تقلب گسترده در صنعت اتوموبیل سازی اروپا
موزه ملی به غارت رفته عراق بازگشایی شد
موزه ملی عراق ۱۲ سال پس از حمله آمریکا و متحدانش به این کشور در بغداد بازگشایی شد. با سقوط صدام حسین و هرج و مرج روزهای اولیۀ جنگ، حدود ۱۵ هزار قطعه اثر باستانی در بغداد و عراق به تاراج رفته بود که امروزه فقط یک سوم آنها پیدا و بازگردانده شده است.
یکی از انگیزه های مقامات عراقی در بازگشایی موزه ملی عراق در این برهه پاسخ به نیروهای داعش عنوان می شود که آثار باستانی این کشور در موزه موصل را نابود کردند.
حیدر العبادی، نخست وزیر عراق در مراسم افتتاح موزه ملی گفت:«وحشیان، جنایتکاران و تروریست ها در پی نابودی میراث بشر و تمدن عراق هستند، تعقیب شان و مجبورشان خواهیم کرد تا تاوان هر قطره قطرۀ خونی را که در عراق ریخته اند بازپس دهند.»
نیروهای داعش پیکره های چندین هزار ساله را بت و نابودی آنها را عین ثواب می دانند. در عین حال آنان بخشی از آثار باستانی را که غارت می کنند به فروش می رسانند.
ایران در نامه ای به یونسکو و بغداد برای نگهداری آثار باستانی عراق تا برقراری مجدد ثبات در این کشور اعلام آمادگی کرده است.Ver video "موزه ملی به غارت رفته عراق بازگشایی شد"
حمله بزرگ نیروهای طالبان به ولایت قندوز
ستیزه جویان طالبان صبح روز دوشنبه حمله بزرگی را به ولایت قندوز افغانستان ترتیب دادند. آنها توانستند تا عصر این روز نیمی از شهر قندوز را به اشغال خود درآورده و زندان بزرگ این ولایت را نیز تصرف کنند؛ جایی که صدها ستیزه جوی اسلامگرا زندانی بودند.
این ولایت در شمال افغانستان قرار دارد و برای دولت افغانستان دارای اهمیت استراتژیک است. از زمانی که نیروهای ناتو در اواخر سال ۲۰۱۴ میلادی این منطقه را ترک کردند، شدت ناآرامی ها و خشونتها در این ولایت افزایش یافته است.
دولت مرکزی افغانستان پس از آغاز حملات روز دوشنبه، نسبت به اعزام نیروهای کمکی به قندوز اقدام کرد.
به گفته قاسم جنگل باغ، فرمانده پلیس ولایت قندوز همه نیروهای افغان در حال مبارزه با دشمنانند و تا آخرین قطره خونشان از این سرزمین دفاع می کنند. او تاکید کرد که طالبان نمی توانند کاری انجام دهند.
از زمان سقوط دولت طالبان در افغانستان در سال ۲۰۰۱ میلادی تا کنون این نخستین بار است که آنها توانسته اند حمله ای به این وسعت را به اجرا بگذارند.
حمید الله، از ساکنان قندوز نیز پیش از ورود طالبان به این شهر گفت ستیزه جویان به چهار دروازه ورVer video "حمله بزرگ نیروهای طالبان به ولایت قندوز"
مدیترانه همچنان از میان مهاجران قربانی می گیرد
با گذشت بیش از سه روز از فاجعۀ غرق شدن کشتی حامل مهاجران در آبهای لیبی و علیرغم جستجوها، تنها پیکر ۹ نفر از این قربانیان پیدا شده است.
به گفتۀ مسئولان گارد ساحلی ایتالیا، نیروهای امدادرسانی طی دو روز یکشنبه و دوشنبه به کمک ۴۲ کشتی رفتند که حامل بیش از ۶۵۰۰ مهاجر بود و توانستند ۱۴۵ نفر را از دریا نجات بدهند. در اثر غرق شدن یکی از این کشتی ها که حامل ۵۵۰ مهاجر بوده است، دست کم ۴۰۰ نفر مفقود شده اند.
به گفتۀ مسئولان سازمان غیرانتفاعی «کودکان را نجات دهید» مهاجران نجات یافته از این فاجعه به منطقۀ رجیوکالابریا در جنوب ایتالیا انتقال داده شده اند. چند دختر نوجوان نیز در میان نجات یافتگان دیده می شوند که تمامی خانوادۀ خود را از دست داده اند.
یکی از دواطلبان امدادرسانی در این منطقه می گوید: «این دخترها تنها بودند. دخترهای بزرگتر خیلی شجاعانه رفتار می کردند. با چند قطره اشک به ما توضیح دادند که چه اتفاقی افتاده است. دختر کوچکتر را تحت مراقبت و محافظت بیشتر قرار دادیم و بهتر دیدیم او را فعلا کمی تنها بگذاریم.»
در میان این مهاجران زنان و کودکان نیز دیده می شوند. این مهاجران عمدتا اتباع کشVer video "مدیترانه همچنان از میان مهاجران قربانی می گیرد"
مشکلات کارگران و کارآفرینان یونانی
پانزده سال است که«آتانازیا» در یک کارخانه کار جورابسازی می کند. پنج سال پیش، درست بعد از بحران، زندگی و کار او عوض شد. تولید متوقف شد و او شاهد اخراج همکارانش بود اما هیچوقت فکر نمی کرد اوضاع بدتر هم بشود. تابستان برای او خانواده اش عذاب آور بوده است. وقتی بانکها بسته شدند و پول ته کشید، ترس از دست دادن ِکار دوباره به سراغش آمد. نظم کارخانه به هم ریخت و او باید هر روز منتظر می شد تا ببیند آیا کاری برایش هست یا نه.
آتانازیا می گوید: «در ماههای ژوئیه و اوت هر روز می ترسیدیم کارخانه بسته شود، مرخصی اجباری می رفتیم، چون نمی دانستیم مشتریها سراغ سفارشهایشان می آیند یا لغوشان می کنند. بانکها هم که (به روش) قطره چکانی پول می دادند. برای من و خانواده ام عذابی بود، و همینطور برای صاحب کارم، چون او هم نمی توانست به من پول بدهد.»
کارخانه پاولُس شصت سال پیش شروع به کار کرده و به او به ارث رسیده است. پدرش، کار جورابسازی را از سال ۱۹۶۰ شروع کرده و او کار پدرش را ادامه می دهد. این کارخانه که چندی پیش به شکل ۲۴ ساعته و با ۵۰ کارگر کار می کرده، امروز تنها با ده نفر و روزی هشت ساعت کار می کند. توVer video "مشکلات کارگران و کارآفرینان یونانی"
الهام از اقیانوس و راک اند رول در هفته مد نیویورک
کارولینا هررا با طرح هایی که از آب الهام گرفته، موجهای بلندی در هفته مد نیویورک به پا کرده است.
کارهای این طراح مد که روز دوشنبه به نمایش درآمد با ترکیبی از قطره های فلزی آب بر روی لباس ها و با طرح های موج داری که فضایی از اقیانوس ها را به نمایش می گذاشتند، همراه بود.
کارولینا هررا می گوید: «این مجموعه از آب و چرخش و حرکت آب در اقیانوس الهام گرفته است. همه این لباس ها با فرمی موجی شکل که یادآور دریاست طراحی شده اند. در لباس های این مجموعه، رنگ های خاکستری، آبی و همه رنگ هایی که در دریا می توان دید را می توان مشاهده کرد.»
لایه های نازکی از رنگ قرمز در میان رنگ های سفید، آبی و خاکستری و همراه با لایه های نازکی از رنگ پوست تمساح در پارچه هایی با بافت های چند لایه در طراحی های این مجموعه خودنمایی می کنند. همچنین برای در امان بودن از سرمای زمستان در آب و هوای سرد، هررا ژاکت های گرمی با شلوار های گرم کشمیری و دستکش های سبک روباه طراحی کرده است.
او همچنین طرح هایی قو مانند را بر روی پارچه ها گلدوزی کرده با شلوارهایی که احساس می کنید به سفیدی رنگ عاج اند. این طراح مد می گوید که دوVer video "الهام از اقیانوس و راک اند رول در هفته مد نیویورک"