشهور است.

    هفت حزب در انتخابات مجلس آیندۀ بریتانیا که قرار است روز هفتم ماه مه برگزار شود، شرکت دارند.

    به فاصلۀ یکماه به این انتخابات، نظرسنجی ها از کاهش محبوبیت حزب محافظه کار و در راس آن دیوید کمرون رهبر این حزب خبر می دهد. بر طبق همین نظرسنجی ها، حزب کارگر به رهبری اد میلیبند، با ۴ درصد فاصله، از حزب محافظه کار پیشی گرفته است.

    انتخابات مجلس بریتانیا در پی انحلال پارلمان این کشور که در سی ام مارس انجام شد، برگزار می شود.

    Ver video "یکی از نمایندگان محافظه کار بریتانیا به حزب یوکیپ پیوست"

  • نخست وزیر عراق به انجام اصلاحات فراگیر وعده داد

    در پاسخ به اعتراضات گسترده علیه فساد و ضعف در ارائه دهی خدمات در دولت عراق و نیز درخواست آیت الله علی سیستانی بزرگترین مرجع شیعیان این کشور، حیدر العبادی نخست وزیر عراق وعده انجام اصلاحاتی فراگیر را داد.

    برخی از اصلاحات مورد نظر، منوط به تصویب مجلس عراق است. از جمله، معترضان خواسته اند که پستهای معاونت ریاست جمهوری و معاونت نخست وزیری در دولت این کشور حذف شود.

    معاونت ریاست جمهوری اکنون در اختیار نوری المالکی نخست وزیر سابق عراق قرار دارد که با آقای العبادی در یک حزب سیاسی و هم راستا است.

    در بغداد مردمی که در اعتراض به دولت در خیابانها حضور داشتند، همچنین به بی کفایتی اعضای کابینه و پایین بودن کیفیت خدمات اجتماعی از جمله «قطع برق طولانی مدت در بغداد در گرمای تابستان» نیز اعتراض کردند.

    Ver video "نخست وزیر عراق به انجام اصلاحات فراگیر وعده داد"

  • محافظه کاران در صدر پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا

    انتخابات پارلمانی بریتانیا روز پنجشنبه برپا شد و نتایج آن تا بعد از ظهر امروز اعلام می شود. در این انتخابات دو حزب محافظه کار به رهبری دیوید کامرون، نخست وزیر کنونی و حزب کارگر به رهبری اد میلیبند رقابتی سخت و شانه به شانه ای را پشت سرگذاشتند.

    پیش بینی اعلام شده، پس از پایان مهلت رای گیری حاکی است که حزب محافظه کار بیشترین آرا را در این انتخابات به دست آورده با این همه قادر به کسب رای اکثریت مطلق نیست. بر این اساس دولت آینده بریتانیا، دولتی ائتلافی خواهد بود.

    علاوه بر دو حزب کارگر و محافظه کار، احزاب لیبرال دموکرات به رهبری نیک کلگ و استقلال بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ نیز در کنار احزاب ملی گرای اسکاتلند، سبز، احترام، شین فین، دموکراتیک وحدت طلب از ایرلند شمالی، ائتلاف سوسیالیست ها و اتحادیه های کارگری، سوسیال دموکراتیک و کارگر،ائتلاف ایرلند شمالی و حزب ولز در این رقابت سیاسی به منظور کسب کرسی های پارلمان شرکت کرده اند.

    Ver video "محافظه کاران در صدر پیش بینی نتیجه انتخابات بریتانیا"

  • عامل انفجار عربستان سعودی پس از ۲۰ سال دستگیر شد

    عامل انفجار پایگاه نظامی آمریکا در عربستان سعودی پس از بیست سال در لبنان دستگیر شد.

    وی پس از دستگیری در بیروت به ریاض انتقال داده شده است.

    به نوشته روزنامه شرق الاوسط این شخص احمد المغسیل نام دارد و رهبر حزب الله حجاز است
    الشرق الاوسط گزارش داده است که احمد ابراهیم المغسیل، در انفجار برج الخبر در سال ۱۹۹۶ دست داشت. در این حادثه ۱۹ آمریکایی کشته و ۵۰۰ نفر زخمی شدند.

    عربستان سعودی و آمریکا پس از این حادثه ایران را مقصر معرفی کردند و بر اساس شواهد، سپاه پاسداران و شخص آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران را پشت پرده این انفجار می دانستد. یک قاضی فدرال آمریکا نیز ایران را به پرداخت ۲۵۴ میلیون دلار به خانواده هفده قربانی آمریکایی محکوم کرده بود اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا این اتهام را رد کرده است.

    Ver video "عامل انفجار عربستان سعودی پس از ۲۰ سال دستگیر شد"

  • شکست تاریخی لیبرال دموکراتها در انتخابات سراسری بریتانیا

    لیبرال دموکراتهای بریتانیا شکست تاریخی را در انتخابات سراسری بریتانیا تجربه کردند. این در حالیست که لیبرال دموکراتها به رهبری نیک کلگ در انتخابات دوره گذشته موفق شددند با کسب یک پیروزی تاریخی نقش کلیدی در دولت ائتلافی، محافظه کار و لیبرال دموکرات، بازی کنند اما این بار بیش از ۴۷ کرسی نمایندگی را از دست دادند. نیک کلگ رهبر این حزب یکی از معدود کسانی بود که توانست تا در شفیلد برنده باشد اما شکست حزب متبوعش آنقدر تاثیر گذار بود که کلگ در سخنانش اشاره ای هم به استعفا از مقام رهبری حزب کرد.

    وی گفت: “امروز بر ما روشن است که لیبرال دموکراتها در این انتخابات تنبیه شده اند. انتخابات چالشهای زیاد کشورمان را روشنتر کرده است، مشکلات زیادی برای ما بوجود آورده است. ما باید در ماههای آینده راهی برای برون رفت از این چالشها بیابیم. اما درباره ماندنم در راس این حزب صبح جمعه با همکارانم، صحبت خواهم کرد و در این مورد تصمیم گیری خواهیم کرد.”

    Ver video "شکست تاریخی لیبرال دموکراتها در انتخابات سراسری بریتانیا"

  • حزب محافظه کار کاتولیک بیشترین بخت برای پیروزی در انتخابات لهستان را دارد

    مردم لهستان روز یکشنبه برای انتخاب نمایندگان پارلمان خود به پای صندوقهای رای می روند.

    انتخاباتی که به نظر می رسد حزب محافظه کارهای کاتولیک به رهبری یاروسلاو کاچینسکی که با شعارهای عوام پسندانه و ایجاد ترس از مهاجران به میدان آمده، فاتح آن باشد.

    اگر حزب آقای کاچینسکی در این انتخابات برنده شده و فرد مورد نظرش، خانم بئاتا شیدلو هم نخست وزیر شود، این انتخابات یادآور سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ است که او نخست وزیر بود و برادرش هم که در حادثه سقوط هواپیما کشته شد، رییس جمهور لهستان بود.

    اوا کوپاچ، نخست وزیر کنونی لهستان، با انتقاد از گرایش بیش از اندازه آقای کاچینسکی به مذهب، نسبت به ایجاد یک “جمهوری مذهبی” در این کشور کاتولیک هشدار داده است.

    خانم کوپاچ که از حزب راست میانه و طرفدار ایده اتحادیه اروپاست، سال گذشته جانشین دونالد توسک شد.

    احزاب مختلف لهستان برای کسب 460 کرسی در پارلمان این کشور رقابت می کنند.

    Ver video "حزب محافظه کار کاتولیک بیشترین بخت برای پیروزی در انتخابات لهستان را دارد"

  • پیروزی حزب ضداروپایی بریتانیا در انتخابات میاندوره ای

    حزب راست افراطی استقلال بریتانیا برای نخستین بار در تاریخ این کشور توانست یک کرسی در پارلمان بدست آورد.

    دوگلاس کارزول، نماینده چهل و سه ساله این حزب توانست با نزدیک به شصت درصد آرا پیروز انتخابات میاندوره ای شود.

    این حزب ضد اروپایی و ضد مهاجرت در سال 1993 میلادی تشکیل شد، اما تا انتخابات پارلمان اروپا در سال 2014 از محبوبیت بالایی برخوردار نبود.

    حال پس از پیروزی غیر منتظره در انتخابات پارلمان اروپا و سپس انتخابات میاندوره ای بریتانیا، این حزب خود را آماده می کند تا در انتخابات سراسری 2015 پیروزی های بیشتری بدست آورد.

    وزیر خزانه داری بریتانیا در واکنش به موفقیت حزب ضداروپایی استقلال گفته است باید از این پیبگیریم روزی درس و اشتباههای گذشته را تکرار نکنیم.

    پیش تر نیز تحث تاثیر پیروزی حزب استقلال، دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا وعده داد در صورت موفقیت در انتخابات سال 2015، برای ماندن یا نماندن در اتحادیه اروپا همه پرسی برگزار کند.

    Ver video "پیروزی حزب ضداروپایی بریتانیا در انتخابات میاندوره ای"

  • ناآرامی های پایتخت هائیتی یک کشته برجاگذاشت

    تظاهرات ضددولتی در پورتو پرنس، پایتخت هائیتی واکنش نیروهای امنیتی و کشته شدن یکی از معترضان را در پی داشت.

    تظاهرکنندگان تاخیر در برپایی انتخابات را محکوم کرده و خواستار کناره گیری نخست وزیر و رئیس جمهوری از قدرت هستند.

    انتخابات محلی باید سه سال پیش از این و انتخابات سنا نیز دو سال پیش تر برپا می شد که به تعویق افتاده است.

    لوران لاموت، نخست وزیر هایئتی گفته است که به زودی درباره این اعتراض های ضددولتی با مردم سخن می گوید. با این حال معترضانی که در خیابان های پایتخت با در دست داشتن تصویر ولادیمیر پوتین از رئیس جمهوری روسیه تقاضای کمک می کنند به نظر نمی رسد که در انتظار شنیدن سخنان نخست وزیر باشند.

    برخی دیگر از تظاهرکنندگان خواهان تکیه زدن ژان برتران آریستید، رئیس جمهوری پیشین برای چهارمین بار به کرسی قدرت هستند.

    در همین حال میشل مارتلی، رئیس جمهوری کنونی هائیتی روز جمعه، پس از مشورت با یک شورای ویژه برای حل اختلافات سیاسی که منجر به تعویق افتادن انتخابات شده، با استعفای نخست وزیر موافقت کرد.

    Ver video "ناآرامی های پایتخت هائیتی یک کشته برجاگذاشت"

  • انتخابات پارلمانی اسرائیل؛ ائتلاف احزاب عرب شگفتی آفرید و سوم شد

    در حالی که حزب لیکود و حزب اتحاد صهیونیست به ترتیب جایگاه اول و دوم را در انتخابات پارلمانی اسرائیل از آن خود کرده اند، فهرست مشترک اعراب شگفتی آفرید و آنطور که پیش بینی شده بود در جایگاه سوم قرار گرفت.

    بر اساس آخرین نتایج شمارش آراء، فهرست مشترک اعراب، ائتلافی از احزاب عرب اسرائیلی ۱۴ کرسی از کنیست را از آن خود کرد.

    ایمن عوده، رهبر فهرست مشترک اعراب قبل از اعلام نتایج نهایی در حضور هوادارانش گفت: «ما درصد بی سابقه ای از آراء را طی ۱۵ سال گذشته به دست آورده ایم. این پیروزی بزرگی است برای مردم. ما شگفتی این انتخابات هستیم و در پالمان سومین حزب قدرتمند خواهیم بود. به یاری یکدیگر مانع از تشکیل دولت توسط جناح حاکم خواهیم شد.»

    گرچه حزب حاکم لیکود به زودی در ائتلاف با حزب دیگری دولت آینده را تشکیل خواهد داد اما برای بسیاری از اعراب اسرائیل که منتقد سیاست های ناعادلانه دولت یهود هستند، این دستاورد ائتلاف مشترک اعراب امیدها را در مبارزه با تبعیض و دستیابی به حقوق برابر زنده کرده است.

    Ver video "انتخابات پارلمانی اسرائیل؛ ائتلاف احزاب عرب شگفتی آفرید و سوم شد"

  • میانمار در آستانه آغاز به کار پارلمان جدید و گذار دموکراتیک

    پارلمان جدید میانمار از دوشنبه اول فوریه کار خود را رسما آغاز خواهد کرد، پارلمانی که اعضای حزب «اتحاد ملی برای دموکراسی» به رهبری آنگ سان سوچی اکثریت کرسی های آن را در اختیار دارند.

    این حزب توانست در انتخابات ماه نوامبر که با شرکت بیش از هشتاد درصد واجدان شرایط رای دهی برگزار شد، به پیروزی برسد.

    آنگ سان سوچی، رهبر این حزب در آخرین روز حضور نمایندگان پارلمان قدیم گفت: «به اعضای پارلمان جدید خوشامد و به نمایندگان پارلمان قدیم نیز به دلیل کارهایی که انجام داده اند، تبریک می گویم. فعالیت آنها باعث شد راه برای نمایندگان پارلمان جدید روشن تر شود.»

    یکی از اولین وظایف پارلمان جدید، انتخاب رئیس جمهوری است و با وجود آنکه هنوز نظامیان کنترل یک چهارم پارلمان را در اختیار دارند، امید می رود با آغاز به کار نمایندگان جدید، امکان انتقال آرام قدرت از دولت نیمه نظامی به یک دولت دموکراتیک فراهم شود.

    بر اساس قانون اساسی میانمار، خانم آنگ سان سوچی قادر به پذیرش مقام رئیس جمهوری نیست زیرا همسر او بریتانیایی بوده و فرزندانش نیز شهروند میانمار نیستند.

    Ver video "میانمار در آستانه آغاز به کار پارلمان جدید و گذار دموکراتیک"

  • نخست وزیر هائیتی استعفا داد

    در پی شدت گرفتن اعتراض های خیابانی لوران لاموت، نخست وزیر هائیتی از کناره گیری اش از قدرت خبر داد.

    وی این خبر را نخستین بار با استفاده از توئیتر منتشر کرد. آقای لاموت نوشت: «من به عنوان نخست وزیر با احساس انجام وظیفه استعفا می دهم.»

    وی پیش تر گفته بود که درباره اعتراض های ضددولتی با مردم سخن می گوید.

    تظاهرات ضددولتی در پورتو پرنس، پایتخت هائیتی با واکنش نیروهای امنیتی و کشته شدن یکی از معترضان رو به رو شده است.

    تظاهرکنندگان تاخیر در برپایی انتخابات را محکوم کرده و خواستار کناره گیری نخست وزیر و رئیس جمهوری از قدرت شدند.

    انتخابات محلی باید سه سال پیش از این و انتخابات سنا نیز دو سال پیش تر برپا می شد که به تعویق افتاده است.

    برخی از معترضان در خیابان های پایتخت با در دست داشتن تصویر ولادیمیر پوتین از رئیس جمهوری روسیه تقاضای کمک کرده اند.

    برخی دیگر از مخالفان دولت نیز خواهان تکیه زدن ژان برتران آریستید، رئیس جمهوری پیشین برای چهارمین بار به کرسی قدرت هستند.

    Ver video "نخست وزیر هائیتی استعفا داد"

  • انتخاب دوباره شینزو آبه به نخست وزیری ژاپن

    پارلمان ژاپن روز چهارشنبه بار دیگر شینزو آبه را به عنوان نخست وزیر این کشور انتخاب کرد.

    آقای آبه در مجلس نمایندگان توانست از مجموع چهارصد و هفتاد نماینده، سیصد و بیست و هشت رای موافق به دست آورد. در مجلس اعلی نیز صد و سی و پنج نفر از مجموع دویست و چهل نماینده به وی رای موافق دادند.

    انتخاب وی توسط پارلمانی که اغلب اعضای آن متعلق به حزب لیبرال دموکرات، گروه حاکم هستند، غیرمنتظره نبود. جدی ترین رقیب آقای آبه توانست تنها 73 رای به دست آورد.

    حزب لیبرال دموکرات در انتخابات پارلمانی که ده روز پیش برگزار شد دویست و نود و یک کرسی را احراز کرد.

    آقای آبه بلافاصله پس از انتخاب شدن به سمت نخست وزیری اعضای کابینه خود را معرفی کرد. تمام وزیران دولت جدید به جز وزیر حمل و نقل از اعضای حزب لیبرال دموکرات هستند.

    شینزو آبه در طول نخست وزیری خود اصلاحات اقتصادی عمیقی را آغاز کرد. وی همچنین تلاش می کند تا ژاپن نقش فعالتری در سیاست خارجی ایفا کند.

    Ver video "انتخاب دوباره شینزو آبه به نخست وزیری ژاپن"

  • رقابت تنگاتنگ هرتزوگ و نتانیاهو در انتخابات پارلمانی اسرائیل

    روز سه شنبه، ۱۷ ماه مارس در اسرائیل روز برگزاری انتخابات پارلمانی است. در این دور از انتخابات، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر فعلی و رهبر حزب راستگرای لیکود، سیاستمدار کهنه کار، با سابقه کماندویی که از خود چهرۀ رهبری مصم و مدافع سرسخت یهودیان و محافظت از امنیت آنان را به نمایش گذاشته است به مصاف اسحاق هرتزوگ می رود.

    آقای هرتزوگ رهبر حزب کارگر با سابقۀ جاسوی الکترونیکی و مواضع معتدل تر در عرصه سیاست خارجی که به همراه تسیپی لیونی، وزیر امور خارجه سابق، ائتلاف اتحاد صهیونیست را تشکیل داده، اصلی ترین رقیب آقای نتانیاهوست.

    اسحاق هرتزوگ مخالف سرسخت سخنرانی جنجالی آقای نتانیاهو در کنگره آمریکا بود، سخنرانی ای که هدفش جلب همراهی سناتورهای جمهوریخواه و مهرو موم کردن برنامه های هسته ای ایران بود.

    نظرسنجی های روزنامه هارتص حاکی است ائتلاف «اتحاد صهیونیست» آقای هرتزوگ چهار کرسی بیشتر از حزب لیکود بدست خواهد آورد.

    اما در کنار ائتلاف احزاب عرب، کسی که احتمالا نتیجه انتخابات پارلمانی را به نفع یکی از دو بازیگر اصلی تغییر خواهد داد، موشه کاهلون، وزیر ارتباطات سابق از حزب لیکود است، مردی که با کم

    Ver video "رقابت تنگاتنگ هرتزوگ و نتانیاهو در انتخابات پارلمانی اسرائیل"

  • اغنية تعليم الحروف الانجليزية للاطفال ♥ تعلم الالوان بالانجليزية بطريقة سهله ♥ ABC Song

    Teach Children English - Easy and Fun, تعلم الألوان باللغه الانجليزية\r
    هذا الفيديو مقدم تعلم الالوان بالانجليزية للاطفال بطريقة سهله ♥ اغنية تعليم الحروف الانجليزية للاطفال ♥ اغنية الحروف الابجدية الانجليزية صوت والصوره و تعليم النطق للاطفال والالوان وهو من سلسلة تعليم الانجليزية للاطفال .\r
    \r
    اشترك الان واعمل شير للفيديو لاصدقائك ولايك.\r
    \r
    تابعونا علي صفحتنا علي الفيس بوك - وشاركونا باقراحتكم :\r
    \r
    \r
    لمشاهدة المزيد من فيديوهات قناة فرافيرو - العاب اطفال اضغط على الرابط التالي :\r
    \r
    -~-~~-~~~-~~-~-\r
    Please watch: تعليم الاطفال أسماء الفواكهه باللغة العربية بدون موسيقى - تعليم النطق للأطفال كرتون تعليمي \r
    \r
    -~-~~-~~~-~~-~-

    Ver video "اغنية تعليم الحروف الانجليزية للاطفال ♥ تعلم الالوان بالانجليزية بطريقة سهله ♥ ABC Song"

  • فهرست مشترک احزاب عرب اسراییل در انتخابات پارلمانی

    انتخابات زودهنگام برای پارلمان اسراییل روز هفدهم مارس برگزار می شود و حضور احزاب عرب اسراییل می تواند این انتخابات را تحت الشعاع قرار دهد. ائتلاف احزاب مهم عرب به یک چالش جدید احزاب یهودی تبدیل شده و با توجه به جمعیت عرب در این کشور، ممکن است کرسی های بیشتری در اختیار ائتلاف اعراب قرار گیرد.

    تصمیم حضور در یک فهرست مشترک از سوی احزاب عرب اسراییل پس از آن گرفته شد که به پیشنهاد آویگدر لیبرمن، وزیر خارجۀ این کشور سقف آرای ورود به پارلمان برای هر حزب، از دو درصد به ۵/۳ درصد افزایش یافت.

    احزاب عرب اسراییل برای این انتخابات متحد شده و لیست مشترکی را تحت عنوان “عرب متحد” ارائه داده اند. یکی از مشهورترین چهره های این اتحاد، حنین زوابی، نمایندۀ حزب “بلد” یا سرزمین در پارلمان اسراییل است که به خاطر سخنرانی هایش بر سر مسئلۀ فلسطین مشهور است. وی تاکنون بارها برای همین موضع گیری ها از سوی تندروهای یهودی مورد حمله قرار گرفته که از آنجمله می توان به حملۀ یک دانشجوی اسراییلی در جریان سخنرانی در دانشگاهی در اورشلیم اشاره کرد.

    حنین زوابی در یکی از نطق های خود، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این کشور

    Ver video "فهرست مشترک احزاب عرب اسراییل در انتخابات پارلمانی"

  • اسرائیل؛ احتمال شکست نتانیاهو بر اساس نتایج نظرسنجی ها

    با نزدیک شدن به انتخابات روز سه شنبه اسرائیل، نظرسنجی های منتشر شده گویای آنست که ائتلاف «اتحاد صهیونیست» با کسب چهار کرسی بالاتر از حزب لیکود خواهد ایستاد.

    همچنین دهها هزار نفر از مردم اسرائیل و گروههای مخالف دولت نتانیاهو هفته گذشته، با شعار«اسرائیل خواهان تغییر است» در تل آویو دست به اعتراض زده اند.

    یکی از شهروندان تل آویو پایتخت اسرائیل می گوید: «نتانیاهو دیگر قادر به انجام کاری نیست، ما به یک انقلاب نیاز داریم، انقلابی که با شرایط کنونی هماهنگ باشد.»

    بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با هشدار به رای دهندگانی که نمی خواهند از حزب او حمایت کنند می گوید: «من واقعا نگرانم. به نظر من هر کسی که این شکاف را ببیند، می فهمد که فقط سه روز برای پر کردن آن وقت داریم، در غیر این صورت لیونی و بوجی (اسحاق هرتزوگ) در اینجا، در اسرائیل و با حمایت عرب ها نخست وزیر خواهند شد.»

    مردم در تجمعات خود خواهان تغییر در اولویت های دولت اسرائیل و توجه بیشتر به مسائلی همانند مسکن، بهداشت و هزینه های زندگی هستند. موضوعاتی که بیشتر از سوی حامیان احزاب چپ و میانه مطرح می شود.

    اسحاق هرتزوگ از رهبران ا

    Ver video "اسرائیل؛ احتمال شکست نتانیاهو بر اساس نتایج نظرسنجی ها"

  • آغاز انتخابات پارلمانی اسرائیل؛ رقابت ائتلاف اتحاد صهیونیست با لیکود

    بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و رهبر حزب لیکود امروز سه شنبه ۱۷مارس، ۲۶ اسفند، با شروع انتخابات پارلمانی رای خود را به صندوق انداخت.

    وی در این دوره از انتخابات پارلمانی، ائتلاف اتحاد صهیونیست با گرایش چپ میانه را در برابر خود دارد.

    نظرسنجی ها حاکیست، حزب لیکود در مقایسه با ائتلاف اتحاد صهیونیست با چهره ای بنام اسحاق هرتزوگ، کرسی های کمتری را از آن خود خواهد کرد.

    با این وصف و اگرچه هیچ حزب و ائتلافی نخواهد توانست در این دوره از انتخابات اسرائیل بیش از یک چهارم آراء را از آن خود کند، اما تشکیل دولت ائتلافی برای آقای نتانیاهو دور از انتظار و دسترس نخواهد بود.

    برگ برندۀ بنیامین نتانیاهو موضع ضدفلسطینی و ضدایرانی اوست، مردی که می گوید اگر برای چهارمین بار به نخست وزیری برسد کشور فلسطین مستقل هرگز تشکیل نخواهد شد.

    اسحاق هرتزوگ با اتخاذ موضعی معتدل تر می گوید حزب لیکود آقای نتانیاهو سطح زندگی اسرائیلی ها را پایین آورده و سیاست خارجی را ناکارآمد کرده است. وی می گوید در پی تغییر و امید برای اسرائیلی هاست.

    بدلیل عدم کسب اکثریت قاطع آراء، انتخابات پارلمانی اسرائیل همیشه به تشکیل

    Ver video "آغاز انتخابات پارلمانی اسرائیل؛ رقابت ائتلاف اتحاد صهیونیست با لیکود"

Esta Pagina participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU y Amazon Services LLC, un programa de publicidad para afiliados diseñado para ofrecer a sitios web un modo de obtener comisiones por publicidad, publicitando e incluyendo enlaces a Amazon.es y Amazon.com

Utilizando el siguiente enlace podrás encontrar una página en la que se muestra la política de privacidad de esta web. Puedes usar el siguiente enlace para ver nuestras normas de uso. Si encuentras algún contenido inadecuado, puedes denunciarlo utilizando el siguiente enlace. Haciendo click en el siguiente enlace puedes ver el Aviso Legal de este sitio web.

Utilizamos cookies para medir y analizar el tráfico de este sitio web. Más información.